NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:44

NRK - 13 Jun 18 kl. 20:02

145 klager mot Grande-dekning

Av sakene som ble tatt opp i onsdagens Kringkastingsråd var det NRKs dekning av Trine Skei Grande (V) og 17-åringen i åkeren som hadde flest klager. Av totalt 452 klager som ble behandlet på møtet, var 145 av dem rettet mot dekning av denne saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kringkastingsråd, NRKs, Trine Skei Grande, Grande

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 145, klagermot , Grande-dekning
NRK - 21 Mar 18 kl. 01:53

500 klager på NRKs Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt 518 klager, skriver Nationen..

Hegnar.no - 21 Mar 18 kl. 06:47

518 klager på manglende Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt 518 klager..

P4 - 13 Jun 18 kl. 05:51

Klagestorm mot Grande-dekning

Svært mange har klaget inn NRKs dekning av Trine Skei Grande-saken til Kringkastingsrådet. Av de 452 klagene som rådet i dag skal behandles, handler 145 om saken der Venstre-lederen hadde sex med en 17-åring i 2008. Mange av klagerne har reagert på at 17-åringen ble omtalt som en mann og ikke en gutt, ettersom han den gang fortsatt var mindreårig, skriver Dagsavisen..

Dagbladet - 21 Mar 18 kl. 09:04

518 klager til Kringkastingsrådet - raser over manglende Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken..

VG - 21 Mar 18 kl. 02:45

Kringkastingsrådet har fått over 500 klager på Acer-dekningen

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt over 500 klager..

P4 - 12 May 18 kl. 12:16

Vil fjerne helligdagsfreden

Kulturminister Trine Skei Grande vil fjerne helligdagsfreden og mener det holder å vise alminnelig hensyn. Grande sier til NRK at hun tror det er mange som føler at loven om helligdagsfred er utdatert. Politiet over hele landet fikk på Kristi Himmelfartsdag på torsdag inn mange klager på støy.

P4 - 21 Mar 18 kl. 07:14

Rekordmange klager til Sivilombudsmannen

Det kom inn rekordmange klager til Sivilombudsmannen i fjor. Klager på norsk forvaltning kom opp i over 3600 saker i fjor, noe som er over 500 flere enn året før. Flest klager på saksbehandlingstid og manglende svar, skriver NTB..

P4 - 16 Feb 18 kl. 20:48

VG: - To bekymringsmeldinger om Trine Skei Grande

Statsminister Erna Solberg har mottatt to varsler om oppførselen til kulturminister og venstreleder Trine Skei Grande på en fest i 2008. Det skriver VG. Varslene handler om den omtalte intime kontakten Grande skal ha hatt med en da 17 år gammel gutt.

Hegnar.no - 20 Mar 18 kl. 12:44

Kepler Cheuvreux starter dekning av bank-aksjer

Meglerhuset innleder dekning av seks norske bankaksjer. .

P4 - 10 Apr 18 kl. 13:52

Borten Moe hardt ut mot Grande

Tidligere Sp-nestleder Ola Borten Moe mener Trine Skei Grande mistenkeliggjør 17-åringen som var involvert i hendelsen med henne i bryllupet hans i 2008. Borten Moe skriver i et Facebook-innlegg i dag at han reagerer på at Skei Grande har fremstilt episoden som om 17-åringen var den aktive part og at hun ble satt i en vanskelig situasjon. Skei Grande ønsker ikke å kommentere saken til VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 45 minutter siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 1 time siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt