NRK > Nyheter

Monday, 22 July, 11:51

NRK - 21 Apr 19 kl. 20:34

13 arrestert på Sri Lanka

13 personer er arrestert i forbindelse med angrepene på Sri Lanka, melder AP. Politiet har funnet et skjulested de antatte gjerrningsmenne skal ha holdt til i, og fått tak i et kjøretøy de mener ble brukt i et av angrepene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sri Lanka, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 arrestert, Sri, Lanka
NRK - 21 Apr 19 kl. 17:46

Åtte arrestert på Sri Lanka

Åtte personer er arrestert i forbindelse med angrepene på Sri Lanka, sier landets statsminister til nyhetsbyrået AFP. Over 200 mennesker er drept i det som ser ut til å være en serie terrorangrep..

NRK - 22 Apr 19 kl. 08:05

BBC: 24 arresterte på Sri Lanka

Politiet på Sri Lanka seier at dei har arrestert 24 personar i samband med åtaka på søndag. Det melder BBC..

NRK - 24 Apr 19 kl. 07:54

60 arresterte på Sri Lanka

Totalt 60 personer er arrestert på Sri Lanka i forbindelse med terrorangrepene mot kirker og hoteller første påskedag, det sier viseforsvarsministeren i landet, ifølge Reuters. Det ble meldt om over hundre arresterte, men tallet skal altså være 60..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 19:59

Sri Lanka etter terroren: 23 arrestert for å angripe muslimer

Flere ble drept da muslimer ble angrepet på Sri Lanka mandag. Handlingene blir sett på som hevn for terroren..

P4 - 06 May 19 kl. 21:16

Alle mistenkte etter Sri Lanka-terror pågrepet

Alle som er mistenkt etter terrorangrepene på Sri Lanka i påsken er enten arrestert eller døde. Det sier landets politisjef i en uttalelse. Politistyrker har de siste ukene gått til aksjoner og konfiskert bombeproduksjonsutstyr.

P4 - 25 Apr 19 kl. 10:50

Faren til selvmordbombere arrestert

Faren til to av selvmordsbomberne under terrorangrepene på Sri Lanka er arrestert. Det melder nyhetsbyrået AP. Faren skal være mistenkt for å ha hjulpet sønnene som var to av i alt ni selvmordsbombere under aksjonen, som tok livet av minst 359 mennesker..

NRK - 14 Jun 19 kl. 17:57

Pågrepet for Sri Lanka-terror

Saudi-Arabia har pågrepet en 29-åring fra Sri Lanka som mistenkes for å ha vært en av lederne bak terrorangrepene mot kirker og hoteller første påskedag. Minst 253 ble drept og over 150 såret da ni selvmordsbombere slo til i Sri Lanka..

P4 - 24 Apr 19 kl. 05:57

Sri Lanka: Antall døde steget til 359

Antall døde etter terrorangrepene på Sri Lanka har steget ytterligere og er nå oppe i 359. Det opplyste politiet onsdag formiddag lokal tid. Fra før var det kjent at minst 321 mennesker ble drept i det koordinerte angrepet om morgenen første påskedag.

NRK - 18 Feb 19 kl. 18:03

Nordmann funnet død på Sri Lanka

En norsk borger er funnet død på Sri Lanka, opplyser pressetalsperson Kari Eken Wollebæk til VG. Lokale medier skriver at mannen er født på Sri Lanka, men at han de siste årene har hatt norsk statsborgerskap og vært bosatt i Norge..

P4 - 14 Jun 19 kl. 18:27

Mistenkt 29-åring pågrepet i Saudi-Arabia

Saudi-Arabia har pågrepet en 29-åring fra Sri Lanka som mistenkes for å ha vært en av lederne bak terrorangrepene i Sri Lanka i påsken. 29-åringen har vært etterlyst gjennom Interpol. Minst 253 ble drept og over 150 såret da ni selvmordsbombere slo til mot flere kirker og hoteller på Sri Lanka første påskedag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Kenyas finansminister pågrepet

Politiet i Kenya har arrestert finansminister Henry Rotich for korrupsjon, skriver nyhetsbyrået Reuters. Det er første gang en sittende kenyansk minister blir arrestert for korrupsjonsanklager..

NRK - 30 minutter siden

22. juli - minnemarkering

NRK - 15 minutter siden

Flere drept i selvmordsangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har foreløpig tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 2 timer siden

Opprettholder rødt farenivå

NVE opprettholder rødt farenivå ved Veslemannen inntil videre. Det skriver de i mandagens første rapport. Farenivået ble hevet til rødt fredag.

NRK - 15 minutter siden

Flere drept i selvmordangrep

Minst sju mennesker er ifølge lokale journalister drept i et selvmordsangrep mot en veisperring i Somalias hovedstad Mogadishu. Ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet, men opprørsgruppa al-Shabaab gjennomfører regelmessige angrep i Mogadishu..

NRK - 30 minutter siden

India skyter opp månerakett

NRK - 30 minutter siden

Henlegger anmeldelse fra livvakt

Politiet henlegger anmeldelsen fra ASAP Rockys livvakt, skriver Aftonbladet. Livvakten anmeldte mannen som rapperen er mistenkt for å ha mishandlet for overfall. – Vi ser ikke på dette som noe uventet, sier mannens forsvarer til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Alan Duncan går av

Den britiske statssekretæren Alan Duncan i utenriksdepartementet trekker seg, melder nyhetsbyrået Reuters. Han har tidligere sagt at han er kritisk til Boris Johnson, som kan bli Storbritannias nye statsminister etter Theresa May..

NRK - 1 time siden

2000 kunder uten strøm i Asker

Nesten 2000 kunder er uten strøm etter en mindre brann i en trafostasjon i Pustutveien i Asker. Brannen har forårsaket et strømbrudd på store deler av Billingstad, blant annet i en Elkjøp-butikk og i et kontobrygg i tilknytning til trafostasjon..

NRK - 1 time siden

Tyrkia vil ta igjen med samme mynt

Tyrkia sier de vil ta igjen med samme mynt hvis USA sanksjonerer kjøpet av det russiske luftvernsystemet S-400 fra. – Enhver sanksjon vil være uakseptabel, sier Tyrkias utenriksminister Mevlüt Çavusoglu til tyrkisk TV..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt