P4 > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:41

P4 - 13 Jun 18 kl. 07:49

Trump langer ut mot Robert De Niro

USAs president Donald Trump langer ut mot skuespillerlegenden Robert De Niro, kort tid etter hans toppmøte med Nord-Koreas leder Kim Jong-un.
De Niro uttalte seg svært negativt om presidenten under en prisutdeling nylig, noe som har fått Trump til å se rødt.
På Twitter skriver Trump at De Niro er et individ med veldig lav IQ, som har fått for mange slag i hodet av boksere i filmer..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Robert De Niro, Nord-Koreas, Kim Jong, Niro, Trump, Twitter, De Niro, IQ

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, langerut mot , RobertDe , Niro
VG - 12 Jun 18 kl. 23:13

Trump langer ut mot Robert De Niro: – Har veldig lav IQ

Samtidig som han hylles for sitt toppmøte med Kim Jong-un, kaster president Donald Trump seg over tastaturet - for å slakte skuespiller Robert De Niro på Twitter..

Dagbladet - 11 Jun 18 kl. 09:55

De Niros Trump-angrep sensurert under prisutdeling

Filmstjerne Robert De Niro ble sensurert da han sa «faen ta Trump» under teaterprisutdelingen Tony Awards i New York..

Hegnar.no - 03 May 18 kl. 11:17

Kia Niro Electric avslørt torsdag

Kias kommende storselger Niro Electric er endelig avslørt..

Aftenposten - 02 May 18 kl. 17:53

Kan spesialgransker Robert Mueller tvinge Trump til vitneboksen?

Spørsmålet om president Donald Trump må la seg avhøre av spesialgransker Robert Mueller kan ende i USAs høyesterett..

NRK - 12 May 18 kl. 11:11

Trump lover billigere medisiner

President Donald Trump langer ut mot såkalte mellommenn som han mener er blitt styrtrike på å presse opp prisen på reseptbelagte medisiner. Trump sier det skal ordnes opp i urettferdigheten som gjør at vanlige amerikanere ikke har råd til medisiner..

Hegnar.no - 12 May 18 kl. 12:02

Trump lover billigere medisiner – men uten omfattende tiltak

President Donald Trump langer ut mot såkalte mellommenn som han mener er blitt styrtrike på å presse opp prisen på reseptbelagte medisiner..

Aftenposten - 18 May 18 kl. 05:53

Mueller-etterforskningen runder ett år – Trump gratulerte USA

Robert Muellers etterforskning av USAs president Donald Trump er inne i sitt andre år. Trump benyttet anledningen til å gi en syrlig gratulasjon..

NRK - 04 Apr 18 kl. 04:27

Mueller mistenker ikke Trump

I USA sier spesialetterforsker Robert Mueller at president Donald Trump så langt ikke er mistenkt for noe kriminelt, skriver Washington Post. Spesialetterforskeren skal også ha sagt at han vil fortsette å etterforske Trump, skriver avisa..

Dagbladet - 01 May 18 kl. 06:24

NYT har fått tak i Muellers spørsmål til Trump

The New York Times skriver at de har fått tak i de rundt 50 spørsmålene som spesialetterforsker Robert Mueller vil stille USAs president Donald Trump. .

Hegnar.no - 11 Apr 18 kl. 06:07

- Trump kan sparke Mueller

Det hvite hus' pressesekretær Sarah Sanders sier tirsdag at president Donald Trump mener han har makt til å sparke spesialetterforsker Robert Mueller..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

20 år siden mirakelet i Marseille

I dag, St.Hans aften er det 20 år siden Norge slo Brasil i fotball-VM..

P4 - 45 minutter siden

Unge Høyre vil legalisere noen stoffer

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer. Det ble klart på ungdomspartiets landsmøte på Gardermoen i ettermiddag. Samtidig stemte landsmøtet, med to stemmers margin, ned et forslag om å legalisere all narkotika.

P4 - 1 time siden

Drapssiktet samarbeider med politiet

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998, vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Hans forsvarer, Thomas Hansen, sier til NRK at mannen håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det var onsdag denne uken at den utenlandske statsborgeren ble pågrepet for drapet, da han ankom Oslo lufthavn.

P4 - 1 time siden

Flere sauer funnet døde

Flere sauer er nå funnet døde etter ulveangrep nord i Østerdalen. Siden i går kveld er 23 sauer tatt av ulv i Rendalen, skriver Østlendingen. Dermed er over 150 sauer bekreftet drept av ulv den siste tiden.

P4 - 1 time siden

- Ikke tegn til skudd

Det er ikke tegn til at det ble avfyrt skudd da politisjasjonen på Stovner i Oslo ble utsatt for hærverk i natt. En mann ble pågrepet, og politiet fant et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham. Et vindu og et overvåkingskamera ble ødelagt, men ingen personer ble skadd..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner to år etter Brexit-avstemningen

Det er nå i ettermiddag store demonstrasjoner i London, på dagen to år etter at britene stemte for utmelding fra EU. Innen 29. mars neste år skal Storbritannia være være utmeldt av unionen..

P4 - 1 time siden

Bensinstasjonen ranet

En mann er pågrepet etter at en bensinstasjon på Minnesund i Askershus ble ranet i formiddag. Gjerningsmannen skal ifølge politiet ha truet betjeningen med et stikkvåpen. Det er usikkert om han fikk med seg noe penger.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for drapsforsøk

En mann må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov. Ifølge tiltalen skal mannen i 40-årene har brukt vold mot kvinnen, og ha forsøkt å løfte eller fra henne over rekkverket. Han er også tiltalt for drapstrusler mot en nabo som grep inn.

P4 - 2 timer siden

Nordmann venter på dom i Singapore

Nordmannen som er dømt til ett års fengsel og tre stokkeslag i Singapore, vet fortsatt ikke om den fysiske avtraffelsen vil bli gjennomført. Den 49 år gamle mannen er dømt for beføling av en bevisstløs kvinne da han var på jobbreise i Singapore i august i fjor. Han har erkjent straffskyld, men venter nå på at anken hans blir behandlet, skriver Dagbladet..

P4 - 3 timer siden

Flere drept i Etiopia

Flere personer er drept etter en eksplosjon på et folkemøte da Etiopias nye statsminister talte i dag. Eksplosjonen ble utløst like etter talen, men det er ikke kjent om hvor mange osm ble drept..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt