Dagbladet > Nyheter

Friday, 17 August, 10:54

Dagbladet - 13 Jun 18 kl. 12:34

Høie må svare Stortinget i striden om luftambulansen

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité har stilt ni konkrete spørsmål til helseminister Bent Høie (H) i forbindelse med striden om luftambulansetjenesten..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Bent Høie, Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høie, , svare, Stortingeti , stridenom , luftambulansen
NRK - 24 May 18 kl. 14:35

Søviknes må svare Stortinget

Olje- og energiminister Terje Søviknes (Frp) må svare på spørsmål fra Stortingets energi- og miljøkomité om Barentshavet Sørøst ble åpnet på feil grunnlag, skriver NTB. Det er klart etter et møte i komiteen torsdag..

P4 - 28 Feb 18 kl. 19:28

Vil ikke svare på om han ba om informasjon

Stortingspresident Olemic Thommessen vil ikke svare på om han noen gang spurte om byggeprosjektet på Stortinget ville sprekke. Det til tross for at hans nærmeste medarbeider, den nå avgåtte direktøren Ida Børresen, visste at prosjektet ville bli langt dyrere enn antatt, skriver VG. Thommesen har tidligere fortalt at han fikk vite at situasjonen var alvorlig, men vil ikke svare avisen om han da spurte ytterligere..

P4 - 28 Feb 18 kl. 09:49

Thommessen: Vil ikke svare på tillit

Stortingspresident Olemic Thomessen ville ikke svare på om han opplever at han har tillit fra Stortinget. I formiddag måtte han forklare seg om kostnadssprekken på 1,1 milliarder kroner for finanskomiteen og de parlamentariske lederne. Etter møtet sa Thomessen at alle rutiner er fulgt og ville ikke svare på om han opplever å ha politikernes tillit..

Hegnar.no - 24 May 18 kl. 17:38

Søviknes må svare Stortinget om oljeåpning i Barentshavet

Olje- og energiminister Terje Søviknes (Frp) må svare på spørsmål fra Stortingets energi- og miljøkomité om Barentshavet Sørøst ble åpnet på feil grunnlag..

P4 - 10 Apr 18 kl. 11:35

- Stortinget visste om motstand

- Stortinget visste at det var motstand mot sammenslåing av Troms og Finnmark når fylkessammenslåingen ble vedtatt. Det sier kommunalminister Monica Mæland som i formiddag måtte møte i Stortinget. Der måtte hun svare på om hun vil ta hensyn til utfallet av den planlagte folkeavstemningen om fylkessammenslåing i Finnmark..

NRK - 16 Mar 18 kl. 13:09

Vil svare Stortinget om mistillit

Statsminister Erna Solberg er tydeleg på at ho har tillit til justisminister Sylvi Listhaug. Til NTB seier ho at mistillitsforslaget vil bli svart på i Stortinget 20. mars.

Aftenposten - 19 Feb 18 kl. 10:44

Kaller Solvik-Olsen inn til Stortinget i InterCity-saken

Stortinget settes i en «håpløs situasjon». Samferdselsministeren sitter med ansvaret og må svare på InterCity-utsettelsen så fort som mulig, mener Ap..

VG - 15 Mar 18 kl. 23:16

Vil ikke svare på om Listhaug trosset Erna og endret på unnskyldningen

Høyre-statsråd Jan Tore Sanner vil ikke svare på om Sylvi Listhaug trosset Erna Solberg da hun skulle presentere unnskyldningen på Stortinget torsdag..

Hegnar.no - 03 May 18 kl. 17:40

Sandberg må svare Stortinget om kontakt med lobbyist

Stortinget vil ha flere svar fra fiskeriminister Per Sandberg (Frp) om hans kontakt med en lobbyist fra Norske Sjømatbedrifters Landsforening..

VG - 14 Jun 18 kl. 12:54

SV vil hasteinnkalle Høie til Stortinget

SV krever at helseminister Bent Høie (H) kommer til Stortinget på kort varsel torsdag for å svare på spørsmål om luftambulansesaken..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Marina (58) slapp aldri datteras hånd: - Jeg kunne ikke se henne

Utsiktene og håpet om å finne flere overlevende etter brukollapsen i Italia svinner. Samtidig vokser sinnet i det italienske parlamentet..

Dagbladet - 2 timer siden

Kvinne flyttet fra kattene sine – dømt til betinget fengsel

En kvinne i Vestfold flyttet fra boligen og lot to katter være igjen uten mat og vann. Nå er hun dømt for brudd på dyrevelferdsloven..

Dagbladet - 2 timer siden

Tre av Jensens nærmeste har brutt PST-råd: - Total mangel på dømmekraft

Flere sentrale Frp-ere har gjort som Per Sandberg: De har tatt med jobbtelefon til høyrisikoland. Det kan få store konsekvenser for Norge..

Dagbladet - 3 timer siden

Skal ha trent barn til skole­skytinger. Kan ha drept treåring i demonutdrivelse

FBI gikk til aksjon mot mannen i forrige uke..

Dagbladet - 8 timer siden

Ti fly utsatt for ulike bombetrusler i natt

Et tysk rutefly med 273 passasjerer om bord måtte torsdag nødlande på Kreta etter en angivelig bombetrussel. Det samme gjaldt ni fly i Sør-Amerika..

Dagbladet - 4 timer siden

- En velregissert drittpakke

Aleris-sjefen sier selskapet har redusert bruken av omstridte konsulenter. Han setter samtidig spørsmålstegn ved tidspunktet for Fagforbundets søksmål og politianmeldelse..

Dagbladet - 9 timer siden

Mann (69) omkom i trafikkulykke i Aust-Agder

Kjørte av veien..

Dagbladet - 11 timer siden

Mann innlagt med hodeskader etter slagsmål i Oslo

Politiet satte i gang en væpnet aksjon for å finne gjerningsmannen..

Dagbladet - 11 timer siden

Tidligere konsulent: - Jeg synes synd på beboerne

Kronisk underbemanning og forsøk på å sminke virkeligheten før tilsyn. Tre tidligere konsulenter hevder dette var en del av hverdagen da de jobbet for Aleris..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt