NRK > Nyheter

Monday, 25 March, 08:22

NRK - 09 Nov 18 kl. 04:52

3000 søker etter svensk tolvåring

Over 3.000 personer har meldt seg og deltar i søket etter en tolv år gammel gutt med Downs syndrom som er savnet sør i Sverige. Gutten ble meldt savnet tirsdag etter at han ikke kom hjem fra å ha gått tur med familiens hund i Falkenberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Downs, Sverige, Falkenberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3000, søker, ettersvensk , tolvåring
Aftenposten - 23 Dec 18 kl. 17:34

Gutt til sykehus etter ulykke ved Egersund

Tre personer måtte til sykehus etter en frontkollisjon ved Egersund i Rogaland. Alle de involverte, inkludert en tolvåring, kom fra det med lettere skader..

Aftenposten - 23 Dec 18 kl. 17:34

Barn til sykehus etter ulykke ved Egersund

Tre personer tas hånd om etter en frontkollisjon ved Egersund i Rogaland. Den ene er en tolvåring som er fløyet til sykehus..

NRK - 23 Jan 19 kl. 17:17

Filippinene vil fengsle tolvåringer

De folkevalgte på Filippinene åpner for å fengsle tolvåringer, til tross for protester fra FN og menneskerettsorganisasjoner. President Rodrigo Duterte ønsket opprinnelig å senke den kriminelle lavalderen til ni år. I dag er den 15 år..

Dagbladet - 05 Oct 18 kl. 23:00

Israelske soldater drepte palestinsk tolvåring

Israelske soldater har skutt og drept to palestinere, blant dem en tolv år gammel gutt som demonstrerte på Gazastripen, ifølge helsemyndighetene..

NRK - 13 Mar 19 kl. 00:19

3000 IS-medlemar har overgitt seg

Sidan måndag kveld har 3000 IS-medlemar seg overgitt seg etter at USA-støtta styrkar sette i gang nådestøyten mot IS. I tillegg er tre yazidi-kvinner og fire barn blitt redda, melder ein talsmann for Syrian Democratic Forces (SDF) på Twitter..

NRK - 08 Oct 18 kl. 08:21

3000 kvoteflyktninger neste år

Etter det NRK erfarer foreslår regjeringen å øke antall kvoteflyktninger til 3000 i neste års statsbudsjett. I år skal Norge ta imot 2120. Økningen begrunnes i at det fortsatt kommer relativt få asylsøkere til Norge..

Aftenposten - 09 Nov 18 kl. 18:28

Savnet svensk tolvåring trolig funnet død

Svensk politi opplyser at en person som er funnet død i Falkenberg i Sverige, trolig er den tolv år gamle gutten som har vært savnet siden tirsdag..

Hegnar.no - 13 Nov 18 kl. 10:25

Brukte 2000-3000 timer på søknaden

Gründere brukte 2000–3000 timer på regulering før de kunne begynne utviklingen. Dette skal nå endres..

NRK - 28 Dec 18 kl. 18:09

Over 3000 SOS-samtaler i jula

Kirkens SOS har så langt i jula mottatt over 3000 samtaler. – De aller fleste som tar kontakt forteller om stor ensomhet og psykiske problemer, opplyser generalsekretær Leif Jarle Theis i Kirkens SOS..

Aftenposten - 23 Jan 19 kl. 12:58

3000 husstander uten strøm i Oslo

Et strømbrudd fører til at rundt 3000 kunder øst i Oslo er uten strøm..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Turistbussar må ut av Oslo sentrum

Bymiljøetaten i Oslo kommune vil at turistbussane skal halde seg utanfor Oslo sentrum. Oslo-guide Tove Gjersrud fortviler og seier til Finansavisen at det verkar som om Oslo ikkje vil ønske turistar velkomen..

NRK - 45 minutter siden

VG endret Giske-artikkelen

Giske-saken, med en seks sekunders dansevideo, ble endret fra VG publiserte til de beklaget. NRK har gått gjennom arkiverte versjoner av artikkelen..

NRK - 30 minutter siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Vil gi rekefiskere driftsstøtte

Stortingsrepresentant for Høyre, Ingunn Foss fra Lyngdal, har tro på at rekefiskere som sliter fordi viktige fangstfelt er stengt, kan få driftsstøtte i likhet med tørkerammede bønder i sommer. Saken tas opp med Fiskeridepartementet onsdag..

NRK - 1 time siden

Hagland Captain er uskadd

Frakteskipet Hagland Captain fra Haugesund, som havarerte på Romsdalskysten lørdag kveld, skal være uskadd. En brottsjø ødela styringsinnretningen. Slepet av frakteskipet starter trolig i dag tidlig.

NRK - 1 time siden

Netanyahu truar med hemn

Statsministeren i Israel, Benjamin Netanyahu, seier landet vil slå hardt tilbake etter at ein rakett frå Gaza traff eit hus i Tel Aviv måndag morgon. Sju mennesker blei skada, skriv den israelske avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Vil skattleggje Facebook

Skattedirektør Hans Christian Holte vil krevje skatt frå multinasjonale selskap som Facebook og Google. Han meiner dei undergrev velferdsstaten og skattemoralen, og seier det hastar å få nye reglar..

NRK - 1 time siden

Nytt vikingfunn i Vestfold

Eit nytt vikingfunn skal måndag presenterast på Midgard vikingsenter på Borre i Vestfold. Det er førebels hemmeleg kva som har blitt funnet. Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) skal avdekke vikingfunnet på ein pressekonferanse kl.

NRK - 2 timer siden

Helikopter hentet opp

Det styrtede helikopteret ved Fossingfjorden i Kragerø er hentet opp. To menn i 30- og 50-årene fra Sørlandet var om bord da helikopteret styrta, og en er alvorlig skadd. Helikopteret lå nede i tett skog som måtte ryddes før de kunne hente det opp..

NRK - 2 timer siden

Største redningsaksjonen på lenge

Pressekontakt i Hovedredningssentralen på Sola, Einar Knutsen, sier helgens redningsaksjon er den største siden Alexander Kielland-ulykken på begynnelsen av 1980-tallet. Viking Sky mistet motorkraft, og lasteskipet Hagland Captain fikk motorstopp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt