P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 23:58

P4 - 15 Feb 20 kl. 07:08

143 nye dødsfall

Ytterligere 143 personer har omkommet av koronaviruset i Kina det siste døgnet.
Det opplyser helsemyndighetene i Hubei-provinsen i Kina i sin daglige oppdatering.
Dermed er det totale dødstallet på 1526, ifølge Verdens helseorganisasjon.
2420 nye smittetilfeller er også registrert..
Les mer på P4


Les mer om:
Kina, Hubei, Verdens

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 143, nye, dødsfall
P4 - 03 Feb 20 kl. 23:49

64 nye dødsfall

Koronaviruset har ført til 64 nye dødsfall det siste døgnet i provinsen Hubei i Kina. Nå har viruset totalt ført til 425 dødsfall, melder nyhetsbyrået AFP. Nesten 11 000 personer får behandling på sykehus..

NRK - 15 Feb 20 kl. 11:05

Første dødsfall i Europa

Frankrike melder om landets første dødsfall av det nye koronaviruset. Det er første gang det er meldt om et dødsfall etter covid-19-viruset utenfor Asia. Personen som er død skal være en kineser..

NRK - 04 Dec 19 kl. 17:12

Mann pågrepet etter dødsfall

En mann i 20-årene er pågrepet i forbindelse med et dødsfall i Vest politidistrikt. Han er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. Saken behandles som et mistenkelig dødsfall, skriver Bergensavisen..

P4 - 13 Feb 20 kl. 22:39

Dødsfall på Trandum etterforskes

Spesialenheten etterforsker nå et dødsfall på politiets utlendingsinternat Trandum. En 57 år gammel iraker døde i oktober i fjor, men dødsfallet skal ikke ha blitt varslet til Statens helsetilsyn, skriver Dagbladet. Pasient- og brukerombudet i Oslo og Akershus mener det er i strid med meldeplikten ved uventede dødsfall og alvorlige hendelser.

P4 - 06 Dec 19 kl. 17:37

Mange narkotikarelaterte dødsfall i Arendal

Arendal har flere dødsfall relatert til narkotika enn Oslo og Kristiansand målt per innbygger. Det skriver Agderposten. I 2018 var det 10,6 dødsfall per 100.

NRK - 06 Dec 19 kl. 15:52

Mange dødsfall grunnet narkotika

Arendal har flere narkotikarelaterte dødsfall enn Oslo og Kristiansand målt per innbygger, ifølge Agderposten. I 2018 var det 10,6 dødsfall per 100.000 innbygger i Arendal grunnet narkotika.

NRK - 15 Feb 20 kl. 11:05

Første koronadødsfall i Europa

Frankrike melder om landets første dødsfall av koronaviruset..

P4 - 21 Feb 20 kl. 05:58

115 nye dødsfall

Det er registrert 115 nye dødsfall som følge av koronaviruset i Kina det siste døgnet. Alle tilfellene er i Hubei-provinsen, opplyser kinesiske helsemyndigheter. 2.

NRK - 15 Feb 20 kl. 00:16

139 nye virusdødsfall i Kina

Tallet på døde av det nye koronaviruset fortsetter å stiger. Lørdag meldes det om 139 nye dødsfall i den hardt rammede Hubei-provinsen i Kina. Det opplyser kinesiske helsemyndigheter, ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 08 Dec 19 kl. 16:10

Frykter ambulanseflykrisen fører til dødsfall

Ambulanseflykrisen i nord kommer til å ende i dødsfall. Det frykter kommuneoverlege Jan Eggesvik i Gamvik i FInnmark. I går ble det kjent at Babcock satte fem av sine ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 1 time siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 45 minutter siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 45 minutter siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 1 time siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 1 time siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 1 time siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 2 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 2 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt