NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 10:45

NRK - 08 Nov 19 kl. 16:35

135 000 nye brudd på loven

Oslo kommune har brutt loven mer enn dobbelt så mange ganger som tidligere kjent. Bydelene opplyser nå til NRK at de har brutt arbeidsmiljøloven 135.596 ganger. Det betyr at det er det samlet er snakk om nærmere 250 000 brudd på loven i Oslo..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NRK, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 135, 000, nye, brudd, loven
P4 - 01 Apr 20 kl. 12:12

Flere bøtelagt for karantenebrudd

Politiet i Oslo har så langt utstedt bøter i fem saker som omhandler brudd på smittevernbestemmelsene. Fire av sakene gjelder brudd på karantene, og ett er brudd på forbud om å drive virksomhet. I tillegg etterforsker politiet ni andre saker.

NRK - 20 Sep 19 kl. 14:09

Fant brudd på barnevernloven

Fylkesmannen i Nordland sier i at de etter et tilsyn med samarbeid mellom Vesterålen barnevern og sosiale tjenester i Nav Sortland, har funnet tre brudd på barnevernloven og to brudd på sosialtjenesteloven, skriver Vesterålen Online..

P4 - 24 May 20 kl. 20:17

Burger King stengt for brudd på smittevernloven

Burger King i Stavanger ble i natt hastestengt på grunn av brudd på smittevernloven. Restauranten ble kontrollert natt til lørdag, og fikk varsel om brudd dagen før de ble stengt. Dette er første gang noen må stenge for brudd på smittevernloven i Stavanger..

P4 - 04 Nov 19 kl. 15:04

16.000 brudd i Forsvaret

I årets seks første måneder ble det registrert 16.143 brudd på arbeidsmiljøloven i Forsvaret. I all hovedsak dreier det seg om brudd på daglig og ukentlig hviletid.

P4 - 20 Nov 19 kl. 16:29

13 000 brudd på arbeidsmiljøloven

Det er 13 000 brudd på arbeidsmiljølen årlig på sykehjem i Bergen. Det kom fram i bystyret i Bergen i dag, melder Bergens Tidende. Kommunen satte i gang en kartlegging etter at det ble avslørt rundt 100 000 brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo..

P4 - 17 Apr 20 kl. 07:54

En av fem rapporterer om brudd på smittevernsregler

En av fem av Fagforbundets medlemmer i helsesektoren melder om brudd på smittevernsreglene på jobb. Det skriver Klassekampen. Nesten halvparten sier også at de ikke vet om jobben er i stand til å takle en forverring av krisen.

NRK - 14 Mar 20 kl. 19:48

Brudd på koronareglene kan straffes

Riksadvokatembetet er i ferd med å utarbeide nasjonale retningslinjer for hvordan brudd på smitteverntiltak skal håndteres strafferettslig..

NRK - 14 Mar 20 kl. 19:48

Straff for brudd på koronaregler

Riksadvokatembetet er i ferd med å utarbeide nasjonale retningslinjer, for hvordan brudd på smitteverntiltak skal håndteres strafferettslig..

P4 - 29 Oct 19 kl. 06:26

45.000 lovbrudd ved OUS

Det har vært 45.000 brudd på arbeidstidsbestemmelsene ved Oslo universitetssykehus hittil i år. Det skriver Dagsavisen.

NRK - 05 Mar 20 kl. 11:38

Advarer mot brudd på karantene

– Brudd på karantenereglene gir en økt risiko for en større spredning i befolkningen, og det er helt nødvendig for meg å presisere at hjemmekarantene må overholdes. Det sa direktør i Helsedirektoratet, Bjørn Guldvog, på en pressekonferanse nettopp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

FN: 1300 sivile drept i DR Kongo

Rundt 1300 sivile er drept som følge av konflikt i Den demokratiske republikken Kongo i løpet av de siste åtte månedene, ifølge FN. Nyhetsbyrået AFP melder også at en halv million mennesker skal være drevet på flukt i landet i løpet av ni måneder..

NRK - 15 minutter siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..

NRK - 45 minutter siden

Øya vil ha uteservering

Øyafestivalen er avlyst, men arrangøren har søkt kommunen om å få ha uteservering i Tøyenparken i hele sommer. – Vi må finne på noe kreativt, sier daglig leder til Dagsavisen. De ser for seg øltelt, matboder og kulturelle innslag..

NRK - 30 minutter siden

Sier de har kontroll på viruset

Koronaviruset skal være under kontroll i Frankrike, som har begynt å lempe på smitteverntiltakene. – Viruset er fortsatt i omløp, men sprer seg sakte, sier lederen for landets rådgivende forskningsråd, Jean-François Delfraissy, til France Inter..

NRK - 45 minutter siden

Nye regler for opphold i Norge

I dag endrer regjeringen reglene for opphold for ofre for menneskehandel. Mens man tidligere måtte avgi forklaring til politiet i en menneskehandel-sak for å kunne få opphold, holder det nå å forklare seg om alvorlig kriminalitet..

NRK - 45 minutter siden

Vil stramme inn våpen-straff

Strengere straffer for oppbevaring og smugling av ulovlige våpen skal bidra til å få bukt med Sveriges kriminelle nettverk, håper landets regjering. Lovforslaget er en del av regjeringens 34-punktsprogram med tiltak mot kriminelle nettverk..

NRK - 45 minutter siden

Norwegian-fall 97,8 prosent i mai

Flyselskapet Norwegian fraktet 97,8 prosent færre passasjerer i mai i år enn samme måned i fjor. Selskapet fraktet 74.401 passasjerer i mai i år, mens tallet samme måned i fjor var drøyt 3,36 millioner..

NRK - 1 time siden

Bar i Belgia: Ta én, betal for to

Når Belgias barer åpner til uken, ber de kundene bli med på «helpy hour» og betale dobbelt av hva de ellers hadde gjort. 8. juni åpner landets serveringssteder etter å ha vært stengt i to og en halv måned på grunn av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Bratt fall i tysk industri

Fra mars til april opplevde tysk industri et fall i ordreinngangen på 25,8 prosent, viser fersk statistikk. Fallet omtales som det største siden begynnelsen av registreringene i 1991, opplyste det føderale statistikkbyrået Destatis..

NRK - 1 time siden

Palme-konklusjon 10. juni

Den svenske påtalemyndigheten kommer med sin konklusjon om tiltale i Palme-drapet 10. juni. Det melder SVT.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt