NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 07:50

NRK - 13 Jun 18 kl. 15:24

Elev døde av bakterie

Det er nå klart at den 15 år gamle gutten ved Ramstad skole døde av bakterien meningokokk type W. Bærum kommune vil i dag tilby vaksine til alle som gikk i klassen og spilte på fotballaget til den avdøde gutten. Bakterietypen er sjelden i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ramstad, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elev, dødeav , bakterie
Klartale - 26 Apr 18 kl. 09:32

Australia kjemper mot bakterie

Australia har problemer med en bakterie. Bakterien spiser kjøtt og kan gi sykdommer..

NRK - 14 Aug 18 kl. 00:10

Smittet av kjøttetende bakterie

En eldre mann er innlagt på sykehus med alvorlig infeksjon etter å ha blitt smittet av en kjøttetende bakterie da han badet i Kristiansand. Smittefaren er ikke over, opplyser kommuneoverlegen i Kristiansand til Fædrelandsvennen..

NRK - 24 Mar 18 kl. 21:01

Parkland-elev: – Nok er nok

Parkland-elev Casey Sherman ramset opp skytemassakrer i USA. – Nok er nok, var beskjeden. Sherman er elev på skolen der 17 mistet livet etter skyting.

P4 - 23 Mar 18 kl. 13:51

Skoleelev knivstukket

En 16 år gammel elev ved Røyken videregående skole ble knivstukket på bussen like utenfor skolen på morgenen i dag. Det melder Drammens Tidende. Eleven fikk moderate skader og får behandling på sykehus.

Klartale - 28 Jun 18 kl. 08:58

Kan kurere kreft i hjernen med bakterie

Kan kurere kreft i hjernen med bakterie.

Hegnar.no - 17 Mar 18 kl. 07:46

Elev ga lærer hasjkake – må i fengsel

En elev ved en videregående skole er dømt til 21 dagers etter at han ga læreren sin et stykke hasjkake. Læreren måtte til sykehus etter å ha spist kaken..

Dagbladet - 17 Mar 18 kl. 03:24

Elev ga lærer hasjkake – må i fengsel

En elev ved en videregående skole er dømt til 21 dagers etter at han ga læreren sin et stykke hasjkake. Læreren måtte til sykehus etter å ha spist kaken..

P4 - 19 May 18 kl. 17:36

Elev overlevde skudd i hodet

En elev overlevde å bli skutt i bakhodet under skolemassakren på Santa Fe High School i Texas i går. 16 år gamle Rome Shubert har i dag snakket med den lokale CNN-kanalen i området. Han forteller at han ble skutt i bakhodet, før kula gikk ut bak det venstre øret..

Dagbladet - 03 Aug 18 kl. 06:07

Måtte amputere armer og bein etter å ha blitt slikket av hund

Rammet av bakterie som svært sjelden fører til infeksjon..

VG - 30 May 18 kl. 09:20

Hun ble dømt for å ha voldtatt sin 13-årige elev - nå snakker hun ut om skandalen

Mary Kay Letourneau satt i fengsel for overgrep mot sin da 13 år gamle elev. Hun snakker i en fersk dokumentar ut om skandalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 30 minutter siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 45 minutter siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..

NRK - 17 timer siden

Hareide vil ikke kommentere vigsel

Knut Arild Hareide (KrF) vil ikke si hva han mener om at en stortingsrepresentant viet et lesbisk par. Over 50 personer meldt seg ut av partiet etter at Geir Jørgen Bekkevold viet paret. – Jeg legger meg ikke opp i hans prestegjerning, sier Hareide..

NRK - 1 time siden

Kan ha drept sønn i demonutdrivelse

Rettsmedisinere har identifisert levningene av en treåring funnet i New Mexico i USA i forrige uke. Faren er anklaget for bortføring og demonutdrivelse..

NRK - 1 time siden

Hjemmehjelp tyverimistenkt

En kvinnelig hjemmehjelp i bydel Stovner i Oslo er tiltalt for å ha stjålet 30.000 kroner fra en bruker. Da politiet ransaket boligen hennes, fant de 2,9 millioner kroner i kontanter, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Brukte elektrosjokk mot bestemor

Politiet i USA forsvarer bruken av elektrosjokkpistol mot en 87 år gammel bestemor som kuttet løvetenner med kniv utenfor huset sitt. Bestemoren ble siktet for ulovlig inntreden på andres eiendom og for å ha hindret en politimann i hans arbeid..

NRK - 1 time siden

«Urovekkende» funn om jod

Hver tredje unge kvinne har kritisk lave jodnivåer, viser en ny studie blant unge kvinner på Øst- og Vestlandet. – Det er urovekkende, sier forsker Sigrun Henjum ved Oslo Met, som mener jod er spesielt viktig for unge kvinner..

NRK - 1 time siden

To husbranner på Os

Det brenner i to bolighus på Os i Hordaland. Årsaken er trolig lynnedslag, melder brannvesenet. Det har vært svært mange lynnedslag i området i natt og i morgentimene..

NRK - 2 timer siden

Vil ikke si om Russland er invitert

Neste år skal den sovjetiske frigjøringen av Øst-Finnmark markeres i Kirkenes, men forsvarsminister Frank-Bakke Jensen mener 75-årsmarkeringen er i en for tidlig fase til at han ønsker å si om Norge vil invitere russiske myndigheter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt