NRK > Nyheter

Thursday, 20 September, 22:09

NRK - 12 Mar 18 kl. 15:28

Minst 50 omkom i flybrann i Nepal

Ifølge myndighetene i Nepal omkom minst 50 mennesker da det brøt ut brann i et passasjerfly av typen Dash 8 fra flyselskapet US-Bangla rett etter landing i Katmandu. Ni mennesker er fortsatt savnet. Ifølge CNN skal flyet ha kommet feil inn for landing..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nepal, Dash, US-Bangla, Katmandu, CNN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 50 omkomi , flybranni , Nepal
NRK - 12 Mar 18 kl. 11:39

Minst 38 døde i flybrann i Nepal

Fleire personar skal vere døde etter at eit fly tok fyr på rullebanen etter landing i Katmandu, melder Reuters. Det var 67 passasjerar om bord og fire flytilsette. Bilete frå staden viser at flyet er totalt utbrent og øydelagt..

NRK - 12 Mar 18 kl. 11:39

Fleire døde i flybrann i Nepal

Fleire personar skal vere døde etter at eit fly tok fyr på rullebanen etter landing i Katmandu, det melder Reuters. Det var 67 passasjerar om bord og fire flytilsette. Bilete frå staden viser at flyet er totalt utbrent og øydelagt..

NRK - 26 Nov 17 kl. 19:50

To millioner stemte i Nepal

65 prosent av de tre millioner stemmeberettigede i Nepal stemte søndag i det første parlemantsvalget i landet på 18 år. Mange velgere trosset vinterkulde og gikk i flere timer til nærmeste valglokale, før de stengte klokken 17 lokal tid..

NRK - 27 Aug 18 kl. 14:36

Kaptein forårsaket flystyrt i Nepal

Flystyrten som kostet 51 mennesker livet i Nepal i mars i år, ble tilsynelatende forårsaket av en kjederøykende og gråtende flykaptein som fikk et sammenbrudd. Dette går fram av flyhavarikommisjonens utkast til rapport, som ble lekket til AFP mandag..

NRK - 12 Mar 18 kl. 10:30

Passasjerfly byrja å brenne i Nepal

Eit passasjerfly har byrja å brenne under landing på Khatmandu flyplass i Nepal. Det melder nyheitsbyrået AFP. Det er uvisst om nokon er skadde eller omkomne.

NRK - 24 Nov 17 kl. 14:23

Nepal og India starter tigertelling

Nepal starter i neste uke en kartlegging av landets truede tigerbestand. India skal gjøre det samme på sin side av grensen. Flere hundre villmarkseksperter med bistand fra sikkerhetsstyrker blir utplassert i tre nasjonalparker for å telle tigrene..

P4 - 31 Dec 17 kl. 09:27

Nepal sier nei til soloklatring opp Mount Everest

Nepal forbyr klatrere å bestige Mount Everest alene. Myndighetene har sett seg lei farefulle soloklatringer opp verdens høyeste fjell, og krever nå at en sherpa må være med. Målet er å øke sikkerheten og redusere antall ulykker.

NRK - 12 Mar 18 kl. 11:39

Fleire døde i flybrann

Fleire personar skal vere døde etter at eit fly tok fyr på rullebanen i Katmandu, det melder Reuters. Flyet tok fyr då det landa, ifølgje vitne. Bilete frå staden viser at flyet er totalt utbrent og øydelagt..

NRK - 24 May 18 kl. 14:40

To omkom i togkollisjon i Italia

To mennesker omkom og 20 er skadd i en kollisjon mellom et tog og en lastebil nord i Italia. Ifølge italienske medier skjedde kollisjonen ved Caluso nær Torino natt til torsdag. Føreren av lastebilen og en av togpassasjerene omkom..

VG - 31 Dec 17 kl. 03:36

Nepal forbyr klatrere å bestige Mount Everest alene

Nepal har sett seg lei på farefulle klatreekspedisjoner på Mount Everest og andre fjell, og innfører nå forbud mot å klatre alene til topps uten ledsager..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rekkehus totalskadd i brann

Ingen personer ble skadd, men flere ble husløse etter en større rekkehusbrann i Råde i Østfold torsdag kveld. Brannen startet i en av leilighetene i rekken med fire boliger, men spredte seg til en leilighet til, skriver Moss Avis..

NRK - 15 minutter siden

E24: Einar Aas kan ha krav på skatt

Krafttraderen Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt på 227 millioner kroner. – Hvis Einar Aas vil benytte skatteregelen må virksomheten opphøre, sier en av Norges fremste skatterettsadvokater, Bettina Banoun til E24..

NRK - 15 minutter siden

Kavanaugh-anklager vil forklare seg

The New York Times skriver at kvinnen som anklager høyesterettskandidat Brett Kavanaugh for overgrep på 1980-tallet, er forberedt på å forklare seg for Senatet neste uke dersom hun får rettferdige betingelser, ifølge en e-post fra kvinnens advokat..

NRK - 45 minutter siden

Fire døde etter skyting i Maryland

Syv personer ble skadet og fire er døde etter skytingen i Maryland, USA, torsdag. Gjerningspersonen, en 26 år gammel kvinne, er blant de omkomne. Kvinnen var midlertidig ansatt i apotekerkjeden Rite Aid, og døde etter å ha skutt seg selv i hodet..

NRK - 1 time siden

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..

NRK - 1 time siden

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Google advarer mot hackingforsøk

Google har varslet et antall senatorer og rådgivere i Kongressen om at deres personlige e-postkontoer er utsatt for vedvarende hackingforsøk fra fremmede stater. Det er ikke kjent når og hvem som står bak forsøkene på datainnbrudd, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Ni døde i bilkrasj i Arizona, USA

Ni personer, deriblant syv illegale innvandrere, omkom onsdag kveld i et bilkrasj i Arizona, USA. Ifølge nyhetsbyrået AP er årsaken til ulykken fremdeles ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Miniatyr-kalv på 13 kilo

For halvannen uke siden ble en kalv kalt «Miniatyren» på 13 kilo født på en gård i Reddal i Grimstad. Vanlig størrelse på nyfødte kalver ligger mellom 40–50 kilo. – Den minste kalven jeg har opplevd, sier dyrlege Halvor Øiestad..

NRK - 1 time siden

Polen utnevner nye dommere

Til tross for nye trussel-sanksjoner fra EU, har Polen utpekt ti nye høyesterettsdommere til et disiplinærorgan, skriver NTB. Landets domstolsreform er kritisert av jusseksperter og EU-kommisjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt