NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 10:54

NRK - 13 Jun 18 kl. 20:02

145 klager mot Grande-dekning

Av sakene som ble tatt opp i onsdagens Kringkastingsråd var det NRKs dekning av Trine Skei Grande (V) og 17-åringen i åkeren som hadde flest klager. Av totalt 452 klager som ble behandlet på møtet, var 145 av dem rettet mot dekning av denne saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kringkastingsråd, NRKs, Trine Skei Grande, Grande

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 145, klagermot , Grande-dekning
NRK - 21 Mar 18 kl. 01:53

500 klager på NRKs Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt 518 klager, skriver Nationen..

Hegnar.no - 21 Mar 18 kl. 06:47

518 klager på manglende Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt 518 klager..

P4 - 13 Jun 18 kl. 05:51

Klagestorm mot Grande-dekning

Svært mange har klaget inn NRKs dekning av Trine Skei Grande-saken til Kringkastingsrådet. Av de 452 klagene som rådet i dag skal behandles, handler 145 om saken der Venstre-lederen hadde sex med en 17-åring i 2008. Mange av klagerne har reagert på at 17-åringen ble omtalt som en mann og ikke en gutt, ettersom han den gang fortsatt var mindreårig, skriver Dagsavisen..

Dagbladet - 21 Mar 18 kl. 09:04

518 klager til Kringkastingsrådet - raser over manglende Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken..

VG - 21 Mar 18 kl. 02:45

Kringkastingsrådet har fått over 500 klager på Acer-dekningen

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt over 500 klager..

P4 - 04 Jul 18 kl. 15:25

Mange klager på bruktbil

Forbrukerrådet har fått 4.219 klager i forbindelse med bruktbilkjøp i første halvår i år. Det er er 14 prosent av alle henvendelser, viser ny statistikk.

P4 - 12 May 18 kl. 12:16

Vil fjerne helligdagsfreden

Kulturminister Trine Skei Grande vil fjerne helligdagsfreden og mener det holder å vise alminnelig hensyn. Grande sier til NRK at hun tror det er mange som føler at loven om helligdagsfred er utdatert. Politiet over hele landet fikk på Kristi Himmelfartsdag på torsdag inn mange klager på støy.

P4 - 21 Mar 18 kl. 07:14

Rekordmange klager til Sivilombudsmannen

Det kom inn rekordmange klager til Sivilombudsmannen i fjor. Klager på norsk forvaltning kom opp i over 3600 saker i fjor, noe som er over 500 flere enn året før. Flest klager på saksbehandlingstid og manglende svar, skriver NTB..

P4 - 16 Feb 18 kl. 20:48

VG: - To bekymringsmeldinger om Trine Skei Grande

Statsminister Erna Solberg har mottatt to varsler om oppførselen til kulturminister og venstreleder Trine Skei Grande på en fest i 2008. Det skriver VG. Varslene handler om den omtalte intime kontakten Grande skal ha hatt med en da 17 år gammel gutt.

Hegnar.no - 20 Mar 18 kl. 12:44

Kepler Cheuvreux starter dekning av bank-aksjer

Meglerhuset innleder dekning av seks norske bankaksjer. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra med norsk båt

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 10 minutter siden

Færre sauer drept av rovvilt

En foreløpig oversikt viser at 825 sauer ble drept av ulv, bjørn, gaupe, jerv og kongeørn fram til 1. august. I fjor på samme tid var 850 sauer tatt av rovvilt, og dermed har man hatt en svak nedgang, skiver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Krever ni års forvaring

20-åringen som knivstakk en jente 17 ganger, bør dømmes til ni års forvaring, med en minstetid på seks år, mener aktor i saken, statsadvokat Vibeke Gjøslien Martins. Hun la også ned påstand om at tiltalte ilegges kontaktforbud overfor fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra i Danmark

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Flere personer er alvorlig skadd etter en bussulykke på motorveien A19 i Tyskland. Bussen med 60 personer om bord var på vei fra Stockholm til Berlin da den havnet utenfor veien 15 mil før bestemmelsesmålet, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Benny Andersen er død

Dikter og forfatter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing..

NRK - 2 timer siden

Sjelden rotte dukket opp i Peru

En svært sjelden ganger som kalles bambusrotta, har dukket opp igjen i Machu Picchu-ruinene etter å ha vært borte i ti år. Nå er den til overmål fotografert..

NRK - 3 timer siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 3 timer siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt