NRK > Nyheter

Sunday, 18 February, 04:12

NRK - 24 Nov 17 kl. 14:35

155 drept i Sinai i Egypt

Dødstallet etter angrepet mot en moské i Egypt er oppe i 155 drepte og mange skadde, melder statlige egyptiske medier. Minst 80 ble skadd i angrepet som kom under fredagsbønnen i en moské i al-Rawda 40 kilometer fra provinshovedstaden El-Arish..
Les mer på NRK


Les mer om:
Egypt, rawda, El-Arish, Sinai

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 155, drepti , Sinaii , Egypt
NRK - 24 Nov 17 kl. 14:35

155 drept på Sinai i Egypt

Dødstallet etter angrepet mot en moské i Nord-Sinai i Egypt er oppe i 155 drepte og mange skadde, melder statlige egyptiske medier. Minst 80 personer er såret i angrepet..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

85 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 85 personer er drept og over 80 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, melder det statlige nyhetsbyrået MENA..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

Minst 54 drept i angrept mot moske i Egypt

Minst 54 personer fryktes drept og 80 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge en sikkerhetskilde..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

Minst 54 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 54 personer er drept og 74 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, melder det statlige nyhetsbyrået MENA..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

184 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 184 personer er drept og over 100 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig nyhetsbyrå..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 15:07

235 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 235 personer er drept og over 100 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig nyhetsbyrå..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 13:24

155 drept i angrepet mot moske i Egypt

Minst 155 personer er drept og over 120 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig TV i landet..

Aftenposten - 24 Nov 17 kl. 15:07

235 drept i angrepet mot moské i Egypt

Minst 235 personer er drept og over 100 såret i et bombe- og skyteangrep mot en moské i Nord Sinai-provinsen i Egypt, ifølge statlig nyhetsbyrå..

P4 - 24 Nov 17 kl. 15:54

Minst 200 drept i Egypt

Dødstallene etter angrepet i Egypt i dag fortsetter å stige og det meldes nå om over 200 døde. I tillegg er minst 125 såret, i følge det statlige nyhetsbyrået. Bombe- og skyteangrepet skjedde under fredagsbønnen i en moské nord i Sinai..

P4 - 24 Nov 17 kl. 14:27

Dødstallene stiger i Egypt

Dødstallene fortsetter å stige etter angrepet mot en moské på Sinai-halvøya i Egypt i dag. 155 mennesker er nå bekreftet drept og over 100 er skadet ifølge det statlige nyhetsbyrået i landet. Myndighetene tror terrorgruppen IS står bak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark 10-8

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge, som nå har to seiere og tre tap hittil i OL, spiller ny kamp søndag kveld lokal tid..

NRK - 30 minutter siden

– Overgrepsdømte bør ha meldeplikt

Barnevoldsutvalget foreslår flere tiltak for å redusere gjentakelsesfaren for personer som er dømt for overgrep mot barn. Meldeplikt etter soning er ett av dem, skriver Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge spiller ny kamp søndag kveld lokal tid i Sør-Korea.

NRK - 30 minutter siden

Brann i buddhisttempel i Tibet

Et tempel i Tibet, som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Brannen ble imidlertid raskt slukket, og det er ikke meldt om skadde, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Kvinne påkjørt i bergen

En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet, som ikke mistenker ruskjøring..

NRK - 1 time siden

Trump tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..

NRK - 2 timer siden

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

NRK - 3 timer siden

Kilder: Assad og YPG allierer seg

Syriske myndigheter og USA-støttet, kurdisk milits skal samarbeide mot den tyrkiske offensiven mot et kurdiskkontrollert område i Nord-Syria, ifølge kilder. En samarbeidsavtale skal være meglet fram av Russland, skriver NTB..

NRK - 4 timer siden

Over 10.000 brøyteklager i Oslo

Siden årsskiftet har Oslo kommune fått inn over 10.000 klager på håndteringen av snøen, skriver Aftenposten. Bymiljøetaten påpeker at det aldri har vært flere maskiner eller folk i sving med brøyting og snørydding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt