NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:56

NRK - 24 Nov 17 kl. 14:35

155 drept i Sinai i Egypt

Dødstallet etter angrepet mot en moské i Egypt er oppe i 155 drepte og mange skadde, melder statlige egyptiske medier. Minst 80 ble skadd i angrepet som kom under fredagsbønnen i en moské i al-Rawda 40 kilometer fra provinshovedstaden El-Arish..
Les mer på NRK


Les mer om:
Egypt, rawda, El-Arish, Sinai

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 155, drepti , Sinaii , Egypt
NRK - 24 Nov 17 kl. 14:35

155 drept på Sinai i Egypt

Dødstallet etter angrepet mot en moské i Nord-Sinai i Egypt er oppe i 155 drepte og mange skadde, melder statlige egyptiske medier. Minst 80 personer er såret i angrepet..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

85 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 85 personer er drept og over 80 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, melder det statlige nyhetsbyrået MENA..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

Minst 54 drept i angrept mot moske i Egypt

Minst 54 personer fryktes drept og 80 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge en sikkerhetskilde..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

Minst 54 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 54 personer er drept og 74 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, melder det statlige nyhetsbyrået MENA..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

184 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 184 personer er drept og over 100 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig nyhetsbyrå..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

155 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 155 personer er drept og over 120 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig TV i landet..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 15:07

235 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 235 personer er drept og over 100 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig nyhetsbyrå..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 15:07

235 drept i angrepet mot moské i Egypt

Minst 235 personer er drept og over 100 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig nyhetsbyrå..

P4 - 24 Nov 17 kl. 14:27

Dødstallene stiger i Egypt

Dødstallene fortsetter å stige etter angrepet mot en moské på Sinai-halvøya i Egypt i dag. 155 mennesker er nå bekreftet drept og over 100 er skadet ifølge det statlige nyhetsbyrået i landet. Myndighetene tror terrorgruppen IS står bak..

P4 - 24 Nov 17 kl. 15:54

Minst 200 drept i Egypt

Dødstallene etter angrepet i Egypt i dag fortsetter å stige og det meldes nå om over 200 døde. I tillegg er minst 125 såret, i følge det statlige nyhetsbyrået. Bombe- og skyteangrepet skjedde under fredagsbønnen i en moské nord i Sinai..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt