P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 19:40

P4 - 14 Aug 19 kl. 12:40

14 kilo marihuana beslaglagt

En britisk statsborger ble tatt med 14 kilo marihuana i kofferten sin på Oslo lufthavn sist torsdag.
Mannen kom med et fly fra Spania, og ble avslørt av en narkotikahund, opplyser Tollvesenet.
Dette er det andre store beslaget som ble kjent i dag. Tollvesenet i Ålesund opplyser at de fant 23,5 kilo kokain i et lasteskip som la til havn tidligere i sommer..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Spania, Tollvesenet, Ålesund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 14 kilo, marihuana, beslaglagt
NRK - 27 Apr 19 kl. 16:07

Tollarar beslagla 758 kilo fisk

Tollarar på grensa til Finland beslagla i alt 758 kilo fisk i påska. Fisken blei forsøkt smugla ut av Noreg. Tollregion Nord-Noreg hittil i år beslaglagt 1.

NRK - 06 Aug 19 kl. 21:13

Beslagla 400 kilo heroin

Britisk politi har beslaglagt rundt 400 kilo heroin i en skipscontainer i havnebyen Felixtowe. Dette er ett av de største narkotikabeslagene i Storbritannia. Lasten ble sporet gjennom flere europeiske havner, melder politiet..

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:57

23,5 kilo kokain beslaglagt

Tollere i Ålesund fant 23,5 kilo kokain i et lasteskip som la til havn tidligere i sommer. Det var en narkotikahund som snuste seg fram til beslaget. Tolletaten opplyser i dag at dette er et stort beslag av narkotika i Ålesund-området..

P4 - 31 Jul 19 kl. 17:50

Tre menn tiltalt for ran av 70 kilo narkotika

Tre menn er tiltalt for ran av 70 kilo narkotika. Det opplyser Bergens Tidende. Den fornærmede mannen fortalte at han var blitt slått ned og truet i sitt eget hjem, men han fortalte da aldri noe om at han var blitt ranet for hasj og marihuana..

NRK - 08 Jul 19 kl. 02:08

Økning av kokainbeslag i Sverige

Politi og Tollmyndighetene i Sverige beslagla i fjor 488 kilo kokain. Det er dramatisk økning fra 2017 da 97 kilo med kokain ble beslaglagt, skriver Svenska Dagbladet. Det er også en økning i antall personer som døde av kokainbruk i 2018, ifølge SVT..

P4 - 14 May 19 kl. 13:31

60 kg khat beslaglagt

Tollerene på Oslo Lufthavn beslagla 60 kilo av det narkotiske stoffet khat tidligere i mai. Stoffet ble oppdaget i bagasjen til to flypassasjerer som kom fra Israel. Også tollerne i Bergen har gjort khat-beslag.

P4 - I førrgår: 17:38

Frifinner narkotikatiltalte

Flere av de tiltalte i den såkalte Sult-saken er frifunnet for narkotikakriminalitet, fordi Borgarting lagmannsrett mener de ble utsatt for ulovlig politiprovokasjon. Det kommer frem i en fersk dom. Saken dreier seg om innførsel av 50 kilo hasj og marihuana og 20 kilo MDMA i 2015.

P4 - 28 Jun 19 kl. 17:06

Dømt for dyrking av cannabis

En 58 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til ett år og to måneders fengsel for å dyrke cannabisplanter. Ifølge dommen forsøkte mannen å dyrke frem 148 planter i Bærum. Dette kunne gi rundt fem kilo marihuana..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 09:20

Jay-Z satser på marihuana

Jay-Z investerer i det voksende marihuana-markedet i USA. Rapperen og entreprenøren tegner et partnerskap med selskapet Caliva..

NRK - 19 Jul 19 kl. 22:44

Liberisk skip ikke beslaglagt

Det liberiske skipet Mesdar skal ikke være beslaglagt av Iran, ifølge militære kilder i området. Det melder Reuters. Et svenskeid, britisk oljeskip med 31 personer om bord ble i dag beslaglagt av Irans Revolusjonsgarde ved Hormuzstredet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Telefonspor viste at han kjent til dødsfallet

Spor på mobilen til 27-åringen som er siktet for drapet i Åsane i Bergen 1. juni skal vise at han kjente til dødsfallet. Denne uken opplyste politiet at mannen er pågrepet og siktet for drap.

P4 - 30 minutter siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 30 minutter siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..

P4 - 2 timer siden

Palace-seier på Old Trafford

Crystal Palace slo Manchester United 2-1 på bortebane - Palace avgjorde kampen to minutter på overtid. Watford - West Ham 1-3 Sheffield United - Leciester 1-2 Og Brighton - Southampton 0-2.

P4 - 1 time siden

Væpnet aksjon i Oslo

Væpnet politi har gått til aksjon mot en leilighet ved Grünerløkka i Oslo. En person har forklart at han ble truet med våpen, men vedkommende er ikke skadet. Det er meldt om skudd, men dette er ikke bekreftet.

P4 - 2 timer siden

MC-fører omkom

En motorsykkelfører mistet livet etter en ulykke ved Ålgård i Rogaland sent i ettermiddag. Ifølge politiet har motorsyklisten trolig kjørt inn i autovernet. Veien vil trolig bli stengt på stedet i lang tid..

P4 - 2 timer siden

- Distriktene er vinneren

- Distriktene kommer klart best ut av regjeringens bompengeavtale. Det mener direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen, som i dag har studert de mange tiltakene i avtalen de fire regjeringspartiene ble enige om i går kveld. Han sier til NRK at satsingen på å kutte bompenger på flere store samferdselsprosjekter rundt om i landet er det folk vil merke i størst grad.

P4 - 3 timer siden

- Johnsen RBK-klar

Landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen skal nå være klar for et utlån til Rosenborg, det melder VG. 27-åringen skal være klar for et fire måneder langt utlån fra nederlandske AZ Alkmaar, og ifølge avisen presenteres han i forbindelse med Rosenborg-Stabæk på Lerkendal i kveld..

P4 - 3 timer siden

- Puslete bomløsning

- Bompengeløsningen til regjeringen er puslete. Det mener Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum. Han sier til VG at det virker som om det blir en løsning som sentraliserer enda mer samferdselsmidler til de største byene.

P4 - 3 timer siden

Politimester flyttes

Politimester i Øst politidistrikt Steven Hasseldal flyttes til Politidirektoratet. Det skjer etter at det i går ble kjent at han har innledet et nært vennskap til en kollega. Visepolitimester Ida Øystese blir konstituert som politimester..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt