VG > Økonomi

Monday, 22 October, 07:44

VG - 09 Aug 18 kl. 00:04

Boris Johnson i burka-bråk

Statsminister Theresa May ber Boris Johnson si unnskyld etter å ha sammenlignet muslimske damer i burka med postkasser..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Theresa May, Boris Johnson, Johnson

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boris, Johnsoni , burka-bråk
Hegnar.no - 08 May 18 kl. 11:50

Boris Johnson avviser May

Storbritannias utenriksminister Boris Johnson langer ut mot tollpartnerskapet som statsminister Theresa May ønsker med EU etter brexit. .

P4 - 09 Jul 18 kl. 16:10

Boris Johnson går av som utenriksminsiter

Den britisk utenriksministerern Boris Johnson går nå av. Det melder flere britiske medier. Statsministerens kontor skriver i en uttalelse at en ny etterkommer vil bli annonsert om kort tid.

NRK - 28 Sep 18 kl. 16:15

Boris Johnson med nye angrep på May

Theresa Mays brexitplan førte til at Boris Johnson trakk seg fra regjeringen i protest før sommeren. I dag kommer han med sin egen alternative plan i The Daily Telegraph. Der stempler han Mays plan som en «moralsk og intellektuell ydmykelse»..

Dagbladet - 09 Jul 18 kl. 16:05

Nå: Boris Johnson trekker seg

Boris Johnson trekker seg som britisk utenriksminister. Det melder Sky News..

NRK - 03 Sep 18 kl. 04:52

Johnson spår EU-seier

I en kronikk The Telegraph mandag, skriver tidligere utenriksminsiter i Storbritannia og brexitforkjemper Boris Johnson at den kommende brexitavtalen er nøye regissert og kjent av deltakerne på forhånd. Johnson spår at avtalen vil favorisere EU..

NRK - 15 Apr 18 kl. 11:12

Boris Johnson: Ikke flere angrep

Storbritannias utenriksminister Boris Johnson sier det ikke ligger noen forslag på bordet om ytterligere angrep i Syria. Han sier også at det var overveldende grunner til at angrepet var den riktige reaksjonen..

NRK - 09 Jul 18 kl. 21:13

May til Johnson: – Litt overrasket

Statsminister Theresa May svarer i et brev til Boris Johnson at hun beklager - og «er litt overrasket» - over at Johnson trakk seg som utenriksminister, etter at de hadde «produktive samtaler» fredag..

NRK - 08 May 18 kl. 12:32

Johnson går mot brexit-plan

Storbritannias utenriksminister Boris Johnson reagerer på tollpartnerskapet statsminister Theresa May ønsker med EU etter brexit. – Får man dette, vil det bli et helt vanvittig system der krever toll for EU på grensa til Storbritannia, sier Johnson..

NRK - 02 Oct 18 kl. 16:49

Johnson refset May under landsmøte

Tidligere utenriksminister i Storbritannia, Boris Johnson refset statsminister Theresa Mays brexitplan i sin tale under De konservatives partilandsmøte. – Det er på tide å skrote Chequers-avtalen, som bare er lureri, sa Johnson til folk i salen..

E24 - 09 Jul 18 kl. 16:05

Storbritannias utenriksminister Boris Johnson går av

Den britiske utenriksministeren Boris Johnson går av, melder britiske medier. Hans etterkommer vil bli kunngjort om kort tid, skriver statsminister Theresa May i en uttalelse..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Uklokt abort-vedtak

Abortloven er det beste kompromisset vi kan få på området. AUFs nye abortvedtak truer enigheten..

VG - 2 timer siden

Morgenoppdatering 22.10.18

Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 11 timer siden

Drapsmistenkte Makaveli Lindén: Skal ha blitt løslatt for to måneder siden

UPPSALA (VG) 20-åringen som er siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto skal ha vært etterlyst i Sverige siden 18. oktober..

VG - 13 timer siden

Saudi-Arabia: Drapet på Khashoggi var en fryktelig feiltakelse

Saudi-Arabias utenriksminister kaller drapet på Jamal Khashoggi en «fryktelig feiltakelse», men hevder at kronprins Mohammed bin Salman ikke visste om det..

VG - 17 timer siden

Skrev boken om Rønneberg: – Britene oppdaget det unike ledertalentet i ham

Den storvokste unggutten fra Norge var bare 23 år gammel, men britene så et uvanlig talent i ham. Han ble valgt til å lede den spektakulære og høyst risikable sabotasjeaksjonen mot tyskernes tungtvannsanlegg på Vemork..

VG - 19 timer siden

Nok et nederlag for Hareide: Bare 27 prosent av KrF Kvinner støtter ham

Den nye lederen i KrF Kvinner, Oddbjørg Minos, vil ikke følge partileder Knut Arild Hareide. Det er det bare 27 prosent av KrF Kvinner som vil..

VG - 18 timer siden

Khashoggi hardt ut mot mektig kronprins rett før sin død

Rett før han døde, kritiserte Jamal Khashoggi Saudi-Arabias mektige kronprins Mohammed bin Salman i et intervju med Newsweek..

VG - 19 timer siden

Fiskebåtforliset: – Bølger slo inn i båten og stanset motoren

De overlevende fra fiskebåtforliset i Gloppefjorden lørdag kveld har fortalt at bølger slo inn i båten og stanset motoren – og da kom et enda mer vann inn i båten..

VG - 21 timer siden

Cowboyer og indianere

I to og et halvt år har Donald Trump foraktfullt kalt den progressive senatoren Elisabeth Warren for «Pochahontas». Denne uken sørget hun for at han kom til å fortsette med det..

VG - Igår: 00:03

Varsler nytt intenst regnvær over Vestlandet mandag kveld

Det regner kraftig over Vestlandet søndag formiddag, og nå ser det ut til at enda en ny omgang med kraftig regn kommer inn mandag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt