VG > Økonomi

Monday, 20 August, 05:17

VG - 16 May 18 kl. 12:48

Viggo Kristiansens foreldre tror på gjenopptagelse av Baneheia-saken

Foreldrene til Baneheia-dømte Viggo Kristiansen er styrket i troen på at sønnen vil lykkes i sitt sjette forsøk på å få dobbeltdrapssaken gjenopptatt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Baneheia, Viggo Kristiansen, Kristiansens

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viggo, Kristiansens, foreldre, tror, gjenopptagelseav , Baneheia-saken
VG - 16 May 18 kl. 12:48

Viggo Kristiansens foreldre tror på gjenopptagelse av Baneheia-saken

Foreldrene til Baneheia-dømte Viggo Kristiansen er styrket i troen på at sønnen vil lykkes i sitt sjette forsøk på å få dobbeltdrapssaken gjenopptatt..

P4 - 16 May 18 kl. 13:01

Får ikke vurdert saken før i høst

Gjenopptakelseskommisjonen vil ikke vurdere saken til drapsdømte Viggo Kristiansen før tidligst seint i høst. Det melder NTB etter at Kristiansens foreldre i et intervju med P4 Nyhetene sa at de nå var mer optimistiske til en gjenopptakelse. Kristiansen og Jan Helge Andersen ble i 2002 dømt for drapene på to små jenter i Kristiansand.

P4 - 16 May 18 kl. 06:33

Foreldrene til Viggo Kristiansen: - Større tro på gjenopptakelse

- Håpet er mye større enn tidligere, sier foreldrene til baneheiadømte Viggo Kristiansen i ekslusivt P4-intervju..

Hegnar.no - 08 Aug 18 kl. 06:08

Foreldre vil bruke 1 milliard på skolestart

Norske foreldre vil i år i snitt bruke 1.340 kroner per barn til skolestart. Foreldre bør være bevisst på kjøpepresset de bidrar til, sier forbrukerøkonom..

NRK - 31 May 18 kl. 06:58

Foreldre tar ut barna i streik

Foreldre over hele landet tar fredag barna sine ut i streik fordi de mener bemanningsnormen i barnehagene er for dårlig. 27.000 foreldre har skrevet under på et opprop til stortingspolitikerne om at normen ikke holder mål, skriver Dagsavisen..

NRK - 30 Apr 18 kl. 19:11

Politiet: – Foreldre må ta ansvar

Politimester i Oslo Hans Sverre Sjøvold oppfordrer foreldre til å ta en større ansvar for å slå ned på unge kriminelle gjengangere. – Vi har for få sanksjoner til å stanse dem, og det tar for lang tid. Foreldre må ta større ansvar, sier Sjøvold..

Aftenposten - 08 Aug 18 kl. 06:05

Foreldre vil bruke 1 milliard på skolestart

Norske foreldre vil i år i snitt bruke 1.340 kroner pr. barn til skolestart.

P4 - 05 Jul 18 kl. 11:55

DNA-tester foreldre og barn

Amerikanske myndigheter tar nå DNA-tester av foreldre og barn som ble skilt fra hverandre på grensen til USA. Det melder CNN. Minst 2.

P4 - 18 Jun 18 kl. 06:19

- Minoritets-andelen uroer foreldre

- Mange foreldre i Oslo bekymrer seg for at deres barn skal være en av få majoritetsnordmenn i klassen. Det sier Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen i et intervju med Dagsavisen. Høyre-statsråden hevder flere foreldre ikke tør å snakke offentlig om at de er bekymret for at barna havner på en skole hvor minoritetsandelen er høy, og at det er en legitim bekymring..

P4 - 21 Jun 18 kl. 06:36

- Tar lett på hasjrøyking

- Mange foreldre på vestkanten i Oslo tror ungdommene bare er i en fase hvor de skal prøve hasj, uten å vite hvor farlig det er. Det sier Johan Benitez, avsnittsleder på forebyggende avdeling ved Majorstuen politistasjon, til Aftenposten. Stadig flere ungdommer på vestkanten bruker hasj, kommer det frem i en fersk undersøkelse.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Norske tilstander

Forskjellene mellom rike og fattige øker i Norge. VG kunne i helgen fortelle at tallenes tale vekker bekymring hos våre helsemyndigheter..

VG - 13 timer siden

Lokal SD-politiker lenket til sang med refrenget: «Svensker er hvite og landet er vårt»

Elisabeth Peterson, som er en av Sverigedemokraternas toppkandidater i byen Växjö i Kronoberg, lenket til sangen «Svenskar är vita» på sin Facebook-konto. Det vekker reaksjoner..

VG - 20 timer siden

Brasil: Voldelige demonstrasjoner mot venezuelanske flyktninger

Det brøt ut voldelige sammenstøt mellom innbyggere og venezuelanske flyktninger i grensebyen Pacaraima i Brasil lørdag..

VG - 22 timer siden

Morgenoppdatering 29.07.18

Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 23 timer siden

Bondehat

Ulvetilhengere går i strupen på landbruksnæringen og oppfordrer til boikott av norsk sau- og lammekjøtt i butikkene. Aksjonen er like symptomatisk som den er problematisk, og bør legges død med det samme..

VG - Igår: 21:09

Et blomsterhav for ofrene etter Genova

Dekket av hvite roser stod 18 bårer på linje foran alteret. Fire dager etter brokollapsen i Genova tok tusenvis av mennesker et følelsesladet siste farvel..

VG - Igår: 19:32

Annans arv er de høye idealer

Kofi Annan talte lavmælt, men kraftfullt. Og slik vil han bli husket, som en ukuelig optimist i kampen for en bedre verden..

VG - Igår: 15:34

Göte (4) brakk armen i barnehagen: – Ingen av de ansatte oppdaget det

Ida fant sønnen gråtende med brukket arm i barnehagen. Hun reagerer på at ingen ansatte skal ha fått det med seg..

VG - Igår: 15:00

Gro Harlem Brundtland i sorg: Mistet sin nære venn

Gro Harlem Brundtland er i dyp sorg etter å ha mistet den nære vennen og kollegaen gjennom mange år. - Kofi Annan hadde helt eksepsjonelle evner og kvaliteter, sier hun..

VG - Igår: 12:33

Erna Solberg: Annans bortgang er et tap for verden

Norske politikere mottar nyheten om Kofi Annans bortgang med sorg. Han hylles som en global statsmann, og en uvanlig varm person..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt