P4 > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:00

P4 - 17 Feb 18 kl. 18:42

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca i Mexico.
Helikopteret var på vei til den sørvestlige delen av landet for å bevitne ødeleggelsene etter jordskjelvet som rammet landet i går.
Ombord var landets innenriksminister og delstatsguvernøren, som begge overlevde.
Ofrene etter ulykken skal være tilskuere som ventet på å ta i mot innenriksministeren, melder AFP..
Les mer på P4


Les mer om:
Oaxaca, Mexico, AFP

Dele artikeln

66 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 omkomi , helikopterulykkei , Mexico
Aftenposten - 17 Feb 18 kl. 16:25

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca etter jordskjelvet i Mexico. Landets innenriksminister overlevde..

Dagbladet - 17 Feb 18 kl. 15:54

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca etter jordskjelvet i Mexico. Landets innenriksminister overlevde..

NRK - 17 Feb 18 kl. 15:54

13 døde i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca etter jordskjelvet i Mexico. Innenriksminister Alfonso Navarrete Prida var ombord i helikopteret, men overlevde. Han var på vei for å se på ødeleggelsene etter skjelvet ..

VG - 17 Feb 18 kl. 20:06

13 døde i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca etter jordskjelvet i Mexico. Landets innenriksminister overlevde..

NRK - 17 Feb 18 kl. 07:02

To døde i helikopterulykke

Mexicos innenriksminister og en delstatsguvernør har vært involvert i en helikopterulykke. Begge overlevde, men to andre mistet livet, skriver Reuters. Helikopteret var på vei til den sørvestlige delen av landet i forbindelse med jordskjelvet..

Dagbladet - 20 Dec 17 kl. 17:21

To svensker omkom i turistbussulykke i Mexico

To svensker og åtte amerikanere er blant dem som mistet livet i en bussulykke i Mexico tirsdag..

NRK - 18 Feb 18 kl. 22:00

Begravet ofre for helikopterulykke

Pårørende til de 13 personene som lørdag mistet livet i en ulykke med et militærhelikopter i staten Oaxaca i Mexico, begravet søndag sine kjære Santiago Jamiltepec. Tre barn som var på bakken, døde da helikopteret styrtet..

NRK - 21 Jun 18 kl. 06:35

Sju omkom i lastebilulykke

Minst sju mennesker omkom da en lastebil kjørte inn i en folkemengde sør i Mexico, ifølge lokale medier. Bremsene i kjøretøyet skal ha sviktet. Ytterligere ni ble skadd..

Aftenposten - 20 Dec 17 kl. 06:05

To svensker omkom i turistbussulykke i Mexico

To svensker og åtte amerikanere er blant dem som mistet livet i en bussulykke i Mexico tirsdag..

Aftenposten - 20 Dec 17 kl. 06:05

Tolv omkom i turistbussulykke i Mexico

Tolv mennesker mistet livet og 18 ble skadd da en buss med turister kjørte av veien og veltet i Mexico tirsdag. .

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Danmark bøtelegges av FIFA

FIFA har ilagt Danmark en bot på 20.000 dollar, i overkant av 160.000 kroner på grunn av supporternes oppførsel under kampen mot Australia, torsdag.

P4 - 1 time siden

Påstander om manipulasjon i Tyrkia-valget

Opposisjonen i Tyrkia anklager statlige medier for å manipulere foreløpige valgresultater for å gi inntrykk av at president Recep Tayyip Erdogan leder trygt. Partiene CHP og HDP frykter valgjuks og har bedt sine velgere om å bli i valglokalene for å overvåke opptellingen. Det er kommet flere meldinger om forsøk på valgfusk, særlig sørøst i landet der størstedelen av landets kurdere bor, melder NTB..

P4 - 1 time siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail etter et uhell ved kaia i Rotterdam i går. Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

P4 - 2 timer siden

Mann knivstukket i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket på en privat adresse i Tørberget i Trysil, og politiet har pågrepet en mann i 40-årene. Det skal, ifølge politiet, dreie seg om et stikk, og skadene skal ikke være livstruende. Det var mannen som ble knivstukket som selv varslet helsevesenet.

P4 - 2 timer siden

Italia henviser migranter til Libya

Italias innenriksminister Matteo Salvini har bedt utenlandske frivillige organisasjoner om å la være å hjelpe migranter som forsøker å krysse middelhavet. Han sier at det er opp til libyske myndigheter å ta seg av redningsoperasjoner, melder AFP. Innenriksministeren sier også at italienske havner er og vil være stengt for dem som hjelper menneskesmuglere.

P4 - 3 timer siden

Migrantskip får ikke gå i havn

Rundt 350 migranter, reddet av to båter i Middelhavet, nektes adgang til havner i Italia og Malta. Landene ber isteden andre land om å ta imot immigrantene, melder CNN. Italia har også tidligere nektet å ta imot et annet skip med over 600 migranter.

P4 - 3 timer siden

Eksplosjonsfare over i fabrikk

Det er ikke fare for eksplosjon i fyrverkerifabrikken i Rogaland. Brannalarmen som gikk i formiddag skyldtes vanndamp fra en vannkjele, og ifølge politiet er situasjonen nå normal og sikkerhetssonen rundt er opphevet. Anlegget tilhører selskapet Jakob Hatteland Kjemi.

P4 - 4 timer siden

Nordlys: Advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger i saken, og vil ikke si noe mer enn at to personer er fengslet i to uker med full isolasjon.

P4 - 4 timer siden

32 drept i Mali

Minst 32 sivile skal ha blitt drept i et angrep i Mali. Det opplyser lokale mynidgheter ifølge nyhetsbyrået AFP. Omstendighetene rundt dette angrepet er ikke kjent, det er heller ikke kjent når eller hvor det skjedde..

P4 - 5 timer siden

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt