NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 23:38

NRK - 08 Nov 19 kl. 16:35

135 000 nye brudd på loven

Oslo kommune har brutt loven mer enn dobbelt så mange ganger som tidligere kjent. Bydelene opplyser nå til NRK at de har brutt arbeidsmiljøloven 135.596 ganger. Det betyr at det er det samlet er snakk om nærmere 250 000 brudd på loven i Oslo..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NRK, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 135, 000, nye, brudd, loven
NRK - 20 Sep 19 kl. 14:09

Fant brudd på barnevernloven

Fylkesmannen i Nordland sier i at de etter et tilsyn med samarbeid mellom Vesterålen barnevern og sosiale tjenester i Nav Sortland, har funnet tre brudd på barnevernloven og to brudd på sosialtjenesteloven, skriver Vesterålen Online..

P4 - 04 Nov 19 kl. 15:04

16.000 brudd i Forsvaret

I årets seks første måneder ble det registrert 16.143 brudd på arbeidsmiljøloven i Forsvaret. I all hovedsak dreier det seg om brudd på daglig og ukentlig hviletid.

P4 - 29 Oct 19 kl. 06:26

45.000 lovbrudd ved OUS

Det har vært 45.000 brudd på arbeidstidsbestemmelsene ved Oslo universitetssykehus hittil i år. Det skriver Dagsavisen.

NRK - 29 Aug 19 kl. 13:52

Over 500 brudd på arbeidsmiljøloven

I flere år har ansatte på søppelanleggene jobbet ulovlig mye. Nå granskes hele Energigjenvinningsetaten for overtidsbruk, brudd på innkjøpsregler og påstander om ulovlige anset.

NRK - 19 Oct 19 kl. 00:10

38 skyldig i epost-brudd

38 statsansatte i USA brøt regler for hemmelighold da de sendte taushetsbelagt informasjon til daværende utenriksminister Hillary Clintons private epostkonto, konkluderer etterforskere som har gjennomgått 33.000 eposter. 91 brudd ble avdekket..

NRK - 11 Sep 19 kl. 23:52

– Brudd på internasjonal lov

FNs generalsekretær Antonio Guterres mener Israels statsminister Benjamin Netanyahu sine planer om å annektere Jordan-dalen er et alvorlig brudd på internasjonal lov og at det vil være katastrofalt for muligheten for fred i regionen, ifølge Reuters..

NRK - 16 Sep 19 kl. 20:04

Kritiserer Riksrevisjonen for brudd

Arbeidstilsynet har funnet en lang rekke brudd på arbeidsmiljøloven hos Riksrevisjonen og mener Stortingets kontrollorgan «ikke har nødvendig kontroll». Bruddene gjelder blant annet omfanget av overtidsarbeid og søndagsarbeid, melder DN..

NRK - 21 Jul 19 kl. 11:21

Brudd på helligdagsfreden

Søndag formiddag rykket politiet ut til adresse i Tromsø etter melding om brudd på helligdagsfreden, i form av utendørs renoveringsarbeid. Arbeiderne ble pålagt å dempe støynivået, melder politiet i Troms på Twitter..

NRK - 18 Oct 19 kl. 15:09

65.000 registrerte brudd

Arbeidsmiljøloven er brutt over 65.000 ganger ved sykehjemmene i Oslo kommune. Etter at NRK meldte om over 15.

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 22:45

Thorisdottir pådro seg brudd i beinet

Chelsea-proffen Maria Thorisdottir har pådratt seg et brudd i beinet. Hvor lenge hun blir borte fra fotballbanen er usikkert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vogntog veltet på E6

E6 er stengt nord for Steinkjer i Trøndelag, etter at et vogntog lastet med radioaktivt materiale kjørte av veien og veltet tirsdag kveld. Det er opprettet en sikkerhetssone rundt stedet, men det er ikke snakk om lekkasje, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

NRK - 1 time siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 2 timer siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 2 timer siden

Se Debatten

NRK - 2 timer siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 2 timer siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 2 timer siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 3 timer siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt