P4 > Nyheter

Sunday, 26 January, 10:37

P4 - 06 Dec 19 kl. 14:38

14-åring påkjørt i Oslo

En 14 år gammel gutt ble påkjørt av en bil på Prinsdal i Oslo i ettermiddag.
Politiet fikk melding om at gutten var bevisstløs etter ulykken, men han kom senere til bevissthet. Skadeomfanget er ikke kjent.
Politiet jobber nå med å finne ut hvordan ulykken skjedde..
Les mer på P4


Les mer om:
Prinsdal, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 14-åring, påkjørti , Oslo
VG - Igår: 11:10

20-åring dømt for vold mot 16-åring som senere døde

En 20-årig mann er i Oslo tingrett dømt til fengsel i ett år for grov kroppsskade mot en 16-åring ved Holmlia skole i Oslo. 16-åringene døde senere..

Aftenposten - 22 Nov 19 kl. 16:07

Oslo tingrett sier ja til fengsling av tenåringer siktet for kidnapping i Oslo

En 16-åring og en 18-åring er siktet for frihetsberøvelse i Oslo mot det som skal være mindreårige gutter. Oslo tingrett sier ja til varetektsfengsling av begge..

NRK - 03 Jan 20 kl. 16:51

Kjedekollisjon på ring 3 i Oslo

Fire biler har kollidert ved Brynstunnelen på ring 3 i Oslo. Flere personer er skadet, melder politiet på twitter. Ulykken har skjedd i vestgående løp..

Aftenposten - 22 Nov 19 kl. 11:32

Tenåringer siktet for kidnapping i Oslo

En 16-åring og en 18-åring er siktet for frihetsberøvelse i Oslo. De to framstilles for varetektsfengsling fredag..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 17:04

36-åring dømt til tvungent psykisk helsevern etter drapsforsøk på tog på Oslo S

En rumensk mann mener han fikk beskjed av djevelen om å reise til Oslo for å drepe. Nå har Oslo tingrett dømt ham til overføring til tvungent psykisk helsevern..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 20:37

18-åring knivstukket i Oslo

En 18-åring er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i ryggen på Veitvet i Oslo søndag kveld. Politiet har ingen mistenkte etter hendelsen..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 20:37

18-åring kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

En 18-åring er fraktet til sykehus med kritiske skader etter at han ble knivstukket i ryggen på Veitvet i Oslo søndag kveld. Ingen personer er pågrepet..

NRK - 01 Dec 19 kl. 04:25

15-åring tatt med kniv i Lørenskog

På Fjellhamar i Lørenskog rett øst for Oslo måtte politiet gripe inn da 10 til 12 tenåringsgutter sloss. Flere patruljer rykket ut. En 18-åring endte i fyllearresten og en 15-åring ble fratatt en kniv..

NRK - 17 Nov 19 kl. 09:38

11 tatt for promillekjøring

Totalt har 11 personer blitt tatt for promillekjøring i løpet av natten og i morgentimene søndag. Operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Christian Krohn Engeseth, sier til NRK at det er uvanlig at så mange blir tatt for kjøring i beruset tilstand..

P4 - 18 Oct 19 kl. 11:23

Fem siktet for knivstikking

Til sammen fem mindreårige gutter er nå siktet etter at en 18-åring ble knivstukket på Veitvet i Oslo for snart to uker siden. Han ble livstruende skadet. En 16-åring er siktet for drapsforsøk, mens fire andre er siktet til medvirkning.

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Rødt med stor medlemsøkning

Rødt har firedoblet medlemstallet siden den borgerlige regjeringen tok over i 2013. Partiet har dermed klart størst økning av nye medlemmer de siste seks årene, melder NTB. Rødt hadde 7295 flere medlemmer ved utgangen av fjoråret enn i 2013, noe som er en økning på hele 400 prosent.

P4 - 1 time siden

Frykter stor spredning

Rundt 200 000 mennesker kan være smittet av coronaviruset innen ti dager. Det viser en ny studie av britiske Lancaster University, skriver nyhetsbyrået Reuters. Hver person som er smittet av viruset, kan igjen smitte til tre andre.

P4 - 1 time siden

Levninger sendt til obduksjon

Levningene av den døde personen som ble funnet i strandkanten ved Landskrona i Sverige i går, er blitt sendt til obduksjon. Det opplyser svensk politi til VG. Levningnene ble funnet i området hvor en 43 år gammel kvinne fra Bergen har vært savnet siden julaften.

P4 - 1 time siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger er nå stengt i Nord-Norge på grunn av uvær. E6 over Saltfjellet i Nordland og E12 ved Umbukta er stengt som følge av uværet. Det samme ermange fylkesveier i Nordland og Troms og Finnmark..

P4 - 2 timer siden

Dødstallet stiger i Kina

I Kina fortsetter dødstallet å stige etter utbruddet av coronaviruset. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget over 300 nye smittetilfeller, opplyser myndighetene i landet. Dermed har minst 1600 mennesker fått påvist smitte, situasjonen er kritisk for 230 personer.

P4 - 2 timer siden

Barn til sykehus etter brann

En tre år gammel jente er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter en boligbrann i Moss i natt. Jentas mor og ett år gamle søster er også innlagt på sykehuset etter å ha blitt eksponert for røyk. Treåringen ble reddet ut av boligen av en politibetjent som selv fikk røykskader, forteller operasjonsleder Kari Monsen.

P4 - 2 timer siden

Skadd i snøscooterulykke

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med luftambulanse etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Vestfold og Telemark i natt. Skadeomfanget er foreløpig uklart, opplyser politiet. Mannen ble funnet av en person som hadde hytte i området.

P4 - 2 timer siden

Skjøt med hagle

En mann i slutten av tenårene er pågrepet etter å ha skutt med en hagle i Sparbu i Trøndelag. Ingen ble skadd i hendelsen. Personene som var på adressen sammen med ham, oppfattet han som truende, og kontaktet derfor politiet.

P4 - 2 timer siden

Godstog kjørte seg fast

Et godstog har satt seg fast i en snøfonn på Saltfjellet i natt. Nattoget nordover stoppes nå i Mo i Rana og det vil føre til forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor. Det er uklart hvor lang tid det vil ta å fjerne godstoget..

P4 - 11 timer siden

220 migranter reddet i Middelhavet

223 mennesker er reddet opp av skrøpelige farkoster på Middelhavet av det norskeide redningsskipet Ocean Viking siden fredag. Det skriver Leger uten grenser på Twitter. Ifølge organisasjonen var mange av dem var nedkjølte og ekstremt svake, og mange var dekket av drivstoff..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt