NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 10:30

NRK - 16 sep. 20 kl. 09:01

13 pågrepet etter branner i Hellas

13 personer er pågrepet etter at det brøt ut brann nær en leir for asylsøkere på den greske øya Samos tirsdag kveld. – Vi undersøker muligheten for at de mistenkte deltok i hendelsen, sier en gresk politikilde, ifølge nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Samos, AFP, Hellas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 pågrepet, etter, branneri , Hellas
NRK - 15 sep. 20 kl. 07:23

Branner i Brasils våtmarker

Vest i Brasil brenner verdens største tropiske våtmarksområde i rekordfart, melder AFP. Det har vært 14.764 branner i Pantanal i år, ifølge satellittdata fra Brasils nasjonale romforskningsinstitutt.

P4 - 15 sep. 20 kl. 10:25

Tyskland vil ta imot 1.500

Tyskland vil ta imot rundt 1.500 flyktninger fra Hellas. Det melder tyske medier.

P4 - 12 sep. 20 kl. 21:45

Hellas ruster opp

Hellas ruster nå opp militært midt i konflikten med Tyrkia. Det opplyste Hellas sin statsminister i en tale i dag om landets økonomiske tilstand. Det greske militæret skal utvides med 15.

P4 - 15 sep. 20 kl. 17:20

Hellas ber EU om hjelp

Hellas vil nå hjelp fra EU til å drifte nye asylleire på Lesvos og andre greske øyer. Greske myndigheter har allerede åpnet det nye anlegget på Lesvos. I dag ble fem personer pågrepet og mistenkt for å ha tent på Moria-leiren i forrige uke.

P4 - 11 sep. 20 kl. 15:12

Solberg om Moria: - Vi gjør mye

Statsminister Erna Solberg sier Norge bidrar veldig mye for å avhjelpe asylkrisen i Hellas. Regjeringen får kritikk for ikke å hente flere enn 50 asylsøkere fra Hellas, etter brannen i flyktningleiren denne uken. Solberg sier Norge bidrar til den europeiske solidariteten når vitar imot 50, og at vi er ett av få land som bidrar, melder NTB..

Aftenposten - 14 sep. 20 kl. 12:07

Ropstad vinker medisinsk kriseteam av gårde til Hellas

Hellas har bedt om hjelp, og Norge har svart. Mandag reiser et medisinsk kriseteam til Lesvos for å støtte det lokale helsevesenet etter brannen i Moria-leiren..

Aftenposten - 14 sep. 20 kl. 12:07

Ropstad vinket medisinsk kriseteam av gårde til Hellas

Hellas har bedt om hjelp, og Norge har svart. Mandag reiste et medisinsk kriseteam til Lesvos for å støtte det lokale helsevesenet etter brannen i Moria-leiren..

VG - 15 sep. 20 kl. 14:18

Støres beregning antyder at Norge kan hente 150 migranter fra Hellas

Ap-leder Jonas Gahr Støre antyder at å hente omlag 150 flyktninger fra Hellas kan bli der partiet lander, etter at Tyskland nå har varslet at de henter 1500..

VG - 15 sep. 20 kl. 14:18

Støres beregning antyder at Norge kan hente 150 flyktninger fra Hellas

Ap-leder Jonas Gahr Støre antyder at å hente omlag 150 flyktninger fra Hellas kan bli der partiet lander, etter at Tyskland nå har varslet at de henter 1500..

NRK - 12 sep. 20 kl. 19:47

Hellas ruster opp

Det greske militæret skal utvides med 15.000 soldater og landet skal kjøpe 18 franske kampfly i tillegg til flere fregatter og helikoptre. Det kunngjorde Hellas statsminister Kyriakos Mitsotakis lørdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To døde i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Masseskyting i New York

Flere personer skal være være skutt i New York etter en masseskyting..

NRK - 45 minutter siden

55 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet avhøres i dag

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, er fremdeles ikke avhørt. Politiet sier de håper å få gjennomført et avhør lørdag formiddag..

NRK - 1 time siden

Fare for streik

Det er stor avstand mellom partene i meklingen mellom bussjåførene og arbeidsgiversiden. Det sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Partene sitter i mekling, og har frist til midnatt i kveld med å bli enige..

NRK - 1 time siden

Fortsatt kraftig koronaøkning

Den kraftige økningen av nye koronatilfeller fortsetter i India. I de siste 24 timene er 93.337 nye tilfeller bekreftet.

NRK - 1 time siden

Minnes Ginsburg utenfor høyesterett

Hundrevis av mennesker samlet seg natt til lørdag med stearinlys og sang utenfor høyesterett i Washington for å sørge over avdøde dommer Ruth Bader Ginsburg..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for cannabisdyrking

To menn i 40-årene er tiltalt for å ha dyrket store mengder cannabis i Oslo. Da mennene ble pågrepet, beslagla politiet store mengder utstyr som skal ha blitt brukt til å dyrke fram plantene. Saken skal opp i Oslo tingrett neste uke..

NRK - 4 timer siden

Millioner til kirkebevaring

Regjeringen lover 70 millioner til sikring av gamle kirker i neste års statsbudsjett. Pengene skal brukes på kirker fra før 1850. Midlene skal brukes til elektriske anlegg, gamle rørovner skal skiftes ut og klima skal prioriteres, skriver Vårt Land..

NRK - 4 timer siden

Overlevde mistillitsvotum

Perus nasjonalforsamling stemte natt til lørdag nei til å avsette president Martin Vizcarra. Vizcarra er anklaget for å blant annet forsøkt å stanse en etterforskning av omstridte kontrakter mellom regjeringen og en sanger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt