NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 06:38

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:43

Opphever ikke sanksjoner

Sør-Korea vil likevel ikke oppheve sanksjonene mot Nord-Korea fra 2010, da 46 sørkoreanske sjømenn ble drept. Snuoperasjonen skjer etter et utspill fra Trump om at USA må godkjenne opphevingen, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
korea, Nord-Korea, Trump, USA, AP

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opphever, ikke, sanksjoner
NRK - 09 Nov 18 kl. 23:35

Utelukker ikke nye sanksjoner

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton sier det kan komme flere sanksjoner mot Iran. Han sier de to rundene med sanksjoner som er innført har hatt en «svært tydelig» effekt på Irans økonomi og landets handlingsrom i utlandet..

P4 - 28 Jun 18 kl. 18:32

Opphever vanningsforbundet - innfører datovanning

Oslo kommune opphever vanningsforbudet i kommunen. Kommunen skriver på sine nettsider at de har fått tak i nok CO2 til å oppheve vanningsforbud i hagen. Men situasjonen er likevel ikke tilfredsstillende og derfor innfører kommunen datovanning fra i dag klokka 21..

NRK - 28 Jun 18 kl. 18:29

Opphever forbud mot hagevanning

Avløpsetaten i Oslo kommune opphever forbudet mot hagevanning, men innfører datovanning fremover..

P4 - 14 Jun 18 kl. 12:10

Opphever totalforbud i Bergen

Brannvesenet i Bergen opphever totalforbudet mot bruk av åpen ild i morgen. Det har nå kommet nok regn til at brannfaren er kraftig redusert. Tidligere i dag ble det kjent at totalforbudet i Rogaland ble opphevet..

NRK - 07 Nov 18 kl. 09:40

Medvedev: -USA misbruker sanksjoner

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev mener USAs bruk av sanksjoner undergraver internasjonalt samarbeid. Han nevnte amerikanske sanksjoner mot Iran og Russland og tollbarrierer mot EU og Kina som eksempler..

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:32

Opphever vergemål i Tolga

Fylkesmannen i Hedmark opphever vergemålet til den siste av brødrene som fikk diagnose som psykisk utviklingshemmet i Tolga. - Det skjer i løpet av dagen, sier direktøren i vergemålsavdelingen, Bernhard Caspari til NRK..

NRK - 14 Oct 18 kl. 18:34

Vil svare på Khashoggi-sanksjoner

Regjeringen i Saudi-Arabia lover å slå tilbake hvis andre land forsøker seg på press og sanksjoner etter forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. I uttalelsen vises det til «trusler om å innføre økonomiske sanksjoner og bruk av politisk press».

NRK - 25 Sep 18 kl. 17:20

Sanksjoner mot Venezuelas førstedame

USA innfører sanksjoner mot Venezuelas førstedame og flere andre i president Nicolas Maduros indre krets. USA har fra før ilagt sanksjoner mot høytstående tjenestemenn i landet i en kampanje for å presse presidenten fra makten, melder AFP..

NRK - 01 Aug 18 kl. 20:05

Sanksjoner mot tyrkiske ministre

USA innfører sanksjoner mot to tyrkiske statsråder etter at en amerikansk prest ble arrestert i Tyrkia. Det melder det amerikanske finansdepartementet. Presten ble pågrepet i 2016, mistenkt for å støtte terrorister, og er ennå ikke løslatt..

Hegnar.no - 27 Jun 18 kl. 06:39

USA varsler sanksjoner mot land som kjøper iransk olje

USA krever at alle land slutter å kjøpe olje fra Iran innen 4. november og truer med å innføre sanksjoner mot dem som ikke etterkommer kravet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ingen venter renteøkning

Styringsrenten på 0,75 prosent holdes etter alt å dømme i ro på torsdagens rentemøte i Norges Bank. Spenningen knyttes til hva sentralbanken vil gjøre fremover. Uro i økonomien gir rom for usikkerhet, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Michael Flynn ber om å slippe fengs

Advokatene til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ber om at han skal få slippe fengselsstraff. De argumenterer med at han i hele hans karriere har viet all sin tid til nasjonen og at han har innrømmet at han har løyet for FBI..

NRK - 45 minutter siden

EU angriper norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus. Det er den norske tollen på handel med bearbeidede landbruksvarer EU nå vil til livs. Utenriksministeren opplever ikke dette som noe press..

NRK - 1 time siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 1 time siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..

NRK - 1 time siden

–Opptrådte uvettig i sosiale medier

Væpnet politi slo til mot en skole i Trondheim etter at elever chattet om skoleskyting. Uvettig opptreden på sosiale medier, var politiets vurdering til slutt, skriver Adresseavisen. Fire elever under 15 år ble tatt med til politistasjonen..

NRK - 1 time siden

Millionkrav mot overgrepsdømt mann

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring. Dommen er anket og tirsdag startet erstatningssaken mot mannen, skriver Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike hever beredskapsnivået

Frankrike hever beredskapsnivået og sender ekstra sikkerhetsstyrker til Strasbourg etter skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept. Sikkerheten langs grensen og på julemarkeder blir skjerpet. Tusenvis under «lockout» får nå dra hjem..

NRK - 5 timer siden

Tre personar drepne i Strasbourg

Tre personar er bekrefta drepne, medan hundrevis av menneske er under såkalla lockdown etter skytinga i Strasbourg. Borgarmeister Roland Ries seier det er usikkert når dei kan gå ut. Den mistenkte gjerningsmannen er framleis på frifot..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt