VG > Sport

Thursday, 16 August, 12:05

VG - 09 Aug 18 kl. 22:38

Langskudd ødela for Sarpsborg: – Rijeka hadde blåst gjennom Eliteserien

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg – Rijeka 1–1) Nykjøpte Aleksander Vasjutin (23) hadde stengt målet, Sarpsborg plaget livet av Rijeka på hver eneste dødball – så kom langskuddet som torpederte et perfekt utgangspunkt..
Les mer på VG


Les mer om:
Sarpsborg, Aleksander Vasjutin, Rijeka, Eliteserien

Dele artikeln

39 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Langskudd, ødela, for, Sarpsborg, Rijeka, hadde, blåst, gjennom, Eliteserien
VG - 15 Apr 18 kl. 21:51

Brann vant tabbe-drama i Sarpsborg

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08-Brann 1–2) I forrige bortekamp ødela Bismar Acosta (31) for Brann med en absurd tabbe. Dagens fra keeper Samuel Sahin-Radlinger (25) var enda merkeligere..

VG - 12 Aug 18 kl. 19:51

Kippe så rødt i nytt Lillestrøm-tap

(Sarpsborg 08 - Lillestrøm 2–0) På 86 sekunder fikk Frode Kippe to gule kort, ble vist ut og ødela for sitt Lillestrøm i Sarpsborg..

VG - 28 May 18 kl. 20:51

Dommeren innrømmer feil : – Jeg legger meg flat

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 – Stabæk 4-2) Sarpsborg 08 slo Stabæk for første gang på hjemmebane siden opprykket, men det var en dommeravgjørelse før pause som fikk mest oppmerksomhet på Sarpsborg stadion..

VG - 28 May 18 kl. 20:51

Dommeren i fokus da Sarpsborg 08 slo Stabæk : – Det er trist

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 – Stabæk 4-2) Sarpsborg 08 slo Stabæk for første gang på hjemmebane siden opprykket, men det var en dommeravgjørelse før pause som fikk mest oppmerksomhet på Sarpsborg stadion..

VG - 29 Apr 18 kl. 19:51

Keeperhelten Falch reddet Sarpsborg: - Jeg har studert ham

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt 0 - 0) Sarpsborg 08 var best og skapte mest, men til slutt sørget Aslak Falchs (25) strafferedning på overtid at de i det hele tatt fikk med seg poeng..

VG - 02 Aug 18 kl. 22:36

Sarpsborg videre på bortemål

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg-St. Gallen 1–0, til sammen 2–2) Dansken Patrick Mortensen (29) scoret seiersmålet som gjorde at Sarpsborg har avansert til tredje runde i Europa League-kvalifiseringen. Bortemålet i Sveits ble gull verdt..

VG - 09 Aug 18 kl. 22:38

Sarpsborg-kvelden ødelagt syv minutter før slutt

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg – Rijeka 1–1) Nykjøpte Aleksander Vasjutin (23) hadde stengt målet, Sarpsborg plaget livet av Rijeka på hver eneste dødball – så kom langskuddet som torpederte et perfekt utgangspunkt..

VG - 29 Apr 18 kl. 19:51

Sarpsborg misbrukte gigantsjanser - Glimt med straffebom på overtid

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt 0 - 0) For fjerde kamp på rad gikk Sarpsborg 08 seierløse av banen. Men tre minutter før slutt kunne det blitt enda verre for Geir Bakkes menn..

VG - 07 May 18 kl. 20:52

Normann scoret og fikk rødt kort i dramatisk kamp mellom Sarpsborg og Molde

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 – Molde 2–2) Fire mål, en perlescoring, flere omdiskuterte straffesituasjoner og direkte rødt kort. Oppgjøret mellom Sarpsborg og Molde inneholdt alt – absolutt alt..

VG - 16 May 18 kl. 19:52

Start knust av Sarpsborg: Sjekk skrekk-statistikken

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08-Start 4–0) I kveld gruset av en glitrende Amin Askar og Sarpsborg. Ni kamper uten seier og jumboplass. Det er ingen nyhet at Start sliter i Eliteserien.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Serie A-kjennere om Inters sommer: – Nært sensasjonelt

Inter har hentet flere spillere av høy internasjonal klasse i dette overgangsvinduet. Flere som følger Serie A tett mener Milano-klubben kan ta opp kampen med Juventus i Italia – og hevde seg i Europa..

VG - 1 time siden

Kjell Jonevret ønsker Norge-retur

Den tidligere Molde- og Viking-treneren er mer enn åpen for en retur til norsk fotball, men er overrasket over at ingen klubber i Eliteserien har tatt kontakt. Samtidig forteller han om det mest bisarre som skjedde mens han var trener i Sør-Afrika..

VG - 2 timer siden

Vålerenga Hockey reddes av tre rike onkler

Bilforhandler Egil Stenshagen (70) går sammen med to andre rike finansmenn inn som aksjonærer i Vålerenga Ishockey og redder klubben økonomisk etter utsettelsene av Nye Jordal Amfis åpningsdato..

VG - 2 timer siden

Derfor valgte «Smáradona» LSK

ÅRÅSEN (VG) På et halvt år gikk Arnór Smárason (29) fra å være i den islandske landslagstroppen og ha startplass i Hammarby til benketilværelse i Sverige og sofaplass under VM. Derfor var en overgang til Lillestrøm en vinn-vinn-situasjon for islendingen..

VG - 5 timer siden

Krüger har tatt rollen til Sundby på landslaget

STEINKJER (VG) Ingen er i nærheten av Simen Hegstad Krüger (25) på trening..

VG - 5 timer siden

Ekspertene etter det heftige overgangsvinduet: – Tror ikke Rosenborg er forsterket

Molde har hentet kvalitet, Brann har klinket til – men Rosenborg fremstår ikke som om de har forsterket laget. Det er dommen fra TV 2-ekspert Jesper Mathisen etter et overgangsvindu som har vært litt utenom det vanlige..

VG - 6 timer siden

Sveitsisk magasin: Schumacher flyttes til Mallorca

Den hardt skadde Formel 1-legenden og familien skal være på flyttefot..

VG - 11 timer siden

Komplett oversikt: Her er alle Eliteserie-overgangene i sommer

Overgangsvinduet i Eliteserien er nå stengt. Mange lag har gjort store endringer. Se oversikt over alle overgangene her:.

VG - 12 timer siden

Start blar opp for Akinyemi

Nigerianeren Adeleke Akinyemi blir hentet til Start. Antagelig er overgangssummen i nærheten av klubbrekorden..

VG - 12 timer siden

Costa banens soleklare ener da Atletico tok sesongens første tittel

(Real Madrid - Atletico Madrid 2–4) Diego Costa var banens beste da han scoret to mål og hadde to hockey-assists da Atletico Madrid vant supercupfinalen. Storkampen av spissen gjorde at savnet av Antoine Griezmann var minimalt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt