NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:32

NRK - 10 Jan 19 kl. 05:54

Kina og USA nærmere en løsning

Etter å ha forhandlet med USA i tre dager, sier kinesiske myndigheter i en uttalelse at grunnlaget for å løse handelskonflikten er lagt. De sier videre at partene har blitt enige om å fortsette å holde tett kontakt..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kinaog , USA, nærmereen , løsning
Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 13:21

Nye handelssamtaler mellom USA og Kina

Amerikanske og kinesiske forhandlere møttes mandag i Beijing i et forsøk på å komme nærmere en løsning på handelskonflikten mellom landene..

NRK - 07 Jan 19 kl. 12:52

Handelssamtaler mellom USA og Kina

Amerikanske og kinesiske forhandlere møttes mandag i Beijing i et forsøk på å komme nærmere en løsning på handelskonflikten mellom landene. Det er ikke kjent hva som er kommet ut av samtalene så langt, og de skal etter planen fortsette tirsdag..

VG - 22 Dec 18 kl. 22:20

Ingen budsjettløsning i sikte i Washington: – Det kan bli langvarig

Mens budsjettforhandlingene er varslet å fortsette gjennom helgen, stopper store deler av det amerikanske embetsverket opp. Heller ikke i løpet av lørdag kom politikerne nærmere en løsning på krisen..

NRK - 02 Jan 19 kl. 19:01

– Kina er hovedprioritet

USAs nye forsvarsminister Patrick Shanahan understreket på sin første dag at Kina er hovedprioritet. – Mens vi har søkelyset på pågående operasjonen, er det viktig å huske Kina, Kina, Kina, sa han i dag, ifølge en offisiell tjenestemann.

E24 - 09 Jan 19 kl. 16:46

Optimisme etter møter mellom Kina og USA – men mye må løses i handelskrigen

Selv om en rekke harde nøtter må knekkes, så gir samtalene for å bremse handelskrigen mellom Kina og USA håp om en løsning. Det sender børsene opp. .

Hegnar.no - 12 Jan 19 kl. 11:51

Norge nærmere en frihandelsavtale med Kina

Norske og kinesiske forhandlere melder om framgang i forhandlingene om en frihandelsavtale mellom landene..

NRK - 27 Sep 18 kl. 01:59

Trump åpen for tostatsløsning

USAs president Donald Trump lover å presentere en «veldig rettferdig» fredsplan i Midtøsten før nyttår og presidenten eksplisitt sier at han har mest tro på en tostatsløsning som varig fredsløsning for israelere og palestinere..

NRK - 30 Sep 18 kl. 06:53

100.000 flere hivsmittede i Kina

Antallet mennesker som lever med hiv eller aids i Kina har økt med 14 prosent det siste året. De fleste har fått viruset gjennom seksuell kontakt. Det melder nyhetsbyrået Nye Kina fra en hiv- og aids-konferanse som pågår i Kina..

E24 - 31 Oct 18 kl. 17:38

Danske Bank: Spår slutten på handelskrigen mot Kina i 2019

Tredje kvartal var dårlig for Kina - og fjerde kvartal blir enda verre, tror Danske Bank. Likevel spår de en løsning på handelskrigen med USA i løpet av 2019..

NRK - 08 Jan 19 kl. 00:38

Kim Jong-un er på plass i Kina

Det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua melder at Nord-Koreas leder Kim Jong-un har ankommet Kina og skal være i landet fram til 10. januar. Kim er i Kina for å møte landets president Xi Jinping.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 5 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 15 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 45 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt