NRK > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:28

NRK - 11 Jul 18 kl. 12:20

Ikke Natos ansvarsområde

Det er ikke innenfor Natos ansvarsområde å ha meninger om gassledningen Nord Stream 2, som skal levere gass fra Russland til Tyskland, mener Jens Stoltenberg. – Det er en nasjonal avgjørelse, sa Nato-sjefen onsdag formiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Natos, Nord Stream, Russland, Tyskland, Jens Stoltenberg, Nato

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, Natos, ansvarsområde
Aftenposten - 10 Jul 18 kl. 13:41

Dagen før Trump kommer la Stoltenberg frem nye tall. De gir ikke Norge grunn til å juble.

BRUSSEL (Aftenposten): Stadig flere land oppfyller NATOs toprosentmål, mens Norge faller en plass på NATOs ranking..

Dagbladet - 10 Jul 18 kl. 14:07

Roste Trumps lederskap etter Nato-kritisk melding

Natos generalsekretær snakket opp Natos økte pengebruk på forsvar. Men det første Jens Stoltenberg måtte svare på, var et spørsmål om Trumps kritiske Twitter-meldinger..

P4 - 08 Jun 18 kl. 17:14

Hjelp til Afghanistan i fire år

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener den økonomiske hjelpen til afghanske sikkerhetsstyrker bør holdes på dagens nivå helt til 2024. En avgjørelse om saken er ventet på NATOs toppmøte i Brussel i juli, melder NTB..

NRK - 27 Apr 18 kl. 09:45

Stoltenberg tok imot Pompeo

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg tok i mot USAs nye utenriksminister Mike Pompeo da han fredag kom ti NATOs utenriksministermøte i Brussel, bare timer etter at han var blitt tatt i ed..

NRK - 25 Jun 18 kl. 11:55

Stoltenberg gratulerer Erdogan

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg gratulerer Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan med valgseieren, men minner også om Natos verdier. – Jeg vil gratulere Erdogan med gjenvalget, og det tyrkiske folk med den høye valgdeltakelsen, sier Stoltenberg..

E24 - 15 Apr 18 kl. 19:16

Jobbekspertene: Har jeg rett på stillingsbeskrivelse fra oppdragsgiver?

En revisjonsmedarbeider føler behov for stillingsbeskrivelse og ansvarsområder, men har man rett på det?.

NRK - 02 Jun 18 kl. 18:06

– Nato vil ikke forsvare Israel

srael har en samarbeidsavtale med NATO, men er ikke medlem av forsvarsalliansen. NATOs sikkerhetsgaranti gjelder derfor ikke for Israel, sier Stoltenberg i et intervju med det tyske tidsskriftet Der Spiegel..

Dagbladet - 17 May 18 kl. 20:06

- Det butter litt nå. Det er ikke noen vits i å prøve å skjule det

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg takker president Trump for strålende lederskap. Men etterpå legger han ikke skjul på at uenigheten innad i Nato er urovekkende..

NRK - 26 Jun 18 kl. 17:23

Trump ber Solberg bruke mer penger

I et brev til statsminister Erna Solberg ber Donald Trump Solberg om å bruke mer penger på forsvaret og at Norge oppfyller Natos mål om å bruke to prosent av BNP på forsvar, skriver VG. I brevet kaller Trump Norge for Natos «øyne og ører» i nord..

Hegnar.no - 15 Mar 18 kl. 18:22

Stoltenberg: - Dette hører ikke hjemme i en sivilisert verden

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener giftangrepet i Salisbury føyer seg inn i et større bilde med russisk innblanding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Slik pakker Monsen sekken

– Balansen i sekken er viktig, altså at den er pakket godt, sier Monsen. Han har pakket sovepose i bunnen, og det tyngste nederst og inn mot ryggen i midten av sekken. Det letteste pakkes på toppen..

NRK - 5 minutter siden

Flere studenter dra til Australia

Australia har overtatt Storbritannias posisjon som den nest største destinasjonen for internasjonale studenter, melder BBC. Det viser en undersøkelse gjennomført av University College London. USA troner øverst på listen ..

NRK - 30 minutter siden

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..

NRK - 30 minutter siden

Politiansatt bøtelagt for snoking

Spesialenheten for politisaker har ilagt en kvinnelig ansatt i Sørvest politidistrikt 15.000 kroner i bot for å ha søkt og delt informasjon fra politiets registre. Kvinnen har brukt opplysningen i en privat uoverensstemmelse, ifølge Nettavisen..

NRK - 45 minutter siden

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..

NRK - 1 time siden

Hamilton forlenger med Mercedes

Den britiske Formel 1-føreren, Lewis Hamilton, har forlenget sin kontrakt med Mercedes. Avtalen varer frem til 2020 og skal være verdt 40 millioner pund i året, ifølge BBC. Han er verdensmester i Formel 1 fire ganger..

NRK - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær Cecilia Malmström. I mars innførte USA toll på import av henholdsvis aluminium og stål..

NRK - 1 time siden

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..

NRK - 1 time siden

UiB mest populært

Rettsvitenskap ved UiB var studiet som flest søkere hadde som førstevalg i år, viser tall fra Samordna opptak. Rettsvitenskap ved UiO og siviløkonomstudiet ved NHH havner på de neste plassene..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter arbeidsulykke

Mannen som skal ha fått en traktor delvis over seg i Ålen er alvorlig skadet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med arbeid på gården. Politiet etterforsker saken, og familien vil få oppfølging av kriseteam, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt