NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 05:05

NRK - 03 mars 21 kl. 00:32

13 døde i kollisjon i California

13 personer mistet livet i en kollisjon ved Holtville sør i California tirsdag. Det var 25 personer i bilen som kolliderte med en lastebil med grus. Bilen var registrert for sju eller åtte passasjerer..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Holtville, California

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 dødei , kollisjoni , California
NRK - 11 feb. 21 kl. 18:34

California hardest rammet i USA

I California har 45.496 mennesker mistet livet i koronapandemien så langt. Dermed har delstaten passert New York som den hardest rammede i USA, ifølge statistikk.

NRK - 06 mars 21 kl. 05:52

California åpner opp Disneyland

I California kan fornøyelsesparker, utendørs kulturarrangementer og baseballstadioner åpne 1. april. Det er første gang på over et år at folk kan besøke slike attraksjoner i delstaten.

NRK - 03 april 21 kl. 05:14

Åpner for konserter i California

California åpner fra 15. april for innendørs konserter, teater og basketballkamper, samt private arrangementer, for første gang på over ett år. Begrunnelsen er at smitteraten har falt til rekordlavt nivå i California..

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:00

California letter på restriksjonene

California letter på restriksjonene i deler av delstaten. Det betyr at restauranter igjen kan servere mat utendørs, frisører kan åpne og butikker kan betjene flere kunder. I første omgang gjelder det for fylkene i Sacramento-regionen..

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:00

California letter på restriksjoner

California letter på korona-restriksjonene i deler av delstaten. Det betyr at restauranter igjen kan servere mat utendørs, frisører kan åpne og butikker kan betjene flere kunder. I første omgang gjelder det for fylkene i Sacramento-regionen..

NRK - 19 jan. 21 kl. 03:32

Mutert virus funne i 20 delstatar

Den britiske varianten av koronaviruset er oppdaga i 20 delstatar, melder det amerikanske smittevernbyrået CDC. Flest tilfelle er funne i Florida og California. California har passert 3 millionar smittetilfelle totalt..

NRK - 24 jan. 21 kl. 10:24

Bombeangrep mot kirke i California

FBI og lokale myndigheter etterforsker et bombeangrep mot en kirke i El Monte i California. Ingen ble skadet i angrepet mot kirken lørdag morgen, men bygningen ble ødelagt..

VG - 15 feb. 21 kl. 12:18

Lager Trump-TV i California: San Francisco har blitt en flyktningleir

WASHINGTON D.C. (VG) Ben Bergquam kjemper Donald Trumps sak fra en av USAs mest liberale stater.

NRK - 25 feb. 21 kl. 08:32

Over 50.000 døde i California

California er den første amerikanske delstaten som har passert 50.000 døde under koronapandemien. Det melder NBC News.

NRK - 11 mars 21 kl. 12:14

Solkraft øker kraftig i California

26,4 prosent av elektrisiteten i California kom i 2020 fra solkraft. Det melder Bloomberg. For ti år siden var andelen solkraft bare 1,6 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann på skole i Oslo slukket

Natt til tirsdag ble det meldt om brann i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet har slukket brannen, og jobber med å få oversikt over skadene melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 3 minutter siden

Ikke fått gjennomført nye avhør

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig. Den siktede mannen i 30-årene – Kjærviks sønn – har foreløpig blitt avhørt kun én gang, skriver VG..

NRK - 15 minutter siden

Skolebygning i brann i Oslo

Det brenner i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet er godt i gang med slukningsarbeidet, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

166 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 166 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er fire over snittet de sju foregående dagene. 166 tilfeller er 78 flere enn på søndag, men 15 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Juryen avslutter for dagen

Jurymedlemmene i rettssaken mot den tidligere politimannen i Minneapolis Derek Chauvin har avsluttet diskusjonene sine for dagen, ifølge Hennepin County Court. Det er ikke opplyst når juryen forventes å møtes igjen tirsdag morgen, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Walter Mondale (93) død

Tidligere visepresident i USA, Walter Mondale, døde mandag, melder en talsmann for familien. Mondale ble 93 år gammel. Han var visepresident under president Jimmy Carter i 1977–1981.

NRK - 2 timer siden

To personer reddet opp fra sjøen

To personer er plukket opp fra sjøen mellom Karmøy og Vestre Bokn. De ringte selv og meldte om at de var i en båt som sank. HRS koordinerte redningsaksjonen.

NRK - 2 timer siden

USA ber Russland trappe ned

USA er dypt bekymret over Russlands planer om å blokkere internasjonal skipstrafikk i deler av Svartehavet. USAs utenriksdepartement anmoder også Russland om å trappe ned styrkeoppbyggingen langs grensen til Ukraina, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke på 5, 9 rammet Nias-regionen i Indonesia, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Laschet valgt som kanslerkandidat

Tyskland ga sentralstyret i Angela Merkels kristeligkonservative parti CDU natt til onsdag klar støtte til Armin Laschet som kandidat til forbundskansler. 77,5 prosent stemte for Laschet, mens 22,5 prosent ville ha CSUs Markus Söder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt