VG > Økonomi

Sunday, 20 January, 22:19

VG - 09 Aug 18 kl. 00:04

Boris Johnson i burka-bråk

Statsminister Theresa May ber Boris Johnson si unnskyld etter å ha sammenlignet muslimske damer i burka med postkasser..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Theresa May, Boris Johnson, Johnson

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boris, Johnsoni , burka-bråk
Hegnar.no - 08 May 18 kl. 11:50

Boris Johnson avviser May

Storbritannias utenriksminister Boris Johnson langer ut mot tollpartnerskapet som statsminister Theresa May ønsker med EU etter brexit. .

Hegnar.no - 14 Nov 18 kl. 06:00

Boris Johnson vil stemme mot brexitavtale

Tidligere utenriksminister Boris Johnson mener brexitavtalen med EU vil føre til at Storbritannia blir en «vasallstat» og sier han vil stemme mot avtalen..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 06:04

Boris Johnson vil stemme mot brexitavtale

Tidligere utenriksminister Boris Johnson mener brexitavtalen med EU vil føre til at Storbritannia blir en «vasallstat» og sier han vil stemme mot avtalen..

P4 - 09 Jul 18 kl. 16:10

Boris Johnson går av som utenriksminsiter

Den britisk utenriksministerern Boris Johnson går nå av. Det melder flere britiske medier. Statsministerens kontor skriver i en uttalelse at en ny etterkommer vil bli annonsert om kort tid.

NRK - 28 Sep 18 kl. 16:15

Boris Johnson med nye angrep på May

Theresa Mays brexitplan førte til at Boris Johnson trakk seg fra regjeringen i protest før sommeren. I dag kommer han med sin egen alternative plan i The Daily Telegraph. Der stempler han Mays plan som en «moralsk og intellektuell ydmykelse»..

Dagbladet - 09 Jul 18 kl. 16:05

Nå: Boris Johnson trekker seg

Boris Johnson trekker seg som britisk utenriksminister. Det melder Sky News..

NRK - 03 Sep 18 kl. 04:52

Johnson spår EU-seier

I en kronikk The Telegraph mandag, skriver tidligere utenriksminsiter i Storbritannia og brexitforkjemper Boris Johnson at den kommende brexitavtalen er nøye regissert og kjent av deltakerne på forhånd. Johnson spår at avtalen vil favorisere EU..

NRK - 15 Apr 18 kl. 11:12

Boris Johnson: Ikke flere angrep

Storbritannias utenriksminister Boris Johnson sier det ikke ligger noen forslag på bordet om ytterligere angrep i Syria. Han sier også at det var overveldende grunner til at angrepet var den riktige reaksjonen..

NRK - 09 Jul 18 kl. 21:13

May til Johnson: – Litt overrasket

Statsminister Theresa May svarer i et brev til Boris Johnson at hun beklager - og «er litt overrasket» - over at Johnson trakk seg som utenriksminister, etter at de hadde «produktive samtaler» fredag..

NRK - 08 May 18 kl. 12:32

Johnson går mot brexit-plan

Storbritannias utenriksminister Boris Johnson reagerer på tollpartnerskapet statsminister Theresa May ønsker med EU etter brexit. – Får man dette, vil det bli et helt vanvittig system der krever toll for EU på grensa til Storbritannia, sier Johnson..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Giuliani: Trump diskuterte byggeprosjekt i Moskva fram til presidentvalget

Advokat Rudy Giuliani åpner for at president Donald Trump og tidligere advokat Michael Cohen kan ha diskutert Cohens omstridte vitnemål i kongressen..

VG - 5 timer siden

Kommune ber barn slette «mobbeapp»: – Enkelte har blitt grovt uthengt

Skoler i Halden kommune har sett tilfeller av grov hets, og seksualisert og vulgært språk, i appen som benyttes av barn helt ned i barneskolealder..

VG - 14 timer siden

En person omkommet etter brann i Sogndal

En mann i 70-årene er bekreftet omkommet og 18 personer er evakuert etter at det brøt ut en brann i en blokk i Sogndal sentrum natt til søndag..

VG - 14 timer siden

VG Mener: Må kjempe for rettigheter

Det er én god og én dårlig nyhet i årsrapporten fra Human Rights Watch (HRW). Den dårlige er nye omfattende brudd på menneskerettighetene. Den gode er at det er blitt et sterkere engasjement for å forsvare disse grunnleggende verdiene..

VG - 22 timer siden

Politiet etterforsker mulig bilbombe i Nord-Irland

Politiet i Nord-Irland etterforsker en mulig bilbombe utenfor et rettslokale i byen Londonderry. Ingen skal være skadet..

VG - Igår: 21:03

Trump med nytt tilbud til demokratene for å stoppe «shutdown»

President Donald Trump åpner opp for nye forslag for å løse budsjettkonflikten mellom republikanerne og demokratene, men viker ikke fra kravet sitt om å bygge den omstridte grensemuren..

VG - Igår: 18:21

To personer driver på et isflak i Drammenselva

To personer i 20-årene driver lørdag kveld på et isflak i Drammenselva i Åmot i Buskerud. Et Sea King-helikopter er på vei..

VG - Igår: 14:53

Eks-skolesjef Søgnen i interne e-poster: Advarte mot byrådets skolepolitikk

Eks-skolesjef Astrid Søgnen advarte i interne e-poster mot at det nye Oslo-byrådet gikk ut i mediene med egen politikk om mindre elevvurdering i skolen..

VG - I førrgår: 21:44

Stopper svinekjøtt i ansattmåltid på kveldstid

Hotel Norge i Bergen har sluttet med svinekjøtt til sine ansatte på kveldstid. Vi er opptatt av mangfold og å tilpasse oss de ansattes ønsker sier hotelldirektøren..

VG - Igår: 12:03

Ber om gransking av saker behandlet av siktet tingrettsdommer

Oslo tingrett må granske overgrepssaker som er behandlet av dommeren som er siktet for besittelse av overgrepsmateriale, mener advokatfirmaet Barneadvokatene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt