NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 11:54

NRK - 13 Sep 18 kl. 00:12

Ni bebuarar er evakuert ved Mannen

Det er sjuande gong at bebuarane i nærleiken av fjellet Mannen blir evakuert. Førre gong var 10. august. Då varsla NVE at det ville bli fleire evakueringar utover hausten..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mannen, NVE

Dele artikeln

46 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni bebuararer , evakuert, ved, Mannen
NRK - 11 Jul 18 kl. 06:01

40 bebuarar evakuert i Oslo

Om lag 40 bebuarar er evakuerte frå ein bygård på Torshov i Oslo i samband med at det brenn kraftig i eit garasjeanlegg. Det brenner kraftig i ein bil inne i garasjeanlegget, og det er spreiingsfare, seier politiets operasjonsleiar Gjermund Stokkli..

NRK - 03 Jan 19 kl. 01:02

Brann i Kroken i Tromsø

Det brenn i eit rekkehus med åtte leilegheiter i Kroken i Tromsø kommune. 18 personar er evakuert og alle bebuarar er gjort greie for. To er sendt til legevakt for sjekk.

NRK - 12 Oct 18 kl. 22:18

Bor under rasfarlige Mannen

Linda Sogge har hatt evakueringskassen klar i hele høst. Hver gang fjellet Mannen går i rødt, må hun forlate hjemmet sitt, stedet hun beskriver som «det beste på jord». De elleve menneskene som bor under fjellet Mannen har blitt evakuert ti ganger..

NRK - 13 Oct 18 kl. 11:57

Kan forbli evakuert ut neste uke

Beboerne ved fjellet Mannen kan forbli evakuert til ut i neste uke. Det har gjennom det siste døgnet vært vedvarende store bevegelser i Veslemannen..

NRK - 07 Dec 18 kl. 20:05

Naboer evakuert

Naboene til mannen som er siktet for å ha sendt en bombe til politiet er fredag kveld evakuert. Politiet bruker kranbil for å ta seg inn i mannens blokkleilighet, melder Dagbladet. Det er satt opp sperringer hundre meter rundt blokka på Skedsmo..

Dagbladet - 12 Oct 18 kl. 20:51

Elleve personer har evakuert fra Mannen ti ganger. Slik lever de med frykten

Nå håper både Rauma-ordfører og NVE-geolog at Mannen raser. Det er av hensyn til de fem familiene, som denne uka nok en gang måtte forlate husene sine..

NRK - 07 Dec 18 kl. 20:05

Naboer til bombe-siktet evakuert

Naboene til mannen som er siktet for å ha sendt en bombe til politiet er fredag kveld evakuert. Politiet bruker kranbil for å ta seg inn i mannens blokkleilighet, melder Dagbladet. Det er satt opp sperringer hundre meter fra blokka på Skedsmo..

NRK - 24 Oct 18 kl. 16:16

CNN-kontor evakuert

Kontoret til CNN i New York er evakuert, skriver en CNN-journalist på Twitter. Det melder Reuters. Hele Time Warner Center-bygget er evakuert, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 12 Sep 18 kl. 22:49

Raudt farenivå ved Mannen

På grunn av store bevegelsar oppgraderer NVE farenivået ved fjellet Mannen i Rauma til raudt. Dermed blir bebuarane under det rasfarlege fjellpartiet evakuert for sjuande gong..

NRK - 26 Sep 18 kl. 19:08

Fjellet Mannen fortsatt ustabilt

Fjellet Mannens bevegelser har økt mye de siste timene, opplyser NVE. Dermed beholdes farenivå rødt og beboerne kan ikke vende tilbake til boligene. Beboerne under Mannen i Romsdalen ble evakuert for niende gang, tirsdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

7 tips: Slik leser du mer

Mange vil gjerne lese flere bøker i det nye året. Her er tips for å gjennomføre..

NRK - 45 minutter siden

Prøver nye metoder i dag

Letemannskapet skal nå ta i bruk radar for å finne den siste omkomne skikjøreren etter snøskredet i Tamokdalen i Troms..

NRK - 30 minutter siden

Verdens eldste mann (113) er død

Verdens eldste mann er død, 113 år gammel. Japanske Masazo Nonaka døde søndag morgen. 113-åringen fikk offisielt tittelen verden eldste mann av Guinness rekordbok i fjor, da han var 112 år og 259 dager gammel.

NRK - 45 minutter siden

Strømløst på T-banen i Oslo

Alle T-banelinjene i Oslo står etter at strømmen har blitt borte mellom Majorstuen og Nationaltheatret stasjon..

NRK - 1 time siden

Israels statsminister besøker Tsjad

Israels statsminister Benjamin Netanyahu besøker Tsjad. De to landene forsøker å gjenopprette diplomatiske forbindelser 50 år etter de ble brutt. De diplomatiske forbindelsene mellom Israel og det i hovedsak muslimske landet Tsjad ble brutt i 1972..

NRK - 1 time siden

Lang reisevei for pasienter

NRK - 1 time siden

Skal etterforske takkollaps

Det er framleis uklart kva som var årsaka til at eit fjøstak fall over ei kvinne i Herøy på Sunnmøre laurdag. Kvinna i 50-åra døydde som følgje av skadane ho fekk. Kriminalteknikarar jobba i går på staden og saka blir etterforska vidare av politiet..

NRK - 16 timer siden

Hareide: – Ropstad er et godt valg

Knut Arild Hareide pekte på Knut Ingolf Ropstad som ny leder for KrF. – Jeg synes Knut Ingolf Ropstad er et veldig godt valg til å lede KrF, om han er villig til det, sa tidligere leder i KrF, Knut Arild Hareide i Dagsrevyen i kveld..

NRK - 1 time siden

Suveren seier til Johaug

Therese Johaug smadret konkurrentene på dagens 10 kilometer klassisk fra estiske Otepää. Løperen fra Dalsbygda slo svenske Ebba Andersson med hele 48 sekunder. Russiske Natalja Neprjajeva tok tredjeplassen, snaut ett minutt bak Johaug..

NRK - 1 time siden

Soleklar seier til Johaug

Therese Johaug smadrer konkurrentene på dagens 10 kilometer klassisk fra estiske Otepää. Slår svenske Ebba Andersson med hele 48 sekunder. Russiske Natalja Neprjajeva tar tredjeplassen, snaue minuttet bak Johaug..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt