NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:24

NRK - 10 Feb 19 kl. 07:39

Sør-Korea aukar bidraget til USA

Sør-Korea skreiv søndag under ein avtale der dei forplikta seg til å betale meir pengar til USA for å ha amerikanske soldatar stasjonert i landet. Det skjer etter krav frå den amerikanske presidenten Donald Trump. Avtalen gjeld for eitt år..
Les mer på NRK


Les mer om:
korea, USA, Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sør-Korea, aukar, bidraget, til, USA
NRK - 13 Feb 19 kl. 18:51

Snussalet aukar trass grøne boksar

Salet av snus aukar, sjølv om helseminister Bent Høie for seks månader sidan innførte tiltak for å få snusbruken ned. Men tal frå Swedish Match viser at innføringa av grøne snusboksar likevel ikkje har dempa lysten på snus, skriv Nettavisen..

NRK - 19 Jan 19 kl. 19:45

Nord-Korea og USA har møte i Sverige

Utsendinger for Nord-Korea og USA holder samtaler i Sverige. Også Sør-Korea deltar ifølge en rekke medier, men hemmeligholdet rundt møtet er stort. Svensk UD vil ikke kommentere stedet for samtalene, men bekreftet lørdag at USA og Nord-Korea møtes..

NRK - 26 Dec 18 kl. 00:11

Åpnet tog fra Sør- til Nord-Korea

Jernbanen og veien mellom Nord-Korea og Sør-Korea er åpnet for ferdsel igjen. Et spesialtog med ni vogner forlot onsdag morgen Seoul mot grensebyen Kaesong. Ombord på toiget var offisielle gjester og fem personer født i Nord-Korea..

NRK - 20 Nov 18 kl. 11:24

Nord-Korea sprengte vaktposter

Nord-Korea har ødelagt ti vaktposter i den demilitariserte sonen mot Sør-Korea som et ledd i fredsprosessen med nabolandet. Sør-Korea har på sin side revet ti av sine vaktposter..

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:43

Sør-Korea løfter ikke sanksjoner

Sør-Korea vil likevel ikke løfte sanksjonene de la på Nord-Korea i 2010 etter at 46 sørkoreanske seilere ble drept. Dette skjer etter Donald Trumps utspill om at Sør-Korea «ikke kan gjøre noen ting» uten Washingtons godkjennelse. Det melder AP..

Klartale - 12 Feb 19 kl. 10:15

Nå søker de om felles OL i Korea

Sør-Korea og Nord-Korea samarbeider om å ha OL i 2032..

NRK - 01 Feb 19 kl. 03:22

Lokker Nord-Korea med diplomati

USA ber Nord-Korea komme gi en fullstendig oversikt over sitt våpenarsenal. I bytte skal Donald Trump være villig til å gjenopprette diplomatiske forbindelser, ifølge en amerikansk forhandler. Det kan bane vei for økonomisk støtte til Nord-Korea..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 09:52

Sør-Korea anslår at Nord-Korea har opptil 60 atomvåpen

Sør-Korea anslår at Nord-Koreas atomarsenal består av mellom 20 og 60 bomber, sier den sørkoreanske gjenforeningsministeren..

NRK - 15 Oct 18 kl. 22:30

Nord- og Sør-Korea varsler seremoni

Nord-Korea og Sør-Korea er enige om å holde en seremoni i slutten av november eller starten av desember for å markere at de starter bygging av vei og jernbane over grensa mellom landene, melder japanske Kyodo News..

NRK - 16 Nov 18 kl. 20:54

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 30 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 2 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt