P4 > Nyheter

Sunday, 20 January, 23:08

P4 - 13 Jun 18 kl. 07:49

Trump langer ut mot Robert De Niro

USAs president Donald Trump langer ut mot skuespillerlegenden Robert De Niro, kort tid etter hans toppmøte med Nord-Koreas leder Kim Jong-un.
De Niro uttalte seg svært negativt om presidenten under en prisutdeling nylig, noe som har fått Trump til å se rødt.
På Twitter skriver Trump at De Niro er et individ med veldig lav IQ, som har fått for mange slag i hodet av boksere i filmer..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Robert De Niro, Nord-Koreas, Kim Jong, Niro, Trump, Twitter, De Niro, IQ

Dele artikeln

22 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trump, langerut mot , RobertDe , Niro
VG - 12 Jun 18 kl. 23:13

Trump langer ut mot Robert De Niro: – Har veldig lav IQ

Samtidig som han hylles for sitt toppmøte med Kim Jong-un, kaster president Donald Trump seg over tastaturet - for å slakte skuespiller Robert De Niro på Twitter..

Hegnar.no - 02 Dec 18 kl. 08:54

Skuespiller Robert De Niro fikk ærespris – langet ut mot Trump

75 år gamle Robert De Niro ble hedret på Marrakech film festival og fikk æresprisen overrakt av sin gode venn og makker, regissør Martin Scorsese..

NRK - 02 Dec 18 kl. 03:05

De Niro langet ut mot Trump

75 år gamle Robert De Niro ble hedret på Marrakech film festival og fikk æresprisen overrakt av sin gode venn og makker, regissør Martin Scorsese. Skuespilleren benyttet anledningen til å lange ut mot USAs president Donald Trump..

VG - 02 Dec 18 kl. 09:47

Skuespiller Robert De Niro fikk ærespris – langet ut mot Trump

75 år gamle Robert De Niro ble hedret på Marrakech film festival og fikk æresprisen overrakt av sin gode venn og makker, regissør Martin Scorsese..

Aftenposten - 25 Oct 18 kl. 12:38

CNN: – Funn av mistenkelig pakke adressert til Robert De Niro

En bombegruppe undersøker en pakke på Manhattan som er adressert til skuespilleren Robert De Niro..

Aftenposten - 25 Oct 18 kl. 12:38

Bombegruppe har tatt hånd om mistenkelig pakke adressert til Robert De Niro

Frykten stiger for at det kan være flere bombepakker i omløp i USA etter at det dukket opp en mistenkelig pakke adressert til Robert De Niro på Manhattan..

Dagbladet - 02 Dec 18 kl. 12:33

Skuespiller Robert De Niro fikk ærespris - langet ut mot Trump

- Mitt land går gjennom en grotesk versjon av nasjonalisme..

Dagbladet - 11 Jun 18 kl. 09:55

De Niros Trump-angrep sensurert under prisutdeling

Filmstjerne Robert De Niro ble sensurert da han sa «faen ta Trump» under teaterprisutdelingen Tony Awards i New York..

NRK - 25 Oct 18 kl. 19:59

Trump holder pressekonferanse

Donald Trump holder pressekonferanse om pris på legemidler. Det er foreløpig ikke kjent om han vil kommentere migrantmarsjen ved grensen til Mexico, eller rørbombene som har blitt sendt til CNN, Robert De Niro og høytstående demokrater..

NRK - 25 Oct 18 kl. 12:38

Enda en mistenkelig pakke

En bombegruppe undersøker enda en pakke på Manhattan, melder CNN. Den skal være sendt til en bygning, som ifølge CNN, sammenfaller med adressen til en restaurant eid av Robert De Niro. Skuespilleren er en kjent kritiker av president Donald Trump..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt