NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:07

NRK - 10 Dec 18 kl. 01:03

Lydopptak med Khashoggis siste ord

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kilde som har lest en utskrift av lydopptak fra drapet som skjedde på det saudiarabiske konsulatet i Istanbul 2. oktober. Ifølge CNN le det også registert lyd av en sag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Khashoggis, CNN, Istanbul

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lydopptakmed , Khashoggissiste , ord
Hegnar.no - 10 Dec 18 kl. 07:01

Lydopptak avslører Khashoggis siste ord

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kilde som har lest en transkripsjon av lydopptak fra drapet..

Aftenposten - 10 Dec 18 kl. 00:56

Lydopptak avslører Khashoggis siste ord

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kidle som har lest en transkripsjon av lydopptak fra drapet..

Aftenposten - 10 Dec 18 kl. 00:56

Lydopptak avslører Khashoggis siste ord: «Jeg får ikke puste»

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kidle som har lest en transkripsjon av lydopptak fra drapet..

Dagbladet - 10 Dec 18 kl. 04:45

Dette var Khashoggis siste ord

CNN har fått tilgang til transkripsjonen fra et lydopptak som viser hva som foregikk inne på konsulatet..

Hegnar.no - 20 Oct 18 kl. 19:30

Merkel krever åpenhet om Khashoggis død

Tysklands statsminister Angela Merkel sier de ansvarlige for Jamal Khashoggis død må stilles til ansvar..

NRK - 22 Oct 18 kl. 03:09

Kondolanser til Khashoggis familie

Saudi-Arabias konge Salman bin Abdulaziz og kronprins Mohammed bin Salman har ringt Jamal Khashoggis sønn og gitt sine kondolanser. Det opplyser den statlige saudiarabiske nyhetsbyrået SPA..

NRK - 10 Oct 18 kl. 17:32

Khashoggis klokke kan ha svar

Den savnede saudiarabiske dissidenten Jamal Khashoggis Apple Watch kan bidra til å løse mysteriet rundt hans forsvinning, opplyser tyrkiske kilder. Ifølge kilder Reuters har snakket med hadde Khashoggi på klokken da han gitt inn på konsulatet..

Aftenposten - 12 Oct 18 kl. 17:03

Macron: – Khashoggis forsvinning er svært alvorlig

Den franske presidenten Emmanuel Macron betegner den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis forsvinning som «svært alvorlig»..

NRK - 12 Oct 18 kl. 15:51

Macron om Khashoggis forsvinning

Den franske presidenten Emmanuel Macron betegner den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis forsvinning som «svært alvorlig». Macron ber om en etterforskning for å få «fullstendig klarhet» i hva som har skjedd med ham..

NRK - 20 Oct 18 kl. 01:54

Det hvite hus: En trist nyhet

Det hvite hus sier bekreftelsen på at den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis ble drept, var «en trist nyhet». I en uttalelse uttrykker talsperson Sarah Sanders sin dypeste medfølelse og kondolerer overfor Khashoggis familie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 10 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 45 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 2 timer siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt