Aftenposten > Nyheter

Tuesday, 16 October, 13:39

Aftenposten - 11 Oct 18 kl. 17:18

Deler av saken mot Weinstein frafalt

Påtalemyndigheten på Manhattan har droppet deler av kriminalsaken mot Harvey Weinstein..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Manhattan, Harvey Weinstein, Weinstein

Dele artikeln

31 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Delerav , sakenmot , Weinstein, frafalt
Hegnar.no - 11 Oct 18 kl. 18:11

Deler av saken mot Weinstein frafalt

Påtalemyndigheten på Manhattan har droppet deler av kriminalsaken mot Harvey Weinstein..

NRK - 11 Oct 18 kl. 16:19

Frafaller deler av Weistein-saken

Påtalemyndigheten på Manhattan har droppet deler av kriminalsaken mot Harvey Weinstein. Siktelsen som er frafalt, omfatter anklager fra en av de tre av kvinnene i saken, Lucia Evans som var blant de første som anklaget filmprodusenten for overgrep..

NRK - 02 Jul 18 kl. 17:44

Weinstein tiltalt for overgrep

En storjury i New York har tiltalt Hollywood-produsenten Harvey Weinstein for seksuelle overgrep mot en tredje kvinne i USA, opplyser påtalemyndigheten. Weinstein har tidligere erklært seg ikke skyldig i de to andre tiltalene mot han..

NRK - 04 Aug 18 kl. 03:50

Weinstein la fram e-poster

Filmprodusenten Harvey Weinsteins advokat har gitt retten 40 e-poster for å vise at Weinstein ikke er skyldig i voldtekt. Advokaten sier e-postene viser et gjensidig, intimt forhold mellom Weinstein og kvinnen som anklager ham for voldtekt..

NRK - 04 Aug 18 kl. 03:50

Weinstein utleverer e-poster

Filmprodusenten Harvey Weinsteins advokat har gitt retten 40 e-poster for å vise at Weinstein ikke er skyldig i voldtekt. Advokaten sier e-postene viser et gjensidig, intimt forhold mellom Weinstein og kvinnen som anklager ham for voldtekt..

P4 - 09 Jul 18 kl. 09:48

Weinstein må møte i retten i dag

Den amerikanske filmprodusenten Harey Weinstein må møte i retten i dag, i forbindelse med det siste overgrepet han er tiltalt for. Weinstein var fra før tiltalt for overgrep mot to kvinner i 2003 og 2004, før han forrige uke ble tiltalt for et overgrep i 2006. Han erkjenner ikke straffskyld..

P4 - 02 Jul 18 kl. 17:49

Weinstein tiltalt for tre overgrep

Den amerikanske filmprodusenten Harvey Weinstein er nå tiltalt for seksuelle overgrep mot en tredje kvinne. Det opplyser påtalemyndigheten. Weinstein har tidligere erklært seg ikke skyldig i de to andre tiltalene mot ham, som gjelder voldtekt og seksuelle overgrep..

P4 - 09 Jul 18 kl. 18:23

Weinstein avviser nye overgrepsanklager

Den tidligere Hollywood-produsenten Harvey Weinstein erkjente ikke straffskyld da han møtte i retten anklaget for tre nye tilfeller av seksuelle overgrep, melder CNN. Totalt er 66 år gamle Weistein nå tiltalt for seks tilfeller av seksuelle overgrep mot tre forskjellige kvinner. Weinstein er løslatt mot en kausjon på en million dollar..

Dagbladet - 04 Aug 18 kl. 03:21

Weinstein mener e-poster viser hans uskyld

Filmprodusenten Harvey Weinsteins advokat har gitt retten dokumenter med omkring 40 e-poster som skal bevise at Weinstein ikke har gjort seg skyldig i voldtekt..

Dagbladet - 04 Aug 18 kl. 03:21

Weinstein mener eposter viser hans uskyld

Filmprodusenten Harvey Weinsteins advokat har gitt retten dokumenter med omkring 40 eposter som skal bevise at Weinstein ikke har gjort seg skyldig i voldtekt..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Audi må betale nesten 8 milliarder i utslippsbot

Det tyske bilselskapet Audi, som er eid av Volkswagen, godtar å betale en bot på nesten 8 milliarder kroner for utslippsjuks..

Aftenposten - 4 timer siden

Ingen pågrepet etter drapet på Majorstuen

Politiet etterforsker drapet på Majorstuen i Oslo med full styrke, men tirsdag formiddag var fortsatt ingen pågrepet etter at en mann døde av knivstikk..

Aftenposten - 2 timer siden

Saudierne vil trolig hevde at Khashoggi-drap var et uhell. Så hvorfor hadde de en beinsag?

ISTANBUL (Aftenposten): Saudi-Arabia kan være i ferd med å snu. De vil trolig hevde at Khashoggi ble drept ved et uhell, opplyser kilder til flere medier..

Aftenposten - 4 timer siden

Politiet har fått inn 130 tips i Tengs-saken

Sørvest politidistrikt har fått inn rundt 130 tips siden de startet å etterforske Tengs-saken på nytt i januar i fjor, men saken står fortsatt på stedet hvil..

Aftenposten - 6 timer siden

Skoleministeren om rom-barn uten skolegang: – Kulturelle forhold er ingen unnskyldning

Kulturelle forhold som at norske romer ofte er på reise, holder ikke som unnskyldning for å holde barna vekk fra skole, mener kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

Aftenposten - 6 timer siden

NVE: Det trengs 2,5 milliarder kroner til flomforebygging

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har regnet ut at det er behov for 2,5 milliarder kroner til flom- og skredsikringstiltak over hele landet..

Aftenposten - 7 timer siden

Norge får direkterute til Kina

For første gang åpnes det en flyrute fra Norge til Kina. Fra våren av skal Hainan Airlines fly tre ganger i uken fra Oslo til Beijing..

Aftenposten - 14 timer siden

Vikingskipene på Bygdøy har overlevd over 1000 år med røff behandling. Kan de overleve dagens politikere? | Håkon Glørstad

Dersom det ikke iverksettes nødvendige sikringstiltak, vil skipene til slutt kollapse over sine egne støtter..

Aftenposten - 14 timer siden

Kort sagt, tirsdag 16. oktober

Regjeringen bør se på den tyske barnetrygden. Oslo-skolen. Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 23 timer siden

Politiet utelukker ikke terrormotiv i gisseldrama i Köln

Ei 14 år gammel jente ble alvorlig skadd under gisseldramaet som førte til evakuering av jernbanestasjonen i Köln mandag. Politiet utelukker ikke terrormotiv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt