Aftenposten > Innenriks

Monday, 23 April, 19:16

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 07:24

Én drept og 20 skadet i angrepet mot FN-base i Mali

Én FN-soldat ble drept og rundt tjue ble skadd da flere personer utkledd som FN-soldater angrep to baser utenfor Timbuktu i Mali lørdag. .
Les mer på Aftenposten


Les mer om:
FN, Timbuktu, Mali

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, dreptog 20 , skadeti , angrepetmot , FN-base, i Mali
P4 - 23 Jan 18 kl. 17:19

Flere amerikanske ofre i Kabul-angrepet

Flere av de som ble drept i hotellangrepet i Kabul i helgen var amerikanere. Det er likevel uklart hvor mange det er snakk om. Nordmannen Arne Strand var på hotellet under angrepet og ble skadet, men skal være på bedringens vei og sendes hjem til Norge i dag.

P4 - 09 Feb 18 kl. 20:26

Én drept og 150 skadd i Libya

En person ble drept og 150 skadet i to bombeeksplosjoner utenfor en moské øst i Libya i dag. Ifølge nyhetsbyrået AFP rammet eksplosjonene under oppstarten av den ukentlige fredagsbønnen. Så langt har ingen tatt på seg skylden for angrepet..

NRK - 28 Dec 17 kl. 08:29

Minst 40 drept i selvmordsangrep

Minst 40 mennesker er drept i minst to eksplosjoner i Kabul, ifølge afghanske myndigheter. I tillegg skal ytterligere 30 være skadet. Myndighetene jobber fortsatt med å kartlegge hva som var målet for angrepet..

NRK - 24 Feb 18 kl. 08:56

18 soldater drept i Afghanistan

Minst 18 soldater er drept etter at Taliban-opprørere angrep en militærbase i Farah-provinsen, bekrefter afghanske myndigheter til AFP. To andre soldater ble skadet i angrepet..

P4 - 03 Feb 18 kl. 20:48

11 drept i angrep i Pakistan

Minst 11 soldater er drept i et selvmordsangrep i Pakistan. I tillegg er 13 soldater skadet, melder nyhetsbyrået Ap. Det er foreløbig ikke kjent hvem som står bak angrepet..

NRK - 28 Dec 17 kl. 08:29

Minst 40 drept i eksplosjoner

Minst 40 mennesker er drept i minst to eksplosjoner i Kabul, ifølge afghanske myndigheter. I tillegg skal ytterligere 30 være skadet. Myndighetene jobber fortsatt med å kartlegge hva som var målet for angrepet..

NRK - 02 Apr 18 kl. 10:11

15 drept i angrep i Nigeria

15 mennesker er drept i et angrep som trolig er utført av terroristgruppa Boko Haram nordøst i Nigeria, melder Reuters. 68 mennesker skal også være skadet i angrepet som fant sted i går kveld..

VG - 16 Apr 18 kl. 12:57

Syv drept og 17 skadet i høysikkerhetsfengsel i USA

Et fengselsopprør som skal ha vært i syv timer har drept syv og skadet 17 innsatte i Lee Correctional Institution i South Carolina..

P4 - 29 Jan 18 kl. 07:15

IS tar på seg skylden for Kabul-angrep

Terrorgruppen IS hevder nå å stå bak angrepet mot en militærbase i Kabul i dag tidlig. Minst to soldater ble drept i angrepet og minst 10 ble såret da væpnede menn prøvde å ta seg inn i basen. En selvmordsbomber sprengte seg selv, men angriperne ble raskt omringet av regjeringsstyrker.

NRK - 14 Apr 18 kl. 23:47

FN-soldat drept i angrepet i Mali

En FN-soldat ble drept og rundt tolv ble skadd da en FN-base i Mali ble angrepet lørdag. Det ble meldt om både skyting og forsøk på et selvmordsangrep. Selvmordsangrepet var mislykket, men én ble drept og flere ble skadd da angriperne åpnet ild,.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 4 timer siden

Prins George og prinsesse Charlotte på besøk hos lillebror

Hertuginne Kate og prins William har fått sitt tredje barn, en sønn. To spente storesøsken fikk mandag ettermiddag møte sin nye lillebror..

Aftenposten - 45 minutter siden

Marerittet i Moskva | Harald Stanghelle

Frode Berg opplever sitt livs mareritt. Nå er hans sak også blitt et mareritt for Etterretningstjenesten og Solberg-regjeringen..

Aftenposten - 21 timer siden

Sterk mistanke om korrupsjon i Europarådets parlamentarikerforsamling.

Flere nåværende og tidligere medlemmer av Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) har med stor sannsynlighet drevet med korrupt virksomhet til fordel for Aserbajdsjan, konkluderer en granskningskommisjon..

Aftenposten - 7 timer siden

Påstand om livsvarig fengsel for Madsen

Peter Madsen må dømmes til fengsel på livstid, mener påtalemyndigheten..

Aftenposten - 8 timer siden

Salah Abdeslam funnet skyldig i terror i Belgia

Salah Abdeslam, som antas å være den eneste gjenlevende av gjerningsmennene bak terrorangrepene i Paris i november 2015, er funnet skyldig i terror i Belgia..

Aftenposten - 8 timer siden

EUs nye personvernregler utsettes til juli

Det sørget Lichtensteins 37.000 innbyggere for..

Aftenposten - 11 timer siden

Saksøkte sin egen sønn etter milliongevinst i Lotto

Da kona døde, saksøkte mannen fra Sørlandet sin egen sønn for å få igjen mest mulig av lotto-gevinsten på 3.972.000 kroner..

Aftenposten - 22 timer siden

Like pinlig som komplisert: Harald Stanghelle

Så kan også Norge være tatt med spionbuksene nede. Det er både pinlig og komplisert for norske myndigheter..

Aftenposten - Igår: 13:58

Ber folk holde seg unna oversvømt Glomma

NVE ber folk holde seg unna Glomma, som har flommet over. To personer er evakuert og flere isolert som følge av flommen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt