VG > Utenriks

Monday, 17 December, 03:38

VG - 16 Apr 18 kl. 05:05

Comey om Trump: - Behandler kvinner som de er stykker med kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NEW YORK, Trump, James Comey, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Comeyom , Trump, Behandler, kvinnersom de er , stykker, med kjøtt
VG - 16 Apr 18 kl. 04:33

Comey om Trump: Behandler kvinner som kjøtt

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

VG - 16 Apr 18 kl. 05:15

Comey om Trump: – Behandler kvinner som de er kjøttstykker

NEW YORK (VG) Donald Trump kaller ham en dum, svak, sleip slimål som fortjener fengsel. Det er ingenting sammenlignet med hva James Comey mener om USAs president..

P4 - 16 Apr 18 kl. 15:40

Trump kaller Comey kriminell

Ordkrigen mellom Donald Trump og James Comey, som ble sparket som FBI-direktør, fortsetter. Etter at Comey i går sa i et intervju med programmet "60 Minutes" at Trump er moralsk uskikket til å være USAs president svarer nå Trump på Twitter. Trump skriver at Comey gjorde mye ulovlig og at han baserte avgjørelser han tok i e-postsaken til Hillary Clinton på meningsmålingene..

P4 - 11 Apr 18 kl. 18:35

Comey sammenlinger Trump med mafiasjef

FBIs tidligere sjef, James Comey, sammenligner USAs president Donald Trump med en mafiasjef. Det går frem i et kommende intervju med Comey, gjort av ABC, i forbindelse med hans kommende bok. Ifølge kilder tett på intervjuet vil Comey komme med uttalelser som vil sjokkere presidenten og andre.

NRK - 09 Dec 18 kl. 18:44

Trump gyver løs på Comey

Donald Trump angriper tidligere FBI-sjef James Comey på twitter. Han skriver at Comey må ha satt en ny rekord for antall løgner i Kongressen i løpet av en dag. Comey forklarte seg fredag for justiskomiteen om Russland-etterforskningen..

P4 - 13 Apr 18 kl. 14:25

Trump: Comey er en løgner

- Tidligere FBI-direktør James Comey er en løgner. Det skriver USAs president Donald Trump på Twitter fredag ettermiddag. Comey, som fikk sparken av Trump, skriver i sin memoarbok at presidenten er den fødte løgner og en uetisk leder som drives av sitt eget ego.

Hegnar.no - 16 Apr 18 kl. 06:00

Comey: Trump er moralsk uskikket og en serieløgner

I et TV-intervju i forbindelse med sin nye bok serverer tidligere FBI-sjef James Comey kraftig kost i retning president Donald Trump. .

NRK - 20 Apr 18 kl. 09:40

Kastar nytt lys over Trump-møter

Nyheitsbyrået AP har fått tilgang til 15 sider med tidlegare FBI-sjef James Comey sine notat som dekker sju møter med Trump i vekene og månadene før Comey vart sparka i mai 2017. Presidenten drøfta eit breitt spekter av saker med FBI-sjefen..

NRK - 20 Apr 18 kl. 09:40

Kastar nytt lys over Trump-møte

Nyheitsbyrået AP har fått tilgang til 15 sider med tidlegare FBI-sjef James Comey sine notat som dekker sju møte med Trump i vekene og månadene før Comey vart sparka i mai 2017. Presidenten drøfta eit breitt spekter av saker med FBI-sjefen..

Aftenposten - 16 Apr 18 kl. 05:42

Comey: Trump er moralsk uskikket og en serieløgner

I et TV-intervju i forbindelse med sin nye bok serverer tidligere FBI-sjef James Comey kraftig kost om president Donald Trump..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Dette må du vite om Brexit nå

Kranglingen i Storbritannia om hvordan landet skal forlate EU kan forvirre de fleste. Må britene ha en avtale med EU? Eller skal de kanskje bli værende i unionen, likevel?

VG - 8 timer siden

Fant 4.400 år gammel grav i Egypt - slik så det ut på innsiden

Arkeologer har funnet en yppersteprests siste hvilested i Saqqara vest for Kairo. Graven har vært urørt i 4.400 år..

VG - 10 timer siden

Minst 40 skadd i eksplosjon i restaurant i Sapporo

En kraftig eksplosjon har rammet en restaurant i Sapporo. Japansk politi melder at over 40 personer er skadd..

VG - 23 timer siden

Putin vil kontrollere rapmusikk: Til kamp mot «sex, dop og protester»

President Vladimir Putin mener rap er basert på «sex, dop og protester» og vil kontrollere bruken av rapmusikk blant russere..

VG - Igår: 01:50

Blandede reaksjoner etter klimaenighet: Fra «gledelig» til «vanvittig provoserende»

Norske miljøorganisasjoner er glade for at det ble enighet på klimatoppmøtet i Polen lørdag kveld, men er skuffet over at løfter om klimakutt ikke ble inngått..

VG - Igår: 10:46

85 arrestert i nye Paris-demonstrasjoner

Opprørspoliti bruker tåregass mot demonstranter i Paris idag. I følge den franske avisen Le Monde skal 85 personer demonstranter ha blitt arrestert av politiet i forkant av de varslede demonstrasjonene..

VG - Igår: 10:46

21 arrestert i nye Paris-demonstrasjoner

Frankrike ruster seg for ny uro og 8000 politifolk er satt i beredskap i Paris etter at det er varslet nye demonstrasjoner i dag..

VG - I førrgår: 18:09

Klimaforhandlingene på overtid i Polen

KATOWICE (VG) Avstanden mellom partene var for stor da klimamøtet i Polen skulle avsluttes. Verdens miljø- og klimaministre har forhandlet hele natten, men har fortsatt ikke kommet til enighet lørdag formiddag..

VG - Igår: 10:30

Mann falt ned fra juletre – døde

En mann er bekreftet død etter at han falt ned fra et juletre i den skotske byen Kirkcaldy. Politiet har startet etterforskning for å få klarhet i hva som har skjedd..

VG - I førrgår: 18:09

Klimaforhandlinger på overtid i Polen

KATOWICE (VG) Avstanden mellom partene var for stor da klimamøtet i Polen skulle avsluttes..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt