NRK > Nyheter

Monday, 25 March, 09:31

NRK - 08 Nov 18 kl. 06:33

Opptur på asiatiske børser

Etter at det amerikanske børsene steg over 2 prosent onsdag, da resultatet av mellomvalget var klart, steg de asiatiske børsene fra start på torsdag. Børsene steg blant annet i Tokyo, Hongkong, Shanghai, Sør-Korea, Taiwan og Australia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokyo, korea, Australia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opptur, asiatiske, børser
NRK - 07 Dec 18 kl. 09:02

Børsoppgang i Asia

Etter dager med nedgang, klatret de asiatiske børsene fredag og endte i pluss. I Hongkong stengte hovedindeksen 0,1 prosent opp, mens Shanghai-børsen endte flatt. Børsoppgangen i Asia var ventet, etter at amerikanske børser fikk en opptur torsdag..

E24 - 26 Oct 18 kl. 06:10

Asia-børsene faller igjen tross Wall Street-opptur

Asiatiske børser faller videre fredag morgen..

Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 06:12

Uro og amerikansk nedgang sender asiatiske børser ned

Nedturen på Wall Street smittet over på de asiatiske børsene, som falt fra start onsdag. Usikkerhet om «våpenhvilen» mellom USA og Kina gjør ikke ting bedre..

Hegnar.no - 17 Sep 18 kl. 07:12

Røde børser i Asia

De asiatiske børsene faller nå tilbake igjen..

Hegnar.no - 2 timer siden

Børsene raser i Tokyo

Asiatiske børser starter uken med kraftig børsfall..

E24 - 05 Dec 18 kl. 05:57

Uro og amerikansk nedgang sender asiatiske børser ned

Nedturen på Wall Street smittet over på de asiatiske børsene, som falt fra start onsdag. Usikkerhet om «våpenhvilen» mellom USA og Kina gjør ikke ting bedre..

E24 - 27 Nov 18 kl. 06:23

Asiatiske børser trosser Trumps ferske toll-trusler

Donald Trump fyrte av nye trusler om toll på flere varer fra Kina mandag kveld, men det ser ikke ut til å bremse asiatiske aksjer tirsdag..

E24 - 05 Mar 19 kl. 07:55

Kina setter vekstmål i skyggen av handelskrig: Svakere på Asia-børser

I skyggen av handelskrigen satte Kina tirsdag et optimistisk vekstmål, og ledelsen forsøkte å komme USA i møte. Likevel faller flere asiatiske børser..

Hegnar.no - 12 Dec 18 kl. 06:57

Asia-børsene stiger på Kina-toll

Asiatiske børser spretter opp etter at nyheten om at Kina vil kutte toll..

Hegnar.no - 06 Jan 19 kl. 11:46

Ser oppside i olje, NOK og krypto

Sammenlignet med de fleste andre børser i verden kom Oslo Børs seg forholdvis godt ut av 2018. Det samme kan ikke sies for olje, kroner og kryptovaluta. Nå posisjonerer tradere seg for opptur i disse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Klar for å reise vidare

Fleire av passasjerane frå cruiseskipet «Viking Sky» er no på plass ved Molde lufthavn, Årø. Dei blir no frakta vidare til Oslo før heimereise til mellom anna USA og England..

NRK - 45 minutter siden

Tiltalt for overgrep

En fembarnsfar i 60-årene risikerer 21 år i fengsel for voldtekt og mishandling av egne barn. Mannen er tiltalt for å ha voldtatt to av døtrene sine jevnlig over flere år og mishandlet alle sine barn. Barna skal ha utviklet senskader av overgrepene..

NRK - 30 minutter siden

Erlend Loe-fan vil bli president

Demokraten Pete Buttigieg stiller som presidentkandidat i USA i 2020. Han snakkar sju språk, blant anna norsk som han lærte seg for å lese Erlend Loe, skriv VG. Den homofile 37-åringen blir omtala av CNN som den mest spennande presidentkandidaten..

NRK - 45 minutter siden

Lengre akseptfrist for Oslo Børs

Nasdaq forlenger svarfristen for bodet på Oslo Børs frå 29. mars til 30. april.

NRK - 1 time siden

– Kapteinen bestemmer

Fungerande sjøfartsdirektør, Lars Alvestad, meiner det ikkje er behov for felles retningslinjer for når skip bør ligge til kai. – Det er kapteinen som bestemmer, seier Alvestad. Viking Sky fekk laurdag motorproblem og kom i havsnød i dårleg vêr..

NRK - 1 time siden

Turistbussar må ut av Oslo sentrum

Bymiljøetaten i Oslo kommune vil at turistbussane skal halde seg utanfor Oslo sentrum. Oslo-guide Tove Gjersrud fortviler og seier til Finansavisen at det verkar som om Oslo ikkje vil ønske turistar velkomen..

NRK - 1 time siden

VG endret Giske-artikkelen

Giske-saken, med en seks sekunders dansevideo, ble endret fra VG publiserte til de beklaget. NRK har gått gjennom arkiverte versjoner av artikkelen..

NRK - 1 time siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Vil gi rekefiskere driftsstøtte

Stortingsrepresentant for Høyre, Ingunn Foss fra Lyngdal, har tro på at rekefiskere som sliter fordi viktige fangstfelt er stengt, kan få driftsstøtte i likhet med tørkerammede bønder i sommer. Saken tas opp med Fiskeridepartementet onsdag..

NRK - 2 timer siden

Hagland Captain er uskadd

Frakteskipet Hagland Captain fra Haugesund, som havarerte på Romsdalskysten lørdag kveld, skal være uskadd. En brottsjø ødela styringsinnretningen. Slepet av frakteskipet starter trolig i dag tidlig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt