NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:24

NRK - 10 Dec 18 kl. 01:03

Lydopptak med Khashoggis siste ord

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kilde som har lest en utskrift av lydopptak fra drapet som skjedde på det saudiarabiske konsulatet i Istanbul 2. oktober. Ifølge CNN le det også registert lyd av en sag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Khashoggis, CNN, Istanbul

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lydopptakmed , Khashoggissiste , ord
Hegnar.no - 10 Dec 18 kl. 07:01

Lydopptak avslører Khashoggis siste ord

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kilde som har lest en transkripsjon av lydopptak fra drapet..

Aftenposten - 10 Dec 18 kl. 00:56

Lydopptak avslører Khashoggis siste ord

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kidle som har lest en transkripsjon av lydopptak fra drapet..

Aftenposten - 10 Dec 18 kl. 00:56

Lydopptak avslører Khashoggis siste ord: «Jeg får ikke puste»

Jamal Khashoggis siste ord før han døde var «jeg får ikke puste», ifølge en CNN-kidle som har lest en transkripsjon av lydopptak fra drapet..

Dagbladet - 10 Dec 18 kl. 04:45

Dette var Khashoggis siste ord

CNN har fått tilgang til transkripsjonen fra et lydopptak som viser hva som foregikk inne på konsulatet..

Hegnar.no - 20 Oct 18 kl. 19:30

Merkel krever åpenhet om Khashoggis død

Tysklands statsminister Angela Merkel sier de ansvarlige for Jamal Khashoggis død må stilles til ansvar..

Dagbladet - 02 Apr 19 kl. 04:04

Khashoggis barn kan få flere hundre millioner i «blodpenger»

Jamal Khashoggis fire barn har allerede fått penger og eiendom av Saudi-Arabia..

NRK - 22 Oct 18 kl. 03:09

Kondolanser til Khashoggis familie

Saudi-Arabias konge Salman bin Abdulaziz og kronprins Mohammed bin Salman har ringt Jamal Khashoggis sønn og gitt sine kondolanser. Det opplyser den statlige saudiarabiske nyhetsbyrået SPA..

NRK - 10 Oct 18 kl. 17:32

Khashoggis klokke kan ha svar

Den savnede saudiarabiske dissidenten Jamal Khashoggis Apple Watch kan bidra til å løse mysteriet rundt hans forsvinning, opplyser tyrkiske kilder. Ifølge kilder Reuters har snakket med hadde Khashoggi på klokken da han gitt inn på konsulatet..

Aftenposten - 12 Oct 18 kl. 17:03

Macron: – Khashoggis forsvinning er svært alvorlig

Den franske presidenten Emmanuel Macron betegner den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis forsvinning som «svært alvorlig»..

NRK - 12 Oct 18 kl. 15:51

Macron om Khashoggis forsvinning

Den franske presidenten Emmanuel Macron betegner den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis forsvinning som «svært alvorlig». Macron ber om en etterforskning for å få «fullstendig klarhet» i hva som har skjedd med ham..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 3 timer siden

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt