NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:04

NRK - 13 Sep 18 kl. 08:44

Bjørn angrep sau i Lom

En bjørn har angrepet sauer i Lom. Til GD sier Statens Naturoppsyn, at det er tydelige spor etter angrep på to sauer. Ifølge avisa er bønder i området nå bekymra for flere angrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lom, GD, Statens Naturoppsyn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bjørn, angrep, saui , Lom
NRK - 27 Jul 18 kl. 16:42

Nye angrep mot Jemen

En saudiledet koalisjon angrep Jemens viktigste havneby Hodeida fredag, ifølge Reuters. Angrepet kom etter at Houthi-opprørerne angrep to saudiske oljetanker. Det er foreløpig ikke meldt om skadde..

NRK - 12 Aug 18 kl. 23:03

700 angrep mot flyktninger

I Tyskland har det vært over 700 angrep mot flyktninger hittil i år, viser tall fra innenriksdepartementet. 121 mennesker har blitt skadd i angrepene. I hele fjor ble det registrert over 2.

NRK - 13 Jun 18 kl. 05:53

Angrep mot havneby i Jemen

De Saudi-Arabia-støttede regjeringsstyrkene i Jemen har innledet et angrep mot den viktige havnebyen Hodeida, melder nyhetsbyrået AP. FN har tidligere denne uken advart mot at et angrep på byen kan gjøre situasjonen svært vanskelig for mange sivile..

P4 - 24 Jun 18 kl. 16:37

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..

NRK - 24 Jun 18 kl. 15:44

Én drept i angrep på romleir

Én person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep med kniver og køller i en leir med romfolk vest i Ukraina, opplyser politiet. Det har vært en rekke angrep rettet mot romsamfunn i de ukrainske byene Kiev, Lviv og Ternopil..

NRK - 20 Aug 18 kl. 16:36

Angrep mot politi i Tsjetsjenia

Terrorgruppa IS hevdar dei står bak væpna angrep mot politi i Tsjetsjenia mandag. Ifølge styresmaktene blei fleire politifolk såra i angrep i byen Shaliu og i hovudstaden Grozny. Tsjetsjenias leiar Ramzan Kadyrov seier at angriparane er drepne..

NRK - 10 Jan 19 kl. 11:54

Over 40 drepne i Taliban-angrep

Ei rekke Taliban-angrep mot afghanske tryggingsstyrkar har kravd 21 menneskeliv vest og nord i landet, opplyser styresmakter. Dei store tapa etter nærast daglege angrep, har gjort at regjeringa i Kabul ikkje lenger legg fram offisielle drapstal..

NRK - 13 Jan 19 kl. 09:08

Ti drept av Taliban i Afghanistan

Talibans sto bak to angrep i Afghanistan i går, bekrefter en talsmann på Twitter. Tre politimenn og to sivile ble drept av et angrep mot en politistasjon. Sør i landet ble fem regjeringssoldater drept i et angrep mot en veisperring..

NRK - 27 Nov 18 kl. 05:56

870 angrep mot afghanske skoler

Det første halvåret av 2018 har det vært hele 870 angrep på skoler i Afghanistan. Det et det høyeste siden i 2011, viser nye tall fra GCPEA. Bare de første fem månedene av året var det dobbelt så mange angrep som i hele fjor..

NRK - 25 Dec 18 kl. 09:16

Flere angrep i Afghanistan

Samtidig med angrepet i Kabul mandag, ble det meldt om flere angrep nord i Afghanistan. I Faryab-provinsen ble fire politifolk drept i et Taliban-angrep, og i Nangar-provinsen ble åtte medlemmer av en regjeringsvennlig gruppe drept, melder AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 4 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 1 time siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 1 time siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..

NRK - 2 timer siden

Frp går tilbake på ny måling

Frp går tilbake 3,8 prosentpoeng til en oppslutning på 10,8 prosent på en ny måling. Venstre får 2,4 prosent, noe som betyr at partiet er langt under sprerregrensen. Målingen er laget av Opinion for Avisenes Nyhetsbyrå, Dagsavisen og LO Media..

NRK - 4 timer siden

Dømt for drapsforsøk på ansatt

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i fire år for drapsforsøk på en ansatt på et bosenter i Onsøy i Fredrikstad i april i fjor. Tingretten konkluderte med at 36-åringen angrep den ansatte med kniv. Tiltalte ble også kjent skyldig i drapstrusler..

NRK - 4 timer siden

Sykehjem uten strøm i åtte timer

Skedsmotun bo- og behandlingssenter på Skedsmokorset i Akershus har vært uten strøm i åtte timer. En vaskemaskin skulle skiftes, noe som var beregnet å kreve fire timers strømbrudd, men etter åtte timer var strømmen fortsatt ikke tilbake, skriver RB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt