Dagbladet > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:46

Dagbladet - 13 Jun 18 kl. 12:34

Høie må svare Stortinget i striden om luftambulansen

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité har stilt ni konkrete spørsmål til helseminister Bent Høie (H) i forbindelse med striden om luftambulansetjenesten..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Bent Høie, Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høie, , svare, Stortingeti , stridenom , luftambulansen
Dagbladet - 04 Sep 18 kl. 07:06

Kalenderpost avslørte ukjent Gjelsten-møte - nå må Elvestuen svare

Flere av møtene til klimaminister Ola Elvestuen (V) er utelatt fra den offentlige kalenderen. Nå må han svare på spørsmål fra Stortinget..

NRK - 21 Oct 18 kl. 19:41

Må svare om satellittsamarbeid

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen må igjen svare Stortinget om satellittsamarbeidet for Nordområdene med USA. Torgeir Knag Fylkesnes (SV) krev svar på om dei norske satellittane kan bli dregne inn i ei eventuell konflikt mellom USA og andre land..

NRK - 24 May 18 kl. 14:35

Søviknes må svare Stortinget

Olje- og energiminister Terje Søviknes (Frp) må svare på spørsmål fra Stortingets energi- og miljøkomité om Barentshavet Sørøst ble åpnet på feil grunnlag, skriver NTB. Det er klart etter et møte i komiteen torsdag..

P4 - 28 Feb 18 kl. 19:28

Vil ikke svare på om han ba om informasjon

Stortingspresident Olemic Thommessen vil ikke svare på om han noen gang spurte om byggeprosjektet på Stortinget ville sprekke. Det til tross for at hans nærmeste medarbeider, den nå avgåtte direktøren Ida Børresen, visste at prosjektet ville bli langt dyrere enn antatt, skriver VG. Thommesen har tidligere fortalt at han fikk vite at situasjonen var alvorlig, men vil ikke svare avisen om han da spurte ytterligere..

P4 - 28 Feb 18 kl. 09:49

Thommessen: Vil ikke svare på tillit

Stortingspresident Olemic Thomessen ville ikke svare på om han opplever at han har tillit fra Stortinget. I formiddag måtte han forklare seg om kostnadssprekken på 1,1 milliarder kroner for finanskomiteen og de parlamentariske lederne. Etter møtet sa Thomessen at alle rutiner er fulgt og ville ikke svare på om han opplever å ha politikernes tillit..

Hegnar.no - 24 May 18 kl. 17:38

Søviknes må svare Stortinget om oljeåpning i Barentshavet

Olje- og energiminister Terje Søviknes (Frp) må svare på spørsmål fra Stortingets energi- og miljøkomité om Barentshavet Sørøst ble åpnet på feil grunnlag..

P4 - 10 Apr 18 kl. 11:35

- Stortinget visste om motstand

- Stortinget visste at det var motstand mot sammenslåing av Troms og Finnmark når fylkessammenslåingen ble vedtatt. Det sier kommunalminister Monica Mæland som i formiddag måtte møte i Stortinget. Der måtte hun svare på om hun vil ta hensyn til utfallet av den planlagte folkeavstemningen om fylkessammenslåing i Finnmark..

Dagbladet - 17 Oct 18 kl. 10:12

NÅ: Siv Jensen må svare for fattigdom i Norge - må hun også svare for hytta hun leier av milliardæren?

Stortinget vil vite bakgrunnen for at Johan H. Andresen, kjent fra Tiedemanns Tobakksfabrikk, pusset opp hytta han leier ut til Jensen..

NRK - 16 Mar 18 kl. 13:09

Vil svare Stortinget om mistillit

Statsminister Erna Solberg er tydeleg på at ho har tillit til justisminister Sylvi Listhaug. Til NTB seier ho at mistillitsforslaget vil bli svart på i Stortinget 20. mars.

Aftenposten - 19 Feb 18 kl. 10:44

Kaller Solvik-Olsen inn til Stortinget i InterCity-saken

Stortinget settes i en «håpløs situasjon». Samferdselsministeren sitter med ansvaret og må svare på InterCity-utsettelsen så fort som mulig, mener Ap..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Slik er Demokratenes nye stjerneskudd

Alexandria Ocasio-Cortez (29) er Demokratenes stjerneskudd. Som kongressrepresentant siden nyttår har hun kapret overskrift etter overskrift..

Dagbladet - 45 minutter siden

Sporene som «aldri» forsvinner

Nøye analyser av spor på åstedet i dag, kan gi resultater mange år senere. - Spor fra åstedet er valuta i banken for politiet, sier tidligere ID-sjef i Kripos..

Dagbladet - 15 minutter siden

Kvinne og barn funnet død i varebil

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en kvinne og et barn ble funnet døde i en varebil i Stockholm fredag..

Dagbladet - 15 minutter siden

Mandag morgen kan du oppleve en spektakulær supermåneformørkelse

Om du bor i Nordland og Trøndelag og står opp tidlig får du en sensasjonell start på dagen..

Dagbladet - 4 timer siden

Disse kan bli ofret for å gi KrF plass ved kongens bord

Tre KrF-ere skal inn i regjering på tirsdag. Det betyr at Høyre og Frp må gi fra seg statsråder for å få kabalen til å gå opp..

Dagbladet - 4 timer siden

Dagbladets kilder: Bård Hoksrud ferdig som landbruksminister

Olaug Bollestad overtar jobben på tirsdag. Hoksrud blir eneste Frp-er som forlater regjeringen som følge av KrFs inntog ved kongens bord, erfarer Dagbladet..

Dagbladet - 3 timer siden

Her eksploderer bilbomba

Britisk politi pågrep i dag to personer etter at ei bilbombe eksploderte utenfor et rettslokale i Londonderry..

Dagbladet - 5 timer siden

Vil gjøre Linda Helleland arbeidsledig: Ropstad høyaktuell som ny likestillingsminister

KrF-tungvekteren er mer lunken til at partiet skal ta over bistandsfeltet. Det ventes at Erna Solberg presenterer de nye KrF-statsrådene på tirsdag. Kjell Ingolf Ropstad blir trolig ny barne- og likestillingsminister..

Dagbladet - 4 timer siden

Disse kan bli ofret for å gi KrF plass i regjeringen

Tre KrF-ere skal inn ved kongens bord. Det betyr at Høyre og Frp må gi fra seg statsråder for å få kabalen til å gå opp..

Dagbladet - 8 timer siden

- Jeg har ikke noe behov for å gni inn i fjesene til Frp-erne at de har tapt

Norge ligger på Europa-toppen i antall kvoteflyktninger med Fremskrittspartiet i regjering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt