VG > Sport

Friday, 16 November, 22:50

VG - 08 Nov 18 kl. 13:00

PSG sorterte spillere etter hudfarge

Paris Saint-Germain drev fra 2013 til 2018 med talentspeiding og rekruttering basert på hudfarge. Avsløringen får den franske landslagslegenden Lilian Thuram (46) til å se rødt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Saint-Germain, Lilian Thuram, PSG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PSG, sorterte, spillere, etter, hudfarge
P4 - 11 Jul 18 kl. 08:26

Bombegruppe på vei til postterminal

Politiets bombegruppe er på vei til et postkontor i Malmø i Sverige etter at to personer ble skadet da de sorterte post i natt. De har fått smerter i hendene og er er sendt til sykehus. All post fra terminalen stoppes..

VG - 14 Jul 18 kl. 18:48

Stilte med åtte spillere i 2. divisjon: Får krass kritikk etter at kampen måtte avbrytes

Fram Larvik stilte med kun åtte spillere da de lørdag møtte Nybergsund i 2. divisjon. 20 minutter ut i kampen måtte dommeren blåse av kampen da to Larvik-spillere ble liggende skadet..

VG - 05 Jul 18 kl. 09:58

Over 100 Eliteserien-spillere kan gå gratis etter sesongen

Rundt 100 Eliteserien-spillere har kontrakter som går ut etter sesongen. Det betyr at profiler som Bassel Jradi (24), Erling Knudtzon (29) og Felipe Carvalho (24) kan forhandle med andre klubber..

VG - 28 Aug 18 kl. 18:00

Sheriffen om den antatte Florida-skytteren: – Åpenbart målrettet mot andre spillere

Den antatte gjerningsmannen som drepte to og skadet ti andre søndag, skal ha skutt målrettet etter andre spillere som konkurrerte i «Madden NFL 19»-turneringen..

Dagbladet - 12 Oct 18 kl. 22:43

Gutt (16) skadd etter fotballbråk i Oslo

Både spillere og tilskuere involvert i bråket..

VG - 21 Jul 18 kl. 10:18

NBA-unggutter får milliardlønn

Devin Booker (21) og Nikola Jokic (23) er to spillere svært få har hørt om. Likevel har de, sammen med en rekke andre unge spillere, fått en massiv lønnsøkning i sommer..

VG - 07 Nov 18 kl. 18:59

Gigantunderskudd for Tromsø - må selge spillere

Tromsø går mot et underskudd på over ti millioner. Nå må spillere selges og kostnader kuttes for å redde klubbens fremtid..

VG - 10 Aug 18 kl. 09:35

Eksperter: Se opp for disse Premier League-nykommerne

Akkurat som i fjor har flere av storklubbene brukt vanvittige summer på nye spillere. Norske Mohamed «Moi» Elyounoussi (24) er likevel en gjenganger av spillere å se opp for denne sesongen, skal vi tro ekspertene..

VG - 22 Jul 18 kl. 21:36

Eksperter og tidligere spillere: Dette burde RBK gjøre nå

Finne en ny løsning umiddelbart? Ansette Rini Coolen på permanent basis? Vente til sesongslutt med å ansette ny trener?

VG - 04 Sep 18 kl. 12:38

Hevder futsal-spillere skal erstatte Eriksen & Co.

Ifølge Ekstra Bladet skal en rekke futsal-spillere erstatte de streikende danske landslagsspillerne mot Slovakia. Futsalekspert Kai Bardal tror det ender med slakt..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Magnus Carlsen reddet såvidt remis: – Jeg misset på så mye

LONDON (VG) (Magnus Carlsen-Fabiano Caruana 1/2–1/2, totalt 3–3) Magnus Carlsen (27) rotet seg fullstendig bort da han skulle slå til med hvite brikker. Han sloss febrilsk i det sjette partiet mot Fabiano Caruana (26) - og klarte på mirakuløst vis å redde remis..

VG - 15 minutter siden

Maars Johnsen reddet livsviktig poeng for Norge

LJUBLJANA (VG) (Slovenia – Norge 1–1) Bjørn Maars Johnsen (27) reddet poenget som kan bli forskjellen mellom EM-sluttspill og ikke for Norge..

VG - 10 minutter siden

Vg-bØrsen: slik spilte norge mot slovenia

LJUBLJANA (VG) (Slovenia - Norge 1–1) Bjørn Maars Johnsen (27) reddet Norge med en sen utligning på et smart hodestøtet. Men det var Ole Kristian Selnæs (24) som var Norges beste spiller..

VG - 2 timer siden

Pris for nytt X Games i Norge: 36 millioner

De norske brett- og skistjernene Marcus Kleveland (19) og Birk Ruud (18) er klare for X Games nummer fire på hjemmebane neste år – støttet av 18 millioner fra staten og fem millioner fra boliggiganten Obos..

VG - 4 timer siden

Tråkker på sine trofaste

En gjennomsnittsarbeider i Stoke-on-Trent må jobbe i mer enn 119 år for å tjene det samme som agent Jim Solbakken ligger an til å få ut av én overgang og én kontraktsforlengelse..

VG - 4 timer siden

Monaco rystes av korrupsjonsdrama. Prins Albert kaller situasjonen «ubehagelig»

I et 50 minutter langt intervju med det europeiske medienettverket EIC, der VG er med, snakker prins Albert II om kaoset i fotballklubben AS Monaco..

VG - 5 timer siden

Van Dijk prøver å lokke landsmann til Liverpool

Virgil van Dijk mener at Ajax-spiller og lagkamerat på det nederlandske landslaget, Matthijs de Ligt (19), bør stå på Liverpools liste..

VG - 5 timer siden

Lagerbäcks Norge – sterkere dag for dag

LJUBLJANA (VG) Det har skjedd mye med det norske herrelandslaget i fotball siden Lars Lagerbäck sendte ut 11 desillusjonerte spillere ut på Windsor Park i Belfast, mot Nord-Irland, 26. mars 2017. Pessimismen er blitt erstattet med realisme – og optimisme..

VG - 6 timer siden

Norges kompiskart: Her er «gjengene» på landslaget

LJUBLJANA (VG) Den norske landslagstroppen beskrives som mer harmonisk og sammensveiset enn på svært lenge. Men det finnes noen sterke grupperinger og vennskap som skiller seg ut..

VG - 7 timer siden

Vellykket operasjon for Eggen – deler av foten måtte fjernes

Nils Arne Eggen (77) har vært gjennom det han kaller «en vellykket operasjon». Den gamle mesteren er ved godt mot – selv om han nå må gå med protese..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt