NRK > Nyheter

Thursday, 15 November, 00:28

NRK - 13 Sep 18 kl. 08:44

Bjørn angrep sau i Lom

En bjørn har angrepet sauer i Lom. Til GD sier Statens Naturoppsyn, at det er tydelige spor etter angrep på to sauer. Ifølge avisa er bønder i området nå bekymra for flere angrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lom, GD, Statens Naturoppsyn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bjørn, angrep, saui , Lom
NRK - 27 Jul 18 kl. 16:42

Nye angrep mot Jemen

En saudiledet koalisjon angrep Jemens viktigste havneby Hodeida fredag, ifølge Reuters. Angrepet kom etter at Houthi-opprørerne angrep to saudiske oljetanker. Det er foreløpig ikke meldt om skadde..

NRK - 12 Aug 18 kl. 23:03

700 angrep mot flyktninger

I Tyskland har det vært over 700 angrep mot flyktninger hittil i år, viser tall fra innenriksdepartementet. 121 mennesker har blitt skadd i angrepene. I hele fjor ble det registrert over 2.

NRK - 13 Jun 18 kl. 05:53

Angrep mot havneby i Jemen

De Saudi-Arabia-støttede regjeringsstyrkene i Jemen har innledet et angrep mot den viktige havnebyen Hodeida, melder nyhetsbyrået AP. FN har tidligere denne uken advart mot at et angrep på byen kan gjøre situasjonen svært vanskelig for mange sivile..

P4 - 24 Jun 18 kl. 16:37

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..

NRK - 24 Jun 18 kl. 15:44

Én drept i angrep på romleir

Én person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep med kniver og køller i en leir med romfolk vest i Ukraina, opplyser politiet. Det har vært en rekke angrep rettet mot romsamfunn i de ukrainske byene Kiev, Lviv og Ternopil..

NRK - 20 Aug 18 kl. 16:36

Angrep mot politi i Tsjetsjenia

Terrorgruppa IS hevdar dei står bak væpna angrep mot politi i Tsjetsjenia mandag. Ifølge styresmaktene blei fleire politifolk såra i angrep i byen Shaliu og i hovudstaden Grozny. Tsjetsjenias leiar Ramzan Kadyrov seier at angriparane er drepne..

Dagbladet - 25 Jul 18 kl. 18:00

Et angrep på Norge

Terroren bør ikke reduseres til å være «bare» et angrep på Arbeiderpartiet..

P4 - 11 Jun 18 kl. 15:19

Minst 50 drept i angrep i Kabul

Minst 50 mennesker er drept i tre ulike angrep i Afghanistan. To av angrepene skjedde i landets hovedstad, Kabul. Ingen har påtatt seg skylden, men terrorgruppen Taliban anklages for å stå bak.

Hegnar.no - 10 Sep 18 kl. 11:01

Oljehovedkvarter under angrep i Libya

Hovedkvarteret til Libyas nasjonale oljeselskap (LNO) i Tripoli er under angrep, melder lokale medier og øyenvitner. .

Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 12:07

Oljehovedkvarter under angrep i Libya

Hovedkvarteret til Libyas nasjonale oljeselskap (LNO) i Tripoli er under angrep, melder lokale medier og øyenvitner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Marie Antoinettes smykker solgt

10 smykker fra den halshogde franske dronning Marie Antoinette er solgt på auksjon i Geneve. Det dyreste smykket gikk for over 300 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

Sier han bestakk Mexicos president

Advokaten til nartotikabaronen Joaquín «El Chapo» Guzman hevder han er gjort til syndebukk, og at kartellet hans har bestukket to mexicanske presidenter med enorme summer. Dette kom fram i rettssaken mot lederen av Sinaloa-kartellet i New York..

NRK - 2 timer siden

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 1 time siden

Sturgeon: Brexit-avtale dårlig nytt

Den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon sier til Reuters av avtalen mellom Storbritannia og EU er dårlig nytt for Skottland. Sturgeon spår at det vil bli vanskelig for statsminister Theresa May å få flertall for avtalen i parlamentet..

NRK - 1 time siden

Trump la fram fengselsreform

President Donald Trump sier det er oppnådd enighet med demokratene om en fengselsreform.Den skal gjøre det lettere for tidligere straffede å skaffe seg jobb og utdanning. Samtidig lover Trump at farlige og voldelige lovbrytere skal tas hardere..

NRK - 1 time siden

Cuba kaller hjem leger fra Brasil

Cuba kaller hjem tusenvis av cubanske leger fra Brasil etter valget av Jair Bolsonaro som ny president. Cuba har i fem år sendt leger til Brasil som del av øynasjonens program «Flere leger», et program Bolsonaro har kritisert flere ganger..

NRK - 1 time siden

Politiet fant løve i Lamborghini

Fransk politi fant en to måneder gammel løveunge i en Lamborghini da de stanset bilen i en trafikkontroll på Champs-Élysées i Paris. Løveungen heter Putin, men går også under navnet Dadou. En dyrevernsorganisasjon har nå overtatt løven..

NRK - 2 timer siden

Stanser alle avganger fra flyplass

Alle flyavganger fra Kuwaits internasjonale flyplass er innstilt, melder Kuwaits statlige nyhetsbyrå, ifølge Reuters. De oppgir ikke hva som er bakgrunnen. Også noen innkomne flyginger skal omdirigeres til nabolandene..

NRK - 2 timer siden

– Brexit-enighet viktig for Norge

Den britiske regjeringens enighet rundt utkastet til brexit-avtale er viktig for Norge, sier statsminister Erna Solberg til NTB. Solberg sier det er gledelig at partene har lyktes å bli enige om en utmeldingsavtale, men påpeker at en del gjenstår..

NRK - 2 timer siden

Kongefamilien på plass i London

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt