NRK > Nyheter

Monday, 17 December, 03:34

NRK - 12 Mar 18 kl. 15:28

Minst 50 omkom i flybrann i Nepal

Ifølge myndighetene i Nepal omkom minst 50 mennesker da det brøt ut brann i et passasjerfly av typen Dash 8 fra flyselskapet US-Bangla rett etter landing i Katmandu. Ni mennesker er fortsatt savnet. Ifølge CNN skal flyet ha kommet feil inn for landing..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nepal, Dash, US-Bangla, Katmandu, CNN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 50 omkomi , flybranni , Nepal
NRK - 12 Mar 18 kl. 11:39

Minst 38 døde i flybrann i Nepal

Fleire personar skal vere døde etter at eit fly tok fyr på rullebanen etter landing i Katmandu, melder Reuters. Det var 67 passasjerar om bord og fire flytilsette. Bilete frå staden viser at flyet er totalt utbrent og øydelagt..

NRK - 12 Mar 18 kl. 11:39

Fleire døde i flybrann i Nepal

Fleire personar skal vere døde etter at eit fly tok fyr på rullebanen etter landing i Katmandu, det melder Reuters. Det var 67 passasjerar om bord og fire flytilsette. Bilete frå staden viser at flyet er totalt utbrent og øydelagt..

Dagbladet - 13 Oct 18 kl. 14:08

Minst åtte klatrere omkom i Nepal: - Alt er borte

Minst åtte fjellklatrere er omkommet i Nepal i nærheten av et av Himalayas høyeste fjell, opplyser politiet i landet..

NRK - 25 Sep 18 kl. 16:20

Nepal doblet antallet ville tigre

På ni år har Nepal hatt en målrettet innsats om å bevare tigre, skriver DR. De er nær ved å doble bestanden med 235 tigre mot 121 i 2009. Resultatet har skapt glede blant aktivistgrupper og myndigheter i Nepal, ifølge The Independent..

NRK - 26 Nov 17 kl. 19:50

To millioner stemte i Nepal

65 prosent av de tre millioner stemmeberettigede i Nepal stemte søndag i det første parlemantsvalget i landet på 18 år. Mange velgere trosset vinterkulde og gikk i flere timer til nærmeste valglokale, før de stengte klokken 17 lokal tid..

NRK - 27 Aug 18 kl. 14:36

Kaptein forårsaket flystyrt i Nepal

Flystyrten som kostet 51 mennesker livet i Nepal i mars i år, ble tilsynelatende forårsaket av en kjederøykende og gråtende flykaptein som fikk et sammenbrudd. Dette går fram av flyhavarikommisjonens utkast til rapport, som ble lekket til AFP mandag..

NRK - 12 Mar 18 kl. 10:30

Passasjerfly byrja å brenne i Nepal

Eit passasjerfly har byrja å brenne under landing på Khatmandu flyplass i Nepal. Det melder nyheitsbyrået AFP. Det er uvisst om nokon er skadde eller omkomne.

NRK - 24 Nov 17 kl. 14:23

Nepal og India starter tigertelling

Nepal starter i neste uke en kartlegging av landets truede tigerbestand. India skal gjøre det samme på sin side av grensen. Flere hundre villmarkseksperter med bistand fra sikkerhetsstyrker blir utplassert i tre nasjonalparker for å telle tigrene..

NRK - 13 Oct 18 kl. 07:37

Klatrere omkommet i Nepal

Minst åtte fjellklatrere er omkommet i Nepal, melder nyhetsbyrået AFP. Samtidig skriver nyhetsbyrået AP at fem sørkoreanske klatrere og fire nepalske fjellførere er savnet nær fjellet Gurja Himal. Trolig dreier det seg om samme hendelse..

P4 - 31 Dec 17 kl. 09:27

Nepal sier nei til soloklatring opp Mount Everest

Nepal forbyr klatrere å bestige Mount Everest alene. Myndighetene har sett seg lei farefulle soloklatringer opp verdens høyeste fjell, og krever nå at en sherpa må være med. Målet er å øke sikkerheten og redusere antall ulykker.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

400 hundar drepne av ulv sidan 1995

Dei siste 23 åra er det registrert 617 ulveåtak mot hundar i Skandinavia. Til saman 400 hundar er drepne. Åtte av ti blei brukt til elgjakt eller harejakt, skriv Nationen og viser til en rapport fra Norsk institutt for naturforskning (Nina)..

NRK - 15 minutter siden

Tusen heidra offera i Strasbourg

Torget i terrorramma Strasbourg var søndag kveld fylt med menneske som ønska å heidre offera som blei drepne. Seremonien varte i rundt ein time. Totalt fem er døde av skotskadane dei fekk i åtaket, medan elleve personar vart såra..

NRK - 45 minutter siden

Avsluttar leiteaksjon på Radøy

Den omfattande leiteaksjonen på Radøy i Nordhordland er avslutta utan resultat. Mannskap frå politiet, Norsk luftambulanse, Norske redningshunder, Røde kors og brannvesenet har søkt både på sjø og land, skriv Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Reuters: Italia med budsjettforslag

Italias statsminister og koalisjonsregjeringas leiarar er samde om forslag til eit nytt statsbudsjett som dei håper vil tilfredsstille EUs krav og redde Italia frå bøter og andre straffesanksjonar, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea ut mot USAs sanksjonar

Nord-Korea seier at dei amerikanske sanksjonane mot tre nordkoreanske embetsmenn kan blokkere vegen mot ei atomnedrusting på Koreahalvøya for alltid. Sanksjonspolitikk og press vil vere eit storslått feilgrep, heiter det i fråsegna..

NRK - 1 time siden

Søker statsstøtte til milliardrigg

Oppdrettsselskapet Salmar vil bygge en rigg for oppdrett til havs. Store deler av milliardkostnaden kan indirekte sikres via nye oppdrettsløyver fra staten, skriver Dagens Næringsliv. Byggekostnaden er anslått til halvannen milliard kroner..

NRK - 1 time siden

NOAH:–Norsk ulvepolitikk er ei skam

NOAH reagerer sterkt på at regjeringas vedtak om å felle to ulveflokkar. – Næringsinteresser bidreg til å halde ville dyr på grensa til utrydding, skriv NOAH i ei pressemelding. NOAH meiner vedtaket er eit brot med ulvesonepolitikken..

NRK - 2 timer siden

Vi uroar oss over klima og velferd

Nordmenn bekymrer seg mest for klimaendringar, svekka velferdsstat og økonomisk ulikskap når dei ser framover, ifølge eit notat frå tankesmia Agenda. Dei har spurd nordmenn om kva i samfunnet dei er mest bekymra for fram mot 2100, skriv Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

Ein person til sjukehus etter brann

Ein person er køyrd til Hamar sjukehus for observasjon etter å ha fått i seg ein del røyk i ein brann i ein einebustad på Romedal i Hedmark. Bebuaren fekk sløkt brannen sjølv, melder Politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Saudi-Arabia refsar Senatet i USA

Saudi-Arabia hevdar at det amerikanske Senatet, som har vedteke ein resolusjon om å stanse militærstøtta til krigen i Jemen, driv med «innblanding». Utanriksdepartementet fordømmer posisjonen Senatet har innteke. – Den er basert på falske påstandar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt