NRK > Nyheter

Monday, 19 November, 20:21

NRK - 09 Nov 18 kl. 04:52

3000 søker etter svensk tolvåring

Over 3.000 personer har meldt seg og deltar i søket etter en tolv år gammel gutt med Downs syndrom som er savnet sør i Sverige. Gutten ble meldt savnet tirsdag etter at han ikke kom hjem fra å ha gått tur med familiens hund i Falkenberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Downs, Sverige, Falkenberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3000, søker, ettersvensk , tolvåring
Dagbladet - 05 Oct 18 kl. 23:00

Israelske soldater drepte palestinsk tolvåring

Israelske soldater har skutt og drept to palestinere, blant dem en tolv år gammel gutt som demonstrerte på Gazastripen, ifølge helsemyndighetene..

NRK - 08 Oct 18 kl. 08:21

3000 kvoteflyktninger neste år

Etter det NRK erfarer foreslår regjeringen å øke antall kvoteflyktninger til 3000 i neste års statsbudsjett. I år skal Norge ta imot 2120. Økningen begrunnes i at det fortsatt kommer relativt få asylsøkere til Norge..

Aftenposten - 09 Nov 18 kl. 18:28

Savnet svensk tolvåring trolig funnet død

Svensk politi opplyser at en person som er funnet død i Falkenberg i Sverige, trolig er den tolv år gamle gutten som har vært savnet siden tirsdag..

Hegnar.no - 13 Nov 18 kl. 10:25

Brukte 2000-3000 timer på søknaden

Gründere brukte 2000–3000 timer på regulering før de kunne begynne utviklingen. Dette skal nå endres..

NRK - 24 Oct 18 kl. 16:38

3000 mistet strømmen i Arendal

I forbindelse med sprengningsarbeid på anleggsområdet til nye E18 i Arendal, har over 3000 husstander på Tromøy og Saltrød mistet strømmen, skriver Agderposten. Strømselskapet jobber med å rute om strømmen for flest mulig kunder..

Dagbladet - 28 Jul 18 kl. 08:14

En person fløyet til sykehus etter utforkjøring

Mistenker promillekjøring etter ulykke i Nord-Odal i Hedmark..

NRK - 28 Jul 18 kl. 08:04

Til sykehus etter utforkjøring

Én person er fløyet til sykehus i luftambulanse etter en utforkjøring i Nord-Odal i Hedmark. Politiet opplyser til NTB at vedkommende satt fastklemt i bilen. Sjåføren av bilen skal ikke være alvorlig skadd.

NRK - 26 Aug 18 kl. 05:45

Demonstrerer for flyktninger

3000 costaricanere demonstrerte lørdag til støtte for flyktninger fra Nicaragua, en uke etter at innvandringsmotstandere protesterte mot nicaraguanerne. Over 23.000 nicaraguanere har søkt tilflukt i Costa Rica siden april, melder NTB..

Dagbladet - 01 Nov 18 kl. 08:00

Krever at helseministeren griper inn etter Dagbladet-avsløring

Etter Dagbladets avsløring av overmedisinering på sykehjem, etterlyser Ap tiltak fra helseminister Høie..

Dagbladet - 15 Jul 18 kl. 11:51

Vadsø rystet etter knivdrap på 18-åring

En 17 år gammel gutt er siktet etter at en 18-åring ble drept på Coop i Vadsø lørdag kveld. Mange var i området da knivstikkingen fant sted..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny remis for Carlsen

Det endte med remis i åttende parti på rad mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana i årets sjakk-VM i London..

NRK - 30 minutter siden

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 45 minutter siden

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..

NRK - 45 minutter siden

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 1 time siden

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..

NRK - 1 time siden

Droppar setebelte i traktoren

Fire av ti bønder brukar aldri setebelte i traktoren når dei køyrer utanfor offentleg veg. Det kjem fram i ei spørjeundersøking gjort for Arbeidstilsynet. Berre 17 prosent seier at dei alltid brukar belte..

NRK - 2 timer siden

Tilsynssak mot mirakelpredikant

Stilfelsestilsynet opprettar tilsynssak mot mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen, skriv VG. Laurdag avslørte avisa at Pedersen gjennom stiftelsen sin Misjon Jesus Leger har samla inn pengar frå nordmenn til naudhjelpsprosjekt som ikkje eksisterer..

NRK - 2 timer siden

Kong Salman skrytte av rettsvesenet

Saudi-Arabias konge skrytte av rettsvesenet og påtalemyndigheitene i landet under hans fyrste tale etter drapet på journalisten Jamal Khashoggi, skriv NTB. Han nemnde ikkje sjølve drapet..

NRK - 2 timer siden

Sjå Dagsnytt 18 her

Sjå Dagsnytt 18 her.

NRK - 2 timer siden

Svenskane seier nei til EU-hær

Sveriges forsvarsminister Peter Hultqvist seier Sverige har ingen planar om å støtte ein felles europeisk hær. Frankrikes president Emmanuel Macron og Tysklands statsminister Angela Merkel har begge nyleg teke til orde for ein «ekte europeisk hær»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt