NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:52

NRK - 09 Aug 18 kl. 05:41

Får kritikk etter vielse

KrF-politiker Geir Bekkevold får kritikk fra deler av partiet etter at han viet et lesbisk par. Paret som ble viet var partiets egen kommunikasjonssjef og hennes samboer. Bekkevold sier til Varden at han også har fått mange positive tilbakemeldinger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Geir Bekkevold, Varden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får kritikk, etter, vielse
NRK - 28 Aug 18 kl. 13:13

168 utmeldt av KrF etter homo-bråk

Til sammen 168 KrF-medlemmer har meldt seg ut av politiske årsaker etter at stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevolds vielse av et lesbisk par ble kjent. Samtidig har nesten like mange, 149 personer, meldt seg inn, melder avisa Vårt Land..

Dagbladet - 21 Apr 18 kl. 20:59

Brannvesenet får sterk kritikk etter Frodes varsling

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen får kritikk i revisjonsrapport etter varslingssak i fjor..

NRK - 25 Jun 18 kl. 16:42

Krass kritikk etter eggskandale

Både bønder og mattilsyn i Nederland får kritikk etter den store eggskandalen i fjor. Millioner av egg ble trukket fra butikkene etter funn av instektmiddelet fipronil i eggene. En granskningskomité mener tilsynet burde varslet myndighetene tidligere..

Aftenposten - 23 Aug 18 kl. 08:17

Hareide etter strid rundt vielse av homofilt par: – Jeg har nok undervurdert denne saken

KrF-leder Knut Arild Hareide sier at han «undervurderte sprengkraften» som ble utløst etter vielsen av et homofilt par..

NRK - 15 Aug 18 kl. 15:20

Melder seg ut etter vielse

KrF har fått 50 utmeldinger de to siste ukene. KrF opplyser at årsakene som oppgis for utmeldingene blant annet er den likekjønnede vielsen som partiets familiepolitiske talsmann, Geir Jørgen Bekkevold, gjorde i sommer..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 18:04

Over 100 personer har meldt seg ut av KrF etter homo-vielse

Over hundre personer har meldt seg ut etter at KrF-er Geir Jørgen Bekkevold, som er prest av yrke, nylig viet partiets homofile kommunikasjonssjef. – Jeg forstår reaksjonene der ute, sier Olaug Bollestad..

Aftenposten - 23 Aug 18 kl. 08:17

Hareide etter strid rundt vielse av homofilt par: Har full tillit til Bekkevold

– Det Bekkevold gjør som prest skal jeg ikke legge meg opp i, sier KrF-leder Knut Arild Hareide..

Klartale - 13 Sep 18 kl. 11:24

Norge får kritikk etter bombing i Libya

Norske kampfly var med og bombet opprørere til makta. Nå får Norge kritikk fra et utvalg..

Dagbladet - 15 May 18 kl. 13:19

Israel får massiv kritikk for drap på sivile palestinere

Israel får knusende kritikk for sin maktbruk etter at nær 60 palestinske demonstranter ble drept på Gazastripen..

VG - 23 Aug 18 kl. 17:59

KrF i homospagaten

Den bitre partistriden rundt en vielse av to kvinner viser at KrF sliter med sin egen fortid. Motstand mot homofil kjærlighet og ekteskap mellom to av samme kjønn har gått ut på dato..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

NRK - 15 minutter siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 30 minutter siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 1 time siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 18 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 3 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 3 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt