NRK > Nyheter

Thursday, 20 September, 22:13

NRK - 13 Sep 18 kl. 00:12

Ni bebuarar er evakuert ved Mannen

Det er sjuande gong at bebuarane i nærleiken av fjellet Mannen blir evakuert. Førre gong var 10. august. Då varsla NVE at det ville bli fleire evakueringar utover hausten..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mannen, NVE

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni bebuararer , evakuert, ved, Mannen
NRK - 11 Jul 18 kl. 06:01

40 bebuarar evakuert i Oslo

Om lag 40 bebuarar er evakuerte frå ein bygård på Torshov i Oslo i samband med at det brenn kraftig i eit garasjeanlegg. Det brenner kraftig i ein bil inne i garasjeanlegget, og det er spreiingsfare, seier politiets operasjonsleiar Gjermund Stokkli..

NRK - 12 Sep 18 kl. 22:49

Raudt farenivå ved Mannen

På grunn av store bevegelsar oppgraderer NVE farenivået ved fjellet Mannen i Rauma til raudt. Dermed blir bebuarane under det rasfarlege fjellpartiet evakuert for sjuande gong..

Aftenposten - 17 Jul 18 kl. 05:49

Tolv personer evakuert etter boligbrann på Mysen

Åtte personer er evakuert fra et kombinert bolig- og næringsbygg på Mysen grunnet brann, mens fire er evakuert fra et nabobygg. Én person er kjørt til legevakt..

NRK - 04 Jun 18 kl. 04:32

Nesten hundre evakuert i Bergen

Nesten hundre personer er blitt evakuert som følge av en større brann i et hus i Bøhmergaten på Solheim i Bergen. Politiet sier til NTB at det er et tettbygd område og at nabohusene er evakuert på grunn av fare for spredning..

NRK - 12 May 18 kl. 13:26

Elleve eldre beboere evakuert

Elleve eldre beboere på Hov bofellesskap i Hedmark er evakuert på grunn av flommen i området. Flomvannet sto ved portene til innkjørselen under evakueringen. Beboerne ble evakuert ved 7-tiden lørdag morgen, skriver Glåmdalen..

P4 - 23 Jun 18 kl. 14:32

Mange evakuerte får flytte hjem

De fleste beboerne som er evakuert etter jordskredet i Leksvik i Trøndelag onsdag kan nå flytte hjem. 102 personer i 35 husstander har vært evakuert i tre dager. Det er to boliger som fortsatt vil være evakuert.

Dagbladet - 07 Jul 18 kl. 18:32

Sju hus og hytter evakuert etter skogbrann i Hordaland

Helikopter ble satt inn i slukkingsarbeidet. Sju personer evakuert fra området..

VG - 17 Aug 18 kl. 20:19

Turistferje i Lysefjorden evakuert: Stor røykutvikling

Til sammen 47 personer er evakuert, men det er ikke kontroll på brannen, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 01 Aug 18 kl. 01:02

To evakuert etter steinras i Hol

To personer er evakuert i Hovet i Hol kommune i Hallingdal på grunn av fare for ras. Tidligere i kveld løsnet en stor stein fra terrenget og knuste et bryggerhus..

VG - 12 May 18 kl. 14:07

Bofellesskap for eldre evakuert i Kongsvinger

Lørdag formiddag ble elleve beboere på Hov bofellesskap evakuert på grunn av flomfaren på Østlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rekkehus totalskadd i brann

Ingen personer ble skadd, men flere ble husløse etter en større rekkehusbrann i Råde i Østfold torsdag kveld. Brannen startet i en av leilighetene i rekken med fire boliger, men spredte seg til en leilighet til, skriver Moss Avis..

NRK - 15 minutter siden

E24: Einar Aas kan ha krav på skatt

Krafttraderen Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt på 227 millioner kroner. – Hvis Einar Aas vil benytte skatteregelen må virksomheten opphøre, sier en av Norges fremste skatterettsadvokater, Bettina Banoun til E24..

NRK - 30 minutter siden

Kavanaugh-anklager vil forklare seg

The New York Times skriver at kvinnen som anklager høyesterettskandidat Brett Kavanaugh for overgrep på 1980-tallet, er forberedt på å forklare seg for Senatet neste uke dersom hun får rettferdige betingelser, ifølge en e-post fra kvinnens advokat..

NRK - 45 minutter siden

Fire døde etter skyting i Maryland

Syv personer ble skadet og fire er døde etter skytingen i Maryland, USA, torsdag. Gjerningspersonen, en 26 år gammel kvinne, er blant de omkomne. Kvinnen var midlertidig ansatt i apotekerkjeden Rite Aid, og døde etter å ha skutt seg selv i hodet..

NRK - 1 time siden

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..

NRK - 1 time siden

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Google advarer mot hackingforsøk

Google har varslet et antall senatorer og rådgivere i Kongressen om at deres personlige e-postkontoer er utsatt for vedvarende hackingforsøk fra fremmede stater. Det er ikke kjent når og hvem som står bak forsøkene på datainnbrudd, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Ni døde i bilkrasj i Arizona, USA

Ni personer, deriblant syv illegale innvandrere, omkom onsdag kveld i et bilkrasj i Arizona, USA. Ifølge nyhetsbyrået AP er årsaken til ulykken fremdeles ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Miniatyr-kalv på 13 kilo

For halvannen uke siden ble en kalv kalt «Miniatyren» på 13 kilo født på en gård i Reddal i Grimstad. Vanlig størrelse på nyfødte kalver ligger mellom 40–50 kilo. – Den minste kalven jeg har opplevd, sier dyrlege Halvor Øiestad..

NRK - 1 time siden

Polen utnevner nye dommere

Til tross for nye trussel-sanksjoner fra EU, har Polen utpekt ti nye høyesterettsdommere til et disiplinærorgan, skriver NTB. Landets domstolsreform er kritisert av jusseksperter og EU-kommisjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt