NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 04:39

NRK - 13 Jun 18 kl. 20:02

145 klager mot Grande-dekning

Av sakene som ble tatt opp i onsdagens Kringkastingsråd var det NRKs dekning av Trine Skei Grande (V) og 17-åringen i åkeren som hadde flest klager. Av totalt 452 klager som ble behandlet på møtet, var 145 av dem rettet mot dekning av denne saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kringkastingsråd, NRKs, Trine Skei Grande, Grande

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 145, klagermot , Grande-dekning
NRK - 21 Mar 18 kl. 01:53

500 klager på NRKs Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt 518 klager, skriver Nationen..

Hegnar.no - 21 Mar 18 kl. 06:47

518 klager på manglende Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt 518 klager..

P4 - 13 Jun 18 kl. 05:51

Klagestorm mot Grande-dekning

Svært mange har klaget inn NRKs dekning av Trine Skei Grande-saken til Kringkastingsrådet. Av de 452 klagene som rådet i dag skal behandles, handler 145 om saken der Venstre-lederen hadde sex med en 17-åring i 2008. Mange av klagerne har reagert på at 17-åringen ble omtalt som en mann og ikke en gutt, ettersom han den gang fortsatt var mindreårig, skriver Dagsavisen..

Hegnar.no - 26 Aug 18 kl. 08:33

Klager inn NRK for PFU

Høyres stortingsrepresentant Erlend Larsen klager inn NRKs dekning av et satellittprosjekt til Pressens Faglige Utvalg (PFU)..

Hegnar.no - 30 Aug 18 kl. 17:41

Klagestorm mot NRK for manglende dekning av bilbranner i Sverige

Kringkastingsrådet har fått inn 140 klager på det klagerne mener er NRKs manglende dekning av bilbrannene i Sverige..

Aftenposten - 30 Aug 18 kl. 17:23

Klagestorm mot NRK for manglende dekning av bilbranner i Sverige

Kringkastingsrådet har fått inn 140 klager på det klagerne mener er NRKs manglende dekning av bilbrannene i Sverige..

Dagbladet - 21 Mar 18 kl. 09:04

518 klager til Kringkastingsrådet - raser over manglende Acer-dekning

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken..

VG - 21 Mar 18 kl. 02:45

Kringkastingsrådet har fått over 500 klager på Acer-dekningen

Flere Acer-motstandere reagerer på det de mener er NRK og andre mediers manglende dekning av Acer-saken. Siden mandag har Kringkastingsrådet mottatt over 500 klager..

P4 - 04 Jul 18 kl. 15:25

Mange klager på bruktbil

Forbrukerrådet har fått 4.219 klager i forbindelse med bruktbilkjøp i første halvår i år. Det er er 14 prosent av alle henvendelser, viser ny statistikk.

P4 - 12 May 18 kl. 12:16

Vil fjerne helligdagsfreden

Kulturminister Trine Skei Grande vil fjerne helligdagsfreden og mener det holder å vise alminnelig hensyn. Grande sier til NRK at hun tror det er mange som føler at loven om helligdagsfred er utdatert. Politiet over hele landet fikk på Kristi Himmelfartsdag på torsdag inn mange klager på støy.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Norge får direkterute til Kina

For første gang åpnes det en flyrute fra Norge til Kina. Fra våren av skal Hainan Airlines fly tre ganger i uken fra Oslo til Beijing. Avtalen om flyruten skal signeres senere i dag under en seremoni i forbindelse med det norske statsbesøket i Kina..

NRK - 1 time siden

Sier nei til «økologisk snus»

Tobakksselskapet Skruf Snus AB får ikke lov til å markedsføre snus som «økologisk», slår Marknadsdomstolen i Stockholm fast. Domstolen mener forbrukere kan oppfatte ordet «økologisk» med noe som gir «helse- og/eller miljøfordeler av produktet..

NRK - 2 timer siden

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..

NRK - 2 timer siden

Gates sørger over Paul Allen

– Jeg er knust etter nyheten om at en av mine beste venner har gått bort. Det sier Bill Gates i en uttalelse om Paul Allens bortgang. De to grunnla Microsoft sammen i 1975..

NRK - 3 timer siden

Avviser Daniels søksmål mot Trump

En føderal dommer i California i USA har avvist pornoskuespilleren Stormy Daniels søksmål mot Donald Trump. Det melder kanalen MSNBC. Advokaten hennes sier kjennelsen vil bli anket..

NRK - 3 timer siden

Avslutter søk etter savnet person

Politiet avslutter søket etter en savnet person rundt Lindesnes fyr i Vest-Agder. – Det blir tatt en ny vurdering vedrørende nye søk tirsdag morgen, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Paul Allen er død

Den amerikanske forretningsmannen Paul Allen er død. Det opplyser familien hans til nyhetskanalen CNBC, Allen grunnla datagiganten Microsoft sammen med Bill Gates. 65-åringen døde av kreft mandag..

NRK - 4 timer siden

Ingen avstemning i Makedonia

Den makedonske nasjonalforsamlingen kom ikke i mål med mandagens debatt om ratifisering av avtalen om å endre landets navn til Nord-Makedonia. Debatten fortsetter tirsdag. Debatten kan vare i opptil ti dager..

NRK - 5 timer siden

Trump-besøkte flomrammede

USAs president Donald Trump besøker de orkanrammede områdene i delstatene Florida og Georgia..

NRK - 6 timer siden

Nord- og Sør-Korea varsler seremoni

Nord-Korea og Sør-Korea er enige om å holde en seremoni i slutten av november eller starten av desember for å markere at de starter bygging av vei og jernbane over grensa mellom landene, melder japanske Kyodo News..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt