NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:31

NRK - 11 Jul 18 kl. 12:20

Ikke Natos ansvarsområde

Det er ikke innenfor Natos ansvarsområde å ha meninger om gassledningen Nord Stream 2, som skal levere gass fra Russland til Tyskland, mener Jens Stoltenberg. – Det er en nasjonal avgjørelse, sa Nato-sjefen onsdag formiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Natos, Nord Stream, Russland, Tyskland, Jens Stoltenberg, Nato

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, Natos, ansvarsområde
Aftenposten - 10 Jul 18 kl. 13:41

Dagen før Trump kommer la Stoltenberg frem nye tall. De gir ikke Norge grunn til å juble.

BRUSSEL (Aftenposten): Stadig flere land oppfyller NATOs toprosentmål, mens Norge faller en plass på NATOs ranking..

Dagbladet - 29 Jan 19 kl. 07:33

Trine er riktig dame for likestillingsjobben

Det er helt vanlig å endre på ansvarsområdene til statsrådene når en ny regjering trer sammen i Norge..

NRK - 22 Jan 19 kl. 17:53

Nye statsrådar møter i Dagsnytt 18

Dei nye statsrådane er med i dagens Dagsnytt 18. Det blir også debatt om delinga av ansvarsområde og regjeringas digitale satsing..

Dagbladet - 10 Jul 18 kl. 14:07

Roste Trumps lederskap etter Nato-kritisk melding

Natos generalsekretær snakket opp Natos økte pengebruk på forsvar. Men det første Jens Stoltenberg måtte svare på, var et spørsmål om Trumps kritiske Twitter-meldinger..

P4 - 08 Jun 18 kl. 17:14

Hjelp til Afghanistan i fire år

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener den økonomiske hjelpen til afghanske sikkerhetsstyrker bør holdes på dagens nivå helt til 2024. En avgjørelse om saken er ventet på NATOs toppmøte i Brussel i juli, melder NTB..

NRK - 02 Oct 18 kl. 11:52

Navneavtalen eneste vei til Nato

Makedonia kan få en plass ved Natos bord allerede neste år, sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg til NTB. Men kun hvis navneavtalen med Hellas blir stående. Kun 37 prosent av landets stemmeberettigede deltok i helgens folkeavstemning..

NRK - 27 Apr 18 kl. 09:45

Stoltenberg tok imot Pompeo

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg tok i mot USAs nye utenriksminister Mike Pompeo da han fredag kom ti NATOs utenriksministermøte i Brussel, bare timer etter at han var blitt tatt i ed..

NRK - 29 Oct 18 kl. 18:53

Merkel avgjørende for Nato

Forbundskansler Angela Merkel og Tyskland er helt avgjørende for Nato, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Tyskland bidrar vesentlig både til Natos militære styrke og til Natos politiske arbeid, ikke minst dialogen med Russland, sier Stoltenberg..

VG - 29 Oct 18 kl. 18:02

Stoltenberg om russisk missiløvelse: Forventer ryddighet

VÆRNES (VG) Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener Russlands nylig varslede missiltest ikke vil skape problemer for Natos gigantøvelse Trident Juncture hvis det blir gjort på en ryddig måte..

NRK - 25 Jun 18 kl. 11:55

Stoltenberg gratulerer Erdogan

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg gratulerer Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan med valgseieren, men minner også om Natos verdier. – Jeg vil gratulere Erdogan med gjenvalget, og det tyrkiske folk med den høye valgdeltakelsen, sier Stoltenberg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skutt etter knivangrep

En mann er skutt og drept av lokalt politi i franske Marseille etter å ha knivstukket fire personer, melder den franske nettavisen Actu17. Ofrenes tilstand er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Norsk nettavis blokkert i Russland

Tirsdag morgen ble The Barents Observer utilgjengelig i Russland. Blokkeringen kommer som følge av et intervju med en homofil samisk mann. Det russiske medietilsynet ba nettavisa i januar om å fjerne nevnte artikkel, men kravet ble ikke etterkommet..

NRK - 1 time siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 45 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 1 time siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 2 timer siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt