P4 > Nyheter

Tuesday, 20 March, 22:32

P4 - 17 Feb 18 kl. 18:42

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca i Mexico.
Helikopteret var på vei til den sørvestlige delen av landet for å bevitne ødeleggelsene etter jordskjelvet som rammet landet i går.
Ombord var landets innenriksminister og delstatsguvernøren, som begge overlevde.
Ofrene etter ulykken skal være tilskuere som ventet på å ta i mot innenriksministeren, melder AFP..
Les mer på P4


Les mer om:
Oaxaca, Mexico, AFP

Dele artikeln

66 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 omkomi , helikopterulykkei , Mexico
Aftenposten - 17 Feb 18 kl. 16:25

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca etter jordskjelvet i Mexico. Landets innenriksminister overlevde..

Dagbladet - 17 Feb 18 kl. 15:54

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca etter jordskjelvet i Mexico. Landets innenriksminister overlevde..

NRK - 17 Feb 18 kl. 15:54

13 døde i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca etter jordskjelvet i Mexico. Innenriksminister Alfonso Navarrete Prida var ombord i helikopteret, men overlevde. Han var på vei for å se på ødeleggelsene etter skjelvet ..

VG - 17 Feb 18 kl. 20:06

13 døde i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca etter jordskjelvet i Mexico. Landets innenriksminister overlevde..

NRK - 17 Feb 18 kl. 07:02

To døde i helikopterulykke

Mexicos innenriksminister og en delstatsguvernør har vært involvert i en helikopterulykke. Begge overlevde, men to andre mistet livet, skriver Reuters. Helikopteret var på vei til den sørvestlige delen av landet i forbindelse med jordskjelvet..

Dagbladet - 20 Dec 17 kl. 17:21

To svensker omkom i turistbussulykke i Mexico

To svensker og åtte amerikanere er blant dem som mistet livet i en bussulykke i Mexico tirsdag..

NRK - 18 Feb 18 kl. 22:00

Begravet ofre for helikopterulykke

Pårørende til de 13 personene som lørdag mistet livet i en ulykke med et militærhelikopter i staten Oaxaca i Mexico, begravet søndag sine kjære Santiago Jamiltepec. Tre barn som var på bakken, døde da helikopteret styrtet..

Aftenposten - 20 Dec 17 kl. 06:05

To svensker omkom i turistbussulykke i Mexico

To svensker og åtte amerikanere er blant dem som mistet livet i en bussulykke i Mexico tirsdag..

Aftenposten - 20 Dec 17 kl. 06:05

Tolv omkom i turistbussulykke i Mexico

Tolv mennesker mistet livet og 18 ble skadd da en buss med turister kjørte av veien og veltet i Mexico tirsdag. .

P4 - 19 Dec 17 kl. 19:12

12 omkom da turistbuss krasjet

12 personer omkom da en buss med utenlandske turister kjørte av veien og veltet i Mexico i dag. Det opplyser myndighetene i landet. Flere ble også skadet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Facebook sier de er opprørt etter sikkerhetssvikt

Facebook sier de er opprørte etter avsløringen om at personopplysninger fra 50 millioner brukere havnet på avveie under valgkampen i USA. Opplysningene ble solgt til Trump-kampanjen av et analyseselskap, og skal ha forutsett og påvirket valget til velgerne. Facebook sier de ble lurt av analyseselskapet, og har tatt grep for å bedre sikkerheten..

P4 - 3 timer siden

Vil ha svar fra Facebook

EU og Storbritannia krever nå svar fra Facebook etter etter at personopplysninger fra 50 millioner brukere havnet på avveie under valgkampen i USA. Opplysningene ble brukt til å forutsi og påvirke valget til velgerne, og ble solgt videre til Trump-kampanjen fra et analyseselskap. EU vil nå ha svar på hvordan dette kunne skje..

P4 - 15 minutter siden

Valget på Sandberg vekker oppsikt i utlandet

At Per Sandberg blir fungerende justisminister vekker oppsikt utenfor Norge. Årsaken er at Frp-nestlederen i 1997 ble dømt for å ha slått og skallet ned en asylsøker på en privat fest hjemme hos seg selv. Nyhetsbyrået AFP har i kveld laget en sak der de påpeker dette, og viser til at utnevnelsen blir debattert og ironisert på sosiale medier.

P4 - 1 time siden

To pågrepet etter ran i Oslo

To personer er pågrepet etter at en person ble ranet på Majorstuen i Oslo i kveld. Den fornærmede er fysisk uskadet. De to ble pågrepet i det de stakk fra regningen på et serveringssted, hvor de også skal ha kranglet med betjeningen..

P4 - 1 time siden

Fremskrittspartiet med sensasjonsmåling

Fremskrittspartiet gjør et sensasjonelt byks i en fersk meningsmåling Kantar TNS har gjort for TV2. Partiet får hele 20,6 prosents oppslutning, noe som er 9,8 prosentpoeng høyere sammenlignet med en måling for få uker siden. Høyre går mest tilbake på målingen med 3,3 prosentpoeng til 26, mens Arbeiderpartiet står på stedet hvil med 23,6 prosent..

P4 - 1 time siden

FrP åpen for å ta KrF inn i regjeringen

FrP er åpen for å ta KrF inn i regjeringen til tross for at de i dag bidro til å felle justisminister Sylvi Listhaug. FrP-leder Siv Jensen sier til VG at de ønsker å søke samarbeid med KrF fordi det er bra for borgerlig side, og kan hindre Ap regjeringsmakt. Men hun påpeker at KrF da må vike i visse saker, og samtidig vise at de er klar for et samarbeid.

P4 - 1 time siden

Bombetiltalt dømt til ett års fengsel

Den 18 år gamle mannen som ble pågrepet med en improvisert sprenglanding på Grønland i Oslo i fjor er i Borgarting lagmannsrett dømt til ett års betinget fengsel. Dermed går PST på et kraftig nederlag etter at de anket dommen på ni måneders ubetinget fengsel i tingretten. PST har fått medhold i at det dreide seg om en terrorlignende handling, men straffen reduseres på grunn av den tiltaltes unge alder..

P4 - 2 timer siden

Razziaer mot Volkswagen og BMW

I Tyskland har påtalemyndigheten i dag gjennomført nye razzier mot hovedkontorene til de to bilgigantene Volkswagen og BMW. Razziaene gjelder blant annet mistanke om juks med utslippsdata, men skal ikke være knyttet til diesel-skandalen fra i fjor..

P4 - 2 timer siden

- Jeg har blitt forsøkt stanset i lengre tid

Sylvi Listhaug gjentar igjen påstanden om at hun har blitt forsøkt stanset av opposisjonen i lengre tid. I et intervju med Dagsrevyen i kveld, sier den avgåtte justisministeren at Jonas Gahr Støre, og flere andre politikere, har forsøkt å kneble henne fordi de ikke liker formen hennes. Listhaug sier hun nå er klar for kamp som stortingsrepresentant, og at hun ser spesielt frem til tøffe debatter med Ap-lederen..

P4 - 2 timer siden

Dømt for dødsfall men slipper straff

Et foreldrepar fra Bergen er dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn etter at han fikk i seg tabletter som bruker som erstatning for heroin. Den lille gutten døde kort tid etter at han fikk i seg tablettene, som faren brukte. Likevel slipper foreldrene straff, fordi tingretten mener det ville påført foreldrene en urimelig tilleggsbelastning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt