P4 > Nyheter

Wednesday, 29 January, 21:08

P4 - 14 Aug 19 kl. 12:40

14 kilo marihuana beslaglagt

En britisk statsborger ble tatt med 14 kilo marihuana i kofferten sin på Oslo lufthavn sist torsdag.
Mannen kom med et fly fra Spania, og ble avslørt av en narkotikahund, opplyser Tollvesenet.
Dette er det andre store beslaget som ble kjent i dag. Tollvesenet i Ålesund opplyser at de fant 23,5 kilo kokain i et lasteskip som la til havn tidligere i sommer..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Spania, Tollvesenet, Ålesund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 14 kilo, marihuana, beslaglagt
NRK - 31 Dec 19 kl. 08:56

Mann tatt med tre kilo marihuana

På Majorstua i Oslo blei ein mann laurdag tatt av politiet med tre kilo marihuana og ein halv kilo kokain i sekken, skriv VG. Mannen blei framstilt for fengsling måndag. Han har erkjent straffskyld, men vil ikkje seie kor han fekk takk i narkotikaen..

NRK - 30 Aug 19 kl. 21:35

Stor narkotikaaksjon i USA

Politiet i USA har pågrepet 35 personer i en omfattende narkotikaaksjon, skriver CNN. Det ble beslaglagt 24 skytevåpen, 30 kilo heroin, fem kilo kokain, 700.000 dollar i kontanter og 30 kilo fentanyl som tilsvarer 14 millioner dødelige doser..

NRK - 27 Apr 19 kl. 16:07

Tollarar beslagla 758 kilo fisk

Tollarar på grensa til Finland beslagla i alt 758 kilo fisk i påska. Fisken blei forsøkt smugla ut av Noreg. Tollregion Nord-Noreg hittil i år beslaglagt 1.

NRK - 06 Aug 19 kl. 21:13

Beslagla 400 kilo heroin

Britisk politi har beslaglagt rundt 400 kilo heroin i en skipscontainer i havnebyen Felixtowe. Dette er ett av de største narkotikabeslagene i Storbritannia. Lasten ble sporet gjennom flere europeiske havner, melder politiet..

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:57

23,5 kilo kokain beslaglagt

Tollere i Ålesund fant 23,5 kilo kokain i et lasteskip som la til havn tidligere i sommer. Det var en narkotikahund som snuste seg fram til beslaget. Tolletaten opplyser i dag at dette er et stort beslag av narkotika i Ålesund-området..

P4 - 31 Jul 19 kl. 17:50

Tre menn tiltalt for ran av 70 kilo narkotika

Tre menn er tiltalt for ran av 70 kilo narkotika. Det opplyser Bergens Tidende. Den fornærmede mannen fortalte at han var blitt slått ned og truet i sitt eget hjem, men han fortalte da aldri noe om at han var blitt ranet for hasj og marihuana..

NRK - 08 Jul 19 kl. 02:08

Økning av kokainbeslag i Sverige

Politi og Tollmyndighetene i Sverige beslagla i fjor 488 kilo kokain. Det er dramatisk økning fra 2017 da 97 kilo med kokain ble beslaglagt, skriver Svenska Dagbladet. Det er også en økning i antall personer som døde av kokainbruk i 2018, ifølge SVT..

P4 - 31 Dec 19 kl. 08:58

Sekken full av narkotika

En mann ble tatt med en sekk full av narkotika i Oslo i romjulen. Mannen i 30-årene, skal nærmest ved en tilfeldighet ha blitt pågrepet på Majorstua T-banestasjon. Der så han så nervøs ut at to polititjenestemenn som var på perrongen tok kontakt.

P4 - 14 May 19 kl. 13:31

60 kg khat beslaglagt

Tollerene på Oslo Lufthavn beslagla 60 kilo av det narkotiske stoffet khat tidligere i mai. Stoffet ble oppdaget i bagasjen til to flypassasjerer som kom fra Israel. Også tollerne i Bergen har gjort khat-beslag.

P4 - 22 Aug 19 kl. 17:38

Frifinner narkotikatiltalte

Flere av de tiltalte i den såkalte Sult-saken er frifunnet for narkotikakriminalitet, fordi Borgarting lagmannsrett mener de ble utsatt for ulovlig politiprovokasjon. Det kommer frem i en fersk dom. Saken dreier seg om innførsel av 50 kilo hasj og marihuana og 20 kilo MDMA i 2015.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Alvorlig arbeidsulykke

En person skal være skadd i en alvorlig arbeisulykke i Orkland i Trøndelag. Ambulansehelikopter er på vei til stedet, opplyser politiet. Fylkesveien som går mellom Slørdal og Hafsmo er stengt for all trafikk i forbindelse med ulykken..

P4 - 15 minutter siden

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 15 minutter siden

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld. Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst. Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..

P4 - 15 minutter siden

Frp med god måling

Frp passeser Senterpartiet for første gang på ett år i en ny måling. På målingen som er gjort for Vårt Land får Frp en oppslutning på 14,7 prosent, noe som opp med 2,9 prosentpoeng. Senterpartiet faller hele 5,7 prosentpoeng og får 2,8 prosent på målingen.

P4 - 1 time siden

Nytt krisemøte

Verdens helseorganisasjon innkaller nå til nytt krisemøte i morgen om spredningen av coronaviruet. Viruset sprer seg stadig videre og i dag ble det første tilfellet også bekreftet i Norden da en person har fått påvist lungeviruset i Finland. WHO skal nå på nytt ta stilling til om viruset skal betegnes som en internasjonal helsekrise.

P4 - 1 time siden

Vil stanse Bolton-bok

Det hvite hus har nå sendt et brev til John Bolton for å forsøke å stanse den kommende boken hans. Det melder CNN. Lekkasjene fra boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver har nemlig ført til usikkerhet om det skal kalles inn vitner eller ikke.

P4 - 2 timer siden

Sa ja til brexitavtale

EU-parlamentet har i ettermiddag stemt for brexitavtalen til Storbritannia. Avstemningen i Brussel var det siste formelle steget, dermed forlater britene EU med en avtale fredag denne uken. Norge har, sammen med Island og Liechtenstein, forhandlet frem en egen avtale med Storbritannia.

P4 - 2 timer siden

Trump har signert ny handelsavtale

USAs president Donald Trump har nå signert en ny handelsavtale med Mexico og Canada. Forhandlingene om den nye nordamerikanske handelsavtalen har pågått i lang tid, og avtalen erstatter frihandelsavtalen Nafta, som ble inngått i 1994. Trump tidligere uttalt at Nafta har ført til at arbeidsplasser er blitt flyttet ut av USA..

P4 - 2 timer siden

Fly blendet av laser

Flere piloter meldt fra til flytårnet ved Tromsø Lufthavn at fly har blitt blendet av laser fra Ringvassøy i kveld. Politiet er oppgitt og mener det bør være unødvendig å nok en gang fortelle hvor farlig dette er for pilotene i cockpit..

P4 - 3 timer siden

WWF vant i retten

To av tre vedtak om ulvefelling i 2017 var ugyldige. Det har Borgarting lagmannsrett bestemt. Verdens Naturfond, WWF, saksøkte i 2017 staten fordi de mener den norske rovdyrforvaltningen strider med Grunnloven, naturmangfoldloven og Bernkonvensjonen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt