Aftenposten > Utenriks

Friday, 21 September, 04:26

Aftenposten - 16 Apr 18 kl. 05:49

Det hvite hus: – Trump vil fortsatt hente hjem soldatene i Syria

USAs president Donald Trump vil fortsatt at de amerikanske styrkene skal komme hjem fra Syria «så fort som mulig», ifølge Det hvite hus..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Syria, Det

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Det hvite, hus, Trump, vilfortsatt , hente, hjem, soldatene, i Syria
VG - 24 May 18 kl. 20:45

Kilder i Det hvite hus: Derfor avlyste Trump møtet med Nord-Korea

DET HVITE HUS (VG) Tidligere i dag ble det kjent at USAs president Donald Trump avlyser det planlagte møtet med Nord-Koreas leder Kim Jong-Un. Nå forteller Det hvite hus hvorfor..

NRK - 10 Feb 18 kl. 04:21

Ansatt i Det hvite hus går av

Taleskriver for Donald Trump, David Sorensen, sier opp sin stilling i Det hvite hus etter å ha blitt anklaget av sin kone for mishandling. Sorensen er den andre ansatte i Trump-administrasjonen til å gå av på grunn av slike anklager denne uken..

NRK - 01 May 18 kl. 00:49

Nekter for å ha kalt Trump idiot

Stabssjef i Det hvite hus, John Kelly, benekter at han har kalt president Trump en idiot foran ansatte. Det var NBC som først meldte at åtte tjenestefolk i Det hvite hus, sa Kelly hadde kalt Trump en idiot ved flere anledninger..

NRK - 02 Feb 18 kl. 03:09

Turnbull besøker Trump

USAs president Donald Trump skal ta imot Australias statsminister Malcolm Turnbull i Det hvite hus fredag 23. februar. Det kommer frem i en uttalelse fra Det hvite hus, ifølge Reuters.

P4 - 29 Dec 17 kl. 09:44

Trump får legeundersøkelse i Det Hvite Hus

12. januar vil Donald Trump bli undersøkt av lege før første gang siden han ble valgt til president. Flere har spekulert i presidentenes helse etter at han under en tale om Israel snakket med sløret og utydelig stemme.

NRK - 28 Jun 18 kl. 02:52

Trump møter Conte 30. juli

USAs president Donald Trump vil få besøk av Italias statsminister Giuseppe Conte i Det hvite hus 30. juli, melder Det hvite hus..

NRK - 29 Apr 18 kl. 21:18

Trump og Macrons tre er borte

Et eiketre som for få dager siden ble plantet ved Det hvite hus av Frankrikes president Emmanuel Macron og USAs president Donald Trump, er borte. Det hvite hus har så langt ikke kommet med noen forklaring på hva som har skjedd..

P4 - 28 Feb 18 kl. 23:32

Kommunikasjonsdirektøren i Det hvite hus går av

Donald Trumps kommunikasjonssjef, Hope Hicks, går av. Årsaken til at hun trekker seg er uklar, men skjer kun dagen etter en høring om kontakten mellom Trump-administrasjonen og Russland før presidentvalget i fjor. Dette er den fjerde kommunikasjonsdirektøren i Det hvite hus som har sluttet siden Trump tiltrådte som president..

Aftenposten - 02 Apr 18 kl. 20:00

Trump inviterte til påskemoro utenfor Det hvite hus

Med hver sin fløyte blåste Donald og Melania Trump i gang det årlige påskeeggløpet for hundrevis av inviterte familier i hagen utenfor Det hvite hus..

NRK - 30 Jul 18 kl. 11:58

New York Times-topp i Trump møte

New York Times' utgiver Arthur Gregg Sulzberger møtte Donald Trump i Det hvite hus, og advarte presidenten mot hans «farlige og skadelige» retorikk mot mediene. Møtet fant sted 20. juli etter en forespørsel fra Det hvite hus, melder AFP..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 45 minutter siden

Mattilsynet frykter utenlandske soldater har med seg smitte i maten sin

I slutten av oktober samles soldater fra 30 ulike land for å øve på krig i Norge. De har med egen mat. Mattilsynet er bekymret for hva som blir med på lasset.

Aftenposten - 5 timer siden

Krafttrader kan ha krav på å få tilbakebetalt skatt

Krafttraderen Einar Aas som risikerer å gå konkurs etter feilslåtte veddemål i kraftmarkedet, kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innebetalt skatt..

Aftenposten - 8 timer siden

Advarer folk inne i landet mot sterk vind

Fredag er det ventet et nytt uvær over Sør- og Østlandet. Meteorologene ber særlig folk i innlandet om å passe seg for uvant sterk vind..

Aftenposten - 6 timer siden

Pia Tjelta: – Jeg har fått mye større selvtillit på at jeg har noe vettugt å komme med

Før skrev avisene om hvor pen Pia Tjelta er. Nå handler alt om hvor god hun er..

Aftenposten - 6 timer siden

Kvinne dømt for å ha lurt 17 menn

En kvinne fra Troms er dømt til fengsel i tre og et halvt år for å ha lurt 17 menn til å betale henne til sammen over 600.000 kroner..

Aftenposten - 7 timer siden

Kort sagt, fredag 21. september

Sant og usant om Aleris, regionreform og sentralisering, eldre arbeidstagere, uenigheter i Oslo-skolen, ukonsentrerte bilførere og sykehusløsningen i Oslo. Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 8 timer siden

Minst 40 døde etter ferjeforlis på Victoriasjøen

Over 40 mennesker har mistet livet etter at en passasjerferje torsdag kantret på Victoriasjøen, ifølge myndighetene i Tanzania..

Aftenposten - 8 timer siden

Polen vil betale for amerikanske soldater og kalle basen Fort Trump

Den polske presidenten Andrzej Duda tilbyr seg å betale for amerikanske soldater i landet, og de skal installeres i Fort Trump..

Aftenposten - 8 timer siden

Nytt uvær i vente – denne gang i sør og øst

Onsdagens uvær på Vestlandet førte til veltede trær, hustak som blåste av gårde og tusenvis uten strøm. Fredag feier et nytt uvær inn over Sør- og Østlandet..

Aftenposten - 8 timer siden

Brudgommen fikk fem års besøksforbud etter bryllupsnatten

Mannen i slutten av 30-årene tok kvelertak på kona to ganger bryllupsnatten. Nå er han dømt til fengsel og har fått besøksforbud i fem år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt