NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:56

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:43

Opphever ikke sanksjoner

Sør-Korea vil likevel ikke oppheve sanksjonene mot Nord-Korea fra 2010, da 46 sørkoreanske sjømenn ble drept. Snuoperasjonen skjer etter et utspill fra Trump om at USA må godkjenne opphevingen, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
korea, Nord-Korea, Trump, USA, AP

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opphever, ikke, sanksjoner
NRK - 09 Nov 18 kl. 23:35

Utelukker ikke nye sanksjoner

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton sier det kan komme flere sanksjoner mot Iran. Han sier de to rundene med sanksjoner som er innført har hatt en «svært tydelig» effekt på Irans økonomi og landets handlingsrom i utlandet..

P4 - 28 Jun 18 kl. 18:32

Opphever vanningsforbundet - innfører datovanning

Oslo kommune opphever vanningsforbudet i kommunen. Kommunen skriver på sine nettsider at de har fått tak i nok CO2 til å oppheve vanningsforbud i hagen. Men situasjonen er likevel ikke tilfredsstillende og derfor innfører kommunen datovanning fra i dag klokka 21..

NRK - 28 Jun 18 kl. 18:29

Opphever forbud mot hagevanning

Avløpsetaten i Oslo kommune opphever forbudet mot hagevanning, men innfører datovanning fremover..

P4 - 14 Jun 18 kl. 12:10

Opphever totalforbud i Bergen

Brannvesenet i Bergen opphever totalforbudet mot bruk av åpen ild i morgen. Det har nå kommet nok regn til at brannfaren er kraftig redusert. Tidligere i dag ble det kjent at totalforbudet i Rogaland ble opphevet..

NRK - 07 Nov 18 kl. 09:40

Medvedev: -USA misbruker sanksjoner

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev mener USAs bruk av sanksjoner undergraver internasjonalt samarbeid. Han nevnte amerikanske sanksjoner mot Iran og Russland og tollbarrierer mot EU og Kina som eksempler..

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:32

Opphever vergemål i Tolga

Fylkesmannen i Hedmark opphever vergemålet til den siste av brødrene som fikk diagnose som psykisk utviklingshemmet i Tolga. - Det skjer i løpet av dagen, sier direktøren i vergemålsavdelingen, Bernhard Caspari til NRK..

NRK - 14 Oct 18 kl. 18:34

Vil svare på Khashoggi-sanksjoner

Regjeringen i Saudi-Arabia lover å slå tilbake hvis andre land forsøker seg på press og sanksjoner etter forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. I uttalelsen vises det til «trusler om å innføre økonomiske sanksjoner og bruk av politisk press».

NRK - 25 Sep 18 kl. 17:20

Sanksjoner mot Venezuelas førstedame

USA innfører sanksjoner mot Venezuelas førstedame og flere andre i president Nicolas Maduros indre krets. USA har fra før ilagt sanksjoner mot høytstående tjenestemenn i landet i en kampanje for å presse presidenten fra makten, melder AFP..

NRK - 01 Aug 18 kl. 20:05

Sanksjoner mot tyrkiske ministre

USA innfører sanksjoner mot to tyrkiske statsråder etter at en amerikansk prest ble arrestert i Tyrkia. Det melder det amerikanske finansdepartementet. Presten ble pågrepet i 2016, mistenkt for å støtte terrorister, og er ennå ikke løslatt..

Hegnar.no - 27 Jun 18 kl. 06:39

USA varsler sanksjoner mot land som kjøper iransk olje

USA krever at alle land slutter å kjøpe olje fra Iran innen 4. november og truer med å innføre sanksjoner mot dem som ikke etterkommer kravet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 30 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 30 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt