NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:04

NRK - 09 Aug 18 kl. 05:41

Får kritikk etter vielse

KrF-politiker Geir Bekkevold får kritikk fra deler av partiet etter at han viet et lesbisk par. Paret som ble viet var partiets egen kommunikasjonssjef og hennes samboer. Bekkevold sier til Varden at han også har fått mange positive tilbakemeldinger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Geir Bekkevold, Varden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får kritikk, etter, vielse
Dagbladet - 21 Apr 18 kl. 20:59

Brannvesenet får sterk kritikk etter Frodes varsling

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen får kritikk i revisjonsrapport etter varslingssak i fjor..

NRK - 25 Jun 18 kl. 16:42

Krass kritikk etter eggskandale

Både bønder og mattilsyn i Nederland får kritikk etter den store eggskandalen i fjor. Millioner av egg ble trukket fra butikkene etter funn av instektmiddelet fipronil i eggene. En granskningskomité mener tilsynet burde varslet myndighetene tidligere..

NRK - 20 timer siden

Melder seg ut etter vielse

KrF har fått 50 utmeldinger de to siste ukene. KrF opplyser at årsakene som oppgis for utmeldingene blant annet er den likekjønnede vielsen som partiets familiepolitiske talsmann, Geir Jørgen Bekkevold, gjorde i sommer..

Dagbladet - 15 May 18 kl. 13:19

Israel får massiv kritikk for drap på sivile palestinere

Israel får knusende kritikk for sin maktbruk etter at nær 60 palestinske demonstranter ble drept på Gazastripen..

NRK - 20 Jun 18 kl. 14:42

USA får kritikk

USA får kritikk for å forlate FNs menneskerettsråd. Blant landene som er skuffet over USAs avgjørelse er Sverige, Danmark, Kina og Russland. Også Amnesty International og Human Rights Watch kommer med kritikk av USAs avgjørelse..

NRK - 30 Jul 18 kl. 13:44

Kritikk etter isbjørnangrep

Turfølget avfyrte varselskudd for skremme bort isbjørnen før den angrep en 42 år gammel tysker på Svalbard lørdag. Rederiet og mannskapet får nå kritikk, blant annet av den britiske komikeren Ricky Gervais, skriver Dagbladet..

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 17:23

Eminem-konserten får kritikk for dårlig lyd og mobildekning - men arrangørene er stolte av arrangementet

Arrangør Atomic Soul møter kritikk fra flere hold etter lørdagens show, men av politiet får de skryt..

NRK - I førrgår: 18:05

Fikk sparken etter Trump-kritikk

FBI-agenten Peter Strzok, som i fjor ble fjernet fra Russland-granskingen på grunn av tekstmeldinger med kritikk av president Donald Trump, har fått sparken. Strzoks advokat kritiserer avskjedigelsen, som han mener er et resultat av politisk press..

Aftenposten - 01 Aug 18 kl. 05:38

KrF: Stortinget retter trolig kritikk mot regjeringen

KrFs Hans Fredrik Grøvan mener det er «svært sannsynlig» at Stortinget retter kritikk mot regjeringen etter Riksrevisjonens slakt av terrorsikringen..

Hegnar.no - 05 Jun 18 kl. 13:31

Får ny kritikk for manglende terrorsikring

Igjen retter Riksrevisjonen sterk kritikk mot Justisdepartementet for ikke å ha fulgt opp kravene til såkalt objektsikring godt nok..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt