NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 01:00

NRK - 11 Feb 19 kl. 05:59

Angrep politibetjent

I dag starter rettssaken der tre mindreårige jenter er tiltalt for vold og trusler mot en politibetjent i Kristiansand. Ifølge tiltalen skal jentene ha forsøkt å forhindre en arrestasjon av en 15-åring som var involvert i en voldsepisode..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

21 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Angrep, politibetjent
NRK - 13 Feb 19 kl. 03:30

Politibetjent skutt og drept i USA

En politibetjent er skutt og drept etter å ha rykket ut til et væpnet ran i New York, får nyhetsbyrået AP opplyst. En annen politibetjent er såret. Skytingen fant sted tirsdag klokken 18 lokal tid ved en telefonbutikk i bydelen Queens..

Aftenposten - 13 Feb 19 kl. 05:53

AP: Politibetjent skutt og drept i New York

En politibetjent er skutt og drept etter å ha rykket ut til et væpnet ran i New York, får nyhetsbyrået AP opplyst. En annen politibetjent er såret..

NRK - 09 Mar 19 kl. 15:19

Angrep på Ebola-behandlingssenter

Minst én politibetjent er drept i et angrep på et Ebola-behandlingssenter i Butembo øst i Kongo. Senteret ble også angrepet for en måned siden, og holdt stengt frem til denne uken. Denne gangen fortsetter arbeidet, skriver AFP..

VG - 19 May 19 kl. 10:02

Politibetjent arrestert for å ha ansatt leiemorder – lurt av FBI

En kvinnelig politibetjent i New York er mistenkt for å ha forsøkt å ansette en leiemorder til å ta livet av sin tidligere ektemann og en tenåringsjente..

Aftenposten - 04 Oct 18 kl. 05:48

En politibetjent drept og seks såret i gisseldrama i USA

En politibetjent er skutt og drept og seks andre politifolk ble såret da de konfronterte en mann som holdt barn som gisler i delstaten South Carolina i USA..

NRK - 27 Jul 19 kl. 12:26

Innrømmer drap på politibetjent

To amerikanske tenåring har, ifølge italienske myndigheter, innrømmet å ha drept en italiensk politibetjent i Roma på fredag, skriver ABC News. Hendelsen skjedde da politiet konfronterte dem etter å ha ranet en mann..

NRK - 22 Feb 19 kl. 13:29

Tenåringsjenter dømt

Tre tenåringsjenter er dømt for angrep på en politibetjent i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. De tre jentene forsøkte å stoppe en arrestasjon av en 15-åring som var involvert i en voldsepisode i fjor sommer..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 13:04

Politibetjent tatt ut av tjeneste etter å ha avfyrt skudd mot bil

En politibetjent som forrige uke avfyrte to skudd mot en bil, er midlertidig tatt ut av tjeneste. Saken etterforskes nå av Spesialenheten, opplyser politiet..

NRK - 05 Aug 19 kl. 07:59

Politibetjent skjøt kolleger

En afghansk politibetjent har skutt og drept syv av sine kolleger i regionen Kandahar sør i landet, sier en talsperson for regionen. Gjerningspersonen skal være medlem av Taliban, og organisasjonen sier de står bak angrepet..

VG - 14 Nov 18 kl. 13:47

Politibetjent ble tatt kvelertak på under slåsskamp på skole i Oslo

En kvinnelig politibetjent ble tatt kvelertak på da hun forsøkte å stanse en slåsskamp mellom elever på Lambertseter ungdomsskole i Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

NRK - 15 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 45 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 1 time siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 3 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt