NRK > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:39

NRK - 12 Mar 18 kl. 15:28

Minst 50 omkom i flybrann i Nepal

Ifølge myndighetene i Nepal omkom minst 50 mennesker da det brøt ut brann i et passasjerfly av typen Dash 8 fra flyselskapet US-Bangla rett etter landing i Katmandu. Ni mennesker er fortsatt savnet. Ifølge CNN skal flyet ha kommet feil inn for landing..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nepal, Dash, US-Bangla, Katmandu, CNN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 50 omkomi , flybranni , Nepal
NRK - 12 Mar 18 kl. 11:39

Minst 38 døde i flybrann i Nepal

Fleire personar skal vere døde etter at eit fly tok fyr på rullebanen etter landing i Katmandu, melder Reuters. Det var 67 passasjerar om bord og fire flytilsette. Bilete frå staden viser at flyet er totalt utbrent og øydelagt..

NRK - 12 Mar 18 kl. 11:39

Fleire døde i flybrann i Nepal

Fleire personar skal vere døde etter at eit fly tok fyr på rullebanen etter landing i Katmandu, det melder Reuters. Det var 67 passasjerar om bord og fire flytilsette. Bilete frå staden viser at flyet er totalt utbrent og øydelagt..

NRK - 26 Nov 17 kl. 19:50

To millioner stemte i Nepal

65 prosent av de tre millioner stemmeberettigede i Nepal stemte søndag i det første parlemantsvalget i landet på 18 år. Mange velgere trosset vinterkulde og gikk i flere timer til nærmeste valglokale, før de stengte klokken 17 lokal tid..

NRK - 12 Mar 18 kl. 10:30

Passasjerfly byrja å brenne i Nepal

Eit passasjerfly har byrja å brenne under landing på Khatmandu flyplass i Nepal. Det melder nyheitsbyrået AFP. Det er uvisst om nokon er skadde eller omkomne.

NRK - 24 Nov 17 kl. 14:23

Nepal og India starter tigertelling

Nepal starter i neste uke en kartlegging av landets truede tigerbestand. India skal gjøre det samme på sin side av grensen. Flere hundre villmarkseksperter med bistand fra sikkerhetsstyrker blir utplassert i tre nasjonalparker for å telle tigrene..

P4 - 31 Dec 17 kl. 09:27

Nepal sier nei til soloklatring opp Mount Everest

Nepal forbyr klatrere å bestige Mount Everest alene. Myndighetene har sett seg lei farefulle soloklatringer opp verdens høyeste fjell, og krever nå at en sherpa må være med. Målet er å øke sikkerheten og redusere antall ulykker.

NRK - 12 Mar 18 kl. 11:39

Fleire døde i flybrann

Fleire personar skal vere døde etter at eit fly tok fyr på rullebanen i Katmandu, det melder Reuters. Flyet tok fyr då det landa, ifølgje vitne. Bilete frå staden viser at flyet er totalt utbrent og øydelagt..

NRK - 24 May 18 kl. 14:40

To omkom i togkollisjon i Italia

To mennesker omkom og 20 er skadd i en kollisjon mellom et tog og en lastebil nord i Italia. Ifølge italienske medier skjedde kollisjonen ved Caluso nær Torino natt til torsdag. Føreren av lastebilen og en av togpassasjerene omkom..

VG - 31 Dec 17 kl. 03:36

Nepal forbyr klatrere å bestige Mount Everest alene

Nepal har sett seg lei på farefulle klatreekspedisjoner på Mount Everest og andre fjell, og innfører nå forbud mot å klatre alene til topps uten ledsager..

NRK - 23 Jan 18 kl. 07:42

Soldat omkom i vulkanutbrudd

Én soldat omkom under et vulkanutbrudd nær et populært skianlegg sentralt i Japan. Seks soldater drev skitrening i anlegget da utbruddet utløste et snøras, og en av dem omkom. Det er meldt om 16 skadde etter hendelsen, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sara Netanyahu tiltalt

Sara Netanyahu, kona til Israels statsminister, er tiltalt for bedrageri og misbruk av sin stilling, opplyser Israels justisdepartement. Ifølge tiltalen har hun bestilt mange, dyre catering-måltider, selv om det er ansatt kokk i statsministerboligen..

NRK - 15 minutter siden

Har evakuert elevane

Alle elevane ved Sveio skule er evakuerte etter at det er meldt om røykutvikling i ein kjellar ved skulen. Brannvesenet i Haugesund opplyser at røykdykkarar er i gang med å undersøkja bygget..

NRK - 15 minutter siden

Finnmark boikotter sammenslåing

Finnmark sier nei til videre samarbeid med Troms. Torsdag ettermiddag vedtok de å si nei til å utnevne medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen..

NRK - 15 minutter siden

Truet politimann med kniv

Politiet rykker ut etter at en mann truet en politibetjent med kniv. Politiet opplyser at de ikke har kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med han. Ingen personer skal være skadet..

NRK - 30 minutter siden

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..

NRK - 45 minutter siden

AUF-leder: «Et ynkelig forsøk»

AUF-leder Mani Hussaini håper Strasbourg-avgjørelsen setter et punktum for ankene fra drapsdømte Anders Behring Breivik. – Dette har vært nok et ynkelig forsøk fra barnemorderen på å prøve å få oppmerksomhet rundt seg selv, sier Hussaini til NTB..

NRK - 1 time siden

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: – Svakere bånd til USA

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier ifølge NTB at båndene mellom Europa og USA er svekket, og at det må gjøres en innsats for å styrke forsvarsalliansen. – Det er ikke hugget i stein at de transatlantiske båndene vil vare evig..

NRK - 17 timer siden

Marihuana lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..

NRK - 1 time siden

Eksperter advarer mot helseapper

Det lanseres stadig flere trenings- og kostholdsapper til smarttelefoner. Finn Skårderud, ekspert på spiseforstyrrelser, og Kethe Engen, som tar doktorgrad ved Norges Idrettshøgskole, mener appene kan gi et usunt fokus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt