VG > Utenriks

Monday, 25 March, 08:37

VG - 16 Apr 18 kl. 05:05

Comey om Trump: - Behandler kvinner som de er stykker med kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NEW YORK, Trump, James Comey, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Comeyom , Trump, Behandler, kvinnersom de er , stykker, med kjøtt
VG - 16 Apr 18 kl. 04:33

Comey om Trump: Behandler kvinner som kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

VG - 16 Apr 18 kl. 05:15

Comey om Trump: – Behandler kvinner som de er kjøttstykker

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

P4 - 16 Apr 18 kl. 15:40

Trump kaller Comey kriminell

Ordkrigen mellom Donald Trump og James Comey, som ble sparket som FBI-direktør, fortsetter. Etter at Comey i går sa i et intervju med programmet "60 Minutes" at Trump er moralsk uskikket til å være USAs president svarer nå Trump på Twitter. Trump skriver at Comey gjorde mye ulovlig og at han baserte avgjørelser han tok i e-postsaken til Hillary Clinton på meningsmålingene..

P4 - 11 Apr 18 kl. 18:35

Comey sammenlinger Trump med mafiasjef

FBIs tidligere sjef, James Comey, sammenligner USAs president Donald Trump med en mafiasjef. Det går frem i et kommende intervju med Comey, gjort av ABC, i forbindelse med hans kommende bok. Ifølge kilder tett på intervjuet vil Comey komme med uttalelser som vil sjokkere presidenten og andre.

NRK - 09 Dec 18 kl. 18:44

Trump gyver løs på Comey

Donald Trump angriper tidligere FBI-sjef James Comey på twitter. Han skriver at Comey må ha satt en ny rekord for antall løgner i Kongressen i løpet av en dag. Comey forklarte seg fredag for justiskomiteen om Russland-etterforskningen..

P4 - 13 Apr 18 kl. 14:25

Trump: Comey er en løgner

- Tidligere FBI-direktør James Comey er en løgner. Det skriver USAs president Donald Trump på Twitter fredag ettermiddag. Comey, som fikk sparken av Trump, skriver i sin memoarbok at presidenten er den fødte løgner og en uetisk leder som drives av sitt eget ego.

Hegnar.no - 16 Apr 18 kl. 06:00

Comey: Trump er moralsk uskikket og en serieløgner

I et TV-intervju i forbindelse med sin nye bok serverer tidligere FBI-sjef James Comey kraftig kost i retning president Donald Trump. .

Hegnar.no - 18 Dec 18 kl. 06:46

Comey: Trump lyver og undergraver rettssystemet

Den tidligere FBI-sjefen James Comey ga president Donald Trump og republikanere huden full etter at han stilte til ny høring i Kongressen mandag..

NRK - 18 Dec 18 kl. 06:50

Comey hardt ut mot Trump

Tidligere FBI-sjef James Comey gikk hardt ut mot president Donald Trump etter at han forklarte seg om russlandgranskingen for kongressen mandag. Overfor pressen beskyldte han Trump for å undergrave rettssystemet og skade FBIs rykte ved å stadig lyve..

Hegnar.no - 12 Jan 19 kl. 11:49

- FBI undersøkte om Trump sparket Comey på vegne av Russland

FBI var så bekymret for russisk innblanding at de innledet etterforskning av president Trump da han sparket FBI-direktør James Comey, ifølge New York Times..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Når presidenten går av, får hovedstaden navn etter ham. Det skaper bråk.

For fjerde gang på mindre enn 60 år får Kasakhstans hovedstad nytt navn. Drillo må til å pugge igjen: Astana er på vei til å bli Nur-Sultan..

VG - 12 timer siden

Overlevende etter syklonen i Mosambik: – Vannet var fullt av slanger

Dødstallene stiger etter syklonen og flommen i Mosambik. Fortsatt sitter mange på hustak og venter på nødhjelp. – Vannet var fullt av slanger, sier overlevende..

VG - Igår: 12:11

Frykter nye opptøyer – setter inn militær antiterrorstyrke

PARIS (VG) Turistgaten Champs-Élysées er blokkert, antiterrorstyrker mobilisert og en ny politisjef er på plass for å holde de gule vestene i sjakk..

VG - I førrgår: 08:09

Historisk erklæring: IS sine landområder er nedkjempet

BEIRUT (VG) I 2014 tok IS over et landområde større enn Storbritannia i en dødelig offensiv. Nå sier den kurdiskledede opprørsalliansen SDF terrorgruppens siste landområde i Syria er overtatt..

VG - Igår: 10:17

Ekspert om Mueller-rapporten: Tror Trumps sønn puster lettet ut

– Trumps sønn og svigersønn puster nok lettet ut. Mange har trodd at de ville bli tiltalt, sier USA-ekspert Hilmar Mjelde..

VG - I førrgår: 08:09

Historisk erklæring: IS er nedkjempet

BEIRUT (VG) I 2014 tok de over et landområde større enn Storbritannia i en dødelig og brutal offensiv som fanget verdens oppmerksomhet. Lørdag morgen erklærte den kurdiskledede opprørsalliansen SDF at terrorgruppens såkalte kalifat er nedkjempet..

VG - I førrgår: 08:09

SDF: IS er nedkjempet

Den USA-støttede kurdiske opprørsalliansen SDF hevder å ha beseiret IS’ siste skanse i landsbyen Baghouz i Syria..

VG - I førrgår: 23:07

Dette må du vite om Russland-etterforskningen

Etter to år med konspirasjoner, løgner og svik, er spesialetterforsker Robert Muellers Russland-rapport omsider levert..

VG - I førrgår: 17:04

Tysk politi skal ha avverget terrorangrep

Mint ti personer er arrestert i Tyskland mistenkt for å ha planlagt et terrorangrep..

VG - I førrgår: 16:02

Den IS rekrutterte 14-åringen chattet med nederlandsk IS-sympatisør

Tiltalen mot den amerikanske 20-åringen, som skal ha rekruttert den norske gutten til IS, viser at nordmannen hadde kontakt med flere brukere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt