NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 16:41

NRK - 05 Dec 18 kl. 05:44

Ap krever å få se abortlov-skisse

I dag må Bent Høie møte i Stortinget for å svare på hvordan han vurderer kvinners rettigheter ved en endring i abortloven. Arbeiderpartiets Ingvild Kjerkol reagerer sterkt på at Høyre trekker abortloven inn i regjeringsforhandlingene med KrF..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bent Høie, Stortinget, Ingvild Kjerkol, Høyre, KrF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap kreverå , se , abortlov-skisse
NRK - 18 May 19 kl. 03:08

Missouri med strengere abortlov

De folkevalgte i delstaten Missouri godkjente fredag en innstrammet abortlov som forbyr kvinner å ta abort etter åttende uke. Godkjenningen kommer bare dager etter at Alabamas guvernør signerte en ny abortlov der som tilnærmet forbyr abort..

P4 - 18 May 19 kl. 11:39

Missouri med strengere abortlov

De folkevalgte i delstaten Missouri har godkjent en innstrammet abortlov som forbyr kvinner å ta abort etter åttende uke. Godkjenningen kommer bare dager etter at Alabamas guvernør signerte en ny abortlov der som tilnærmet forbyr abort. Verken i Alabama eller i Missouri vil det gjøres unntak om graviditet skyldes incest eller voldtekt..

Aftenposten - 20 Nov 18 kl. 19:20

Enighet om skisse til løsning i budsjettforhandlingene

KrF og regjeringspartiene er enige om en skisse til løsning i forhandlingene om neste års statsbudsjett..

NRK - 19 Nov 18 kl. 21:05

Regjeringen gir budsjett-skisse

Høyre, Frp og Venstre presenterer etter det NRK erfarer en ferdig skisse til løsning for KrF når de fire møtes igjen til budsjettdforhandlinger klokka 21.30. Håpet er at denne skal kunne godkjennes av de fire partienes gruppemøter tirsdag formiddag..

Hegnar.no - 09 Dec 18 kl. 08:13

Grande: KrF kan glemme ny abortlov

KrF vil forsøke å forhandle fram en mer restriktiv abortlov i en ny regjeringsplattform, men det kan partiet glemme, ifølge Venstre-leder Trine Skei Grande..

NRK - 09 Dec 18 kl. 01:17

Grande avviser å støtte ny abortlov

Kristelig folkeparti kan glemme å forhandle fram en strengere abortlov, sier Venstre-leder Trine Skei Grande. I en tale til landsstyret i dag sa hun at det er uaktuelt for Venstre å være med i en regjering som svekker kvinners rettigheter..

VG - 20 Nov 18 kl. 19:18

Enige om skisse til neste års statsbudsjett

STORTINGET (VG) Etter ni timer på overtid, kom regjeringspartiene og KrF til enighet om en skisse nytt statsbudsjett..

VG - Igår: 05:02

Avbryter planer om innspilling i protest mot abortlov

Hun står bak suksess-serien «The Handmaid’s Tale». Nå stopper regissøren planene om innspillingen av sin nye serie i Georiga i mot protest delstatens nye abortlov..

VG - Igår: 05:02

Avbryter planlagt innspilling i protest mot abortlov

Hun står bak suksess-serien «The Handmaid’s Tale». Nå stopper regissøren planene om innspillingen av sin nye serie i protest mot delstaten Georgias nye abortlov..

VG - 14 Nov 18 kl. 10:21

Solberg: – Denne regjeringen har ikke noe arbeid for å endre dagens abortlov

Statsminister Erna Solberg (H) avviser at regjeringen arbeider for å endre dagens abortlov..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

NRK - 30 minutter siden

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

– Brexit er ein tragedie for Europa

EU-politikar og tidlegare belgisk statsminister Guy Verhofstad kallar Brexit ein tragedie for Europa. Samstundes seier han at det har samla EU, fordi prosessen har gjort at ingen andre land ynskjer å kome i same situasjon, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.

NRK - 1 time siden

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..

NRK - 2 timer siden

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..

NRK - 2 timer siden

FN til Norge: Hent IS-barna hjem

Lederen for FNs barnefond, Henrietta Fore, ber om at de norske barna får en trygg og verdig retur til Norge. Minst 11 barn med norsk tilknytning befinner seg i flyktningleiren Al Hawl, som ligger nordøst i Syria..

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig gjenstand i London

Politiet har stengt veien rundt regjeringskvartalet i London etter meldinger om en mistenkelig gjenstand. Ingen slippes inn eller ut av regjeringsbygget, skriver avisen The Telegraph..

NRK - 3 timer siden

Kina får skyld for ozongass

En mystisk økning i klorfluorkarbon-gassen KFK-11, som skader ozonlaget, er blitt sporet til det nordøstlige Kina, ifølge ny forskning. Opptil 60 prosent av den globale økningen i KFK-11-utslippene siden 2013 skal stamme fra to provinser i Kina..

NRK - 3 timer siden

DNB: Feilen er fikset

Det er nå trygt å bruke betalingskort fra DNB igjen, sier banken. De siste dagene har DNB opplevd storm fra kunder som opplever å ha blitt belastet dobbelt for betalinger de har gjort med kortene sine. Banken sier det var en teknisk feil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt