NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:25

NRK - 09 Aug 18 kl. 05:41

Får kritikk etter vielse

KrF-politiker Geir Bekkevold får kritikk fra deler av partiet etter at han viet et lesbisk par. Paret som ble viet var partiets egen kommunikasjonssjef og hennes samboer. Bekkevold sier til Varden at han også har fått mange positive tilbakemeldinger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Geir Bekkevold, Varden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får kritikk, etter, vielse
NRK - 28 Aug 18 kl. 13:13

168 utmeldt av KrF etter homo-bråk

Til sammen 168 KrF-medlemmer har meldt seg ut av politiske årsaker etter at stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevolds vielse av et lesbisk par ble kjent. Samtidig har nesten like mange, 149 personer, meldt seg inn, melder avisa Vårt Land..

Dagbladet - 21 Apr 18 kl. 20:59

Brannvesenet får sterk kritikk etter Frodes varsling

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen får kritikk i revisjonsrapport etter varslingssak i fjor..

NRK - 25 Jun 18 kl. 16:42

Krass kritikk etter eggskandale

Både bønder og mattilsyn i Nederland får kritikk etter den store eggskandalen i fjor. Millioner av egg ble trukket fra butikkene etter funn av instektmiddelet fipronil i eggene. En granskningskomité mener tilsynet burde varslet myndighetene tidligere..

Aftenposten - 23 Aug 18 kl. 08:17

Hareide etter strid rundt vielse av homofilt par: – Jeg har nok undervurdert denne saken

KrF-leder Knut Arild Hareide sier at han «undervurderte sprengkraften» som ble utløst etter vielsen av et homofilt par..

NRK - 11 Jan 19 kl. 19:52

Får kritikk etter ulve-utspill

Turtøyprodusenten Stormberg får massiv kritikk, etter å ha ytret seg i ulvesaken igjen. Flere har nå bestemt seg for å boikotte klærne de produserer fordi de er positive til ulv i norsk natur..

NRK - 15 Aug 18 kl. 15:20

Melder seg ut etter vielse

KrF har fått 50 utmeldinger de to siste ukene. KrF opplyser at årsakene som oppgis for utmeldingene blant annet er den likekjønnede vielsen som partiets familiepolitiske talsmann, Geir Jørgen Bekkevold, gjorde i sommer..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 18:04

Over 100 personer har meldt seg ut av KrF etter homo-vielse

Over hundre personer har meldt seg ut etter at KrF-er Geir Jørgen Bekkevold, som er prest av yrke, nylig viet partiets homofile kommunikasjonssjef. – Jeg forstår reaksjonene der ute, sier Olaug Bollestad..

Aftenposten - 15 Dec 18 kl. 00:15

Avlyser French-foredrag etter kraftig kritikk

Kvinnekonferansen Svarta Bjørn i Narvik har valgt å avlyse foredraget med drapsdømte Joshua French etter skarp kritikk..

Aftenposten - 23 Aug 18 kl. 08:17

Hareide etter strid rundt vielse av homofilt par: Har full tillit til Bekkevold

– Det Bekkevold gjør som prest skal jeg ikke legge meg opp i, sier KrF-leder Knut Arild Hareide..

Klartale - 13 Sep 18 kl. 11:24

Norge får kritikk etter bombing i Libya

Norske kampfly var med og bombet opprørere til makta. Nå får Norge kritikk fra et utvalg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump ut på ny mot Pelosi

USAs president Donald Trump er fortsatt rasende over at Demokratenes Nancy Pelosi avviste hans såkalte kompromiss. Men forslaget kan havne i Senatet. Trump har tilbudt Demokratene det han mener er et fornuftig kompromiss for å løse budsjettstriden..

NRK - 30 minutter siden

Mann knivstukket i Stockholm

En mann i 20-års alderen er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i Stockholm søndag. Hendelsen blir betegnet som drapsforsøk av politiet. Mannen er ikke livstruet skadet.

NRK - 30 minutter siden

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 1 time siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 1 time siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 1 time siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 1 time siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 1 time siden

Hyller Kongos Tshisekedi

Den afrikanske union (AU) har uttrykt tvil til det offisielle valgresultatet i Kongo. Opposisjonsleder Tshisekedi vant foran Fayulu. Andre afrikanske ledere har gratulert påtroppende president Felix Tshisekedi med seieren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt