NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 03:48

NRK - 11 Jul 18 kl. 12:20

Ikke Natos ansvarsområde

Det er ikke innenfor Natos ansvarsområde å ha meninger om gassledningen Nord Stream 2, som skal levere gass fra Russland til Tyskland, mener Jens Stoltenberg. – Det er en nasjonal avgjørelse, sa Nato-sjefen onsdag formiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Natos, Nord Stream, Russland, Tyskland, Jens Stoltenberg, Nato

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, Natos, ansvarsområde
Aftenposten - 10 Jul 18 kl. 13:41

Dagen før Trump kommer la Stoltenberg frem nye tall. De gir ikke Norge grunn til å juble.

BRUSSEL (Aftenposten): Stadig flere land oppfyller NATOs toprosentmål, mens Norge faller en plass på NATOs ranking..

Dagbladet - 10 Jul 18 kl. 14:07

Roste Trumps lederskap etter Nato-kritisk melding

Natos generalsekretær snakket opp Natos økte pengebruk på forsvar. Men det første Jens Stoltenberg måtte svare på, var et spørsmål om Trumps kritiske Twitter-meldinger..

P4 - 08 Jun 18 kl. 17:14

Hjelp til Afghanistan i fire år

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener den økonomiske hjelpen til afghanske sikkerhetsstyrker bør holdes på dagens nivå helt til 2024. En avgjørelse om saken er ventet på NATOs toppmøte i Brussel i juli, melder NTB..

NRK - 27 Apr 18 kl. 09:45

Stoltenberg tok imot Pompeo

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg tok i mot USAs nye utenriksminister Mike Pompeo da han fredag kom ti NATOs utenriksministermøte i Brussel, bare timer etter at han var blitt tatt i ed..

NRK - 25 Jun 18 kl. 11:55

Stoltenberg gratulerer Erdogan

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg gratulerer Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan med valgseieren, men minner også om Natos verdier. – Jeg vil gratulere Erdogan med gjenvalget, og det tyrkiske folk med den høye valgdeltakelsen, sier Stoltenberg..

E24 - 15 Apr 18 kl. 19:16

Jobbekspertene: Har jeg rett på stillingsbeskrivelse fra oppdragsgiver?

En revisjonsmedarbeider føler behov for stillingsbeskrivelse og ansvarsområder, men har man rett på det?.

NRK - 02 Jun 18 kl. 18:06

– Nato vil ikke forsvare Israel

srael har en samarbeidsavtale med NATO, men er ikke medlem av forsvarsalliansen. NATOs sikkerhetsgaranti gjelder derfor ikke for Israel, sier Stoltenberg i et intervju med det tyske tidsskriftet Der Spiegel..

Dagbladet - 17 May 18 kl. 20:06

- Det butter litt nå. Det er ikke noen vits i å prøve å skjule det

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg takker president Trump for strålende lederskap. Men etterpå legger han ikke skjul på at uenigheten innad i Nato er urovekkende..

NRK - 26 Jun 18 kl. 17:23

Trump ber Solberg bruke mer penger

I et brev til statsminister Erna Solberg ber Donald Trump Solberg om å bruke mer penger på forsvaret og at Norge oppfyller Natos mål om å bruke to prosent av BNP på forsvar, skriver VG. I brevet kaller Trump Norge for Natos «øyne og ører» i nord..

Hegnar.no - 15 Mar 18 kl. 18:22

Stoltenberg: - Dette hører ikke hjemme i en sivilisert verden

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener giftangrepet i Salisbury føyer seg inn i et større bilde med russisk innblanding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..

NRK - 1 time siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 2 timer siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 2 timer siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 2 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 3 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nok en børsrekord i New York

Dow Jones-indeksen noterte seg for en ny rekord for annen dag på rad fredag, med 26.718 poeng. De andre to New York-indeksene endte derimot ned.

NRK - 3 timer siden

Mann funnen av politihunden Sidney

Den sakna er funnen og leiteaksjonen ved Preikestolen er avslutta. Politiet gir æra til polititihunden Sidney som snusa seg fram til ein svært våt og nedkjølt mann i området Husafjellet. Mannen blir no frakta ned frå fjellet for å få tilsyn av lege..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt