NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 14:51

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:43

Opphever ikke sanksjoner

Sør-Korea vil likevel ikke oppheve sanksjonene mot Nord-Korea fra 2010, da 46 sørkoreanske sjømenn ble drept. Snuoperasjonen skjer etter et utspill fra Trump om at USA må godkjenne opphevingen, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
korea, Nord-Korea, Trump, USA, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opphever, ikke, sanksjoner
P4 - 28 Jun 18 kl. 18:32

Opphever vanningsforbundet - innfører datovanning

Oslo kommune opphever vanningsforbudet i kommunen. Kommunen skriver på sine nettsider at de har fått tak i nok CO2 til å oppheve vanningsforbud i hagen. Men situasjonen er likevel ikke tilfredsstillende og derfor innfører kommunen datovanning fra i dag klokka 21..

NRK - 28 Jun 18 kl. 18:29

Opphever forbud mot hagevanning

Avløpsetaten i Oslo kommune opphever forbudet mot hagevanning, men innfører datovanning fremover..

P4 - 14 Jun 18 kl. 12:10

Opphever totalforbud i Bergen

Brannvesenet i Bergen opphever totalforbudet mot bruk av åpen ild i morgen. Det har nå kommet nok regn til at brannfaren er kraftig redusert. Tidligere i dag ble det kjent at totalforbudet i Rogaland ble opphevet..

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:32

Opphever vergemål i Tolga

Fylkesmannen i Hedmark opphever vergemålet til den siste av brødrene som fikk diagnose som psykisk utviklingshemmet i Tolga. - Det skjer i løpet av dagen, sier direktøren i vergemålsavdelingen, Bernhard Caspari til NRK..

NRK - 14 Oct 18 kl. 18:34

Vil svare på Khashoggi-sanksjoner

Regjeringen i Saudi-Arabia lover å slå tilbake hvis andre land forsøker seg på press og sanksjoner etter forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. I uttalelsen vises det til «trusler om å innføre økonomiske sanksjoner og bruk av politisk press».

NRK - 25 Sep 18 kl. 17:20

Sanksjoner mot Venezuelas førstedame

USA innfører sanksjoner mot Venezuelas førstedame og flere andre i president Nicolas Maduros indre krets. USA har fra før ilagt sanksjoner mot høytstående tjenestemenn i landet i en kampanje for å presse presidenten fra makten, melder AFP..

NRK - 01 Aug 18 kl. 20:05

Sanksjoner mot tyrkiske ministre

USA innfører sanksjoner mot to tyrkiske statsråder etter at en amerikansk prest ble arrestert i Tyrkia. Det melder det amerikanske finansdepartementet. Presten ble pågrepet i 2016, mistenkt for å støtte terrorister, og er ennå ikke løslatt..

Hegnar.no - 27 Jun 18 kl. 06:39

USA varsler sanksjoner mot land som kjøper iransk olje

USA krever at alle land slutter å kjøpe olje fra Iran innen 4. november og truer med å innføre sanksjoner mot dem som ikke etterkommer kravet..

NRK - 06 Aug 18 kl. 03:25

USA gjeninnfører Iran-sanksjoner

Tirsdag innfører USA nye økonomiske sanksjoner mot Iran. Landet fpr ikke kjøpe amerikansk valuta. Sanksjonene vil blant annet ramme teppeeksportører og pistasjnøttprodusenter.

NRK - 29 Jun 18 kl. 09:12

Oslo opphever vanningsforbudet

Oslo kommune opphever fredag vanningsforbudet i Oslo og innfører datovanning med tidsbegrensning. Forbudet mot hagevanning med vannslange og spreder i Oslo ble innført tirsdag 26. juni..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ofotbanen stengt etter avsporing

Ofotbanen er stengt etter at et lokomotiv kjørte på en stein i sporet og sporet av med én aksling ved Djupvik søndag formiddag. Ingen er skadet, men banen er stengt på ubestemt tid. Avsporingen skjedde ved Djupvik mellom Narvik og Straumsnes..

NRK - 45 minutter siden

Russland: USA tar et farlig steg

Trumps beslutning om å trekke USA fra nedrustningsavtalen er et farlig steg, mener Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov. Han mener avtalen som forbyr landbaserte mellomdistanseraketter er avgjørende for sikkerheten og stabiliteten i verden..

NRK - 1 time siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 1 time siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 1 time siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 2 timer siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 2 timer siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 2 timer siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 2 timer siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt