NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:15

NRK - 13 Sep 18 kl. 00:12

Ni bebuarar er evakuert ved Mannen

Det er sjuande gong at bebuarane i nærleiken av fjellet Mannen blir evakuert. Førre gong var 10. august. Då varsla NVE at det ville bli fleire evakueringar utover hausten..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mannen, NVE

Dele artikeln

46 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni bebuararer , evakuert, ved, Mannen
NRK - 11 Jul 18 kl. 06:01

40 bebuarar evakuert i Oslo

Om lag 40 bebuarar er evakuerte frå ein bygård på Torshov i Oslo i samband med at det brenn kraftig i eit garasjeanlegg. Det brenner kraftig i ein bil inne i garasjeanlegget, og det er spreiingsfare, seier politiets operasjonsleiar Gjermund Stokkli..

NRK - 22 Jan 19 kl. 02:43

Brann i fleirmannsbustad på Os

Ein fleirmannsbustad på Os i Hordaland er overtent og brannvesenet jobbar intenst med slukking. Alle bebuarar er evakuert, melder politiet på Twitter..

NRK - 03 Jan 19 kl. 01:02

Brann i Kroken i Tromsø

Det brenn i eit rekkehus med åtte leilegheiter i Kroken i Tromsø kommune. 18 personar er evakuert og alle bebuarar er gjort greie for. To er sendt til legevakt for sjekk.

NRK - 22 Jan 19 kl. 05:27

Fleirmannsbustad totalskadd i brann

Bustaden på Os er totalskadd etter brannen i natt. Brannvesenet har ikkje klart å sløkke brannen, og driv no ein kontrollert nedbrenning. Seks bebuarar er ramma.

NRK - 12 Oct 18 kl. 22:18

Bor under rasfarlige Mannen

Linda Sogge har hatt evakueringskassen klar i hele høst. Hver gang fjellet Mannen går i rødt, må hun forlate hjemmet sitt, stedet hun beskriver som «det beste på jord». De elleve menneskene som bor under fjellet Mannen har blitt evakuert ti ganger..

NRK - 13 Oct 18 kl. 11:57

Kan forbli evakuert ut neste uke

Beboerne ved fjellet Mannen kan forbli evakuert til ut i neste uke. Det har gjennom det siste døgnet vært vedvarende store bevegelser i Veslemannen..

NRK - 07 Dec 18 kl. 20:05

Naboer evakuert

Naboene til mannen som er siktet for å ha sendt en bombe til politiet er fredag kveld evakuert. Politiet bruker kranbil for å ta seg inn i mannens blokkleilighet, melder Dagbladet. Det er satt opp sperringer hundre meter rundt blokka på Skedsmo..

Dagbladet - 12 Oct 18 kl. 20:51

Elleve personer har evakuert fra Mannen ti ganger. Slik lever de med frykten

Nå håper både Rauma-ordfører og NVE-geolog at Mannen raser. Det er av hensyn til de fem familiene, som denne uka nok en gang måtte forlate husene sine..

NRK - 07 Dec 18 kl. 20:05

Naboer til bombe-siktet evakuert

Naboene til mannen som er siktet for å ha sendt en bombe til politiet er fredag kveld evakuert. Politiet bruker kranbil for å ta seg inn i mannens blokkleilighet, melder Dagbladet. Det er satt opp sperringer hundre meter fra blokka på Skedsmo..

NRK - 24 Oct 18 kl. 16:16

CNN-kontor evakuert

Kontoret til CNN i New York er evakuert, skriver en CNN-journalist på Twitter. Det melder Reuters. Hele Time Warner Center-bygget er evakuert, ifølge nyhetsbyrået..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 45 minutter siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 3 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt