NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:40

NRK - 10 Dec 18 kl. 01:03

Lydopptak med Khashoggis siste ord

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kilde som har lest en utskrift av lydopptak fra drapet som skjedde på det saudiarabiske konsulatet i Istanbul 2. oktober. Ifølge CNN le det også registert lyd av en sag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Khashoggis, CNN, Istanbul

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lydopptakmed , Khashoggissiste , ord
Hegnar.no - 10 Dec 18 kl. 07:01

Lydopptak avslører Khashoggis siste ord

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kilde som har lest en transkripsjon av lydopptak fra drapet..

Aftenposten - 10 Dec 18 kl. 00:56

Lydopptak avslører Khashoggis siste ord

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kidle som har lest en transkripsjon av lydopptak fra drapet..

Aftenposten - 10 Dec 18 kl. 00:56

Lydopptak avslører Khashoggis siste ord: «Jeg får ikke puste»

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kidle som har lest en transkripsjon av lydopptak fra drapet..

Dagbladet - 10 Dec 18 kl. 04:45

Dette var Khashoggis siste ord

CNN har fått tilgang til transkripsjonen fra et lydopptak som viser hva som foregikk inne på konsulatet..

Hegnar.no - 20 Oct 18 kl. 19:30

Merkel krever åpenhet om Khashoggis død

Tysklands statsminister Angela Merkel sier de ansvarlige for Jamal Khashoggis død må stilles til ansvar..

NRK - 22 Oct 18 kl. 03:09

Kondolanser til Khashoggis familie

Saudi-Arabias konge Salman bin Abdulaziz og kronprins Mohammed bin Salman har ringt Jamal Khashoggis sønn og gitt sine kondolanser. Det opplyser den statlige saudiarabiske nyhetsbyrået SPA..

NRK - 10 Oct 18 kl. 17:32

Khashoggis klokke kan ha svar

Den savnede saudiarabiske dissidenten Jamal Khashoggis Apple Watch kan bidra til å løse mysteriet rundt hans forsvinning, opplyser tyrkiske kilder. Ifølge kilder Reuters har snakket med hadde Khashoggi på klokken da han gitt inn på konsulatet..

Aftenposten - 12 Oct 18 kl. 17:03

Macron: – Khashoggis forsvinning er svært alvorlig

Den franske presidenten Emmanuel Macron betegner den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis forsvinning som «svært alvorlig»..

NRK - 12 Oct 18 kl. 15:51

Macron om Khashoggis forsvinning

Den franske presidenten Emmanuel Macron betegner den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis forsvinning som «svært alvorlig». Macron ber om en etterforskning for å få «fullstendig klarhet» i hva som har skjedd med ham..

NRK - 20 Oct 18 kl. 01:54

Det hvite hus: En trist nyhet

Det hvite hus sier bekreftelsen på at den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis ble drept, var «en trist nyhet». I en uttalelse uttrykker talsperson Sarah Sanders sin dypeste medfølelse og kondolerer overfor Khashoggis familie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Erklærer seg skyldig i hatkrim

Mannen som er dømt for bilangrepet i Charlottesville i 2017 der en kvinne ble drept, er ventet å erklære seg skyldig i en føderal tiltale om hatkriminalitet. I juli erklærte han seg ikke skyldig i 30 tilfeller av hatkriminalitet..

NRK - 15 minutter siden

Sier opp omstridt Aleris-avtale

Staten sier opp avtalen med Aleris om behandling av den kroniske øyesykdommen våt AMD. Bergens Tidende har avslørt at staten fra 2010 til 2018 har betalt 200 millioner kroner for behandlingen. Offentlige sykehus kunne gjort jobben for 33 millioner..

NRK - 1 time siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 1 time siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 4 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt