P4 > Nyheter

Monday, 25 May, 15:18

P4 - 19 Oct 19 kl. 10:36

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13.
Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere.
Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..
Les mer på P4


Les mer om:
Krasnojarsk, Sibir, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 dødei , Russland
P4 - 31 Jan 20 kl. 13:45

To med coronavirus i Russland

To personer er smittet av coronaviruset i Russland. De to kinesiske statsborgerne har kommet til Russland fra Mongolia melder Reuters. De holdes nå isolert.

P4 - 26 Nov 19 kl. 16:54

IOC støtter Russland-utestengelse

Den internasjonale olympiske komité stiller seg nå bak WADAs forslag om at Russland utestenges fra idretten i fire år for brudd på antidopingreglementet. Verdens antidopingbyrå mener Russland har jukset med dopingprøvene. IOC går i dag hardt ut mot Russland for det de mener er en åpenbar manipulering av dopingdata.

P4 - 25 Nov 19 kl. 20:45

Vil utestenge Russland fra all idrett

Russland bør utestenges fra all idrett under WADAs reglement i fire år. Det er konklusjonen til en komite i verdens antidopingbyrå som ble opprettet etter mistenke om at Russland jukset med dopingprøvene, melder New York Times. Russland vil da blant annet miste fotball-VM, friidretts-VM og VM på ski.

P4 - 05 Jul 19 kl. 13:49

- Russland ikke nærmere nedrustningsavtale

Det er ingen fremgang i arbeidet med å få Russland tilbake i INF-avtalen. Det sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg etter et møte med russiske myndigheter. Onsdag trakk Russland seg formelt fra nedrustningsavtalen med USA fra 1987.

NRK - 31 Jan 20 kl. 13:39

To smittede i Russland

To kinesiske statsborgere i Russland er smittet av coronaviruset. De to skal ha kommet til Russland fra Mongolia, og holdes nå isolert, melder Reuters..

P4 - 12 Apr 20 kl. 11:22

2000 smittetilfeller i Russland

Russland har registrert nesten 2200 nye smittetilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er den største økningen i smittetilfeller fra en dag til en annen så langt for Russland. I følge Worldometers er det nå registrert 130 koronarelaterte dødsfall i Russland..

P4 - 15 Apr 20 kl. 10:22

Rekordøkning av smitte i Russland

I Russland rapporteres det dag om 3388 nye koronatilfeller. Det er den største økningen på ett døgn i landet. Totalt det nå 24.

P4 - 17 May 20 kl. 11:57

Mange nye tilfeller i Russland

I Russland fortsetter antall nye bekreftede smittetilfeller å øke kraftig. Nesten 10.000 har fått påvist koronasmitte det siste døgnet, og over 280.

P4 - 18 Nov 19 kl. 17:45

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.

P4 - 02 Aug 19 kl. 12:37

- Russland har ansvaret

Det er Russland som må bære det fulle ansvaret for at atomavtalen mellom USA og Russland nå skrotes. Det sa NATO-toppsjef Jens Stoltenberg for kort tid siden. Den såkalte INF-avtalen som ble inngått i 1987 har gjort det forbudt for begge land å bruke landbaserte mellomdistanseraketter.

Fler nyheter fra P4

P4 - 9 timer siden

Alpin-VM utsettes trolig

Alpin-VM, som etter planen skal arrangeres i Cortina d'Ampezzo i Italia i februar neste år, vil mest sannsynlig bli utsatt til 2022 på grunn av koronautbruddet. Det italienske skiforbundet vil i dag foreslå en utsettelse til mars 2022 overfor Det internasjonale skiforbundet, melder TV-kanalen Rai. Det betyr i så fall at VM først finner sted etter at vinter-OL i Beijing er gjennomført.

P4 - 30 minutter siden

Varsler kamp mot lønnstyveri

Regjeringen skjerper kampen mot kriminelle arbeidsgivere. Det er klart etter et toppmøte med flere statsråder og partene i arbeidslivet om arbeidslivskriminalitet i dag. Et av tiltakene er en ny lov som skal sikre at lønn, pensjon, feriepenger og ytelser faktisk går til arbeidstakere.

P4 - 30 minutter siden

NRK har fått mange klager etter id-sending

NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Totalt så 306.000 seere fikk med seg den direktesendte sendingen Festen etter fasten.

P4 - 45 minutter siden

Ber om 18 års fengsel for spionsiktet

Påtalemyndigheten i Russland ber om 18 års fengsel for en spionsiktede amerikaner. Det melder det russiske nyhetsbyrået Interfax. Den amerikanske mannen ble arrestert i Moskva i nyttårsaften i fjor, etter å ha blitt stoppet med en minnebrikke som inneholdt statshemmeligheter.

P4 - 1 time siden

- Kritisk for Johnson

Kritikken rundt Dominic Cummings er kritisk for Storbritannias statsminister Boris Johnson. Det sier ekspert på britisk politikk Øyvind Bratberg til TV2. Cummings er i hardt være etter at han trosset karantenereglene mens han var koronasyk, nå krever mange at han bør gå av.

P4 - 1 time siden

Høie: – Var nødvendig å stenge sykehjemmene

Det var nødvendig å stenge sykehjemmene selv om det kan ha gjort enkelte pasienter sykere. Det sier helseminister Bent Høie. Pårørendealliansen sa til P4-nyhetene tidligere i dag at de frykter to måneder med besøksforbud har gjort flere underernært på både mat og sosial kontakt.

P4 - 1 time siden

Over 4000 døde i Sverige

I dag har Sverige passert 4000 dødsfall i forbindelse med koronaviruset. Det kunngjorde helsemyndighetene i ettermiddag. Det siste døgnet er det registrert 31 nye dødsfall..

P4 - 1 time siden

Personbil og lastebil i trafikkulykke

En personbil og en lastebil har kollidert i Svardalstunnelen i Oslo. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

P4 - 9 timer siden

Jordskjelv på New Zealand

Et jordskjelv med en styrke på 5,9 rystet et område nord for hovedstaden Wellington på New Zealand i natt. Det er ikke meldt om alvorlige skader, men skjelvet stanset togtrafikk og veltet matvarer ned fra butikkhyllene..

P4 - 2 timer siden

40 koronapasienter innlagt

40 personer med koronasmitte er nå innlagt på norske sykehus. Det er to flere enn i går viser tall fra Folkehelseinstituttet. 8 av disse får behandling med respirator, det er en person mer enn i går..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt