NRK > Nyheter

Thursday, 20 September, 21:54

NRK - 13 Sep 18 kl. 08:44

Bjørn angrep sau i Lom

En bjørn har angrepet sauer i Lom. Til GD sier Statens Naturoppsyn, at det er tydelige spor etter angrep på to sauer. Ifølge avisa er bønder i området nå bekymra for flere angrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lom, GD, Statens Naturoppsyn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bjørn, angrep, saui , Lom
NRK - 27 Jul 18 kl. 16:42

Nye angrep mot Jemen

En saudiledet koalisjon angrep Jemens viktigste havneby Hodeida fredag, ifølge Reuters. Angrepet kom etter at Houthi-opprørerne angrep to saudiske oljetanker. Det er foreløpig ikke meldt om skadde..

NRK - 12 Aug 18 kl. 23:03

700 angrep mot flyktninger

I Tyskland har det vært over 700 angrep mot flyktninger hittil i år, viser tall fra innenriksdepartementet. 121 mennesker har blitt skadd i angrepene. I hele fjor ble det registrert over 2.

NRK - 13 Jun 18 kl. 05:53

Angrep mot havneby i Jemen

De Saudi-Arabia-støttede regjeringsstyrkene i Jemen har innledet et angrep mot den viktige havnebyen Hodeida, melder nyhetsbyrået AP. FN har tidligere denne uken advart mot at et angrep på byen kan gjøre situasjonen svært vanskelig for mange sivile..

P4 - 24 Jun 18 kl. 16:37

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..

NRK - 24 Jun 18 kl. 15:44

Én drept i angrep på romleir

Én person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep med kniver og køller i en leir med romfolk vest i Ukraina, opplyser politiet. Det har vært en rekke angrep rettet mot romsamfunn i de ukrainske byene Kiev, Lviv og Ternopil..

NRK - 20 Aug 18 kl. 16:36

Angrep mot politi i Tsjetsjenia

Terrorgruppa IS hevdar dei står bak væpna angrep mot politi i Tsjetsjenia mandag. Ifølge styresmaktene blei fleire politifolk såra i angrep i byen Shaliu og i hovudstaden Grozny. Tsjetsjenias leiar Ramzan Kadyrov seier at angriparane er drepne..

Dagbladet - 25 Jul 18 kl. 18:00

Et angrep på Norge

Terroren bør ikke reduseres til å være «bare» et angrep på Arbeiderpartiet..

P4 - 11 Jun 18 kl. 15:19

Minst 50 drept i angrep i Kabul

Minst 50 mennesker er drept i tre ulike angrep i Afghanistan. To av angrepene skjedde i landets hovedstad, Kabul. Ingen har påtatt seg skylden, men terrorgruppen Taliban anklages for å stå bak.

Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 12:07

Oljehovedkvarter under angrep i Libya

Hovedkvarteret til Libyas nasjonale oljeselskap (LNO) i Tripoli er under angrep, melder lokale medier og øyenvitner..

Hegnar.no - 10 Sep 18 kl. 11:01

Oljehovedkvarter under angrep i Libya

Hovedkvarteret til Libyas nasjonale oljeselskap (LNO) i Tripoli er under angrep, melder lokale medier og øyenvitner. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kavanaugh-anklager vil forklare seg

The New York Times skriver at kvinnen som anklager høyesterettskandidat Brett Kavanaugh for overgrep på 1980-tallet, er forberedt på å forklare seg for Senatet neste uke dersom hun får rettferdige betingelser, ifølge en e-post fra kvinnens advokat..

NRK - 30 minutter siden

Fire døde etter skyting i Maryland

Syv personer ble skadet og fire er døde etter skytingen i Maryland, USA, torsdag. Gjerningspersonen, en 26 år gammel kvinne, er blant de omkomne. Kvinnen var midlertidig ansatt i apotekerkjeden Rite Aid, og døde etter å ha skutt seg selv i hodet..

NRK - 1 time siden

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..

NRK - 1 time siden

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Google advarer mot hackingforsøk

Google har varslet et antall senatorer og rådgivere i Kongressen om at deres personlige e-postkontoer er utsatt for vedvarende hackingforsøk fra fremmede stater. Det er ikke kjent når og hvem som står bak forsøkene på datainnbrudd, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Ni døde i bilkrasj i Arizona, USA

Ni personer, deriblant syv illegale innvandrere, omkom onsdag kveld i et bilkrasj i Arizona, USA. Ifølge nyhetsbyrået AP er årsaken til ulykken fremdeles ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Miniatyr-kalv på 13 kilo

For halvannen uke siden ble en kalv kalt «Miniatyren» på 13 kilo født på en gård i Reddal i Grimstad. Vanlig størrelse på nyfødte kalver ligger mellom 40–50 kilo. – Den minste kalven jeg har opplevd, sier dyrlege Halvor Øiestad..

NRK - 1 time siden

Polen utnevner nye dommere

Til tross for nye trussel-sanksjoner fra EU, har Polen utpekt ti nye høyesterettsdommere til et disiplinærorgan, skriver NTB. Landets domstolsreform er kritisert av jusseksperter og EU-kommisjonen..

NRK - 1 time siden

USA med nye sanksjoner

USA innfører sanksjoner mot det kinesiske militærets innkjøpsavdeling, som har stått bak anskaffelser av russiske kampfly og raketter. USA har samtidig svartelistet 33 tjenestemenn fra russisk etterretning og forsvar, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

Innovasjon Norge droppet utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt