NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:02

NRK - 09 Nov 18 kl. 04:52

3000 søker etter svensk tolvåring

Over 3.000 personer har meldt seg og deltar i søket etter en tolv år gammel gutt med Downs syndrom som er savnet sør i Sverige. Gutten ble meldt savnet tirsdag etter at han ikke kom hjem fra å ha gått tur med familiens hund i Falkenberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Downs, Sverige, Falkenberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3000, søker, ettersvensk , tolvåring
Aftenposten - 23 Dec 18 kl. 17:34

Gutt til sykehus etter ulykke ved Egersund

Tre personer måtte til sykehus etter en frontkollisjon ved Egersund i Rogaland. Alle de involverte, inkludert en tolvåring, kom fra det med lettere skader..

Aftenposten - 23 Dec 18 kl. 17:34

Barn til sykehus etter ulykke ved Egersund

Tre personer tas hånd om etter en frontkollisjon ved Egersund i Rogaland. Den ene er en tolvåring som er fløyet til sykehus..

Dagbladet - 05 Oct 18 kl. 23:00

Israelske soldater drepte palestinsk tolvåring

Israelske soldater har skutt og drept to palestinere, blant dem en tolv år gammel gutt som demonstrerte på Gazastripen, ifølge helsemyndighetene..

NRK - 08 Oct 18 kl. 08:21

3000 kvoteflyktninger neste år

Etter det NRK erfarer foreslår regjeringen å øke antall kvoteflyktninger til 3000 i neste års statsbudsjett. I år skal Norge ta imot 2120. Økningen begrunnes i at det fortsatt kommer relativt få asylsøkere til Norge..

Aftenposten - 09 Nov 18 kl. 18:28

Savnet svensk tolvåring trolig funnet død

Svensk politi opplyser at en person som er funnet død i Falkenberg i Sverige, trolig er den tolv år gamle gutten som har vært savnet siden tirsdag..

Hegnar.no - 13 Nov 18 kl. 10:25

Brukte 2000-3000 timer på søknaden

Gründere brukte 2000–3000 timer på regulering før de kunne begynne utviklingen. Dette skal nå endres..

NRK - 28 Dec 18 kl. 18:09

Over 3000 SOS-samtaler i jula

Kirkens SOS har så langt i jula mottatt over 3000 samtaler. – De aller fleste som tar kontakt forteller om stor ensomhet og psykiske problemer, opplyser generalsekretær Leif Jarle Theis i Kirkens SOS..

NRK - 24 Oct 18 kl. 16:38

3000 mistet strømmen i Arendal

I forbindelse med sprengningsarbeid på anleggsområdet til nye E18 i Arendal, har over 3000 husstander på Tromøy og Saltrød mistet strømmen, skriver Agderposten. Strømselskapet jobber med å rute om strømmen for flest mulig kunder..

Dagbladet - 28 Jul 18 kl. 08:14

En person fløyet til sykehus etter utforkjøring

Mistenker promillekjøring etter ulykke i Nord-Odal i Hedmark..

NRK - 28 Jul 18 kl. 08:04

Til sykehus etter utforkjøring

Én person er fløyet til sykehus i luftambulanse etter en utforkjøring i Nord-Odal i Hedmark. Politiet opplyser til NTB at vedkommende satt fastklemt i bilen. Sjåføren av bilen skal ikke være alvorlig skadd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 4 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 1 time siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 1 time siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..

NRK - 2 timer siden

Frp går tilbake på ny måling

Frp går tilbake 3,8 prosentpoeng til en oppslutning på 10,8 prosent på en ny måling. Venstre får 2,4 prosent, noe som betyr at partiet er langt under sprerregrensen. Målingen er laget av Opinion for Avisenes Nyhetsbyrå, Dagsavisen og LO Media..

NRK - 4 timer siden

Dømt for drapsforsøk på ansatt

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i fire år for drapsforsøk på en ansatt på et bosenter i Onsøy i Fredrikstad i april i fjor. Tingretten konkluderte med at 36-åringen angrep den ansatte med kniv. Tiltalte ble også kjent skyldig i drapstrusler..

NRK - 4 timer siden

Sykehjem uten strøm i åtte timer

Skedsmotun bo- og behandlingssenter på Skedsmokorset i Akershus har vært uten strøm i åtte timer. En vaskemaskin skulle skiftes, noe som var beregnet å kreve fire timers strømbrudd, men etter åtte timer var strømmen fortsatt ikke tilbake, skriver RB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt