Dagbladet > Kultur

Tuesday, 20 March, 22:05

Dagbladet - 12 Mar 18 kl. 06:00

Listhaug løper terroristenes ærend

Justisministeren velger en destruktiv rolle i terroristenes teater..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Listhaug, løper, terroristenes, ærend
P4 - 15 Mar 18 kl. 08:36

Solberg: – Listhaug vil beklage

Justisminister Sylvi Listhaug kommer selv til å beklage det omstridte Facebook-innlegget sitt i løpet av dagen. Det sier statsminister Erna Solberg til NRK. Foreløpig har Listhaug kun sagt at hun ikke mente å såre noen da hun la ut et bilde med teksten "Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet.

P4 - 13 Mar 18 kl. 18:48

Sanner kritiserer Listhaug

Høyre-nestleder og integreringsminister Jan Tore Sanner tar nå avstand fra Sylvi Listhaugs omdiskuterte Facebook-innlegg. Listhaug delte et innlegg hvor hun hevdet at Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet Sanner sier som for noen dager siden selv beskyldte Ap for å dra «22.juli-kortet», sier til Dagbladet at språkbruken til Listhaug er uakseptabel..

P4 - 14 Mar 18 kl. 08:21

Støre krever fortsatt beklagelse fra regjeringen

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre er ikke fornøyd med svaret til justisminister Sylvi Listhaug om terrorutspillet og krever fortsatt beklagelse fra regjeringen. Listhaug skrev på Facebook at Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet, noe som opprørte Støre kraftig. I går skrev Listhaug at det ikke var meningen å såre noen.

P4 - 14 Mar 18 kl. 06:56

Stanghelle: Brutal retorikk

Det omstridte Facebook-utspillet fra Sylvi Listhaug vil bli stående som et skrekkeksempel på politisk retorikk. Det mener politisk redaktør i Aftenposten, Harald Stanghelle. Kritikken har kommet fra mange hold etter at justisminister Listhaug la ut et bilde med teksten «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet»..

P4 - 15 Mar 18 kl. 18:25

Jensen avviser mistillit

Finansminister Siv Jensen har fortsatt tillit til justisminister Siv Jensen og sier det er lov å gjøre feil også i politikken. Jensen sier til VG at knapt noen har lagt seg mer paddeflat enn det Listhaug gjorde i dag, og at hun synes det er på tide å gå videre. Listhaug måtte flere ganger opp på Stortingets talerstol i dag for å be om unnskyldning for innlegget hun delte på Facebook der hun skrev at Ap mener at terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet..

P4 - 10 Mar 18 kl. 12:49

Støre om Listhaug: Opprørende og trist

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre reagerer kraftig etter at Sylvi Listhaug la ut en post på Facebook der hun hevder Ap er mer opptatt av terroristenes rettigheter enn å ta vare på nasjonens sikkerhet. Støre sier at det er opprørende. Og veldig trist at landets justisminister poster dette innlegget samme dag som Utøya-filmen settes opp på på norske kinoer.

VG - 10 Mar 18 kl. 13:09

Støre raser mot Listhaug-utspill om fremmedkrigere

Ap-leder Jonas Gahr Støre betegner justisminister Sylvi Listhaugs (FrP) Facebook-innlegg, der hun hevder at Ap er mer opptatt av terroristenes rettigheter enn nasjonens sikkerhet, som opprørende og trist..

P4 - 12 Mar 18 kl. 13:52

Listhaug-bråket: - Dette skaper splid

- Facebook-posten til justisminister Sylvi Lishaug skaper frykt og splid. Det mener professor ved OsloMet, Anne Birgitta Nilsen, som har forsket på hatretorikk. Frp-statsråden hevder i posten at Arbeiderpartiet er mer opptatt av terroristenes rettigheter enn å ta vare på nasjonens sikkerhet, etter at Ap stemte ned forslaget om at fremmedkrigere skal kunne fratas statsborgerskapet uten dom..

Dagbladet - 14 Mar 18 kl. 17:24

Solberg: - Jeg har fortsatt tillit til Sylvi Listhaug

Statsministeren mener Listhaug er en god justisminister og hevder Listhaug står bak unnskyldningen hennes..

P4 - 16 Mar 18 kl. 20:16

Jensen: Listhaug har min tillit

Siv Jensen sier Sylvi Listhaug er en solid statsråd som har hennes fulle tillit, og at det nå er på tide å roe ned. Fem partier sier de har mistet tilliten til Listhaug etter at hun delte det omstridte innlegget om terror, og mistilitsforslaget mot Listhaug skal behandles tirsdag. Men Jensen skriver på Facebook i kveld at Listhaug har gitt en uforbeholden unnskyldning, og hun håper de snart kan konsentere seg om å styre landet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Weinstein-selskap konkurs: - Takk til de modige sjelene som sto fram

Opphever samtidig Harvey Weinsteins taushetsavtaler..

Dagbladet - 9 timer siden

Bli voksen, Sylvi Listhaug

Er det Stortinget eller regjeringen som har fungert som barnehage?.

Dagbladet - 9 timer siden

Hvorfor ikke legge årets påsketur til Tullebyen?

Wandrups utvalgte: Nytt brettspill for barn i alle aldre..

Dagbladet - 9 timer siden

Såret tiger slår tilbake

Dagbladet mener: Du kan ta Sylvi Listhaug ut av regjeringen, men ikke ut av politikken. Det lover ikke godt, verken for Siv Jensen eller Erna Solberg..

Dagbladet - 10 timer siden

En svekket statsminister

Det hadde ikke vært mulig å ha en beredskapsminister hvor det er skapt usikkerhet om hun kunne ha taklet en krisesituasjon for landet..

Dagbladet - 10 timer siden

«Stranger Things»-ungdommene tjener millionbeløp på én episode

Netflix-suksessen har resultert i unge millionærerer..

Dagbladet - 12 timer siden

Knebleland. Heksejaktstøre. Meg sjøl, meg, meg og meg. Nei, nei

20. mars ble en dag for de store ord som ble til et dikt som står opp for sutringsfriheten i DETTA MUSLIMLANDET!.

Dagbladet - 12 timer siden

De ekstreme kreftene Listhaug nører opp under har våknet, og fått sin martyr

Det er bare å stålsette seg..

Dagbladet - 15 timer siden

Høyre har fått skrekken. I går og i natt ba de for det borgerlige samarbeidet

Bønnene retter seg mot Sylvi Listhaug, som er gjenstand for en oppsiktsvekkende politisk utfrysning - fra sine egne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt