VG > Økonomi

Monday, 19 November, 21:14

VG - 08 Nov 18 kl. 14:58

Politiet tror student (20) kan ha blitt ranet av Makaveli Lindén: – Han hadde kniv

En sen fredagskveld for to uker siden ble en student fra Mechelen ranet da han var på vei hjem på sykkel. Ifølge VGs opplysninger skal Johanna Jostameling (58) ha blitt drept samme kveld eller den påfølgende natten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mechelen, VGs, Johanna Jostameling, Makaveli Lindén

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, tror, student20 kan ha , blitt, ranetav , Makaveli Lindén Han hadde kniv
Aftenposten - 13 Sep 18 kl. 18:41

Du trenger ikke like fadderuka, ha tre verv og bo på campus for å kalle deg student | Vilde Bratland Hansen

Vi trenger en bredere forståelse av hva det vil si å være student..

Dagbladet - 15 Aug 18 kl. 11:33

Student avfyrte skudd i politibil

En student på Politihøgskolen avfyrte tidligere i år et vådeskudd i en politibil. Kritikkverdig, mener Spesialenheten for politisaker..

NRK - 15 Aug 18 kl. 11:52

Student avfyrte skudd i politibil

En student på Politihøgskolen avfyrte tidligere i år et vådeskudd i en politibil, skriver Universitas. Kritikkverdig, mener Spesialenheten for politisaker. Skytingen skjedde i garasjen udner politihuset i Oslo..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 11:20

Norsk student døde i bilulykke i Sør-Afrika

En student fra Universitetet i Bergen (UIB) døde i en bilulykke i Sør-Afrika natt til mandag..

NRK - 06 Jul 18 kl. 14:55

Politiet jakter dødelig gift

Politiet i England tror en beholder med den dødelige nervegiften novitsjok kan befinne seg på en ukjent offentlig plass etter forgiftningen i byen Amnesbury. To personer ligger kritisk syke etter å ha blitt eksponert for den luktløse væsken..

NRK - 02 Oct 18 kl. 10:34

Norsk student mistet livet i ulykke

En norsk student fra Universitetet i Bergen mistet livet i en bilulykke i Sør-Afrika natt til mandag. I alt var tre norske studenter, som i høst oppholdt seg i Cape Town i forbindelse med studier, involvert i ulykken, skriver UiB i en pressemelding..

NRK - 02 Sep 18 kl. 15:54

Svaner jaget i båt, to pågrepet

To personer er pågrepet av politiet i Søgne etter at noen svaner ble jaget med båt. Politiet i Agder tror at en av svanene har blitt avlivet. Saken etterforskes videre..

NRK - 08 Nov 18 kl. 11:23

Gjerningsmannnen trolig død

Politiet tror mannen som skjøt 11 personer og drepte flere på en bar i California er død. Det melder ABC News. Politiet tror han ligger død inne i baren Borderline Bar and Grill i Thousand Oaks..

NRK - Igår: 02:50

To til sykehus etter knivstikking

I Oslo er to personer kjørt til sykehus med skader som politiet tror skriver seg fra knivstikking. Politiet ble tilkalt etter at det oppsto et slagsmål i Brenneriveien på Grünerløkka. Nå tror politiet at også en tredje person kan være knivstukket..

VG - 03 Aug 18 kl. 03:20

Universitet i Mexico får 12 år gammel student

En 12 år gammel gutt har fått plass på universitetet Nacional Autónoma de México (UNAM) og blir deres yngste student noensinne..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Kilder til VG: Ropstad hyrer inn KrF-veteran for å hjelpe ham med regjeringsforhandlingene

Nestleder Kjell Ingolf Ropstad har på kort varsel hyret inn tidligere parlamentarisk leder Hans Olav Syversen til å lede KrFs sekretariat i når partiet skal forhandle om regjeringsmakt med statsminister Erna Solberg, får VG opplyst..

VG - 30 minutter siden

CNN frykter Det hvite hus vil stanse reporter igjen

CNN har bedt en domstol om en ny rettshøring fordi medieselskapet frykter at Det hvite hus igjen vil frata CNN-reporter Jim Acosta hans presseakkreditering..

VG - 2 timer siden

Bollestad: Kjell Ingolf Robstad «inviterte seg» til møtet

KrF-nesleder Olaug Bollestad sier at hun ble spurt om å være med i møtet med Høyre-ledelsen, som Kjell Ingolf Ropstad hadde «invitert seg til»..

VG - 3 timer siden

Stiftelsestilsynet etter VG-avsløring: Åpner tilsynssak mot Misjonen Jesus Leger

Etter VGs avsløringer om mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen og hans stiftelse Misjonen Jesus Leger, åpner nå Stiftelsestilsynet tilsynssak..

VG - 3 timer siden

Tidligere legionærkollega om antatt drapsvåpen: – Ikke et våpen du vil ha i huset

HAMAR (VG) Svein Jemtland mener det var kona som eide Makarov-pistolen hun ble skutt med. Flere vitner hevder derimot at pistolen tilhørte den drapssiktede ektemannen selv..

VG - 4 timer siden

Finvær på Vestlandet er positivt for bergingen av KNM «Helge Ingstad»

Et lavtrykk over Sør-Norge gir muligheter for fint vær på Vestlandet ut uken, det er fordelaktig for bergingsarbeidet av den havarerte fregatten KNM «Helge Ingstad»..

VG - 9 timer siden

KrF-topper krever oppvaskmøte: Mener VG-avsløring svekker partiets retningsvalg

Sentralstyremedlem Karin Bjørkhaug i KrF krever et ekstraordinært landsstyremøte etter VGs avsløringer om maktspillet i KrF før partiet besluttet å søke makt mot høyresiden. Fylkesleder i Akershus er enig..

VG - 9 timer siden

KrF-topp mener VG-avsløring svekker KrFs retningsvalg

Sentralstyremedlem Karin Bjørkhaug i KrF krever et ekstraordinært landsstyremøte etter VGs avsløringer om maktspillet i KrF før partiet besluttet å søke makt mot høyresiden..

VG - 9 timer siden

Mener VG-avsløring svekker KrFs retningsvalg

Sentralstyremedlem Karin Bjørkhaug i KrF krever et ekstraordinært landsstyremøte etter VGs oppslag om maktspillet i partiet..

VG - 9 timer siden

KrF-topp krever nytt landsmøte etter VG-oppslag

Sentralstyremedlem Karin Bjørkhaug i KrF krever et nytt ekstraordinært landsmøte etter VGs oppslag om maktspillet i partiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt