VG > Sport

Tuesday, 19 February, 18:17

VG - 05 Dec 18 kl. 22:26

Ustoppelige Neagu senket Norge - semifinalehåpet henger i en tynn tråd

(Norge - Romania 23–31) Cristina Neagu fikk skyte og skyte, mens de norske jentene fyrte med løskrutt. Nå er veien frem til semifinalen fryktelig lang for Hergeirssons jenter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Neagu, Hergeirssons, Norge

Dele artikeln

952 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ustoppelige, Neagu, senket, Norge, semifinalehåpet, hengeri en , tynn, tråd
VG - 05 Dec 18 kl. 18:18

Cristina Neagu: – Norge vil få store problemer med oss

BREST (VG) Hun blir regnet som verdens beste håndballspiller, men har gått på mange smeller mot Norge. I kveld tror Cristina Neagu at det snur for Romania..

VG - 12 Dec 18 kl. 20:05

Raser etter stjernespillerens skade: – Vær så snill, gjør noe!

NANCY (VG) (Ungarn - Romania 31–29) Ungarn manglet ett mål for å sende Norge videre. Men temaet på pressekonferansen var den stygge skaden til Romanias stjernespiller, Cristina Neagu..

NRK - 21 Jan 19 kl. 06:39

Senket hval skaper problemer

Rekefiskere i Mandal og Søgne fortviler fordi et av de mest brukte trålefeltene deres ikke kan brukes. Årsaken er en vågehval som ble avlivet på grunn av sykdom og senket med et betonglodd midt i tråledraget i Søgne i fjor..

VG - 20 Jan 19 kl. 10:25

Ustoppelige Johaug vant igjen: - Utklassing deluxe

OTEPÄÄ/OSLO (VG) Hun sto over Tour de Ski og har ikke gått verdenscuprenn på over en måned, men Therese Johaug (30) fortsetter å herje med konkurrentene..

VG - 20 Jan 19 kl. 10:25

Ustoppelige Johaug vant igjen: - Det er helt rått

OTEPÄÄ/OSLO (VG) Hun stod over Tour de Ski og har ikke gått verdenscuprenn på mer enn én måned. Men Therese Johaug fortsatte akkurat der hun slapp før jul med nok en utklassingsseier..

NRK - 06 Sep 18 kl. 10:09

Stort krigsvrak funnet i Danmark

Vraket av det tyske troppetransportskipet M/S Pionier, som ble senket 2. september 1940, er funnet i Skagerrak. Skipet var på vei fra Frederikshavn til Fredrikstad i Norge med 823 personer om bord, da det ble rammet av en voldsom eksplosjon og sank..

VG - 02 Sep 18 kl. 21:53

Senket LSK igjen: Bård Finnes fineste finesse

LILLESTRØM (VG) (LSK-VIF 0–1) I vår senket han Lillestrøm fem minutter på overtid. I kveld ventet Bård Finne bare en halvtime før han tok frem sin fineste finesse..

VG - 11 Sep 18 kl. 20:51

Stavanger senket dobbeltmester Storhamar

HAMAR (VG) (Storhamar-Stavanger Oilers 1–2) Forrige sesongs skuffelse Stavanger Oilers senket regjerende dobbeltmester Storhamar ved to kjappe og supereffektive spillevendinger..

VG - 28 Aug 18 kl. 02:09

Carlsen-magi i natt: Senket erkerivalen og tok delt seier

(Magnus Carlsen-Hikaru Nakamura 1–0) Magnus Carlsen (27) senket erkerivalen Hikaru Nakamura (30) i et dramatisk sjakkparti i natt. I stedet for omspill, ble Carlsen, Fabiano Caruana (26) og Levon Aronian (35) enige om å dele seieren i Sinquefield Cup..

VG - 22 Sep 18 kl. 16:46

Ustoppelige Hegerberg scoret tre

(Lyon-Paris FC 5–0) Ada Hegerberg med klar «advarsel» til Avaldsnes foran returkampen i mesterligaen torsdag: Dunket inn tre av mål i dag..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Høgmo om Samuelsen: – Vi har så vidt sett starten på hva han kan oppnå

Martin Samuelsen (21) har landet i Haugesund. Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo og TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen tror det kan være lurt for 21-åringen..

VG - 3 timer siden

Aamodt om Kristoffersen-konflikten: – Alle er like skyldige

Henrik Kristoffersen (24) skal trene for seg selv resten av sesongen. Kjetil André Aamodt er soleklar på at det er det eneste riktige..

VG - 3 timer siden

Kristoffersen skal ikke trene med landslaget ut sesongen

Henrik Kristoffersen (24) skal trene for seg selv resten av sesongen, i kjølvannet av konflikten med tidligere teknikktrener Stefan Kornberger..

VG - 4 timer siden

Kommentar om VM på ski: Lissepasning til langrenn

Det er egentlig riktig så greit at det er mange år til VM i nordiske grener foregår på norsk jord igjen..

VG - 5 timer siden

Klopp: – Takk Gud for at vi slipper å velge mellom Premier League og Champions League

Liverpool spiller tirsdag for Champions League-avansement, samtidig som supporterne drømmer om det første ligagullet på 29 år. Jürgen Klopp (51) velger ikke mellom dem..

VG - 6 timer siden

Frykter stekende sol skal gi skitrøbbel i VM: - Kan bli skummel

SEEFELD (VG) På grunn av superværet og varmen som er ventet i Seefeld, er det norske landslaget forberedt på problemføre under VM. Martin Johnsrud Sundby varmen i bakkene kan bli skummel..

VG - 8 timer siden

Bolly har ikke spilt fotball på 1,5 år - får sjansen i Molde

Molde signerer den gamle Bundesliga-spilleren Mathis Bolly (28), til tross for at 28-åringen har vært borte fra fotballbanen i over ett år..

VG - 6 timer siden

Frykter stekende sol skal gi skitrøbbel i VM

SEEFELD (VG) På grunn av superværet og varmen som er ventet i Seefeld er det norske landslaget forberedt på problemføre under VM..

VG - 7 timer siden

Iversen utpekt til å bli den første med VM-gull på 37 år

SJUSJØEN (VG) Det er utrolige 37 år siden Norge vant VM-gull på 15 kilometer klassisk stil. Derfor er landslagstrenerens mål for VM at Norge vinner den. Mannen som skal gjøre det er Emil Iversen (27)..

VG - 8 timer siden

Bolly klar for Molde på ettårskontrakt

Molde signerer den gamle Bundesliga-spilleren Mathis Bolly (28)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt