NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 17:57

NRK - 10 Feb 19 kl. 07:39

Sør-Korea aukar bidraget til USA

Sør-Korea skreiv søndag under ein avtale der dei forplikta seg til å betale meir pengar til USA for å ha amerikanske soldatar stasjonert i landet. Det skjer etter krav frå den amerikanske presidenten Donald Trump. Avtalen gjeld for eitt år..
Les mer på NRK


Les mer om:
korea, USA, Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sør-Korea, aukar, bidraget, til, USA
NRK - 28 Mar 19 kl. 06:25

Aukar støtta til Mosambik

Noreg aukar støtta med 47 millionar kroner til den humanitære innsatsen etter syklonen Idai som ramma Mosambik, Zimbabwe og Malawi. Ifølgje FN treng 1,8 millionar menneske nødhjelp..

NRK - 13 Feb 19 kl. 18:51

Snussalet aukar trass grøne boksar

Salet av snus aukar, sjølv om helseminister Bent Høie for seks månader sidan innførte tiltak for å få snusbruken ned. Men tal frå Swedish Match viser at innføringa av grøne snusboksar likevel ikkje har dempa lysten på snus, skriv Nettavisen..

NRK - 26 Mar 19 kl. 06:50

Sjukehus aukar risiko for kreft

Fleire norske sjukehus aukar risikoen for å gi pasientar kreft ved for høge stråledosar ved røntgen eller CT. Det viser ei undersøking frå Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet. Nokre sjukehus bruker 12 til 14 gongar høgare dosar enn andre..

NRK - 19 Jan 19 kl. 19:45

Nord-Korea og USA har møte i Sverige

Utsendinger for Nord-Korea og USA holder samtaler i Sverige. Også Sør-Korea deltar ifølge en rekke medier, men hemmeligholdet rundt møtet er stort. Svensk UD vil ikke kommentere stedet for samtalene, men bekreftet lørdag at USA og Nord-Korea møtes..

NRK - 26 Dec 18 kl. 00:11

Åpnet tog fra Sør- til Nord-Korea

Jernbanen og veien mellom Nord-Korea og Sør-Korea er åpnet for ferdsel igjen. Et spesialtog med ni vogner forlot onsdag morgen Seoul mot grensebyen Kaesong. Ombord på toiget var offisielle gjester og fem personer født i Nord-Korea..

NRK - 20 Nov 18 kl. 11:24

Nord-Korea sprengte vaktposter

Nord-Korea har ødelagt ti vaktposter i den demilitariserte sonen mot Sør-Korea som et ledd i fredsprosessen med nabolandet. Sør-Korea har på sin side revet ti av sine vaktposter..

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:43

Sør-Korea løfter ikke sanksjoner

Sør-Korea vil likevel ikke løfte sanksjonene de la på Nord-Korea i 2010 etter at 46 sørkoreanske seilere ble drept. Dette skjer etter Donald Trumps utspill om at Sør-Korea «ikke kan gjøre noen ting» uten Washingtons godkjennelse. Det melder AP..

Klartale - 12 Feb 19 kl. 10:15

Nå søker de om felles OL i Korea

Sør-Korea og Nord-Korea samarbeider om å ha OL i 2032..

NRK - 01 Feb 19 kl. 03:22

Lokker Nord-Korea med diplomati

USA ber Nord-Korea komme gi en fullstendig oversikt over sitt våpenarsenal. I bytte skal Donald Trump være villig til å gjenopprette diplomatiske forbindelser, ifølge en amerikansk forhandler. Det kan bane vei for økonomisk støtte til Nord-Korea..

NRK - 15 Oct 18 kl. 22:30

Nord- og Sør-Korea varsler seremoni

Nord-Korea og Sør-Korea er enige om å holde en seremoni i slutten av november eller starten av desember for å markere at de starter bygging av vei og jernbane over grensa mellom landene, melder japanske Kyodo News..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 30 minutter siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 45 minutter siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 3 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 3 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 3 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt