NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 09:13

NRK - 06 Dec 18 kl. 20:25

Hardt skadet i trafikkulykke

En person er alvorlig skadet etter en kollisjon front mot front ved Stryken i Lunner. Ulykka skjedde på riksveg 4. En annen person som var involvert i ulykka er lettere skadet. Riksveg 4 er for øyeblikket stengt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stryken, Lunner

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hardt, skadeti , trafikkulykke
Dagbladet - 22 Sep 18 kl. 09:58

Hardt skadet mann i Stryn fraktes til sykehus med luftambulanse

Funnet hardt skadet ved Tonningshaugen..

NRK - 01 Dec 18 kl. 08:58

Person skadet i trafikkulykke

Én bil er involvert og en person skal være skadet etter en trafikkulykke i Skien. Politiet fikk meldingen om ulykken 08:45. Nødetatene rykker ut..

Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 09:20

To alvorlig skadet i trafikkulykke i Bærum

To unge gutter er kjørt til sykehus med alvorlige skader, etter en trafikkulykke i Bærum mandag morgen..

Aftenposten - 29 Oct 18 kl. 20:48

Kvinne kritisk skadet i trafikkulykke på Kløfta

En kvinne ble kritisk skadet i en trafikkulykke på Kløfta i Akershus mandag kveld..

Aftenposten - 19 timer siden

Mann alvorlig skadet i trafikkulykke i parkeringshus

En mann er alvorlig skadet etter en trafikkulykke inne i et parkeringshus i Homannsbyen i Oslo..

VG - 12 Sep 18 kl. 20:29

Mann hardt skadet etter ATV-ulykke i Trøndelag

En mann er funnet hardt skadet ved en ATV som var kjørt i grøften i Verdal. Det jobbes med livreddende førstehjelp på stedet..

NRK - 17 Sep 18 kl. 20:39

Hardt skadd etter bilulykke

En person har status som hardt skadd etter en trafikkulykke mellom to biler i Nordre Vardal i Møre og Romsdal, melder politiet..

Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 09:20

To gutter alvorlig skadet i trafikkulykke i Bærum

To unge gutter er kjørt til sykehus med alvorlige skader, etter en trafikkulykke i Bærum mandag morgen..

NRK - 29 Oct 18 kl. 20:50

Kvinne hardt skadd i trafikkulykke

En kvinne ble kritisk skadd i en trafikkulykke på Kløfta i Akershus mandag kveld. Kvinnen er brakt til sykehus i ambulanse. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt bort, opplyser Kristian Loraas i Øst politidistrikt til Romerikes Blad..

NRK - 23 Sep 18 kl. 23:58

En hardt skadd i trafikkulykke

En ung kvinne er hardt skadd etter å ha kjørt av veien og inn i en fjellvegg ved Mysen i Eidsberg. Luftambulanse er på stedet. Politiet meldte om ulykken like etter klokken 22 søndag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Branntilløp i en barnehage

Det er meldt om branntilløp i en barnehage på Kongshavn, ved Arendal. Foreløpig opplysninger tilsier at alle skal være ute av bygget, skriver politiet i Agder på sin Twitter-konto..

NRK - 15 minutter siden

Foreslår Löfven som statsminister

Fredag skal riksdagen i Sverige stemme om Stefan Löfven skal fortsette som statsminister, skriver Aftonbladet. Forslaget er en regjering med Miljöpartiet og Socialdemokraterna, sa talsmann for riksdagen på en pressekonferanse i dag..

NRK - 30 minutter siden

Stemmer over mistillit mot May

Det konservative partiet vil i kveld stemme over om Storbritannias statsminister Theresa May har tillit i vervet, melder Sky News..

NRK - 45 minutter siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 1 time siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 1 time siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt