VG > Økonomi

Saturday, 20 October, 07:58

VG - 16 May 18 kl. 12:48

Viggo Kristiansens foreldre tror på gjenopptagelse av Baneheia-saken

Foreldrene til Baneheia-dømte Viggo Kristiansen er styrket i troen på at sønnen vil lykkes i sitt sjette forsøk på å få dobbeltdrapssaken gjenopptatt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Baneheia, Viggo Kristiansen, Kristiansens

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viggo, Kristiansens, foreldre, tror, gjenopptagelseav , Baneheia-saken
VG - 16 May 18 kl. 12:48

Viggo Kristiansens foreldre tror på gjenopptagelse av Baneheia-saken

Foreldrene til Baneheia-dømte Viggo Kristiansen er styrket i troen på at sønnen vil lykkes i sitt sjette forsøk på å få dobbeltdrapssaken gjenopptatt..

P4 - 16 May 18 kl. 13:01

Får ikke vurdert saken før i høst

Gjenopptakelseskommisjonen vil ikke vurdere saken til drapsdømte Viggo Kristiansen før tidligst seint i høst. Det melder NTB etter at Kristiansens foreldre i et intervju med P4 Nyhetene sa at de nå var mer optimistiske til en gjenopptakelse. Kristiansen og Jan Helge Andersen ble i 2002 dømt for drapene på to små jenter i Kristiansand.

NRK - 11 Oct 18 kl. 17:06

Ikke nye DNA-funn i Baneheia-saken

Det er ikke funnet DNA fra Viggo Kristiansen i nye prøver som er analysert i Baneheia-saken, melder P4. Kristiansens advokat mener dette er en helt ny situasjon fordi lagmannsretten i 2002 mente de hadde DNA som kunne bevise at det var to personer..

P4 - 16 May 18 kl. 06:33

Foreldrene til Viggo Kristiansen: - Større tro på gjenopptakelse

- Håpet er mye større enn tidligere, sier foreldrene til baneheiadømte Viggo Kristiansen i ekslusivt P4-intervju..

Hegnar.no - 08 Aug 18 kl. 06:08

Foreldre vil bruke 1 milliard på skolestart

Norske foreldre vil i år i snitt bruke 1.340 kroner per barn til skolestart. Foreldre bør være bevisst på kjøpepresset de bidrar til, sier forbrukerøkonom..

NRK - 31 May 18 kl. 06:58

Foreldre tar ut barna i streik

Foreldre over hele landet tar fredag barna sine ut i streik fordi de mener bemanningsnormen i barnehagene er for dårlig. 27.000 foreldre har skrevet under på et opprop til stortingspolitikerne om at normen ikke holder mål, skriver Dagsavisen..

NRK - 30 Apr 18 kl. 19:11

Politiet: – Foreldre må ta ansvar

Politimester i Oslo Hans Sverre Sjøvold oppfordrer foreldre til å ta en større ansvar for å slå ned på unge kriminelle gjengangere. – Vi har for få sanksjoner til å stanse dem, og det tar for lang tid. Foreldre må ta større ansvar, sier Sjøvold..

Aftenposten - 08 Aug 18 kl. 06:05

Foreldre vil bruke 1 milliard på skolestart

Norske foreldre vil i år i snitt bruke 1.340 kroner pr. barn til skolestart.

P4 - 05 Jul 18 kl. 11:55

DNA-tester foreldre og barn

Amerikanske myndigheter tar nå DNA-tester av foreldre og barn som ble skilt fra hverandre på grensen til USA. Det melder CNN. Minst 2.

P4 - 18 Jun 18 kl. 06:19

- Minoritets-andelen uroer foreldre

- Mange foreldre i Oslo bekymrer seg for at deres barn skal være en av få majoritetsnordmenn i klassen. Det sier Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen i et intervju med Dagsavisen. Høyre-statsråden hevder flere foreldre ikke tør å snakke offentlig om at de er bekymret for at barna havner på en skole hvor minoritetsandelen er høy, og at det er en legitim bekymring..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Sylvi Listhaug raser mot 22. juli-senteret: – Forkastelig

Et av Sylvi Listhaugs (Frp) Facebook-innlegg ble stilt ut på 22. juli-senteret. Hun reagerer kraftig på sammenhengen hun ble satt i, og nå fjernes det permanent..

VG - 9 timer siden

Sverige: 14-åring tilstår å ha slått og sparket hjemløse Gica (48)

Hjemløse Gica (48) ble funnet skamslått og drept i bydelen Huskvarna i Jönköping. Nå tilstår en 14-åring å ha vært med på å slå og sparke 48-åringen før han døde..

VG - 9 timer siden

Marte W. Goksøyr om abortkrangelen: – Støtter Hareide

Samfunnsdebattant Marte Wexelsen Goksøyr (36) har selv Downs syndrom, og synes det er bra at Erna åpner for å endre abortloven..

VG - 15 timer siden

Advokat: Bekrefter at politiet skjøt Eric Torell i ryggen

Tre svenske politibetjenter løsnet i alt 25 skudd mot den uskyldige tyveåringen, som hadde Downs syndrom. Det dødelige skuddet traff i ryggen..

VG - 16 timer siden

Polititeori: Dette er ruten den etterlyste mannen tok

Stien mellom Frognerparken og Skøyen i Oslo er trolig ruten den etterlyste mannen tok i etterkant av drapet på Majorstuen..

VG - 17 timer siden

Heikki Bjørklund Paltto (24) ble drept i leiligheten sin på Majorstuen

Heikki Bjørklund Paltto (24) ble mandag morgen drept i leiligheten han bodde i på Majorstuen. Avdøde beskrives som en aktiv, raus og morsom gutt av dem som kjente ham..

VG - 20 timer siden

Gatas parlament på Facebook og Twitter

Jeg tror at vi om noen år (forhåpentligvis) vil se tilbake på mye av det vi gjorde på sosiale medier som lite ærefullt, skriver Bård Larsen..

VG - 23 timer siden

Terje Tvedt slår tilbake: – Jostein Gripsrud forstår rett og slett ikke boken han kritiserer

Min bok «Det internasjonale gjennombruddet» er i både tematikk, metode og analysemåte direkte anti-konspiratorisk..

VG - 23 timer siden

Vil stoppe gård som driver oppdrett til dyreforsøk

Nær 27.000 tusen har signert et opprop om å stenge Løken gård, som driver oppdrett av hunder og katter for dyreforsøk. Selv avviser Løken gård at de driver med mishandling av dyr..

VG - Igår: 00:13

Keshvaris reiseregninger

Frps stortingsrepresentant Mazyar Keshvaris juks med reiseregninger er et alvorlig tillitsbrudd. Saken reiser også noen viktige spørsmål om Stortingets refusjonsordninger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt