NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:31

NRK - 05 Dec 18 kl. 05:44

Ap krever å få se abortlov-skisse

I dag må Bent Høie møte i Stortinget for å svare på hvordan han vurderer kvinners rettigheter ved en endring i abortloven. Arbeiderpartiets Ingvild Kjerkol reagerer sterkt på at Høyre trekker abortloven inn i regjeringsforhandlingene med KrF..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bent Høie, Stortinget, Ingvild Kjerkol, Høyre, KrF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap kreverå , se , abortlov-skisse
Hegnar.no - 09 Dec 18 kl. 08:13

Grande: KrF kan glemme ny abortlov

KrF vil forsøke å forhandle fram en mer restriktiv abortlov i en ny regjeringsplattform, men det kan partiet glemme, ifølge Venstre-leder Trine Skei Grande..

Aftenposten - 20 Nov 18 kl. 19:20

Enighet om skisse til løsning i budsjettforhandlingene

KrF og regjeringspartiene er enige om en skisse til løsning i forhandlingene om neste års statsbudsjett..

NRK - 19 Nov 18 kl. 21:05

Regjeringen gir budsjett-skisse

Høyre, Frp og Venstre presenterer etter det NRK erfarer en ferdig skisse til løsning for KrF når de fire møtes igjen til budsjettdforhandlinger klokka 21.30. Håpet er at denne skal kunne godkjennes av de fire partienes gruppemøter tirsdag formiddag..

NRK - 09 Dec 18 kl. 01:17

Grande avviser å støtte ny abortlov

Kristelig folkeparti kan glemme å forhandle fram en strengere abortlov, sier Venstre-leder Trine Skei Grande. I en tale til landsstyret i dag sa hun at det er uaktuelt for Venstre å være med i en regjering som svekker kvinners rettigheter..

VG - 20 Nov 18 kl. 19:18

Enige om skisse til neste års statsbudsjett

STORTINGET (VG) Etter ni timer på overtid, kom regjeringspartiene og KrF til enighet om en skisse nytt statsbudsjett..

VG - 14 Nov 18 kl. 10:21

Solberg: – Denne regjeringen har ikke noe arbeid for å endre dagens abortlov

Statsminister Erna Solberg (H) avviser at regjeringen arbeider for å endre dagens abortlov..

NRK - 20 Nov 18 kl. 20:56

Partene presenterer statsbudsjettet

Høyre, Venstre, Frp og KrF er enige om en skisse til løsning på budsjettet. Følg direktesendingen fra kl. 21..

Dagbladet - 12 Nov 18 kl. 06:00

Fosterreduksjon bør forbys og paragraf 2c bør endres

Selv om man er enig i prinsippet om kvinnens rett til å bestemme, så har dagens abortlov to viktige svakheter som bør rettes opp..

Aftenposten - 17 Nov 18 kl. 13:57

Direkte klokken 14: Demonstranter kjemper for å beholde dagens abortlov

«Ikke rør abortloven» er ett av slagordene når tusenvis skal demonstrere mot det de mener er Solberg-regjeringens forsøk på å svekke abortrettighetene..

Aftenposten - 19 Nov 18 kl. 16:00

Vil vi virkelig kjempe for å beholde dagens abortlov, Støre?

Internrevisjonen ung: Vi bør fjerne abortnemndene og ha selvbestemt abort frem til uke 18..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 45 minutter siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 45 minutter siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 1 time siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..

NRK - 1 time siden

Ordkrig før presidentvalg i Nigeria

Opposisjonens kandidat til Nigerias presidentvalg Atiku Abubakar, går hardt ut mot nåværende president Muhammmadu Buhari. Han sier blant annet at presidenten ikke er en demokrat, og at han er mer opptatt av å sikre seg makt enn demokratet..

NRK - 2 timer siden

India og Pakistans forhold anspent

Pakistan minner om at det er lett å starte krig, og lover å slå tilbake, dersom India angriper dem. India hevder Pakistan står bak forrige ukes angrep mot en millitær busskollone i Kashmir, der minst 40 indiske soldater ble drept..

NRK - 2 timer siden

Byrådslederen krever voldstiltak

Oslos byråds leder Raymond Johansen vil få bukt med ungdomsvolden i Oslo etter en rekke episoder med knivvold i byen den siste tiden. Johansen krever fire tiltak fra justisminister Tor Mikkel Wara, deriblant hardere straff..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt