NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:26

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:43

Opphever ikke sanksjoner

Sør-Korea vil likevel ikke oppheve sanksjonene mot Nord-Korea fra 2010, da 46 sørkoreanske sjømenn ble drept. Snuoperasjonen skjer etter et utspill fra Trump om at USA må godkjenne opphevingen, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
korea, Nord-Korea, Trump, USA, AP

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opphever, ikke, sanksjoner
P4 - 22 Apr 19 kl. 23:06

Tyrkia går ikke med på sanksjoner

Tyrkia sier de ikke vil respektere USAs sanksjoner mot oljeimport fra Iran. Donald Trump håper å strupe Irans oljeindustri og sa i dag at det blir en slutt på unntak for allierte som importerer iransk olje. Tyrkias utenriksminister sier de ikke vil godta det, og at USAs sanksjoner ikke er et bidrag til fred og stabilitet i regionen..

NRK - 09 Nov 18 kl. 23:35

Utelukker ikke nye sanksjoner

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton sier det kan komme flere sanksjoner mot Iran. Han sier de to rundene med sanksjoner som er innført har hatt en «svært tydelig» effekt på Irans økonomi og landets handlingsrom i utlandet..

P4 - 28 Jun 18 kl. 18:32

Opphever vanningsforbundet - innfører datovanning

Oslo kommune opphever vanningsforbudet i kommunen. Kommunen skriver på sine nettsider at de har fått tak i nok CO2 til å oppheve vanningsforbud i hagen. Men situasjonen er likevel ikke tilfredsstillende og derfor innfører kommunen datovanning fra i dag klokka 21..

NRK - 20 May 19 kl. 12:57

Opphever utestenging

Kina opphever utestengingen av lakseoppdretterne Salmar, Lerøy og Nordlaks, skriver E24. – Utrolig gode nyheter, sier Harald T. Nesvik (Frp) under en pressekonferanse mandag..

NRK - 28 Jun 18 kl. 18:29

Opphever forbud mot hagevanning

Avløpsetaten i Oslo kommune opphever forbudet mot hagevanning, men innfører datovanning fremover..

Hegnar.no - 23 Apr 19 kl. 06:14

Godtar ikke Iran-sanksjoner

Tyrkia sier de ikke vil respektere USAs sanksjoner mot oljeimport fra Iran. Teheran gjentar at sanksjonene uansett er ulovlige..

P4 - 14 Jun 18 kl. 12:10

Opphever totalforbud i Bergen

Brannvesenet i Bergen opphever totalforbudet mot bruk av åpen ild i morgen. Det har nå kommet nok regn til at brannfaren er kraftig redusert. Tidligere i dag ble det kjent at totalforbudet i Rogaland ble opphevet..

NRK - 07 Nov 18 kl. 09:40

Medvedev: -USA misbruker sanksjoner

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev mener USAs bruk av sanksjoner undergraver internasjonalt samarbeid. Han nevnte amerikanske sanksjoner mot Iran og Russland og tollbarrierer mot EU og Kina som eksempler..

NRK - 23 Mar 19 kl. 01:35

Trump stanser nye korea-sanksjoner

President Donald Trump kunngjorde fredag at han stanser nye sanksjoner mot Nord-Korea. Trump kunngjorde sin beslutning i en Twitter-melding. Det er ikke klart hvilke sanksjoner han stanser..

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:32

Opphever vergemål i Tolga

Fylkesmannen i Hedmark opphever vergemålet til den siste av brødrene som fikk diagnose som psykisk utviklingshemmet i Tolga. - Det skjer i løpet av dagen, sier direktøren i vergemålsavdelingen, Bernhard Caspari til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 2 timer siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 3 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 5 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt