NRK > Nyheter

Thursday, 15 November, 00:37

NRK - 24 Nov 17 kl. 14:35

155 drept i Sinai i Egypt

Dødstallet etter angrepet mot en moské i Egypt er oppe i 155 drepte og mange skadde, melder statlige egyptiske medier. Minst 80 ble skadd i angrepet som kom under fredagsbønnen i en moské i al-Rawda 40 kilometer fra provinshovedstaden El-Arish..
Les mer på NRK


Les mer om:
Egypt, rawda, El-Arish, Sinai

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 155, drepti , Sinaii , Egypt
NRK - 24 Nov 17 kl. 14:35

155 drept på Sinai i Egypt

Dødstallet etter angrepet mot en moské i Nord-Sinai i Egypt er oppe i 155 drepte og mange skadde, melder statlige egyptiske medier. Minst 80 personer er såret i angrepet..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

85 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 85 personer er drept og over 80 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, melder det statlige nyhetsbyrået MENA..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

Minst 54 drept i angrept mot moske i Egypt

Minst 54 personer fryktes drept og 80 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge en sikkerhetskilde..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

Minst 54 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 54 personer er drept og 74 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, melder det statlige nyhetsbyrået MENA..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 15:07

235 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 235 personer er drept og over 100 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig nyhetsbyrå..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

155 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 155 personer er drept og over 120 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig TV i landet..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

184 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 184 personer er drept og over 100 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig nyhetsbyrå..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 15:07

235 drept i angrepet mot moské i Egypt

Minst 235 personer er drept og over 100 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig nyhetsbyrå..

NRK - 09 Oct 18 kl. 15:13

Ti opprørere drept på Sinai-halvøya

Egyptiske sikkerhetsstyrker har drept ti opprørere i byen el-Arish på Sinai-halvøya, melder myndighetene. Dagen før opplyste libyske styrker at de har pågrepet Hisham el-Ashmawi, som er mistenkt for deltakelse i flere store angrep i Egypt..

P4 - 24 Nov 17 kl. 14:27

Dødstallene stiger i Egypt

Dødstallene fortsetter å stige etter angrepet mot en moské på Sinai-halvøya i Egypt i dag. 155 mennesker er nå bekreftet drept og over 100 er skadet ifølge det statlige nyhetsbyrået i landet. Myndighetene tror terrorgruppen IS står bak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

NRK - 15 minutter siden

Marie Antoinettes smykker solgt

10 smykker fra den halshogde franske dronning Marie Antoinette er solgt på auksjon i Geneve. Det dyreste smykket gikk for over 300 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

Sier han bestakk Mexicos president

Advokaten til nartotikabaronen Joaquín «El Chapo» Guzman hevder han er gjort til syndebukk, og at kartellet hans har bestukket to mexicanske presidenter med enorme summer. Dette kom fram i rettssaken mot lederen av Sinaloa-kartellet i New York..

NRK - 2 timer siden

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 1 time siden

Sturgeon: Brexit-avtale dårlig nytt

Den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon sier til Reuters av avtalen mellom Storbritannia og EU er dårlig nytt for Skottland. Sturgeon spår at det vil bli vanskelig for statsminister Theresa May å få flertall for avtalen i parlamentet..

NRK - 1 time siden

Trump la fram fengselsreform

President Donald Trump sier det er oppnådd enighet med demokratene om en fengselsreform.Den skal gjøre det lettere for tidligere straffede å skaffe seg jobb og utdanning. Samtidig lover Trump at farlige og voldelige lovbrytere skal tas hardere..

NRK - 1 time siden

Cuba kaller hjem leger fra Brasil

Cuba kaller hjem tusenvis av cubanske leger fra Brasil etter valget av Jair Bolsonaro som ny president. Cuba har i fem år sendt leger til Brasil som del av øynasjonens program «Flere leger», et program Bolsonaro har kritisert flere ganger..

NRK - 1 time siden

Politiet fant løve i Lamborghini

Fransk politi fant en to måneder gammel løveunge i en Lamborghini da de stanset bilen i en trafikkontroll på Champs-Élysées i Paris. Løveungen heter Putin, men går også under navnet Dadou. En dyrevernsorganisasjon har nå overtatt løven..

NRK - 2 timer siden

Stanser alle avganger fra flyplass

Alle flyavganger fra Kuwaits internasjonale flyplass er innstilt, melder Kuwaits statlige nyhetsbyrå, ifølge Reuters. De oppgir ikke hva som er bakgrunnen. Også noen innkomne flyginger skal omdirigeres til nabolandene..

NRK - 2 timer siden

– Brexit-enighet viktig for Norge

Den britiske regjeringens enighet rundt utkastet til brexit-avtale er viktig for Norge, sier statsminister Erna Solberg til NTB. Solberg sier det er gledelig at partene har lyktes å bli enige om en utmeldingsavtale, men påpeker at en del gjenstår..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt