NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 23:11

NRK - 13 jan. 21 kl. 12:07

156 innlagt for korona

Onsdag var 156 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ei auke på sju frå tysdag og det høgaste talet sidan 20. april. 24 av pasientane får respiratorbehandling. Det er to fleire enn dagen før, ifølge Helsedirektoratet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, Helsedirektoratet, Sør-Aust, Helse Vest, Helse Midt-Noreg, Helse Nord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 156, innlagt, for, korona
NRK - 10 april 21 kl. 13:08

280 med korona innlagt på sykehus

Lørdag var 280 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på én pasient fra dagen før. 57 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 20 feb. 21 kl. 13:07

79 smittede innlagt - økning på tre

Lørdag var 79 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på tre pasienter fra dagen før. 17 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 14 mars 21 kl. 12:59

200 koronasmittede innlagt

Søndag var 200 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på 23 pasienter fra dagen før. 25 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 17 mars 21 kl. 13:10

226 koronasmittede innlagt

Onsdag var 226 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på to pasienter fra dagen før. 34 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 20 mars 21 kl. 12:59

233 koronasmittede innlagt

Lørdag var 233 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på to pasienter fra dagen før. 43 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 19 feb. 21 kl. 12:35

76 koronasmittede på sykehus

Fredag var 76 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på fire pasienter fra dagen før. 17 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 24 mars 21 kl. 13:05

267 koronapasienter på sykehus

Onsdag var 267 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på tre pasienter fra dagen før. 47 av pasientene får pustehjelp med respirator.

NRK - Igår: 13:05

209 koronapasienter på sykehus

Søndag var 209 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på elleve pasienter fra dagen før. 47 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 10 timer siden

Økning i koronapasienter på sykehus

221 koronasmittede pasienter er innlagt på sykehus, det er en økning på tolv fra dagen før. 46 av pasientene får respiratorbehandling. Det er én færre enn dagen før, ifølge Helsedirektoratets tall.

NRK - 13 jan. 21 kl. 12:07

156 på sjukehus med covid-19

Onsdag var 156 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ei auke på sju frå tysdag og det høgaste talet sidan 20. april.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 15 minutter siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 15 minutter siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 45 minutter siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 1 time siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

NRK - 1 time siden

Klimaadvarsler fra FN

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, advarer FN. – 2021 må bli handlingens år for å beskytte folk mot de katastrofale effektene av klimaendringene, heter det i en uttalelse før klimatoppmøtet torsdag og fredag..

NRK - 1 time siden

Avtale signert i Georgia

I Georgia har regjeringspartiet og opposisjonen signert en avtale som skal få slutt på flere måneder med politisk krise. Det største opposisjonspartiet sier de vil slutte seg til avtalen når lederen slippes fri fra fengsel, som er en del av avtalen..

NRK - 1 time siden

Ukraina: Alle jobber for våpenhvile

Alle parter har gjentatt at de ønsker en våpenhvile i Øst-Ukraina, ifølge en uttalelse fra ukrainske myndigheter. Uttalelser kommer etter nye samtaler mellom rådgivere og diplomater fra Russland, Ukraina, Tyskland og Frankrike, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

WHO sier nei til vaksinepass

Verdens helseorganisasjons krisekomité er imot vaksinepass som krav ved innreise. De mener det er urettferdig fordi vaksiner er skjevt fordelt i verden, og at vaksinepass vil gjøre ulikhet mellom land enda større, melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt