NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 02:22

NRK - 08 Nov 18 kl. 06:33

Opptur på asiatiske børser

Etter at det amerikanske børsene steg over 2 prosent onsdag, da resultatet av mellomvalget var klart, steg de asiatiske børsene fra start på torsdag. Børsene steg blant annet i Tokyo, Hongkong, Shanghai, Sør-Korea, Taiwan og Australia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokyo, korea, Australia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opptur, asiatiske, børser
NRK - 07 Dec 18 kl. 09:02

Børsoppgang i Asia

Etter dager med nedgang, klatret de asiatiske børsene fredag og endte i pluss. I Hongkong stengte hovedindeksen 0,1 prosent opp, mens Shanghai-børsen endte flatt. Børsoppgangen i Asia var ventet, etter at amerikanske børser fikk en opptur torsdag..

E24 - 26 Oct 18 kl. 06:10

Asia-børsene faller igjen tross Wall Street-opptur

Asiatiske børser faller videre fredag morgen..

Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 06:12

Uro og amerikansk nedgang sender asiatiske børser ned

Nedturen på Wall Street smittet over på de asiatiske børsene, som falt fra start onsdag. Usikkerhet om «våpenhvilen» mellom USA og Kina gjør ikke ting bedre..

Hegnar.no - 17 Sep 18 kl. 07:12

Røde børser i Asia

De asiatiske børsene faller nå tilbake igjen..

E24 - 05 Dec 18 kl. 05:57

Uro og amerikansk nedgang sender asiatiske børser ned

Nedturen på Wall Street smittet over på de asiatiske børsene, som falt fra start onsdag. Usikkerhet om «våpenhvilen» mellom USA og Kina gjør ikke ting bedre..

E24 - 27 Nov 18 kl. 06:23

Asiatiske børser trosser Trumps ferske toll-trusler

Donald Trump fyrte av nye trusler om toll på flere varer fra Kina mandag kveld, men det ser ikke ut til å bremse asiatiske aksjer tirsdag..

Hegnar.no - 12 Dec 18 kl. 06:57

Asia-børsene stiger på Kina-toll

Asiatiske børser spretter opp etter at nyheten om at Kina vil kutte toll..

Hegnar.no - 06 Jan 19 kl. 11:46

Ser oppside i olje, NOK og krypto

Sammenlignet med de fleste andre børser i verden kom Oslo Børs seg forholdvis godt ut av 2018. Det samme kan ikke sies for olje, kroner og kryptovaluta. Nå posisjonerer tradere seg for opptur i disse..

E24 - 12 Dec 18 kl. 06:27

Handelshåp sender Asia-børsene markant opp

Asiatiske børser er solid i pluss i morgentimene onsdag..

E24 - 23 Oct 18 kl. 06:09

Geopolitisk uro: Asiatiske børser faller kraftig

Seoul-børsen synker til det laveste siden mars 2017..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 12 timer siden

Får ikke besøke nyfødte

Sykehuset Østfold har innført begrensning på besøk på barselavdelingen og nyfødtintensiven. Årsaken er at det florerer med RS-virus, mage- og tarminfeksjoner og influensa. Bare foreldre får lov til å besøke nyfødte på sykehuset inntil videre..

NRK - 12 timer siden

Ber om 21 års forvaring

– Vi anfører at det foreligger to tilfeller av overlagt drap, og ber om at tiltalte skal dømmes til 21 års forvaring, sier aktor Leif Aleksanderen. Den 43 år gamle kvinnen i Kristiansand er tiltalt for to drap med tolv års mellomrom..

NRK - 45 minutter siden

EAT: Halver kjøtt, doble grønt

Forbruket av rødt kjøtt og sukker må ned med 50 prosent, og vi må spise dobbelt så mye nøtter, frukt, grønnsaker og belgfrukter. Det er hovedpunktene i en ny rapport om mathelse og matforsyning til en økende verdensbefolkning ifølge EAT..

NRK - 45 minutter siden

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

NRK - 1 time siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 1 time siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 1 time siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 6 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 2 timer siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 2 timer siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt