VG > Økonomi

Sunday, 20 January, 21:49

VG - 16 May 18 kl. 12:48

Viggo Kristiansens foreldre tror på gjenopptagelse av Baneheia-saken

Foreldrene til Baneheia-dømte Viggo Kristiansen er styrket i troen på at sønnen vil lykkes i sitt sjette forsøk på å få dobbeltdrapssaken gjenopptatt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Baneheia, Viggo Kristiansen, Kristiansens

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viggo, Kristiansens, foreldre, tror, gjenopptagelseav , Baneheia-saken
VG - 16 May 18 kl. 12:48

Viggo Kristiansens foreldre tror på gjenopptagelse av Baneheia-saken

Foreldrene til Baneheia-dømte Viggo Kristiansen er styrket i troen på at sønnen vil lykkes i sitt sjette forsøk på å få dobbeltdrapssaken gjenopptatt..

P4 - 16 May 18 kl. 13:01

Får ikke vurdert saken før i høst

Gjenopptakelseskommisjonen vil ikke vurdere saken til drapsdømte Viggo Kristiansen før tidligst seint i høst. Det melder NTB etter at Kristiansens foreldre i et intervju med P4 Nyhetene sa at de nå var mer optimistiske til en gjenopptakelse. Kristiansen og Jan Helge Andersen ble i 2002 dømt for drapene på to små jenter i Kristiansand.

VG - 29 Nov 18 kl. 07:36

Politiansatt i nytt Baneheia-notat: Mener Viggo Kristiansen kan ha alibi

Når Gjenopptakelseskommisjonen for femte gang behandler Viggo Kristiansens sak, er nye DNA-analyser, et nytt notat fra en politiansatt og en ny vitneobservasjon med i vurderingen..

NRK - 06 Nov 18 kl. 13:55

Baneheia-saken behandles neste år

Viggo Kristiansens sjette begjæring om gjenopptakelse bli ikke behandlet før i 2019, melder P4. Advokat Arvid Sjødin, som representerer Kristiansen, mener det er spesielt at Gjenopptakelseskommisjonen ikke prioriterer saken i år..

NRK - 11 Oct 18 kl. 17:06

Ikke nye DNA-funn i Baneheia-saken

Det er ikke funnet DNA fra Viggo Kristiansen i nye prøver som er analysert i Baneheia-saken, melder P4. Kristiansens advokat mener dette er en helt ny situasjon fordi lagmannsretten i 2002 mente de hadde DNA som kunne bevise at det var to personer..

P4 - 16 May 18 kl. 06:33

Foreldrene til Viggo Kristiansen: - Større tro på gjenopptakelse

- Håpet er mye større enn tidligere, sier foreldrene til baneheiadømte Viggo Kristiansen i ekslusivt P4-intervju..

Hegnar.no - 08 Aug 18 kl. 06:08

Foreldre vil bruke 1 milliard på skolestart

Norske foreldre vil i år i snitt bruke 1.340 kroner per barn til skolestart. Foreldre bør være bevisst på kjøpepresset de bidrar til, sier forbrukerøkonom..

NRK - 31 May 18 kl. 06:58

Foreldre tar ut barna i streik

Foreldre over hele landet tar fredag barna sine ut i streik fordi de mener bemanningsnormen i barnehagene er for dårlig. 27.000 foreldre har skrevet under på et opprop til stortingspolitikerne om at normen ikke holder mål, skriver Dagsavisen..

NRK - 30 Apr 18 kl. 19:11

Politiet: – Foreldre må ta ansvar

Politimester i Oslo Hans Sverre Sjøvold oppfordrer foreldre til å ta en større ansvar for å slå ned på unge kriminelle gjengangere. – Vi har for få sanksjoner til å stanse dem, og det tar for lang tid. Foreldre må ta større ansvar, sier Sjøvold..

Aftenposten - 08 Aug 18 kl. 06:05

Foreldre vil bruke 1 milliard på skolestart

Norske foreldre vil i år i snitt bruke 1.340 kroner pr. barn til skolestart.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Giuliani: Trump diskuterte byggeprosjekt i Moskva fram til presidentvalget

Advokat Rudy Giuliani åpner for at president Donald Trump og tidligere advokat Michael Cohen kan ha diskutert Cohens omstridte vitnemål i kongressen..

VG - 5 timer siden

Kommune ber barn slette «mobbeapp»: – Enkelte har blitt grovt uthengt

Skoler i Halden kommune har sett tilfeller av grov hets, og seksualisert og vulgært språk, i appen som benyttes av barn helt ned i barneskolealder..

VG - 13 timer siden

En person omkommet etter brann i Sogndal

En mann i 70-årene er bekreftet omkommet og 18 personer er evakuert etter at det brøt ut en brann i en blokk i Sogndal sentrum natt til søndag..

VG - 14 timer siden

VG Mener: Må kjempe for rettigheter

Det er én god og én dårlig nyhet i årsrapporten fra Human Rights Watch (HRW). Den dårlige er nye omfattende brudd på menneskerettighetene. Den gode er at det er blitt et sterkere engasjement for å forsvare disse grunnleggende verdiene..

VG - 22 timer siden

Politiet etterforsker mulig bilbombe i Nord-Irland

Politiet i Nord-Irland etterforsker en mulig bilbombe utenfor et rettslokale i byen Londonderry. Ingen skal være skadet..

VG - Igår: 21:03

Trump med nytt tilbud til demokratene for å stoppe «shutdown»

President Donald Trump åpner opp for nye forslag for å løse budsjettkonflikten mellom republikanerne og demokratene, men viker ikke fra kravet sitt om å bygge den omstridte grensemuren..

VG - Igår: 18:21

To personer driver på et isflak i Drammenselva

To personer i 20-årene driver lørdag kveld på et isflak i Drammenselva i Åmot i Buskerud. Et Sea King-helikopter er på vei..

VG - Igår: 14:53

Eks-skolesjef Søgnen i interne e-poster: Advarte mot byrådets skolepolitikk

Eks-skolesjef Astrid Søgnen advarte i interne e-poster mot at det nye Oslo-byrådet gikk ut i mediene med egen politikk om mindre elevvurdering i skolen..

VG - I førrgår: 21:44

Stopper svinekjøtt i ansattmåltid på kveldstid

Hotel Norge i Bergen har sluttet med svinekjøtt til sine ansatte på kveldstid. Vi er opptatt av mangfold og å tilpasse oss de ansattes ønsker sier hotelldirektøren..

VG - Igår: 12:03

Ber om gransking av saker behandlet av siktet tingrettsdommer

Oslo tingrett må granske overgrepssaker som er behandlet av dommeren som er siktet for besittelse av overgrepsmateriale, mener advokatfirmaet Barneadvokatene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt