NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 08:41

NRK - 15 feb. 20 kl. 00:16

139 nye virusdødsfall i Kina

Tallet på døde av det nye koronaviruset fortsetter å stiger. Lørdag meldes det om 139 nye dødsfall i den hardt rammede Hubei-provinsen i Kina. Det opplyser kinesiske helsemyndigheter, ifølge nyhetsbyrået AFP. Det er registrert 2420 nye tilfeller..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hubei, Kina, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 139, nye, virusdødsfalli , Kina
NRK - 13 feb. 20 kl. 00:52

242 nye virusdødsfall i Kina

Det er avdekket 14.840 nye tilfeller av koronaviruset covid-19, i den hardt rammede Hubei-provinsen i Kina. Det opplyser kinesiske helsemyndigheter torsdag.

NRK - 27 feb. 20 kl. 02:48

29 nye virusdødsfall i Kina

Kina har registrert sitt laveste antall dødsfall på ett døgn som følge av det nye koronaviruset på nesten én måned, mens antall nye smittede går litt opp. Mens 29 nye liv er gått tapt blant dem som var diagnostisert er nye smittetilfeller 433..

NRK - 16 feb. 20 kl. 23:50

100 nye virusdødsfall i Kina

Det er registrert 100 nye dødsfall av koronavirus i Hubei-provinsen i Kina. Tallet på døde er nå oppe i 1696, melder nyhetsbyrået Reuters. Det er registrert 1933 nye tilfeller av koronavirus i provinsen, opplyser.

NRK - 21 jan. 20 kl. 05:29

Nytt virusdødsfall i Kina

Det nye corona-viruset som har brutt ut i Kina har nå krevd sitt fjerde dødsoffer. En 89 år gammel mann som bodde i byen Wuhan døde av viruset, melder BBC. Det er til nå rapportert om mer enn 200 tilfeller av viruset i Kina..

NRK - 22 jan. 20 kl. 03:22

Ni virusdødsfall i Kina

Ni personer er til nå bekreftet døde etter å ha blitt syke av det nye svært smittsomme coronaviruset i Kina, melder nyhetsbyrået AFP. Totalt 440 tilfeller er registrert opplyser kinesiske helsemyndigheter onsdag..

NRK - 06 mars 20 kl. 03:37

30 nye virusdødsfall i Kina

De daglige dødstallene etter utbruddet av koronavirus i Kina fortsetter å falle. Fredag opplyste myndighetene at 30 personer var døde siste døgn. 31 personer ble meldt døde av viruset torsdag, også det en nedgang fra 38 dagen før..

NRK - 08 mars 20 kl. 02:50

27 nye virusdødsfall i Kina

Kinesiske myndigheter melder søndag at det er 27 nye døde av koronaviruset det siste døgnet, og det totale antallet døde er nå 3097. Det var 44 nye smittede, de fleste i Hubei-provinsen, ifølge den nasjonale helse-kommisjonen..

E24 - 27 jan. 20 kl. 09:01

Virusfrykt senker Oslo Børs: Faller over én prosent

Den nye uken starter med tydelig børsfall etter flere virusdødsfall i Kina gjennom helgen..

E24 - 27 jan. 20 kl. 05:51

Oljeprisen og Tokyo-børsen faller etter nye virusdødsfall

Markedet fortsetter å tynges av Kina-viruset. Pilene peker ned i alle åpne markeder på morgenkvisten..

E24 - 27 jan. 20 kl. 09:01

Virusfrykt senker Oslo Børs: Faller kraftig fra start

Den nye uken starter med tydelig børsfall etter flere virusdødsfall i Kina gjennom helgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Høye flypriser i juni

Nordmenn kan igjen begynne å reise til utlandet, og det sender flyprisene i været, ifølge SSB. Prisene på passasjertransport med fly steg 18,7 prosent, og det var de estimerte prisene på utenlandsreiser som stod bak økningen..

NRK - 30 minutter siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 45 minutter siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 1 time siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 1 time siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

NRK - 1 time siden

Smitterekord i Mexico

Mexico registrerte torsdag 7.280 nye tilfeller av koronasmitte, det høyeste antall på én dag hittil. Dessuten døde 730 mennesker.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt