NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 01:05

NRK - 11 Feb 19 kl. 06:24

Ultimatum om bompengereduksjon

Oslo Frp kommer ikke til å delta i byråd dersom bompengene ikke reduseres. Det ble vedtatt under partiets årsmøte i helgen, skriver Aftenposten. Dette vil få konsekvenser dersom det blir borgerlig flertall under høstens kommunevalg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frp, Aftenposten

Dele artikeln

1756 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ultimatumom , bompengereduksjon
P4 - 06 Jun 19 kl. 12:33

Ingen penger til bompengetiltak

- Ingen ytterligere bompengereduksjon i revidert budsjett..

P4 - Igår: 22:24

KrF vil ikke si hvor de står i bompengekrangelen

KrF vil ikke si hvor de står i bompengekrangelen innad i regjeringen. Partiledelsen hadde i kveld et telefonmøte etter at Venstre sa nei til bompengeskissen som landsstyret i FrP ble enig om. På spørsmål fra pressen hvor KrF står ga han ikke svar, men sa KrF er for både bompengereduksjon og økt kollektivsatsing og la til at han håper på en enighet..

VG - 08 Apr 19 kl. 23:18

Ap-nestleder Bjørnar Skjæran bestrider at han stilte et ultimatum

Mandag morgen sa Arbeiderpartiets nyvalgte nestleder Bjørnar Skjæran at partiene som er mot oljevirksomhet ikke kan vente å få noe gjennomslag i oljepolitikken. Han mener imidlertid ikke at dette er et ultimatum..

NRK - Igår: 19:12

Jensen: – Synd Venstre sier nei

Fremskrittspartileder Siv Jensen avviser at partiet stiller ultimatum om bompenger. Partiets landsstyre godtok i dag en skisse til avlate, som Venstre sier nei til. Jensen sier det er synd at Venstre sier nei, men avviser at de stiller et ultimatum..

Hegnar.no - 20 Mar 19 kl. 17:55

EU stiller ultimatum til britene

P4 - Igår: 21:03

Forhandler om 21 milliarder

Bompengeskissen som regjeringspartiene krangler om har en total kostnadssum på rundt 21 milliarder. Det skriver flere medier i kveld. Skissen går ut på å øke den statlige finaniseringen av kollektivsatsingen, men også redusere bompengetrykket med flere milliarder kroner.

P4 - Igår: 21:03

Forhandler om 21 milliard i bompengeavtale

Bompengeskissen som regjeringspartiene krangler om har en total kostnadssum på rundt 21 milliarder. Det skriver flere medier i kveld. Skissen går ut på å øke den statlige finaniseringen av kollektivsatsingen, men også redusere bompengetrykket med flere milliarder kroner.

NRK - 02 Nov 18 kl. 12:21

Hareide forklarer sitt ultimatum

Hareide forklarer sitt ultimatum.

Dagbladet - Igår: 18:42

Sivs dristige ultimatum

Full splid i regjeringen tre uker før valget..

Dagbladet - 11 Dec 18 kl. 19:40

Trump truer med «shutdown» hvis han ikke får 40 milliarder til grensemuren

Nå har presidenten fått et ultimatum fra Demokratene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

NRK - 15 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 45 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 1 time siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 3 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt