NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 07:57

NRK - 05 Dec 18 kl. 05:44

Ap krever å få se abortlov-skisse

I dag må Bent Høie møte i Stortinget for å svare på hvordan han vurderer kvinners rettigheter ved en endring i abortloven. Arbeiderpartiets Ingvild Kjerkol reagerer sterkt på at Høyre trekker abortloven inn i regjeringsforhandlingene med KrF..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bent Høie, Stortinget, Ingvild Kjerkol, Høyre, KrF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap kreverå , se , abortlov-skisse
Hegnar.no - I førrgår: 08:13

Grande: KrF kan glemme ny abortlov

KrF vil forsøke å forhandle fram en mer restriktiv abortlov i en ny regjeringsplattform, men det kan partiet glemme, ifølge Venstre-leder Trine Skei Grande..

Aftenposten - 20 Nov 18 kl. 19:20

Enighet om skisse til løsning i budsjettforhandlingene

KrF og regjeringspartiene er enige om en skisse til løsning i forhandlingene om neste års statsbudsjett..

NRK - 09 Dec 18 kl. 01:17

Grande avviser å støtte ny abortlov

Kristelig folkeparti kan glemme å forhandle fram en strengere abortlov, sier Venstre-leder Trine Skei Grande. I en tale til landsstyret i dag sa hun at det er uaktuelt for Venstre å være med i en regjering som svekker kvinners rettigheter..

NRK - 19 Nov 18 kl. 21:05

Regjeringen gir budsjett-skisse

Høyre, Frp og Venstre presenterer etter det NRK erfarer en ferdig skisse til løsning for KrF når de fire møtes igjen til budsjettdforhandlinger klokka 21.30. Håpet er at denne skal kunne godkjennes av de fire partienes gruppemøter tirsdag formiddag..

VG - 20 Nov 18 kl. 19:18

Enige om skisse til neste års statsbudsjett

STORTINGET (VG) Etter ni timer på overtid, kom regjeringspartiene og KrF til enighet om en skisse nytt statsbudsjett..

VG - 14 Nov 18 kl. 10:21

Solberg: – Denne regjeringen har ikke noe arbeid for å endre dagens abortlov

Statsminister Erna Solberg (H) avviser at regjeringen arbeider for å endre dagens abortlov..

Dagbladet - 12 Nov 18 kl. 06:00

Fosterreduksjon bør forbys og paragraf 2c bør endres

Selv om man er enig i prinsippet om kvinnens rett til å bestemme, så har dagens abortlov to viktige svakheter som bør rettes opp..

NRK - 20 Nov 18 kl. 20:56

Partene presenterer statsbudsjettet

Høyre, Venstre, Frp og KrF er enige om en skisse til løsning på budsjettet. Følg direktesendingen fra kl. 21..

Aftenposten - 17 Nov 18 kl. 13:57

Direkte klokken 14: Demonstranter kjemper for å beholde dagens abortlov

«Ikke rør abortloven» er ett av slagordene når tusenvis skal demonstrere mot det de mener er Solberg-regjeringens forsøk på å svekke abortrettighetene..

Aftenposten - 19 Nov 18 kl. 16:00

Vil vi virkelig kjempe for å beholde dagens abortlov, Støre?

Internrevisjonen ung: Vi bør fjerne abortnemndene og ha selvbestemt abort frem til uke 18..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 15 minutter siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 15 minutter siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..

NRK - 45 minutter siden

Filippinene utvidet unntakstilstand

Kongressen i Filippinene har vedtatt å utvide unntakstilstanden på øya Mindanao til å gjelde enda et år. Det for å hindre at terrorgruppa IS omgrupperer seg og skaper mer konflikt på øya, melder DPA/NTB..

NRK - 1 time siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.

NRK - 1 time siden

To 16-åringer avhørt

De to som er pågrepet for knivstikking i Mandal sentrum er kun 16 år gamle. De to guttene er avhørt i natt. De ble pågrepet etter å ha blitt fanget opp av et overvåkningskamera i parkeringshuset der knivstikkingen fant sted..

NRK - 1 time siden

MDG reagerer mot søppelforslag

To år etter at en privat aktør skapte søppelkaos i Oslo, vil Høyre privatisere tjenesten igjen. Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) reagerer kraftig og mener det er useriøs budsjettering som hun ikke hadde ventet seg fra et parti som Høyre..

NRK - 1 time siden

Vil verne om drikkevannskilder

Etter tidligere funn av ukjente sprøytemidler i drikkevannet i Danmark vil regjeringen nå forby sprøytemidler i nærheten av drikkevannskilder. – Her i landet skal vi kunne drikke vannet uten å være bekymret, sier Miljøministeren til DR Nyheter..

NRK - 1 time siden

Ingen venter renteøkning

Styringsrenten på 0,75 prosent holdes etter alt å dømme i ro på torsdagens rentemøte i Norges Bank. Spenningen knyttes til hva sentralbanken vil gjøre fremover. Uro i økonomien gir rom for usikkerhet, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt