NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 11:05

NRK - 21 Apr 19 kl. 20:34

13 arrestert på Sri Lanka

13 personer er arrestert i forbindelse med angrepene på Sri Lanka, melder AP. Politiet har funnet et skjulested de antatte gjerrningsmenne skal ha holdt til i, og fått tak i et kjøretøy de mener ble brukt i et av angrepene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sri Lanka, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 arrestert, Sri, Lanka
NRK - 21 Apr 19 kl. 17:46

Åtte arrestert på Sri Lanka

Åtte personer er arrestert i forbindelse med angrepene på Sri Lanka, sier landets statsminister til nyhetsbyrået AFP. Over 200 mennesker er drept i det som ser ut til å være en serie terrorangrep..

NRK - 28 Mar 20 kl. 08:29

Tusenvis arrestert på Sri Lanka

På Sri Lanka, som er nedstengt ut neste uke, har flere tusen personer blitt arrestert etter brudd på portforbudet. Det melder nyhetsbyrået AP. Det er rapportert 106 tilfeller av koronasmitte i landet.

NRK - 22 Apr 19 kl. 08:05

BBC: 24 arresterte på Sri Lanka

Politiet på Sri Lanka seier at dei har arrestert 24 personar i samband med åtaka på søndag. Det melder BBC..

NRK - 24 Apr 19 kl. 07:54

60 arresterte på Sri Lanka

Totalt 60 personer er arrestert på Sri Lanka i forbindelse med terrorangrepene mot kirker og hoteller første påskedag, det sier viseforsvarsministeren i landet, ifølge Reuters. Det ble meldt om over hundre arresterte, men tallet skal altså være 60..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 19:59

Sri Lanka etter terroren: 23 arrestert for å angripe muslimer

Flere ble drept da muslimer ble angrepet på Sri Lanka mandag. Handlingene blir sett på som hevn for terroren..

P4 - 06 May 19 kl. 21:16

Alle mistenkte etter Sri Lanka-terror pågrepet

Alle som er mistenkt etter terrorangrepene på Sri Lanka i påsken er enten arrestert eller døde. Det sier landets politisjef i en uttalelse. Politistyrker har de siste ukene gått til aksjoner og konfiskert bombeproduksjonsutstyr.

P4 - 25 Apr 19 kl. 10:50

Faren til selvmordbombere arrestert

Faren til to av selvmordsbomberne under terrorangrepene på Sri Lanka er arrestert. Det melder nyhetsbyrået AP. Faren skal være mistenkt for å ha hjulpet sønnene som var to av i alt ni selvmordsbombere under aksjonen, som tok livet av minst 359 mennesker..

NRK - 14 Jun 19 kl. 17:57

Pågrepet for Sri Lanka-terror

Saudi-Arabia har pågrepet en 29-åring fra Sri Lanka som mistenkes for å ha vært en av lederne bak terrorangrepene mot kirker og hoteller første påskedag. Minst 253 ble drept og over 150 såret da ni selvmordsbombere slo til i Sri Lanka..

P4 - 24 Apr 19 kl. 05:57

Sri Lanka: Antall døde steget til 359

Antall døde etter terrorangrepene på Sri Lanka har steget ytterligere og er nå oppe i 359. Det opplyste politiet onsdag formiddag lokal tid. Fra før var det kjent at minst 321 mennesker ble drept i det koordinerte angrepet om morgenen første påskedag.

NRK - 18 Feb 19 kl. 18:03

Nordmann funnet død på Sri Lanka

En norsk borger er funnet død på Sri Lanka, opplyser pressetalsperson Kari Eken Wollebæk til VG. Lokale medier skriver at mannen er født på Sri Lanka, men at han de siste årene har hatt norsk statsborgerskap og vært bosatt i Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 9 timer siden

Mann ble slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 10 minutter siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS i Danmark gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 10 minutter siden

SAS gjenåpner 20 ruter fra Danmark

SAS gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 15 minutter siden

FN: 1300 sivile drept i DR Kongo

Rundt 1300 sivile er drept som følge av konflikt i Den demokratiske republikken Kongo i løpet av de siste åtte månedene, ifølge FN. Nyhetsbyrået AFP melder også at en halv million mennesker skal være drevet på flukt i landet i løpet av ni måneder..

NRK - 30 minutter siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..

NRK - 1 time siden

Øya vil ha uteservering

Øyafestivalen er avlyst, men arrangøren har søkt kommunen om å få ha uteservering i Tøyenparken i hele sommer. – Vi må finne på noe kreativt, sier daglig leder til Dagsavisen. De ser for seg øltelt, matboder og kulturelle innslag..

NRK - 1 time siden

Sier de har kontroll på viruset

Koronaviruset skal være under kontroll i Frankrike, som har begynt å lempe på smitteverntiltakene. – Viruset er fortsatt i omløp, men sprer seg sakte, sier lederen for landets rådgivende forskningsråd, Jean-François Delfraissy, til France Inter..

NRK - 1 time siden

Nye regler for opphold i Norge

I dag endrer regjeringen reglene for opphold for ofre for menneskehandel. Mens man tidligere måtte avgi forklaring til politiet i en menneskehandel-sak for å kunne få opphold, holder det nå å forklare seg om alvorlig kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Vil stramme inn våpen-straff

Strengere straffer for oppbevaring og smugling av ulovlige våpen skal bidra til å få bukt med Sveriges kriminelle nettverk, håper landets regjering. Lovforslaget er en del av regjeringens 34-punktsprogram med tiltak mot kriminelle nettverk..

NRK - 1 time siden

Norwegian-fall 97,8 prosent i mai

Flyselskapet Norwegian fraktet 97,8 prosent færre passasjerer i mai i år enn samme måned i fjor. Selskapet fraktet 74.401 passasjerer i mai i år, mens tallet samme måned i fjor var drøyt 3,36 millioner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt