VG > Sport

Thursday, 20 September, 22:37

VG - 13 Sep 18 kl. 08:56

Deila-stikk til RBK: - Håper Brann tar det

VALLE (VG) Vålerenga-trener Ronny Deila (42) «fyrer opp» før Rosenborg kommer på besøk. Han mener Oslo-klubben har landets beste stemning, og han ser helst at gullet ryker for RBK..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Valle, Ronny Deila, Rosenborg, Oslo, RBK, Brann

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Deila-stikk, til, RBK, Håper, Brann, tardet
VG - 19 Aug 18 kl. 11:47

Deila slår tilbake etter spissbom og transfer-kritikk: – Blir latterlig

VALLE (VG) Vålerenga-trener Ronny Deila (42) innrømmer at Vålerenga har vært for ambisiøse etter seks seriekamper uten seier. Men ny stjernespiss er ikke løsningen, ifølge Deila – som ler av kritikken etter overgangsvinduet..

VG - 27 Aug 18 kl. 16:27

Deila ut mot VIF-kritikerne: – Man må slutte å prate «piss»

VALLE (VG) Etter to år i sjefsstolen på Valle, begynner Ronny Deila (42) endelig å se konturene av en medaljekandidat i Vålerenga. Men VIF-treneren er mektig lei av dem som har vært utålmodige i oppbyggingen av et topplag i Oslo..

VG - 14 May 18 kl. 12:43

Johnson gir Deila tro på topp-plassering

SANDEFJORD (VG) (Sandefjord–Vålerenga 0–1) Mens Sam Johnson har blikket både på toppscorertittel og Europa-kvalifisering, ser Ronny Deila endelig konturene av det Vålerenga-laget han kom til Valle for å skape..

Aftenposten - 01 Aug 18 kl. 17:23

AUF-lederen åpnet sommerleir på Utøya med klare stikk til Frp

Leder Mani Hussaini åpnet AUFs sommerleir på Utøya med klare stikk til regjeringen og Frp. – Høyrepopulistene sitter i regjering, mener han..

VG - 22 Aug 18 kl. 20:41

VIF-Deila mener «Bergen-hyllesten» hadde vært uaktuelt i utlandet: – Hadde blitt krig

VALLE (VG) Ronny Deila (42) tror aldri noen spillere i Skottland hadde turt å synge med på «You'll Never Walk Alone» på Celtic Park. Før Branns hjemmekamper synger bergensere på motstanderlaget med når «Nystemten» spilles over stadionanlegget..

VG - 28 May 18 kl. 09:53

Deila lover matchvinner Finne mer spilletid

VALLE (VG) (Vålerenga - Lillestrøm 1–0) Som superinnbytter sendte Bård Finne (23) Intility Arena til himmels på lørdag. Nå lover Vålerenga-trener Ronny Deila (42) redningsmannen mer spilletid..

VG - 06 Aug 18 kl. 07:49

Deila frustreres av manglende VIF-stabilitet: – Bunnen var nådd

VALLE (VG) Ronny Deila var frustrert, skuffet og lei seg da han gikk i garderoben mellom omgangene i 2–2-kampen mot Sandefjord. Der var stemningen svært laber..

VG - 30 Jun 18 kl. 19:52

Deila avfeier Arsenal-snakket rundt Carvalho: – Bare tull

VALLE (VG) (Vålerenga–Bodø/Glimt 2–2) Ifølge rapporter skal Arsenal hatt speidere på plass på Intility Arena for å se på Vålerengas stopperkjempe Felipe Carvalho. Det mener Ronny Deila er «bare surr», og føler seg trygg på at bautaen blir værende..

VG - 23 Aug 18 kl. 09:48

Abu roser Deila: – Ikke enkelt å komme fra Afrika til Norge

VALLE (VG) Vålerengas nysignering Mohammed Abu (26) omtaler Ronny Deila som en far og takker VIF-sjefen for å ha åpnet hjemmet sitt for ham i en vanskelig tid..

VG - 29 Jul 18 kl. 11:26

VIF-Deila: – Neste år kjemper vi om medalje

VALLE (VG) (Vålerenga–Ranheim 0–0) Han har vært to år i Vålerenga. Foreløpig uten å være i nærheten pokaler. Men neste år blir det helt andre tider ifølge Ronny Deila (42)..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Innbytter-Babel senket Sarpsborg: – Det er en verdensstjerne

ISTANBUL (VG) (Besiktas – Sarpsborg 08 3–1) Sarpsborg kom ut i hundre og kunne tatt ledelsen ved flere anledninger i Istanbul – så ble Ryan Babel (31) byttet inn på Vodafone Park..

VG - 1 time siden

Hat-trick av Thoresen - Vålerenga stoppet i sudden death

(Storhamar-Vålerenga 5–4 etter spilleforlengelse) Patrick Thoresen gjorde hat-trick. Vålerenga utlignet og tok ledelsen fem minutter før slutt. Men Robin Dahlstrøm utlignet 65 sekunder før ordinær spilletids slutt og hjemmebacken Joel Johansson ble matchvinner i spilleforlengelsen «sudden death»..

VG - 1 time siden

Innbytter-Babel senket Sarpsborg

ISTANBUL (VG) (Besiktas - Sarpsborg 08 3–1) Sarpsborg kom ut i hundre kunne tatt ledelsen ved flere anledninger i Istanbul – så ble Ryan Babel (31) byttet inn på Vodafone Park..

VG - 2 timer siden

Välbe til VG: – Dette har vi ventet på lenge

Ski-president Jelena Välbe er blant de mange russiske idrettslederne som jubler over at Russland er tatt inn i antidoping-varmen igjen..

VG - 4 timer siden

Petter Solberg gjør comeback i rally-VM: – Jeg gleder meg som en unge

For første gang på seks år skal Petter Solberg (43) kjøre VM-runde i rally..

VG - 4 timer siden

Null, niks og WADA: Sviket må få etterspill

Mens IOC har stått sentralt i et nøye planlagt verdimessig svik, vil toppen i norsk idrett ta et initiativ til en ny OL-prosess. Forstå det den som kan..

VG - 8 timer siden

Helleland skuffet over WADA: - Det kaster en mørk skygge over troverdigheten

Etter flere års utestengelse, er Russland igjen godkjent av Verdens Antidopingbyrå. Det skuffer Linda Hofstad Helleland, Andreas Thorkildsen og Erik Røste..

VG - 5 timer siden

Eggen har sansen for Coolen

TRONDHEIM (VG) Han vil ikke svare på spørsmål om han mener Rini Coolen (51) er rett mann for Rosenborg – på sikt. Men Nils Arne Eggen (77) er klar på at nederlenderen har egenskaper som gjør ham egnet i jobben..

VG - 6 timer siden

Russisk stikk til svensk skiskytter etter WADA-avgjørelsen

Den kjente russiske politikeren Dmitrij Svisjtsjov mener det er gjort et stort arbeid for å etablere en uavhengig antidopingstruktur i Russland..

VG - 6 timer siden

Sarpsborg klare for tøff Europa-debut: – Kommer til å «henge i taua»

ISTANBUL (VG) En heftigere debut i Europa enn bortemøtet med Besiktas kunne nok ikke Sarpsborg 08 drømt om..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt