NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:31

NRK - 06 Dec 18 kl. 20:25

Hardt skadet i trafikkulykke

En person er alvorlig skadet etter en kollisjon front mot front ved Stryken i Lunner. Ulykka skjedde på riksveg 4. En annen person som var involvert i ulykka er lettere skadet. Riksveg 4 er for øyeblikket stengt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stryken, Lunner

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hardt, skadeti , trafikkulykke
Aftenposten - 10 Feb 19 kl. 17:18

12-åring alvorlig skadet i trafikkulykke

En gutt på tolv år er kritisk skadet i en trafikkulykke på fylkesvei 192 ved Krødsherad i Buskerud. Guttens far og en mann i 20-årene kom også til skade..

Dagbladet - 22 Sep 18 kl. 09:58

Hardt skadet mann i Stryn fraktes til sykehus med luftambulanse

Funnet hardt skadet ved Tonningshaugen..

NRK - 01 Dec 18 kl. 08:58

Person skadet i trafikkulykke

Én bil er involvert og en person skal være skadet etter en trafikkulykke i Skien. Politiet fikk meldingen om ulykken 08:45. Nødetatene rykker ut..

NRK - 02 Feb 19 kl. 09:00

Sjåfør hardt skadet

En person er hardt skadet og kjørt til sykehuset i Hamar etter ulykken på riksvei 3 i Stor-Elvdal. Operasjonsleder hos politiet, Pål Andersen, sier luftambulansen ikke kunne benyttes på grunn av dårlig vær..

NRK - 15 Feb 19 kl. 17:27

Hardt skadet i ulykke

Alle de tre personene i personbilen som har kollidert med et vogntog på E10 vest for Bjerkvik er hardt skadet. Vogntoget skal ifølge politiet ha sakset over veien. Nødetatene jobber på stedet for å frigjøre personene.

Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 09:20

To alvorlig skadet i trafikkulykke i Bærum

To unge gutter er kjørt til sykehus med alvorlige skader, etter en trafikkulykke i Bærum mandag morgen..

Aftenposten - 29 Oct 18 kl. 20:48

Kvinne kritisk skadet i trafikkulykke på Kløfta

En kvinne ble kritisk skadet i en trafikkulykke på Kløfta i Akershus mandag kveld..

Aftenposten - 10 Feb 19 kl. 15:44

En person alvorlig skadet i trafikkulykke

En person er alvorlig skadet i en trafikkulykke på fylkesvei 192 ved Krødsherad i Buskerud..

Aftenposten - 11 Dec 18 kl. 13:43

Mann alvorlig skadet i trafikkulykke i parkeringshus

En mann er alvorlig skadet etter en trafikkulykke inne i et parkeringshus i Homannsbyen i Oslo..

VG - 12 Sep 18 kl. 20:29

Mann hardt skadet etter ATV-ulykke i Trøndelag

En mann er funnet hardt skadet ved en ATV som var kjørt i grøften i Verdal. Det jobbes med livreddende førstehjelp på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skutt etter knivangrep

En mann er skutt og drept av lokalt politi i franske Marseille etter å ha knivstukket fire personer, melder den franske nettavisen Actu17. Ofrenes tilstand er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Norsk nettavis blokkert i Russland

Tirsdag morgen ble The Barents Observer utilgjengelig i Russland. Blokkeringen kommer som følge av et intervju med en homofil samisk mann. Det russiske medietilsynet ba nettavisa i januar om å fjerne nevnte artikkel, men kravet ble ikke etterkommet..

NRK - 1 time siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 45 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 1 time siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 2 timer siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt