NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:06

NRK - 10 Jan 19 kl. 05:54

Kina og USA nærmere en løsning

Etter å ha forhandlet med USA i tre dager, sier kinesiske myndigheter i en uttalelse at grunnlaget for å løse handelskonflikten er lagt. De sier videre at partene har blitt enige om å fortsette å holde tett kontakt..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kinaog , USA, nærmereen , løsning
Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 13:21

Nye handelssamtaler mellom USA og Kina

Amerikanske og kinesiske forhandlere møttes mandag i Beijing i et forsøk på å komme nærmere en løsning på handelskonflikten mellom landene..

NRK - 07 Jan 19 kl. 12:52

Handelssamtaler mellom USA og Kina

Amerikanske og kinesiske forhandlere møttes mandag i Beijing i et forsøk på å komme nærmere en løsning på handelskonflikten mellom landene. Det er ikke kjent hva som er kommet ut av samtalene så langt, og de skal etter planen fortsette tirsdag..

Aftenposten - 06 Mar 19 kl. 09:27

Ett skritt nærmere veibetaling uten bomstasjoner

En løsning der folk betaler for bilkjøring etter hvor og hvor langt de har kjørt, og ikke ved bomstasjoner, kom tirsdag nærmere realisering..

NRK - 22 Feb 19 kl. 20:36

Kina skal investere massivt i USA

Kina skal kjøpe amerikanske varer for 1.2 billioner dollar, som del av handelssamtalene mellom de to landene, ifølge CNBC. Avisen skriver at partene er langt fra hverandre i sentrale saker, men at de håper å komme nærmere enighet innen 1.

VG - 22 Dec 18 kl. 22:20

Ingen budsjettløsning i sikte i Washington: – Det kan bli langvarig

Mens budsjettforhandlingene er varslet å fortsette gjennom helgen, stopper store deler av det amerikanske embetsverket opp. Heller ikke i løpet av lørdag kom politikerne nærmere en løsning på krisen..

NRK - 02 Jan 19 kl. 19:01

– Kina er hovedprioritet

USAs nye forsvarsminister Patrick Shanahan understreket på sin første dag at Kina er hovedprioritet. – Mens vi har søkelyset på pågående operasjonen, er det viktig å huske Kina, Kina, Kina, sa han i dag, ifølge en offisiell tjenestemann.

E24 - 09 Jan 19 kl. 16:46

Optimisme etter møter mellom Kina og USA – men mye må løses i handelskrigen

Selv om en rekke harde nøtter må knekkes, så gir samtalene for å bremse handelskrigen mellom Kina og USA håp om en løsning. Det sender børsene opp. .

VG - 01 Mar 19 kl. 20:23

Herlovsen banet vei for ny Norge-seier

(Kina – Norge 1-3) Isabell Herlovsen ga Norge en pangstart med en tidlig scoring i 3-1-seieren over Kina i Algarve Cup. Hun rykket med det nærmere fotballandslagets målrekord..

Hegnar.no - 12 Jan 19 kl. 11:51

Norge nærmere en frihandelsavtale med Kina

Norske og kinesiske forhandlere melder om framgang i forhandlingene om en frihandelsavtale mellom landene..

NRK - 27 Sep 18 kl. 01:59

Trump åpen for tostatsløsning

USAs president Donald Trump lover å presentere en «veldig rettferdig» fredsplan i Midtøsten før nyttår og presidenten eksplisitt sier at han har mest tro på en tostatsløsning som varig fredsløsning for israelere og palestinere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt