NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:02

NRK - 11 Feb 19 kl. 05:59

Angrep politibetjent

I dag starter rettssaken der tre mindreårige jenter er tiltalt for vold og trusler mot en politibetjent i Kristiansand. Ifølge tiltalen skal jentene ha forsøkt å forhindre en arrestasjon av en 15-åring som var involvert i en voldsepisode..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Angrep, politibetjent
NRK - 13 Feb 19 kl. 03:30

Politibetjent skutt og drept i USA

En politibetjent er skutt og drept etter å ha rykket ut til et væpnet ran i New York, får nyhetsbyrået AP opplyst. En annen politibetjent er såret. Skytingen fant sted tirsdag klokken 18 lokal tid ved en telefonbutikk i bydelen Queens..

Aftenposten - 13 Feb 19 kl. 05:53

AP: Politibetjent skutt og drept i New York

En politibetjent er skutt og drept etter å ha rykket ut til et væpnet ran i New York, får nyhetsbyrået AP opplyst. En annen politibetjent er såret..

Aftenposten - 04 Oct 18 kl. 05:48

En politibetjent drept og seks såret i gisseldrama i USA

En politibetjent er skutt og drept og seks andre politifolk ble såret da de konfronterte en mann som holdt barn som gisler i delstaten South Carolina i USA..

NRK - 22 timer siden

Tenåringsjenter dømt

Tre tenåringsjenter er dømt for angrep på en politibetjent i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. De tre jentene forsøkte å stoppe en arrestasjon av en 15-åring som var involvert i en voldsepisode i fjor sommer..

VG - 14 Nov 18 kl. 13:47

Politibetjent ble tatt kvelertak på under slåsskamp på skole i Oslo

En kvinnelig politibetjent ble tatt kvelertak på da hun forsøkte å stanse en slåsskamp mellom elever på Lambertseter ungdomsskole i Oslo..

Dagbladet - 20 Nov 18 kl. 00:18

Politibetjent drept i skyting ved Chicago-sykehus

En politibetjent er drept og tre andre er kritisk skadd etter skyting ved et sykehus i Chicago i USA. En mistenkt gjerningsmann er død..

NRK - 14 Nov 18 kl. 13:39

Politibetjent utsett for vald

Ein kvinneleg politibetjent vart utsett for vald då ho prøvde å stanse ein slåstkamp mellom elevar på Lambertseter skule i Oslo. Ifølgje Dagbladet vart ho tatt kvelartak på. Tre elevar er mistenkte i saka, og dei tre er tatt inn til avhøyr..

VG - 01 Dec 18 kl. 01:43

Politibetjent skjøt nabo i hans eget hjem: Trodde det var hennes leilighet

En amerikansk politibetjent er tiltalt for drap etter at hun skjøt en mann mens han var hjemme i sin egen leilighet, melder CNN..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 13:29

Politibetjent ble tatt kvelertak på under slåsskamp på skole i Oslo

En kvinnelig politibetjent ble tatt kvelertak på da hun forsøkte å stanse en slåsskamp mellom elever på Lambertseter skole i Oslo..

NRK - 20 Nov 18 kl. 02:37

Politibetjent død etter skyting

Politibetjenten som vart skoten på sjukehuset i Chicago har døydd av skadane, melder politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 15 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 45 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt