NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:23

NRK - 15 Mar 19 kl. 04:30

 – En ufattelig voldshandling

Dette er en av de mørkeste dagene i New Zealands historie, sa landets statsminister Jacinda Ardern på en pressekonferanse etter skytingen i to moskeer i Christchurch.– Det som har skjedd her er en ufattelig voldshandling, sa hun..
Les mer på NRK


Les mer om:
New Zealands, Jacinda Ardern, Christchurch

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En ufattelig, voldshandling
NRK - 15 Mar 19 kl. 07:15

– En av de mørkeste dagene i landet

– Dette er en av de mørkeste dagene i New Zealands historie, sier statsministeren i landet Jacinda Ardern etter skytinga i to moskeer i Christchurch. – Det som har skjedd her er en ufattelig voldshandling, sier Ardern på en pressekonferanse..

Aftenposten - 04 May 19 kl. 20:35

Niklas Castro etter 2-1-scorinigen: − Ufattelig deilig

At han fikk gult kort for feiringen tar AaFKs Niklas Castro med et smil: − Å sette inn 2-1, etter å ha stanget så lenge, er så ufattelig deilig. Jeg mista det helt da jeg feiret scoringen, sier han..

Aftenposten - 04 May 19 kl. 20:35

Niklas Castro etter 2-1-scoringen: − Ufattelig deilig

At han fikk gult kort for feiringen tar AaFKs Niklas Castro med et smil: − Å sette inn 2-1, etter å ha stanget så lenge, er så ufattelig deilig. Jeg mista det helt da jeg feiret scoringen, sier han..

P4 - 31 May 19 kl. 08:36

Rekordkampen skal etterforskes

12-0 var et ufattelig resultat for et norsk fotballandslag. Og det var så ufattelig at kampen mellom Norge og Honduras i U20-VM i går kveld nå skal etterforskes av FIFA. Det bekrefter presidenten i det honduranske fotballforbundet, ifølge VG.

Dagbladet - 21 Jan 19 kl. 18:26

Sjokkert Frp-politiker vitne til voldshandling: - Han kastet henne ut av rullestolen som om hun var en filledokke

Natt til søndag ble flere beboere i Årnes sentrum vitne til at en kvinne i rullestol ble utsatt for vold..

Dagbladet - 15 timer siden

Krever Ludvigsen for over 850 000: - Helt ufattelig grovt

Mann (25) hevder han ble seksuelt utnyttet i over seks år. Bistandsadvokat med direkte prosedyre i retten..

Hegnar.no - 14 Nov 18 kl. 13:16

– Ufattelig mangfold

Frem fra dype daler og anonyme industribygg dukker det hvert år opp eksportbedrifter som juryleder John G. Bernander aldri har hørt om..

Dagbladet - 25 Jan 19 kl. 10:44

Gutt (1) døde etter barnehageulykke i Bergen

- Det er ufattelig vondt og trist at ett av barna i barnehagen er borte, sier administrerende direktør i barnehagen..

Aftenposten - 30 Jan 19 kl. 19:40

Er folk blitt mer hårsåre? | Ingunn Økland

KOMMENTAR: Enkeltmennesker må av og til tåle ufattelig mye for at kunstnere skal ha sin frihet i behold..

Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 13:04

Du trenger ikke ofre ferieturen din til utlandet | Nora Selnæs

Si ;D-innlegg: Flyreiser er en ufattelig luksus vi må innse kostnadene av..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 5 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 7 timer siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt