P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 05:18

P4 - 06 des. 19 kl. 14:38

14-åring påkjørt i Oslo

En 14 år gammel gutt ble påkjørt av en bil på Prinsdal i Oslo i ettermiddag.
Politiet fikk melding om at gutten var bevisstløs etter ulykken, men han kom senere til bevissthet. Skadeomfanget er ikke kjent.
Politiet jobber nå med å finne ut hvordan ulykken skjedde..
Les mer på P4


Les mer om:
Prinsdal, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 14-åring, påkjørti , Oslo
P4 - 15 sep. 19 kl. 11:18

Tiltalt for bildrap i Sandefjord

Mandag må en 33 år gammel mann fra Litauen i retten etter at en kvinne i Sandefjord døde da hun ble påkjørt på en gang og sykkelsti i april. Også en mann ble skadet i ulykken. 33-åringen er tiltalt for uaktsomt drap, for å ha hensatt en annen i hjelpeløs tilstand, for promillekjøring, kjøring uten kjørerkort og bruk av amfetamin og kokain.

P4 - 16 juli 20 kl. 05:49

I fengsel for råkjøring

En 29 åring fra Skien er dømt til ubetinget fengsel i 21 dager for råkjøring. Han ble i februar målt til 112 kilometer i timen i en 50-sone i Porsgrunn, skriver Telemarksavisa. Mannen får ikke lov å kjøre bil i 18 måneder og må avlegge full førerprøve på nytt hvis han vil kjøre bil igjen..

P4 - 05 sep. 20 kl. 08:35

Kjørte på flere biler - siktet for promillekjøring

Mannen som i går kjørte på flere biler i Oslo sentrum er nå siktet for promillekjøring,. Det bekrefter Oslo Politidistrikt til VG. De utelukker ikke at det kan være andre rusmidler inni bildet når de får endelige svar på blodprøvene.

NRK - 27 jan. 20 kl. 18:12

Kolonnekjøring i Nordland

E12 over Umbukta er nå åpnet for kolonnekjøring. E6 over Saltfjellet har også kolonnekjøring på grunn av uværet. Statens vegvesen krever at store kjøretøy må bruke kjetting.

P4 - 17 sep. 19 kl. 13:21

Ber om fengsel etter påkjørsel

Aktor ber om ett år og to måneders fengsel for en litauisk mann som i april kjørte på en kvinne på et fortau i Sandefjord. Kvinnen i 50-årene døde etter påkjørselen. I tillegg til uaktsomt drap er mannen også tiltalt for å ha stukket av fra åstedet, promillekjøring, kjøring uten førerkort og for bruk av narkotika..

P4 - 28 aug. 20 kl. 16:35

Råkjører tatt med politihelikopter

En mann i 50-årene anmeldes for råkjøring etter at han kjørte i 110 kilometer i timen i 60-sonen. MC-føreren stakk til skogs etter en trafikkontroll, men politiet fant han igjen ved bruk av et politihelikopter. Han anmeldes også for å ha unndratt seg kontroll og kjøring i utmark opplyser Øst politidistrikt..

P4 - 16 des. 19 kl. 13:49

Mann siktet for uaktsom kjøring

En mann i 20-årene er siktet for uaktsom kjøring etter en utforkjøring i Lenvik i Troms søndag. Det melder Folkebladet. En kvinne i 50-årene omkom og en mann ble alvorlig skadet i ulykken.

NRK - 19 jan. 20 kl. 23:40

Kolonnekjøring på Rv7 og E134

Rv7 over Hardangervidda er stengt for pesonbiler, men åpen for kolonnekjøring for tunge kjøretøy, melder Vegtrafikksentralen.Også på E134 Haukelifjell er det kolonnekjøring for alle kjøretøyer. Hemsedal og Filefjell har fri ferdsel,..

Aftenposten - 22 nov. 19 kl. 16:07

Oslo tingrett sier ja til fengsling av tenåringer siktet for kidnapping i Oslo

En 16-åring og en 18-åring er siktet for frihetsberøvelse i Oslo mot det som skal være mindreårige gutter. Oslo tingrett sier ja til varetektsfengsling av begge..

NRK - 17 nov. 19 kl. 09:38

11 tatt for promillekjøring

Totalt har 11 personer blitt tatt for promillekjøring i løpet av natten og i morgentimene søndag. Operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Christian Krohn Engeseth, sier til NRK at det er uvanlig at så mange blir tatt for kjøring i beruset tilstand..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Forskere må leie privatfly

På grunn av koronaviruset må Norsk Polarinstitutt leie et privatfly for å frakte forskere til stasjonen «Troll» i Antarktis. Dermed byr det vanlige mannskapsbyttet i november på noen ekstra utfordringer på grunn av stengte flyplasser skriver NRK. Operasjonen koster rundt 45 millioner kroner totalt.

P4 - 6 timer siden

Ytterligere fem smittet i Øygarden

Ytterliger fem personer har fått påvist koronaviruset i Øygarden det siste døgnet opplyser kommunen til NRK. Totalt har Øygarden 91 smittetilfeller i kommunen. I går og dagen før var smittetallet sju nye personer hver dag..

P4 - 6 timer siden

Ni nye smittede i Arendal

Arendal kommune melder om ni nye smittetilfeller av koronaviruset i dag. Til sammen er nå 220 perosner i karantene i kommunen. Sju av de nye smittede knyttes til to arrangement tidligere denne måneden som er bakgrunnen for smitteutbruddet i kommunen..

P4 - 6 timer siden

Ber foreldre hente berusede tenåringer

Politiet ber foreldre og foresatte hente tenåringene sine etter en fest i Klæbu utenfor Trondheim Mellom 50 og 70 barn i alderen 14- 17 år har samlet seg ved Tanem, mange av dem svært beruset. Flere politipatruljer er på stedet..

P4 - 6 timer siden

Langt flere i fedrekvotefellen enn antatt

Langt flere enn først antatt har mistet fedrekvoten. Nye tall viser at Nav har undervurdert hvor mange fedre som mister deler av eller hele fedrekvoten fordi de søker for sent. Familieminister Kjell Ingolf Ropstad trodde 40 -50 personer mistet fedrekvoten per år og har informert Stortinget om dette.

P4 - 7 timer siden

Terrorsiktet nordmann kan utleveres

En 61 år gammel norsk statsborger kan utleveres til Frankrike i forbindelse med en terrorsak i Paris for snart 40 år siden. Det har Oslo tingrett bestemt. Fransk påtalemyndighet mener den terrorsiktede nordmannen som har palestinsk bakgrunn deltok i et angrep i Paris i 1982 rettet mot en jødisk restaurant.

P4 - 7 timer siden

Fortsatt ingen løsning - busstreik trappes opp

Fortsatt er det ingen kontakt mellom partene i forhandlingene om mer lønn til bussjåførene. Det bekrefter både Fellesforbundet og Yrkestrafikkforbundet i kveld til NTB. Dermed går ytterligere 4500 bussjåfører ut i streik i morgen tidlig.

P4 - 8 timer siden

Ukrainsk fly har krasjet under landing

Et ukrainsk militærfly har styrtet i forbindelse med landing. 20 personer er bekreftet omkommet, bekrefter regjeringen. I tillegg skal to være skadet.

P4 - 8 timer siden

Tre siktede etter knivangrep varetektsfengslet

De tre mindreårige personene som er siktet for knivstikkingen på Bogerud T-Bane i går kveld er nå varetektsfengslet. To av dem er fengslet i to uker med brev- og besøksforbud, mens den tredje er varetektsfengslet i en uke med brev- og besøksforbud. Alle tre er siktet for grov kroppskade.

P4 - 8 timer siden

Fem pågrepet etter angrep i Paris

Fem personer skal nå være pågrepet og arrestert etter knivangrepet utenfor de tidligere lokalene til Charlie Hebdo i Paris i dag. Det melder det franske rettsvesenet. Politiet etterforsker saken som terror.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt