NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:27

NRK - 11 Jan 19 kl. 07:43

Raudgrønt fleirtal i ny måling

Dei borgarlege partia går tilbake og mistar fleirtalet på Stortinget i ei ny måling som er gjort for TV 2. Ville folk røysta på same måte som undersøkinga viser i dag, ville det gi 70 mandat til dei borgarlege. Det trengst 85 for å danne fleirtal..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stortinget, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raudgrønt, fleirtali ny , måling
NRK - 12 Apr 19 kl. 06:37

Klart raudgrønt fleirtal i Oslo

Ap, MDG og SV sikrar vidare fleirtal i Oslo, om ein skal tru ei ny meiningsmåling Norstat har gjort for NRK og Aftenposten. Også Raudt og Senterpartiet går fram, og sistnemnde vil gå frå null til to bystyremedlem om valresultatet blir som i målinga..

NRK - 13 Feb 19 kl. 01:39

Raudgrøne ber om livssynsforlik

Raudgrøne parti vil vere med på å utforme fremtidas livssynspolitikk og ber om ei brei samling på tvers av politiske skiljeliner. Statsråd Kjell Ingolf Ropstad (KrF) har varsla ei lov og stortingsmeldingar på feltet før sommarferien, skriv Vårt Land..

NRK - 16 Sep 18 kl. 10:41

Dei raudgrøne er størst i Sverige

Det endelege valresultatet og mandatfordelinga i Sverige er klart. Dei raudgrøne partia får 144 mandat, medan den borgarlege Alliansen får 143. Sverigedemokraterna får 62 mandat..

NRK - 10 Dec 18 kl. 13:30

Sikrar fleirtal for pleieordning

Tidsavgrensinga for økonomisk støtte til foreldre som pleier alvorleg sjuke born vil truleg bli fjerna. KrF går saman med Ap, SV og Sp og sikrar fleirtal for forslaget når det skal opp til avstemming i Stortinget i kveld..

NRK - 04 Mar 19 kl. 07:07

Vil ha ny folkeavstemming om EU

Dersom det skulle bli fleirtal for å seie opp EØS-avtalen, må det bli halde ei ny folkeavstemming om EU-medlemskap, meiner Høgre. Misnøya med avtalen har dei siste åra vakse i LO. Enn så lenge er det klart fleirtal på Stortinget for EØS..

NRK - 24 Nov 18 kl. 17:13

Nei til homoekteskap i Taiwan

Eit fleirtal stemte i dag nei til at det skal vere lov med likekjønna ekteskap i Taiwan, melder nyheitsbyrået AFP. I 2017 var Taiwan først i Asia med å opne for det, men eit fleirtal stemte imot dette i ei folkerøysting laurdag..

NRK - 12 Jan 19 kl. 09:26

Kabilas parti vann fleirtal

Parti som stør avtroppande president Joseph Kabila har vunne fleirtal i nasjonalforsamlinga i Kongo. Dei har førebels fått 288 av 459 sete. Felix Tshisekedi vann det omstridde presidentvalet i desember, men motkandidat Martin Fayulu krev omval..

NRK - 28 Apr 19 kl. 21:37

Ingen har fleirtal i Spania

Ingen av dei politiske blokkene i Spania ligg an til å få fleirtal etter valet søndag. Blokkene må difor søke støtte hos mindre, regionale parti for å skaffe seg eit styringsdyktig regjeringsalternativ..

NRK - 28 Apr 19 kl. 20:16

Uavklart i Spania

Sosialistane ser ut til å bli det største partiet etter valet i Spania, men ingen har reint fleirtal, ifølgje ei valdagsmåling. Det ser også ut til at det høgrepopulistiske partiet Vox skal vinne fleire seter i det spanske underhuset..

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 17:21

Ap størst på ny måling

Arbeiderpartiet klatrer så vidt forbi Høyre på en ny måling og gjør sin beste måling siden juni 2017. Frp faller mest..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 45 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 45 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt