NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 16:40

NRK - 05 Dec 18 kl. 06:22

På vei til Sverige for fredssamtale

Delegasjonen som skal representer Jemens regjering ved fredssamtalene i Sverige, reiste onsdag morgen fra Saudi-Arabias hovedstad Riyadh. Utenriksminister Khaled al-Yamani leder delegasjon. Houthi-opprørernes representanter kom til Stockholm tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemens, Sverige, Saudi-Arabias, Riyadh, Khaled, yamani, Stockholm

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: vei, til, Sverige, for, fredssamtale
NRK - 21 Nov 18 kl. 18:03

Fredssamtaler om Jemen i Sverige

Både koalisjonen, Jemens regjering og Houthi-opprørerne har sagt seg villige til å møtes i Sverige til forhandlinger om våpenhvile i Hodeida. Nå melder nyhetsbyrået AFP at fredssamtalene vil finne sted tidlig i desember i Sverige..

Aftenposten - 19 Aug 18 kl. 10:01

Flere bilbranner i Sverige

Også natt til søndag har det vært bilbranner i Sverige. Åtte biler ble antent i Göteborg og andre byer i Vest-Sverige..

NRK - 06 Aug 18 kl. 11:42

Ny hetebølge treffer Sverige

På onsdag ventes det temperaturer på opp mot 35 grader flere steder i Sverige, ifølge Sveriges meteorologiske institutt. Tørke og høye temperaturer har bidratt til kraftige skogbranner og skapt svært høy brannfare både i Sverige og Norge i sommer..

NRK - 10 Oct 18 kl. 09:20

Barnefattigdom i Sverige går ned

Sverige opplever at færre barn lever i fattigdom. Men ulikhetene øker stadig, viser en ny rapport fra Redd Barna i Sverige. Bakgrunnen for nedgangen er knyttet til en positiv konjunktur og at stadig flere er i arbeid, melder TT..

NRK - 02 Aug 18 kl. 15:58

Frykter biltoll i Sverige

Sverige kan miste flere tusen arbeidsplasser dersom USA innfører toll på biler, viser en studie som regjeringen har bestilt. Industrien i det vestlige Sverige vil bli verst rammet, heter det. Västsvenska handelskammaren toner imidlertid ned faren..

NRK - 17 May 19 kl. 11:16

Sverige vil ha norsk politi

Det svenske politiforbundet ber regjeringen i Stockholm utrede muligheten for å ansette arbeidsløse norske politifolk i Sverige, det skriver TT. Bakgrunnen er at det er overskudd på politifolk i Norge, mens det er mangel på politifolk i Sverige..

NRK - 02 Sep 18 kl. 22:57

Vil skyte flere bjørn i Sverige

Bjørnejakta i Dalarna i Sverige har i løpet av en uke felt 47 av 48 bjørn som er tillatt. Nå vil jegerforbundet i Dalarna at myndighetene i Sverige hever tallet til 63, skriver Aftonbladet. De mener det finnes flere bjørn enn man har trodd..

VG - 14 Dec 18 kl. 15:24

Norge kjørte over Sverige: – Vi kunne vunnet EM

PARIS/OSLO (VG) (Sverige – Norge 29-38) Håndballjentene avsluttet med stil. 38 scoringer og knusende seier over Sverige ga 5. plass i EM.

NRK - 24 Oct 18 kl. 12:38

Vil øke styringsrenten i Sverige

Riksbanken i Sverige lar styringsrenten ligge på stedet hvil, men sikter seg inn på å øke renten i desember eller februar. Det blir den første renteøkningen siden 2011. Styringsrenten i Sverige ligger nå på rekordlave minus 0,5 prosent..

VG - 20 Nov 18 kl. 22:34

Sverige rykket opp til A-nivå – Serbia eventuell norsk motstander

(Sverige-Russland 2–0) Sverige slo Russland og vant sin pulje i Nations League mandag. Det ble også klart at Norge møter Serbia i mulig playoff-kamp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

NRK - 30 minutter siden

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

– Brexit er ein tragedie for Europa

EU-politikar og tidlegare belgisk statsminister Guy Verhofstad kallar Brexit ein tragedie for Europa. Samstundes seier han at det har samla EU, fordi prosessen har gjort at ingen andre land ynskjer å kome i same situasjon, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.

NRK - 1 time siden

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..

NRK - 2 timer siden

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..

NRK - 2 timer siden

FN til Norge: Hent IS-barna hjem

Lederen for FNs barnefond, Henrietta Fore, ber om at de norske barna får en trygg og verdig retur til Norge. Minst 11 barn med norsk tilknytning befinner seg i flyktningleiren Al Hawl, som ligger nordøst i Syria..

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig gjenstand i London

Politiet har stengt veien rundt regjeringskvartalet i London etter meldinger om en mistenkelig gjenstand. Ingen slippes inn eller ut av regjeringsbygget, skriver avisen The Telegraph..

NRK - 3 timer siden

Kina får skyld for ozongass

En mystisk økning i klorfluorkarbon-gassen KFK-11, som skader ozonlaget, er blitt sporet til det nordøstlige Kina, ifølge ny forskning. Opptil 60 prosent av den globale økningen i KFK-11-utslippene siden 2013 skal stamme fra to provinser i Kina..

NRK - 3 timer siden

DNB: Feilen er fikset

Det er nå trygt å bruke betalingskort fra DNB igjen, sier banken. De siste dagene har DNB opplevd storm fra kunder som opplever å ha blitt belastet dobbelt for betalinger de har gjort med kortene sine. Banken sier det var en teknisk feil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt