P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 21:55

P4 - 19 Oct 19 kl. 10:36

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13.
Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere.
Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..
Les mer på P4


Les mer om:
Krasnojarsk, Sibir, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 dødei , Russland
P4 - 05 Jul 19 kl. 13:49

- Russland ikke nærmere nedrustningsavtale

Det er ingen fremgang i arbeidet med å få Russland tilbake i INF-avtalen. Det sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg etter et møte med russiske myndigheter. Onsdag trakk Russland seg formelt fra nedrustningsavtalen med USA fra 1987.

P4 - 4 timer siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.

P4 - 02 Aug 19 kl. 12:37

- Russland har ansvaret

Det er Russland som må bære det fulle ansvaret for at atomavtalen mellom USA og Russland nå skrotes. Det sa NATO-toppsjef Jens Stoltenberg for kort tid siden. Den såkalte INF-avtalen som ble inngått i 1987 har gjort det forbudt for begge land å bruke landbaserte mellomdistanseraketter.

NRK - 4 timer siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå er klare til å komme med en dom neste måned om hvorvidt Russland har manipulert dopingmateriale eller ikke. Russland risikerer å bli utestengt fra OL i Tokyo i 2020, og kan bli nektet å arrangere internasjonale mesterskap..

NRK - 21 Aug 19 kl. 17:05

Tyskland avviser Russland i G8

Den tyske regjeringen stiller seg kritisk til at Russland skal bli tatt inn i varmen igjen i G8, slik USAs president Donald Trump har antydet. Tyskerne påpeker at Russland ble ekskludert fra G8 etter å ha annektert den ukrainske Krim-halvøya..

NRK - 20 Aug 19 kl. 20:56

Trump vil støtte Russland

Donald Trump seier han vil støtte om Russland vil returnere til G8, sa han i eit møte i det kvite huset tysdag. G7-landa skal møtast i Frankrike om få dagar, skriv AFP. – Det er meir passande at Russland er med, sa Trump..

NRK - 02 Oct 19 kl. 12:23

Russland godkjenner ukrainsk avtale

Russland seier dei støttar avtalen mellom den ukrainske regjeringa og dei russiskstøtta separatistane aust i Ukraina. No ønsker dei ein dato der Russland, Ukraina, Frankrike og Tyskland kan møtast for å diskutere forholda i Ukraina..

P4 - 23 Sep 19 kl. 17:04

Russland innblandet i ny dopingsak

Russland trekkes igjen inn i en ny dopingsak. Verdens antidopingbyrå hevder de har mottatt uregelmessigheter i datamateriale som de har fått fra Moskva-laboratoriet. Byrået har nå startet en formell prosess mot Russland, som har fått tre uker på seg til å forklare dataene.

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 20:41

Russland og Tyrkia har satt i gang omstridt våpenavtale: Disse våpenbildene får NATO til å skjelve.

Etter at Russland annekterte Krim-halvøya, forsøkte Vesten å isolere landet. Fem år senere har likevel Russland mer global innflytelse, ifølge eksperter..

P4 - 21 Aug 19 kl. 19:47

Tyskland sier nei til Russland i G8

Tyskland vil ikke at Russland skal tas inn i varmen igjen i G8. I går antydet USAs president Donald Trump at det var på sin plass at russerne var med. Til helgen møtes de sju ledende industrilandene i verden til toppmøte i Frankrike.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Varsler endringer om Vestbredden

USA anser ikke lenger jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover. Det sa USAs utenriksminister Mike Pompeo nå i kveld norsk tid. Vestbredden, som er et palestinsk territorium, er okkupert av Israel..

P4 - 45 minutter siden

Dømt til 16 års fengsel

En 28 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept sin egen far i Sandnes. Sønnen skal ha slått sin 55 år gamle far gjentatte ganger i hodet med et brannslukningsapparat lille julaften i fjor. I forkant av drapet var sønnen aktiv på et nettforum der han fortalte om drapsplanene.

P4 - 1 time siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 2 timer siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 3 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 3 timer siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 3 timer siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..

P4 - 4 timer siden

Berg møter pressen

Frode Berg vil snakke til pressen i morgen kveld klokken 19 på Gardermoen. Det bekrefter hans advokat Brynjulf Risnes. Berg som var dømt for spionasje i Russland, ble benådet fredag, i forbindelse med en utvekslingsavtale.

P4 - 4 timer siden

Tre drept i Oklahoma

Det pågår en skyteepisode på et handlesenter i Oklahoma i USA i ettermiddag norsk tid. Tre personer har blitt skutt og drept etter at det har blitt avfyrt skudd både på innsiden og utsiden av butikken. Politiet ber folk i nærheten om å passe seg for en person som er kledd i sort..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt