VG > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:16

VG - 20 Apr 19 kl. 09:36

13 festdeltakere drept av væpnet gjeng i Mexico

Tretten personer, blant dem et barn, ble drept på en familiegjenforeningsfest i den mexicanske delstaten Veracruz da en uidentifisert gjeng åpnet ild mot dem..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Veracruz, Mexico

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 festdeltakere, dreptav , væpnet, gjengi , Mexico
Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 09:18

Tretten festdeltakere drept av væpnet gjeng i Mexico

Tretten personer, blant dem et barn, ble drept på en familiegjenforeningsfest i den mexicanske delstaten Veracruz da en uidentifisert gjeng åpnet ild mot dem..

VG - 20 Apr 19 kl. 09:36

Tretten festdeltakere drept av væpnet gjeng i Mexico

Tretten personer, blant dem et barn, ble drept på en familiegjenforeningsfest i den mexicanske delstaten Veracruz da en uidentifisert gjeng åpnet ild mot dem..

NRK - 06 Apr 19 kl. 21:57

En drept og fire skadd i skyting

I Danmark er en person drept og fire skadd i en skyteepisode ved Rungsted, nord for København. Politiet tror det dreier seg om et gjeng-oppgjør, og sier at den drepte og de skadde alle skal ha tilknytning til gjenger, melder Danmarks radio..

NRK - 30 Dec 18 kl. 07:59

To drept under valg i Bangladesh

Natt til søndag ble en person drept av politiet under et forsøk på å stjele stemmesedler fra valglokaler, og en tilhenger av regjeringspartiet ble drept av en tilhenger av opposisjonen. Valglokalene åpnet søndag morgen, sikkerhetstyrker er kalt ut..

VG - 14 Jan 19 kl. 17:00

California-jury: Forbudt for MC-gjeng å bruke jakkemerke

I en oppsiktsvekkende rettsavgjørelse i den amerikanske delstaten California er en kriminell MC-gjeng strippet for retten til å bruke sitt eget jakkemerke..

VG - 23 Jan 19 kl. 21:08

Minst fem drept etter skyting i Florida

Minst fem personer ble drept da en mann åpnet ild under et gisseldrama i en bank i Sebring..

P4 - 16 May 19 kl. 17:54

Har åpnet fem graver

Politiet har nå åpnet totalt fem graver på Øvsttun gravplass i Bergen i søket etter Trine Frantzen. Planen er at politiet skal være ferdig med arbeidet i dag. Frantzen forsvant for 15 år siden og politiets teori er at hun kan ha blitt drept og deretter lagt i en annen persons grav..

NRK - 22 Feb 19 kl. 16:53

Minst en drept ved Brasil-grensen

Minst én sivilist ble drept da millitæret åpnet ild ved Venezuelas grense til Brasil. Det sier venezuelanske urfolksledere og slektninger av ofrene til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 25 Dec 18 kl. 16:30

Åtte drept under busskapring i Kina

Åtte mennesker ble drept og 22 skadd da en kapret buss pløyde inn i en menneskemengde øst i Kina 1. juledag. Bussen ble kapret tirsdag ettermiddag av en mann væpnet med kniv i Longyan i Fujian-provinsen, melder lokale medier..

NRK - 18 Apr 19 kl. 21:38

Berusede vaffelselgere i trafikken

Flere festdeltakere dirigerte trafikken fra rv. 3 ved Midtskogen inn på en rasteplass hvor de solgte vafler. Vaffelselgerne var ikke edru, og omskiltingen var heller ikke etter boka.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Russland lover gjengjeldelse om Vardø-radaren oppgraderes

Russiske myndigheter mener Globus II-radaren i Vardø vil bli en del av USAs missilforsvar og lover gjengjeldelse om moderniseringen blir fullført..

VG - 4 timer siden

Bane NOR-rapport om tunnelulykke: Gjerdet var for lavt, manglet skilt

Ulykkesrapporten etter ulykken på Filipstad er klar. Etter å ha klatret opp på et parkert tog i tunnelen, kom en av ungdommene for nær en kontaktledning..

VG - 3 timer siden

Elefantene mister sitt fristed i Botswana – jakt skal igjen tillates

Botswana har opphevet sitt forbud mot elefantjakt. Naturvernere reagerer sterkt og frykter masseavliving..

VG - 5 timer siden

Derfor kan det bli streik i natt

I morgen kan Norge våkne til streik som kan ramme forsommerens eksamener ved landets skoler og universitet/høyskoler – og en rekke statlige tjenester. Men faren for skolestreik anses ikke å være overhengende..

VG - 5 timer siden

Unge Venstre kontrer Frp-Siv: Kaller inn til klima-krisemøte

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark sier det er klimakrisen som er den reelle krisen, og mener politikerne som snur om bompenger er feige. Han har kalt inn alle ungdomspartiledere til krisemøte..

VG - 8 timer siden

FN-topp: Ber Norge hente hjem barn av norske IS-krigere

UNICEF-sjef Henrietta Fore mener Norge er «ekstremt godt foreberedt» på å ta imot barn av nordmenn som har vært tilknyttet terrorgruppen IS..

VG - 11 timer siden

Politikere på Sørlandet: Skroter enda en bom-bypakke

Bystyret i Arendal sa torsdag nei til en bompenge-finansiert samferdselspakke i sørlandskommunene Arendal, Grimstad, Froland og Tvedestrand..

VG - 11 timer siden

«Den amerikanske talibanen» løslates: – Han vil overvåkes tett

Han ble kjent som «Den amerikanske talibanen» og dømt til 20 års fengsel. Torsdag slipper han ut før tiden – under strenge vilkår..

VG - Igår: 20:42

Tre menn siktet for drapsforsøk etter voldshendelse i Oslo

En 27 år gammel mann ble påført stikkskader midt på Karl Johan i Oslo, på 17. mai. Nå er en tredje person pågrepet og siktet for drapsforsøk eller medvirkning..

VG - 15 timer siden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide: Slik truer handelskrigen jobber i Norge

PARIS (VG) Norges utenriksminister Ine Eriksen Søreide følger nøye med på handelskrigen mellom Kina og USA. Om president Donald Trump innfører toll på biler og bildeler treffer det Norge direkte, sier hun til VG..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt