NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:29

NRK - 05 Dec 18 kl. 06:22

På vei til Sverige for fredssamtale

Delegasjonen som skal representer Jemens regjering ved fredssamtalene i Sverige, reiste onsdag morgen fra Saudi-Arabias hovedstad Riyadh. Utenriksminister Khaled al-Yamani leder delegasjon. Houthi-opprørernes representanter kom til Stockholm tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemens, Sverige, Saudi-Arabias, Riyadh, Khaled, yamani, Stockholm

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: vei, til, Sverige, for, fredssamtale
NRK - 21 Nov 18 kl. 18:03

Fredssamtaler om Jemen i Sverige

Både koalisjonen, Jemens regjering og Houthi-opprørerne har sagt seg villige til å møtes i Sverige til forhandlinger om våpenhvile i Hodeida. Nå melder nyhetsbyrået AFP at fredssamtalene vil finne sted tidlig i desember i Sverige..

Aftenposten - 19 Aug 18 kl. 10:01

Flere bilbranner i Sverige

Også natt til søndag har det vært bilbranner i Sverige. Åtte biler ble antent i Göteborg og andre byer i Vest-Sverige..

NRK - 06 Aug 18 kl. 11:42

Ny hetebølge treffer Sverige

På onsdag ventes det temperaturer på opp mot 35 grader flere steder i Sverige, ifølge Sveriges meteorologiske institutt. Tørke og høye temperaturer har bidratt til kraftige skogbranner og skapt svært høy brannfare både i Sverige og Norge i sommer..

NRK - 10 Oct 18 kl. 09:20

Barnefattigdom i Sverige går ned

Sverige opplever at færre barn lever i fattigdom. Men ulikhetene øker stadig, viser en ny rapport fra Redd Barna i Sverige. Bakgrunnen for nedgangen er knyttet til en positiv konjunktur og at stadig flere er i arbeid, melder TT..

NRK - 02 Aug 18 kl. 15:58

Frykter biltoll i Sverige

Sverige kan miste flere tusen arbeidsplasser dersom USA innfører toll på biler, viser en studie som regjeringen har bestilt. Industrien i det vestlige Sverige vil bli verst rammet, heter det. Västsvenska handelskammaren toner imidlertid ned faren..

VG - 14 Dec 18 kl. 15:24

Norge kjørte over Sverige: – Vi kunne vunnet EM

PARIS/OSLO (VG) (Sverige – Norge 29-38) Håndballjentene avsluttet med stil. 38 scoringer og knusende seier over Sverige ga 5. plass i EM.

NRK - 02 Sep 18 kl. 22:57

Vil skyte flere bjørn i Sverige

Bjørnejakta i Dalarna i Sverige har i løpet av en uke felt 47 av 48 bjørn som er tillatt. Nå vil jegerforbundet i Dalarna at myndighetene i Sverige hever tallet til 63, skriver Aftonbladet. De mener det finnes flere bjørn enn man har trodd..

NRK - 24 Oct 18 kl. 12:38

Vil øke styringsrenten i Sverige

Riksbanken i Sverige lar styringsrenten ligge på stedet hvil, men sikter seg inn på å øke renten i desember eller februar. Det blir den første renteøkningen siden 2011. Styringsrenten i Sverige ligger nå på rekordlave minus 0,5 prosent..

VG - 20 Nov 18 kl. 22:34

Sverige rykket opp til A-nivå – Serbia eventuell norsk motstander

(Sverige-Russland 2–0) Sverige slo Russland og vant sin pulje i Nations League mandag. Det ble også klart at Norge møter Serbia i mulig playoff-kamp..

VG - 16 Jan 19 kl. 22:03

Dramaseier for Sverige - klar for Norge-møte

(Qatar-Sverige 22–23) Sverige vant thrillerkampen mot Qatar. Nå er svenskene klare for mellomspillet hvor de møter Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 45 minutter siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 45 minutter siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 1 time siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..

NRK - 1 time siden

Ordkrig før presidentvalg i Nigeria

Opposisjonens kandidat til Nigerias presidentvalg Atiku Abubakar, går hardt ut mot nåværende president Muhammmadu Buhari. Han sier blant annet at presidenten ikke er en demokrat, og at han er mer opptatt av å sikre seg makt enn demokratet..

NRK - 2 timer siden

India og Pakistans forhold anspent

Pakistan minner om at det er lett å starte krig, og lover å slå tilbake, dersom India angriper dem. India hevder Pakistan står bak forrige ukes angrep mot en millitær busskollone i Kashmir, der minst 40 indiske soldater ble drept..

NRK - 2 timer siden

Byrådslederen krever voldstiltak

Oslos byråds leder Raymond Johansen vil få bukt med ungdomsvolden i Oslo etter en rekke episoder med knivvold i byen den siste tiden. Johansen krever fire tiltak fra justisminister Tor Mikkel Wara, deriblant hardere straff..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt