NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:49

NRK - 08 jan. 21 kl. 14:12

13 drepne i sjølvmordsåtak

I alt 13 personar, åtte av dei barn, vart drepne då ein person utløyste ei sjølvmordsbombe i ein landsby nord i Kamerun fedag. Boko Haram vert skulda for å stå bak åtaket. Alle ofra var sivile, ifylgje AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kamerun, Haram, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 drepnei , sjølvmordsåtak
NRK - 03 april 21 kl. 19:30

Sjølvmordsåtak i Mogadishu

Fem personar vart drepne då ein sjølvmordsbombar gjekk til åtak på ein tesalong i Mogadishu i Somalia, opplyser politiet i byen. Dei døde er fire ungdomar og eit barn. Fire andre vart såra i åtaket, ifylgje politiet..

NRK - 23 mars 21 kl. 02:37

FN fordømmer Syria-åtak

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer på det sterkaste den siste bølga av åtak nordvest i Syria. Søndag blei 11 drepne i eit artilleriåtak mot eit sjukehus i Atarib i Aleppo-provinsen. Det har og vore meldt om åtak mot bustader og flyktningleirar..

NRK - 27 mars 21 kl. 18:41

Rundt 100 drepne i Myanmar

Mange demonstrantar er drepne i nye samanstøytar i Myanmar, ifølgje lokale kjelder. Nyheitsbyrået AP melder 93 døde, medan nyheitsnettstaden Myanmar Now melder at 114 har vorte skotne og drepne ulike stader i landet..

NRK - 21 jan. 21 kl. 10:43

Mange drepne i Bagdad

Minst 21 er drepne etter at to sjølvmordsbombarar gjekk til angrep i Bagdad i Irak torsdag, melder AFP. Det er også meldt om minst 50 såra etter angrepet. Det er ikkje kjent kven som står bak angrepa..

NRK - 17 jan. 21 kl. 11:28

Mange drepne i Darfur

I Darfur i Sudan har minst 48 personar blitt drepne i kampar mellom ulike etniske grupper i helga. Det melder AFP. Ved nyttår tok eit fredsvarande FN-oppdrag slutt i regionen, og FN-soldatane reiste frå landet..

NRK - 21 feb. 21 kl. 15:31

Minst tre drepne av bomber

Tre personar, blant dei eit barn, blei drepne då to bomber eksploderte i Afghanistan søndag. Om lag 20 personar er skadde. Ei av bombene var retta mot ein politibil.

NRK - 21 feb. 21 kl. 17:34

Sju drepne i eksplosjon i Niger

Sju meldem av Niger sin valkommisjon er drepne i eksplosjon, opplyser myndigheitene i landet. Det er i dag presidentval i landet. Nærare detaljar om hendinga er så langt ikkje kjende, skriv NTB..

NRK - 21 feb. 21 kl. 17:34

Sju drepne i av landmine i Niger

Sju medlem av Niger sin valkommisjon blei drepne då dei køyrde på ei landmine, opplyser myndigheitene i landet. Det er i dag presidentval i landet. Nærare detaljar om hendinga er så langt ikkje kjende, skriv NTB..

NRK - 04 mars 21 kl. 11:56

Minst 54 drepne i Myanmar

Minst 54 demonstrantar er drepne i Myanmar sidan protestane mot militærkuppet starta. Det seier FNs menneskerettssjef Michelle Bachelet. Ho ber styrkane i landet om å stansa valden mot fredelege demonstrantar.

NRK - 14 mars 21 kl. 15:14

Fem demonstrantar drepne i Myanmar

Minst fem er drepne i demonstrasjonar mot militærregimet i Myanmar, melder AFP. Det har vore uro i landet etter at landets valde leiar, Aung San Suu Kyi, blei fjerna i februar. Juntaen hevdar valet i november ikkje er gyldig på grunn av valfusk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 2 timer siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 3 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 3 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt