VG > Utenriks

Saturday, 21 July, 00:09

VG - 16 Apr 18 kl. 05:05

Comey om Trump: - Behandler kvinner som de er stykker med kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NEW YORK, Trump, James Comey, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Comeyom , Trump, Behandler, kvinnersom de er , stykker, med kjøtt
VG - 16 Apr 18 kl. 04:33

Comey om Trump: Behandler kvinner som kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

VG - 16 Apr 18 kl. 05:15

Comey om Trump: – Behandler kvinner som de er kjøttstykker

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

P4 - 16 Apr 18 kl. 15:40

Trump kaller Comey kriminell

Ordkrigen mellom Donald Trump og James Comey, som ble sparket som FBI-direktør, fortsetter. Etter at Comey i går sa i et intervju med programmet "60 Minutes" at Trump er moralsk uskikket til å være USAs president svarer nå Trump på Twitter. Trump skriver at Comey gjorde mye ulovlig og at han baserte avgjørelser han tok i e-postsaken til Hillary Clinton på meningsmålingene..

P4 - 11 Apr 18 kl. 18:35

Comey sammenlinger Trump med mafiasjef

FBIs tidligere sjef, James Comey, sammenligner USAs president Donald Trump med en mafiasjef. Det går frem i et kommende intervju med Comey, gjort av ABC, i forbindelse med hans kommende bok. Ifølge kilder tett på intervjuet vil Comey komme med uttalelser som vil sjokkere presidenten og andre.

P4 - 13 Apr 18 kl. 14:25

Trump: Comey er en løgner

- Tidligere FBI-direktør James Comey er en løgner. Det skriver USAs president Donald Trump på Twitter fredag ettermiddag. Comey, som fikk sparken av Trump, skriver i sin memoarbok at presidenten er den fødte løgner og en uetisk leder som drives av sitt eget ego.

Hegnar.no - 16 Apr 18 kl. 06:00

Comey: Trump er moralsk uskikket og en serieløgner

I et TV-intervju i forbindelse med sin nye bok serverer tidligere FBI-sjef James Comey kraftig kost i retning president Donald Trump. .

NRK - 20 Apr 18 kl. 09:40

Kastar nytt lys over Trump-møte

Nyheitsbyrået AP har fått tilgang til 15 sider med tidlegare FBI-sjef James Comey sine notat som dekker sju møte med Trump i vekene og månadene før Comey vart sparka i mai 2017. Presidenten drøfta eit breitt spekter av saker med FBI-sjefen..

NRK - 20 Apr 18 kl. 09:40

Kastar nytt lys over Trump-møter

Nyheitsbyrået AP har fått tilgang til 15 sider med tidlegare FBI-sjef James Comey sine notat som dekker sju møter med Trump i vekene og månadene før Comey vart sparka i mai 2017. Presidenten drøfta eit breitt spekter av saker med FBI-sjefen..

Aftenposten - 16 Apr 18 kl. 05:42

Comey: Trump er moralsk uskikket og en serieløgner

I et TV-intervju i forbindelse med sin nye bok serverer tidligere FBI-sjef James Comey kraftig kost om president Donald Trump..

NRK - 12 Apr 18 kl. 23:30

Sammenligner Trump med «mafiaboss»

Tidligere FBI-direktør James Comey sammenligner president Donald Trumps sin lederstil med en «mafiaboss'» i sin nye bok, ifølge AP. Comey skriver at Trump skal ha forsøkt å presse ham i etterforskningen om russisk innblanding i presidentvalget i 2012..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Russland starter Twitter-kampanje for spionmistenkt kvinne

Utenriksdepartementet i Russland har satt i gang en Twitter-kampanje for Marija Butina..

VG - 2 timer siden

Over 50 kritiske skogbranner i Sverige – får norsk slukningshjelp

Det brenner i skoger rundt om i Sverige. Situasjonen er kritisk, og nå handler det om at brannene ikke skal spre seg til lokalsamfunn og bygder. Norge er et av landene som hjelper til..

VG - 7 timer siden

Ni knivstukket på fullsatt buss i Lübeck

Ni personer ble fredag skadd i en voldsepisode på en buss i Lübeck, opplyser tysk politi. En mann skal ha stukket ned passasjerene med en kjøkkenkniv..

VG - 4 timer siden

NY Times: FBI har opptak av at Trump diskuterer betaling til elskerinne

Donald Trumps advokat gjorde opptak der han diskuterer utbetalinger til Playboy-modell Karen McDougal med Donald Trump, skriver New York Times..

VG - 5 timer siden

Jimmie Åkesson til VG: - Jeg vil ta Sverige tilbake til «folkhemmet»

VISBY(VG) Han er blitt utskjelt for å ha grumsete meninger, har hatt sammenbrudd og blitt verbalt overkjørt på «Skavlan» Men om to måneder kan Jimmie Åkessons Sverigedemokraterna, bli Sveriges største parti..

VG - 16 timer siden

Amerikanske medier: 17 døde i turistbåtulykke

17 barn og voksne har omkommet etter at en turistbåt kantret i Missouri. Det melder nyhetsbyrået AP..

VG - 8 timer siden

Libya sier nei til EUs plan om asylsentre

Libyas statsminister sier han ikke vil la EU etablere asylmottak på libysk jord. Avslaget er nok et tilbakeslag for EUs forsøk på å stanse båtflyktningene..

VG - 9 timer siden

Russisk ambassadør: Putin la fram konkrete forslag om Ukraina

President Vladimir Putin la på toppmøtet fram et konkret forslag om Ukraina, sier Russlands ambassadør til USA, Anatolij Antonov..

VG - 11 timer siden

Ny hard dom mot Sør-Koreas avsatte president

Sør-Koreas avsatte president Park Geun-hye er dømt til åtte års fengsel for å ha tatt imot penger fra etterretningstjenesten og for innblanding i valget i 2016..

VG - 12 timer siden

Kan ta flere uker å slukke skogbrannene i Sverige

Med mer enn 50 pågående skogbranner befinner Sverige seg i det som beskrives som den mest krevende redningsaksjonen i landets historie. Det er fortsatt stor fare for spredning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt