NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:35

NRK - 11 Jan 19 kl. 07:43

Raudgrønt fleirtal i ny måling

Dei borgarlege partia går tilbake og mistar fleirtalet på Stortinget i ei ny måling som er gjort for TV 2. Ville folk røysta på same måte som undersøkinga viser i dag, ville det gi 70 mandat til dei borgarlege. Det trengst 85 for å danne fleirtal..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stortinget, TV

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raudgrønt, fleirtali ny , måling
NRK - 16 Sep 18 kl. 10:41

Dei raudgrøne er størst i Sverige

Det endelege valresultatet og mandatfordelinga i Sverige er klart. Dei raudgrøne partia får 144 mandat, medan den borgarlege Alliansen får 143. Sverigedemokraterna får 62 mandat..

NRK - 10 Dec 18 kl. 13:30

Sikrar fleirtal for pleieordning

Tidsavgrensinga for økonomisk støtte til foreldre som pleier alvorleg sjuke born vil truleg bli fjerna. KrF går saman med Ap, SV og Sp og sikrar fleirtal for forslaget når det skal opp til avstemming i Stortinget i kveld..

NRK - 24 Nov 18 kl. 17:13

Nei til homoekteskap i Taiwan

Eit fleirtal stemte i dag nei til at det skal vere lov med likekjønna ekteskap i Taiwan, melder nyheitsbyrået AFP. I 2017 var Taiwan først i Asia med å opne for det, men eit fleirtal stemte imot dette i ei folkerøysting laurdag..

NRK - 12 Jan 19 kl. 09:26

Kabilas parti vann fleirtal

Parti som stør avtroppande president Joseph Kabila har vunne fleirtal i nasjonalforsamlinga i Kongo. Dei har førebels fått 288 av 459 sete. Felix Tshisekedi vann det omstridde presidentvalet i desember, men motkandidat Martin Fayulu krev omval..

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 17:21

Ap størst på ny måling

Arbeiderpartiet klatrer så vidt forbi Høyre på en ny måling og gjør sin beste måling siden juni 2017. Frp faller mest..

NRK - 25 Oct 18 kl. 20:32

Opptur for KrF på meningsmåling

KrF får en oppslutning på 4,4 prosent på Ipsos' nyeste partibarometer, skriver Dagbladet. De går dermed opp mer enn ett prosentpoeng fra forrige måneds måling. Samtidig gjør Fremskrittspartiet sin svakeste måling på tre år, med 10,4 prosent..

NRK - 19 Sep 18 kl. 16:35

Ap størst på ny måling

Arbeiderpartiet gjør sin beste måling siden juni 2017 i en ny måling gjort for DN. De går fram to prosentpoeng og får 28 prosent, mens Høyre får 27,4 prosent. Frp har en nedgang på 1,5 prosentpoeng til 11,8 prosent – den største nedgangen i målingen..

NRK - 27 Nov 18 kl. 20:16

Rødgrønt flertall i ny måling

Ap, SV og Sp har flertall med til sammen 90 mandater på NRKs siste opinionsmåling i 2018. Regjeringen er langt unna flertall, også om de får KrF med på laget. Arbeiderpartiet er opp 2,5 prosent siden forrige måling til 29,7 prosent..

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 14:32

Hareide mener TV 2s KrF-måling er villedende

7 av 10 nordmenn mener KrF tilhører høyresiden i norsk politikk, ifølge en ny TV 2-måling. – Misvisende og villedende måling, sier KrF-leder Knut Arild Hareide..

NRK - 05 Sep 18 kl. 10:49

Venstresida større enn Alliansen

Dei raudgrøne får 41 prosent og er framleis større enn den borgarlege Alliansen med 38 prosent, viser eit gjennomsnitt av fleire meiningsmålingar ei veke før valet i Sverige. Men medrekna Sverigedemokraterna har høgresida eit overlegent forsprang..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pengefondet justerer ned utsiktene

Det internasjonale pengefondet meiner dei økonomiske utsiktene har svekka seg sidan oktober, og justerer ned vekstprognosane med 0,2 prosentpoeng for 2019, og 0,1 for 2020. Handelskrig og brexit har verka inn, og dei åtvarar mot brexit utan avtale..

NRK - 15 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 10 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 45 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt