VG > Sport

Wednesday, 12 December, 08:56

VG - 05 Dec 18 kl. 22:26

Ustoppelige Neagu senket Norge - semifinalehåpet henger i en tynn tråd

(Norge - Romania 23–31) Cristina Neagu fikk skyte og skyte, mens de norske jentene fyrte med løskrutt. Nå er veien frem til semifinalen fryktelig lang for Hergeirssons jenter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Neagu, Hergeirssons, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ustoppelige, Neagu, senket, Norge, semifinalehåpet, hengeri en , tynn, tråd
VG - 05 Dec 18 kl. 18:18

Cristina Neagu: – Norge vil få store problemer med oss

BREST (VG) Hun blir regnet som verdens beste håndballspiller, men har gått på mange smeller mot Norge. I kveld tror Cristina Neagu at det snur for Romania..

NRK - 06 Sep 18 kl. 10:09

Stort krigsvrak funnet i Danmark

Vraket av det tyske troppetransportskipet M/S Pionier, som ble senket 2. september 1940, er funnet i Skagerrak. Skipet var på vei fra Frederikshavn til Fredrikstad i Norge med 823 personer om bord, da det ble rammet av en voldsom eksplosjon og sank..

VG - 02 Sep 18 kl. 21:53

Senket LSK igjen: Bård Finnes fineste finesse

LILLESTRØM (VG) (LSK-VIF 0–1) I vår senket han Lillestrøm fem minutter på overtid. I kveld ventet Bård Finne bare en halvtime før han tok frem sin fineste finesse..

VG - 11 Sep 18 kl. 20:51

Stavanger senket dobbeltmester Storhamar

HAMAR (VG) (Storhamar-Stavanger Oilers 1–2) Forrige sesongs skuffelse Stavanger Oilers senket regjerende dobbeltmester Storhamar ved to kjappe og supereffektive spillevendinger..

VG - 28 Aug 18 kl. 02:09

Carlsen-magi i natt: Senket erkerivalen og tok delt seier

(Magnus Carlsen-Hikaru Nakamura 1–0) Magnus Carlsen (27) senket erkerivalen Hikaru Nakamura (30) i et dramatisk sjakkparti i natt. I stedet for omspill, ble Carlsen, Fabiano Caruana (26) og Levon Aronian (35) enige om å dele seieren i Sinquefield Cup..

VG - 22 Sep 18 kl. 16:46

Ustoppelige Hegerberg scoret tre

(Lyon-Paris FC 5–0) Ada Hegerberg med klar «advarsel» til Avaldsnes foran returkampen i mesterligaen torsdag: Dunket inn tre av mål i dag..

VG - 28 Aug 18 kl. 02:09

Carlsen-magi i natt: Senket erkerivalen og er klar for omspill om seieren

(Magnus Carlsen-Hikaru Nakamura 1–0) Magnus Carlsen (27) senket erkerivalen Hikaru Nakamura (30) i et dramatisk sjakkparti i natt. Det betyr at nordmannen plutselig er klar for omspill om å vinne Sinquefield-turneringen..

Hegnar.no - 01 Aug 18 kl. 16:32

Tungvektere senket Oslo Børs

Hegnar.no - 13 Aug 18 kl. 16:33

Økokrim senket aksje

VG - 24 Oct 18 kl. 19:44

Sagosen dominerte totalt: – Vi sikter på VM-gullet

(Norge-Østerrike 43–31) Sander Sagosen (23) totaldominerte på hjemmebane i Stjørdal. Trønderen senket VM-motstander Østerrike med sine 12 scoringer og 10 målgivende pasninger..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Katrine Lunde takker motgangen: - Gjør at jeg holder på ennå

NANCY (VG) Katrine Lunde (38) spilte til 10 poeng på VG-børsen mot Nederland, men kunne ha lagt opp for lengst. Hun takker motgangsperioden for at hun fortsatt satser..

VG - 4 timer siden

Fullroser Alisson etter Liverpool-avansement: – Kanskje verdens beste

Den brasilianske målvakten ble hentet for en rekordsum i sommer. Og før halvspilt sesong har han betalt tilbake - med renter..

VG - 8 timer siden

Kilder til VG: Hjulmand/Horneland aktuell duo i Rosenborg

Etter det VG erfarer kan Rosenborg Ballklub ende opp med FKH-trener Eirik Horneland som trener – frem til sommeren. Da skal Nordsjællands Kasper Hjulmand (46) stå klar til å overta, med Horneland som sin nummer to..

VG - 10 timer siden

Langrennsprofiler om Northug: – En stor epoke i langrenn over

Langrennslegenden Oddvar Brå mener Petter Northug har vært kjempestor og fantastisk. Tirsdag ble det annonsert at skistjernen skal fortelle om fremtiden onsdag, og TV 2 erfarer at skistjernen legger opp..

VG - 10 timer siden

Northug legger opp melder TV 2: – En stor epoke i langrenn over

Etter det TV 2 erfarer skal Petter Northug onsdag gå ut med nyheten om at han legger tilværelsen som topputøver på hylla..

VG - 10 timer siden

Større stjerne får vi aldri

Uansett hvor mye man har skjønt at det nærmet seg slutten, blir det sørgemarsj i sporet av å tenke på en langrennssport uten Petter Northug..

VG - 10 timer siden

Salah sendte Liverpool videre i Champions League

(Liverpool - Napoli , Barcelona - Tottenham ) Liverpool var avhengige av seier for å avansere fra Champions League gruppe C, og lyktes tross et sjansesløseri av en annen verden. Og Tottenham fikk akkurat den hjelpen de trengte for å avansere..

VG - 12 timer siden

Lunde stod som en levende vegg – Norge knuste Nederland i første skjebnekamp

NANCY (VG) (Nederland – Norge 16–29) God målforskjell og Ungarn kan bli Norges redning i EM-dramaet som lever videre i minst et døgn til - pluss en Katrine Lunde i storform..

VG - 10 timer siden

Northug legger opp, melder NRK og TV 2: – En stor epoke i langrenn over

Etter det NRK og TV 2 erfarer skal Petter Northug onsdag gå ut med nyheten om at han legger tilværelsen som topputøver på hylla..

VG - 12 timer siden

EM-håpet lever for Norge – knuste Nederland i første skjebnekamp

NANCY (VG) (Nederland – Norge 16–29) God målforskjell og Ungarn kan bli Norges redning i EM-dramaet som lever videre i minst et døgn til. Tirsdag fikk Nederland bank..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt