NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:40

NRK - 10 Jan 19 kl. 05:54

Kina og USA nærmere en løsning

Etter å ha forhandlet med USA i tre dager, sier kinesiske myndigheter i en uttalelse at grunnlaget for å løse handelskonflikten er lagt. De sier videre at partene har blitt enige om å fortsette å holde tett kontakt..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kinaog , USA, nærmereen , løsning
Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 13:21

Nye handelssamtaler mellom USA og Kina

Amerikanske og kinesiske forhandlere møttes mandag i Beijing i et forsøk på å komme nærmere en løsning på handelskonflikten mellom landene..

NRK - 07 Jan 19 kl. 12:52

Handelssamtaler mellom USA og Kina

Amerikanske og kinesiske forhandlere møttes mandag i Beijing i et forsøk på å komme nærmere en løsning på handelskonflikten mellom landene. Det er ikke kjent hva som er kommet ut av samtalene så langt, og de skal etter planen fortsette tirsdag..

Aftenposten - 06 Mar 19 kl. 09:27

Ett skritt nærmere veibetaling uten bomstasjoner

En løsning der folk betaler for bilkjøring etter hvor og hvor langt de har kjørt, og ikke ved bomstasjoner, kom tirsdag nærmere realisering..

NRK - 13 May 19 kl. 14:32

Kina svarer med økte tollsatser

Etter at USA økte tollen på varer til en verdi av nærmere 1800 milliarder kroner fredag, varsler Kina at de nå øker tollsatsene på en rekke amerikanske varer fra første juni..

NRK - 22 Feb 19 kl. 20:36

Kina skal investere massivt i USA

Kina skal kjøpe amerikanske varer for 1.2 billioner dollar, som del av handelssamtalene mellom de to landene, ifølge CNBC. Avisen skriver at partene er langt fra hverandre i sentrale saker, men at de håper å komme nærmere enighet innen 1.

VG - 22 Dec 18 kl. 22:20

Ingen budsjettløsning i sikte i Washington: – Det kan bli langvarig

Mens budsjettforhandlingene er varslet å fortsette gjennom helgen, stopper store deler av det amerikanske embetsverket opp. Heller ikke i løpet av lørdag kom politikerne nærmere en løsning på krisen..

NRK - 02 Jan 19 kl. 19:01

– Kina er hovedprioritet

USAs nye forsvarsminister Patrick Shanahan understreket på sin første dag at Kina er hovedprioritet. – Mens vi har søkelyset på pågående operasjonen, er det viktig å huske Kina, Kina, Kina, sa han i dag, ifølge en offisiell tjenestemann.

Hegnar.no - 28 Mar 19 kl. 05:52

Guardians brexit-forside: Nei. Nei. Nei. Nei. Nei. Nei. Nei. Nei.

Britiske aviser er ikke nådige etter at onsdagens avstemninger i Parlamentet ikke førte landet nærmere enn brexitløsning..

E24 - 09 Jan 19 kl. 16:46

Optimisme etter møter mellom Kina og USA – men mye må løses i handelskrigen

Selv om en rekke harde nøtter må knekkes, så gir samtalene for å bremse handelskrigen mellom Kina og USA håp om en løsning. Det sender børsene opp. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt