P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 06:48

P4 - 23 May 20 kl. 11:09

139 dødsfall i Russland

Det har vært 139 koronarelaterte dødsfall i Russland det siste døgnet.
Det opplyser myndighetene i landet, i følge nyhetsbyrået Retuers.
Til sammen har nå 3388 personer mistet livet av koronaviruset i Russland. Og 335 882 er bekreftet smittet..
Les mer på P4


Les mer om:
Russland, Retuers

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 139, dødsfalli , Russland
P4 - 24 May 20 kl. 10:20

153 koronadødsfall i Russland

Det har blitt innrapportert 153 koronarelaterte dødsfall i Russland det siste døgnet. Dette er den høyeste økningen i dødsfall i løpet av ett døgn siden pandemien startet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn ble det rapportert inn 139 dødsfall.

NRK - 11 Apr 20 kl. 10:31

Over 100 dødsfall i Russland

Totalt er 106 korona-relaterte dødsfall registrerte i Russland, melder Reuters laurdag. Det er ein auke på tolv dødsfall frå dagen før. Til saman er 13.

NRK - 23 May 20 kl. 13:57

139 nye koronadødsfall i Russland

I Russland er det registert 139 nye koronarelaterte dødsfall det siste døgnet. Dermed er det totalt 3.388 som har dødd av virussykdommen ifølge nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 03 Jun 20 kl. 10:54

178 nye dødsfall i Russland

Russland rapporterer om 8 536 nye smittetilfeller av Covid-19. I tillegg til 178 dødsfall det siste døgnet. Det gjør at det totale antalle på smittede i landet nå er 432 277.

NRK - 24 May 20 kl. 10:04

Rekordmange koronadødsfall

I Russland er det registrert 153 nye koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Det er det høyeste tallet landet har hatt i løpet av koronapandemien. Totalt er det nå 3541 personer som har dødd av viruset i Russland..

P4 - 17 May 20 kl. 11:57

Mange nye tilfeller i Russland

I Russland fortsetter antall nye bekreftede smittetilfeller å øke kraftig. Nesten 10.000 har fått påvist koronasmitte det siste døgnet, og over 280.

P4 - 12 Apr 20 kl. 11:22

2000 smittetilfeller i Russland

Russland har registrert nesten 2200 nye smittetilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er den største økningen i smittetilfeller fra en dag til en annen så langt for Russland. I følge Worldometers er det nå registrert 130 koronarelaterte dødsfall i Russland..

NRK - 17 timer siden

Koronadødstall øker i Russland

Russland har registrert 197 dødsfall som følge av covid-19 det siste døgnet. Det er langt flere enn de 144 som ble registrert døde fredag. I alt har 458.

NRK - 23 May 20 kl. 09:52

139 nye koronadødsfall i Russland

I Russland er 139 personer døde som følge av covid-19-sykdom det siste døgnet. Dermed går tallet på døde ned. Dagen før ble det registrert 150 døde som er det høyeste dødstallet på et døgn.

NRK - 10 May 20 kl. 09:59

88 nye dødsfall i Russland

I Russland er det registrert 88 dødsfall siste døgn, og til sammen har over 1900 dødd i forbindelse med koronapandemien. Det viser tall fra myndighetene. Det er registrert 11.

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 7 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 7 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 7 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 7 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 7 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 8 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 8 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 8 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 8 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt