NRK > Nyheter

Thursday, 15 November, 00:53

NRK - 13 Sep 18 kl. 00:12

Ni bebuarar er evakuert ved Mannen

Det er sjuande gong at bebuarane i nærleiken av fjellet Mannen blir evakuert. Førre gong var 10. august. Då varsla NVE at det ville bli fleire evakueringar utover hausten..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mannen, NVE

Dele artikeln

46 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni bebuararer , evakuert, ved, Mannen
NRK - 11 Jul 18 kl. 06:01

40 bebuarar evakuert i Oslo

Om lag 40 bebuarar er evakuerte frå ein bygård på Torshov i Oslo i samband med at det brenn kraftig i eit garasjeanlegg. Det brenner kraftig i ein bil inne i garasjeanlegget, og det er spreiingsfare, seier politiets operasjonsleiar Gjermund Stokkli..

NRK - 12 Oct 18 kl. 22:18

Bor under rasfarlige Mannen

Linda Sogge har hatt evakueringskassen klar i hele høst. Hver gang fjellet Mannen går i rødt, må hun forlate hjemmet sitt, stedet hun beskriver som «det beste på jord». De elleve menneskene som bor under fjellet Mannen har blitt evakuert ti ganger..

NRK - 13 Oct 18 kl. 11:57

Kan forbli evakuert ut neste uke

Beboerne ved fjellet Mannen kan forbli evakuert til ut i neste uke. Det har gjennom det siste døgnet vært vedvarende store bevegelser i Veslemannen..

Dagbladet - 12 Oct 18 kl. 20:51

Elleve personer har evakuert fra Mannen ti ganger. Slik lever de med frykten

Nå håper både Rauma-ordfører og NVE-geolog at Mannen raser. Det er av hensyn til de fem familiene, som denne uka nok en gang måtte forlate husene sine..

NRK - 24 Oct 18 kl. 16:16

CNN-kontor evakuert

Kontoret til CNN i New York er evakuert, skriver en CNN-journalist på Twitter. Det melder Reuters. Hele Time Warner Center-bygget er evakuert, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 12 Sep 18 kl. 22:49

Raudt farenivå ved Mannen

På grunn av store bevegelsar oppgraderer NVE farenivået ved fjellet Mannen i Rauma til raudt. Dermed blir bebuarane under det rasfarlege fjellpartiet evakuert for sjuande gong..

NRK - 26 Sep 18 kl. 19:08

Fjellet Mannen fortsatt ustabilt

Fjellet Mannens bevegelser har økt mye de siste timene, opplyser NVE. Dermed beholdes farenivå rødt og beboerne kan ikke vende tilbake til boligene. Beboerne under Mannen i Romsdalen ble evakuert for niende gang, tirsdag kveld..

Aftenposten - 17 Jul 18 kl. 05:49

Tolv personer evakuert etter boligbrann på Mysen

Åtte personer er evakuert fra et kombinert bolig- og næringsbygg på Mysen grunnet brann, mens fire er evakuert fra et nabobygg. Én person er kjørt til legevakt..

VG - 27 Sep 18 kl. 10:53

Geologen svarer: Derfor sprenges ikke Mannen

ÅNDALSNES (VG) På fire år har naboene til det rasutsatte fjellet Mannen blitt evakuert ni ganger. Sprengning av fjellmassene er fortsatt ikke et alternativ..

NRK - 04 Jun 18 kl. 04:32

Nesten hundre evakuert i Bergen

Nesten hundre personer er blitt evakuert som følge av en større brann i et hus i Bøhmergaten på Solheim i Bergen. Politiet sier til NTB at det er et tettbygd område og at nabohusene er evakuert på grunn av fare for spredning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Brexit-krav om fiskeriavtale

Manglende avtaler om fiskekvoter blir et problem når Storbritannia forlater EU i mars. I skilsmisseavtalen står det at det innen 1. juli 2020 må være oppnådd enighet med EU-landeneom en fiskeavtale.

NRK - 15 minutter siden

Mann død etter skyting i Göteborg

En mann døde på sykehus etter at han ble skutt i Biskopsgården i Göteborg onsdag. Politiet ble tilkalt av naboer som hørte skudd. Ifølge SVT har politiet ingen mistenkte for det de betegnet som et drap..

NRK - 15 minutter siden

Svenskene får ny TV-lisens

I Sverige har riksdagen vedtatt at TV-lisensen skal erstattes av en Allmennkringkasteravgift som må betales av alle over 18 år med en skattbar inntekt. Avgiften blir på én prosent av nettoinntekten, begrenset oppad til 1300 kroner i året, melder SVT..

NRK - 15 minutter siden

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

NRK - 30 minutter siden

Marie Antoinettes smykker solgt

10 smykker fra den halshogde franske dronning Marie Antoinette er solgt på auksjon i Geneve. Det dyreste smykket gikk for over 300 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

Sier han bestakk Mexicos president

Advokaten til nartotikabaronen Joaquín «El Chapo» Guzman hevder han er gjort til syndebukk, og at kartellet hans har bestukket to mexicanske presidenter med enorme summer. Dette kom fram i rettssaken mot lederen av Sinaloa-kartellet i New York..

NRK - 3 timer siden

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 1 time siden

Sturgeon: Brexit-avtale dårlig nytt

Den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon sier til Reuters av avtalen mellom Storbritannia og EU er dårlig nytt for Skottland. Sturgeon spår at det vil bli vanskelig for statsminister Theresa May å få flertall for avtalen i parlamentet..

NRK - 2 timer siden

Trump la fram fengselsreform

President Donald Trump sier det er oppnådd enighet med demokratene om en fengselsreform.Den skal gjøre det lettere for tidligere straffede å skaffe seg jobb og utdanning. Samtidig lover Trump at farlige og voldelige lovbrytere skal tas hardere..

NRK - 2 timer siden

Cuba kaller hjem leger fra Brasil

Cuba kaller hjem tusenvis av cubanske leger fra Brasil etter valget av Jair Bolsonaro som ny president. Cuba har i fem år sendt leger til Brasil som del av øynasjonens program «Flere leger», et program Bolsonaro har kritisert flere ganger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt