NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:51

NRK - 11 Jan 19 kl. 07:43

Raudgrønt fleirtal i ny måling

Dei borgarlege partia går tilbake og mistar fleirtalet på Stortinget i ei ny måling som er gjort for TV 2. Ville folk røysta på same måte som undersøkinga viser i dag, ville det gi 70 mandat til dei borgarlege. Det trengst 85 for å danne fleirtal..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stortinget, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raudgrønt, fleirtali ny , måling
NRK - 13 Feb 19 kl. 01:39

Raudgrøne ber om livssynsforlik

Raudgrøne parti vil vere med på å utforme fremtidas livssynspolitikk og ber om ei brei samling på tvers av politiske skiljeliner. Statsråd Kjell Ingolf Ropstad (KrF) har varsla ei lov og stortingsmeldingar på feltet før sommarferien, skriv Vårt Land..

NRK - 16 Sep 18 kl. 10:41

Dei raudgrøne er størst i Sverige

Det endelege valresultatet og mandatfordelinga i Sverige er klart. Dei raudgrøne partia får 144 mandat, medan den borgarlege Alliansen får 143. Sverigedemokraterna får 62 mandat..

NRK - 10 Dec 18 kl. 13:30

Sikrar fleirtal for pleieordning

Tidsavgrensinga for økonomisk støtte til foreldre som pleier alvorleg sjuke born vil truleg bli fjerna. KrF går saman med Ap, SV og Sp og sikrar fleirtal for forslaget når det skal opp til avstemming i Stortinget i kveld..

NRK - 04 Mar 19 kl. 07:07

Vil ha ny folkeavstemming om EU

Dersom det skulle bli fleirtal for å seie opp EØS-avtalen, må det bli halde ei ny folkeavstemming om EU-medlemskap, meiner Høgre. Misnøya med avtalen har dei siste åra vakse i LO. Enn så lenge er det klart fleirtal på Stortinget for EØS..

NRK - 24 Nov 18 kl. 17:13

Nei til homoekteskap i Taiwan

Eit fleirtal stemte i dag nei til at det skal vere lov med likekjønna ekteskap i Taiwan, melder nyheitsbyrået AFP. I 2017 var Taiwan først i Asia med å opne for det, men eit fleirtal stemte imot dette i ei folkerøysting laurdag..

NRK - 12 Jan 19 kl. 09:26

Kabilas parti vann fleirtal

Parti som stør avtroppande president Joseph Kabila har vunne fleirtal i nasjonalforsamlinga i Kongo. Dei har førebels fått 288 av 459 sete. Felix Tshisekedi vann det omstridde presidentvalet i desember, men motkandidat Martin Fayulu krev omval..

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 17:21

Ap størst på ny måling

Arbeiderpartiet klatrer så vidt forbi Høyre på en ny måling og gjør sin beste måling siden juni 2017. Frp faller mest..

NRK - 25 Oct 18 kl. 20:32

Opptur for KrF på meningsmåling

KrF får en oppslutning på 4,4 prosent på Ipsos' nyeste partibarometer, skriver Dagbladet. De går dermed opp mer enn ett prosentpoeng fra forrige måneds måling. Samtidig gjør Fremskrittspartiet sin svakeste måling på tre år, med 10,4 prosent..

NRK - 05 Mar 19 kl. 18:07

Ny krisemåling for Venstre

På NRKs nye måling for kommunevalget får Venstre 2,7 prosent oppslutning, omtrent det samme som partiet fikk på tilsvarende måling i februar. På stortingsbarometeret er oppslutningen 1,9 prosent, over to prosentpoeng under sperregrensen..

NRK - 05 Mar 19 kl. 18:07

Ny krise-måling for Venstre

På NRKs nye måling for kommunevalget får Venstre 2,7 prosent oppslutning, omtrent det samme som partiet fikk på tilsvarende måling i februar. På stortingsbarometeret er oppslutningen 1,9 prosent, over to prosentpoeng under sperregrensen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump truer med etterspill

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, er en full frifinnelse av ham. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 2 minutter siden

Mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiets bombegruppe melder at den mistenkelige gjenstanden som ble funnet ved Slottsparken i Oslo søndag, var ufarlig..

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 30 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 1 time siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt