NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 07:55

NRK - 05 Dec 18 kl. 06:22

På vei til Sverige for fredssamtale

Delegasjonen som skal representer Jemens regjering ved fredssamtalene i Sverige, reiste onsdag morgen fra Saudi-Arabias hovedstad Riyadh. Utenriksminister Khaled al-Yamani leder delegasjon. Houthi-opprørernes representanter kom til Stockholm tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemens, Sverige, Saudi-Arabias, Riyadh, Khaled, yamani, Stockholm

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: vei, til, Sverige, for, fredssamtale
NRK - 21 Nov 18 kl. 18:03

Fredssamtaler om Jemen i Sverige

Både koalisjonen, Jemens regjering og Houthi-opprørerne har sagt seg villige til å møtes i Sverige til forhandlinger om våpenhvile i Hodeida. Nå melder nyhetsbyrået AFP at fredssamtalene vil finne sted tidlig i desember i Sverige..

Aftenposten - 19 Aug 18 kl. 10:01

Flere bilbranner i Sverige

Også natt til søndag har det vært bilbranner i Sverige. Åtte biler ble antent i Göteborg og andre byer i Vest-Sverige..

NRK - 06 Aug 18 kl. 11:42

Ny hetebølge treffer Sverige

På onsdag ventes det temperaturer på opp mot 35 grader flere steder i Sverige, ifølge Sveriges meteorologiske institutt. Tørke og høye temperaturer har bidratt til kraftige skogbranner og skapt svært høy brannfare både i Sverige og Norge i sommer..

NRK - 10 Oct 18 kl. 09:20

Barnefattigdom i Sverige går ned

Sverige opplever at færre barn lever i fattigdom. Men ulikhetene øker stadig, viser en ny rapport fra Redd Barna i Sverige. Bakgrunnen for nedgangen er knyttet til en positiv konjunktur og at stadig flere er i arbeid, melder TT..

NRK - 02 Aug 18 kl. 15:58

Frykter biltoll i Sverige

Sverige kan miste flere tusen arbeidsplasser dersom USA innfører toll på biler, viser en studie som regjeringen har bestilt. Industrien i det vestlige Sverige vil bli verst rammet, heter det. Västsvenska handelskammaren toner imidlertid ned faren..

NRK - 02 Sep 18 kl. 22:57

Vil skyte flere bjørn i Sverige

Bjørnejakta i Dalarna i Sverige har i løpet av en uke felt 47 av 48 bjørn som er tillatt. Nå vil jegerforbundet i Dalarna at myndighetene i Sverige hever tallet til 63, skriver Aftonbladet. De mener det finnes flere bjørn enn man har trodd..

NRK - 24 Oct 18 kl. 12:38

Vil øke styringsrenten i Sverige

Riksbanken i Sverige lar styringsrenten ligge på stedet hvil, men sikter seg inn på å øke renten i desember eller februar. Det blir den første renteøkningen siden 2011. Styringsrenten i Sverige ligger nå på rekordlave minus 0,5 prosent..

VG - 20 Nov 18 kl. 22:34

Sverige rykket opp til A-nivå – Serbia eventuell norsk motstander

(Sverige-Russland 2–0) Sverige slo Russland og vant sin pulje i Nations League mandag. Det ble også klart at Norge møter Serbia i mulig playoff-kamp..

NRK - 08 Aug 18 kl. 19:09

Flest norske turister i Sverige

Nordmenn gjennomførte 1.139.000 overnattinger i Sverige i første halvår i år.

NRK - 01 Sep 18 kl. 10:02

Nye bilbranner i Sverige

Et tjuetalls biler ble skadd i antatt påsatte bilbrannet flere steder i Sør-Sverige natt til fredag, skriver Aftonbladet. Foreløpig er ingen pågrepet for skadeverket. Det har vært en rekke tilfeller av påsatte bilbranner i Sverige de siste ukene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 15 minutter siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..

NRK - 45 minutter siden

Filippinene utvidet unntakstilstand

Kongressen i Filippinene har vedtatt å utvide unntakstilstanden på øya Mindanao til å gjelde enda et år. Det for å hindre at terrorgruppa IS omgrupperer seg og skaper mer konflikt på øya, melder DPA/NTB..

NRK - 1 time siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.

NRK - 1 time siden

To 16-åringer avhørt

De to som er pågrepet for knivstikking i Mandal sentrum er kun 16 år gamle. De to guttene er avhørt i natt. De ble pågrepet etter å ha blitt fanget opp av et overvåkningskamera i parkeringshuset der knivstikkingen fant sted..

NRK - 1 time siden

MDG reagerer mot søppelforslag

To år etter at en privat aktør skapte søppelkaos i Oslo, vil Høyre privatisere tjenesten igjen. Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) reagerer kraftig og mener det er useriøs budsjettering som hun ikke hadde ventet seg fra et parti som Høyre..

NRK - 1 time siden

Vil verne om drikkevannskilder

Etter tidligere funn av ukjente sprøytemidler i drikkevannet i Danmark vil regjeringen nå forby sprøytemidler i nærheten av drikkevannskilder. – Her i landet skal vi kunne drikke vannet uten å være bekymret, sier Miljøministeren til DR Nyheter..

NRK - 1 time siden

Ingen venter renteøkning

Styringsrenten på 0,75 prosent holdes etter alt å dømme i ro på torsdagens rentemøte i Norges Bank. Spenningen knyttes til hva sentralbanken vil gjøre fremover. Uro i økonomien gir rom for usikkerhet, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Michael Flynn ber om å slippe fengs

Advokatene til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ber om at han skal få slippe fengselsstraff. De argumenterer med at han i hele hans karriere har viet all sin tid til nasjonen og at han har innrømmet at han har løyet for FBI..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt