NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 23:11

NRK - 13 Jun 18 kl. 20:02

145 klager mot Grande-dekning

Av sakene som ble tatt opp i onsdagens Kringkastingsråd var det NRKs dekning av Trine Skei Grande (V) og 17-åringen i åkeren som hadde flest klager. Av totalt 452 klager som ble behandlet på møtet, var 145 av dem rettet mot dekning av denne saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kringkastingsråd, NRKs, Trine Skei Grande, Grande

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 145, klagermot , Grande-dekning
NRK - 21 Mar 18 kl. 01:53

500 klager på NRKs Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt 518 klager, skriver Nationen..

Hegnar.no - 21 Mar 18 kl. 06:47

518 klager på manglende Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt 518 klager..

P4 - 13 Jun 18 kl. 05:51

Klagestorm mot Grande-dekning

Svært mange har klaget inn NRKs dekning av Trine Skei Grande-saken til Kringkastingsrådet. Av de 452 klagene som rådet i dag skal behandles, handler 145 om saken der Venstre-lederen hadde sex med en 17-åring i 2008. Mange av klagerne har reagert på at 17-åringen ble omtalt som en mann og ikke en gutt, ettersom han den gang fortsatt var mindreårig, skriver Dagsavisen..

Hegnar.no - 26 Aug 18 kl. 08:33

Klager inn NRK for PFU

Høyres stortingsrepresentant Erlend Larsen klager inn NRKs dekning av et satellittprosjekt til Pressens Faglige Utvalg (PFU)..

Hegnar.no - 30 Aug 18 kl. 17:41

Klagestorm mot NRK for manglende dekning av bilbranner i Sverige

Kringkastingsrådet har fått inn 140 klager på det klagerne mener er NRKs manglende dekning av bilbrannene i Sverige..

Aftenposten - 30 Aug 18 kl. 17:23

Klagestorm mot NRK for manglende dekning av bilbranner i Sverige

Kringkastingsrådet har fått inn 140 klager på det klagerne mener er NRKs manglende dekning av bilbrannene i Sverige..

Dagbladet - 21 Mar 18 kl. 09:04

518 klager til Kringkastingsrådet - raser over manglende Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken..

VG - 21 Mar 18 kl. 02:45

Kringkastingsrådet har fått over 500 klager på Acer-dekningen

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt over 500 klager..

P4 - 04 Jul 18 kl. 15:25

Mange klager på bruktbil

Forbrukerrådet har fått 4.219 klager i forbindelse med bruktbilkjøp i første halvår i år. Det er er 14 prosent av alle henvendelser, viser ny statistikk.

P4 - 12 May 18 kl. 12:16

Vil fjerne helligdagsfreden

Kulturminister Trine Skei Grande vil fjerne helligdagsfreden og mener det holder å vise alminnelig hensyn. Grande sier til NRK at hun tror det er mange som føler at loven om helligdagsfred er utdatert. Politiet over hele landet fikk på Kristi Himmelfartsdag på torsdag inn mange klager på støy.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tre vogntog i ulykke i Grong

En person satt fastklemt etter en ulykke som involverte tre vogntog på E6 ved Lakseakvariet i Grong. Vedkommende er nå frigjort, melder politiet i Trøndelag. Det er ikke opplyst hvor omfattende skadene er..

NRK - 4 timer siden

VG: Ulstein nevnes som minister

I den nye flertallsregjeringen ligger eksbyråd i Bergen og sexolog Dag Inge Ulstein (38) søndag kveld an til å bli utviklingsminister for KrF, ifølge VGs kilder..

NRK - 3 timer siden

170 migranter savnet i båtforlis

FN frykter at minst 170 mennesker er døde i to ulike båtforlis på Middelhavet. Båtene kom fra Libya og Marokko. Tre personer som ble reddet, har forklart at de forlot Libya i en oppblåsbar båt med 120 personer om bord..

NRK - 2 timer siden

AU tviler på Tshisekedi-seier

Den afrikanske union (AU) har uttrykt tvil om det offisielle valgresultatet i Kongo. Opposisjonsleder Felix Tshisekedi vant foran Martin Fayulu. Andre afrikanske ledere har gratulert Tshisekedi med seieren..

NRK - 2 timer siden

Frykter kutt i eiendomsskatt

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad i Aust-Agder frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 45 minutter siden

Sondre Bratland (80) blir kommandør

Artisten Sondre Bratland (80) som er kjent for kveding og religiøse folketoner blir kommandør av St. Olavs Orden, det melder Vest-Telemark blad..

NRK - 1 time siden

Trump ut på ny mot Pelosi

USAs president Donald Trump er fortsatt rasende over at Demokratenes Nancy Pelosi avviste hans såkalte kompromiss. Men forslaget kan havne i Senatet. Trump har tilbudt Demokratene det han mener er et fornuftig kompromiss for å løse budsjettstriden..

NRK - 1 time siden

Mann knivstukket i Stockholm

En mann i 20-års alderen er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i Stockholm søndag. Hendelsen blir betegnet som drapsforsøk av politiet. Mannen er ikke livstruet skadet.

NRK - 1 time siden

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 2 timer siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt