NRK > Nyheter

Monday, 20 August, 05:18

NRK - 12 Feb 18 kl. 11:27

Varslar hevdar Putin vil ha han død

Dopingvarslaren Grigorij Rodtsjenkov hevdar Russlands president Vladimir Putin ønskjer å få han drepen. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Rodtsjenkov var leiar for antidopinglaboratoriet i Moskva og er varslaren bak dopingskandalen i Russland..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Grigorij Rodtsjenkov, Russlands, Vladimir Putin, AFP, Moskva, Russland, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varslar, hevdar, Putin, vilha han , død
NRK - 02 Jul 18 kl. 11:07

Talet på varslar om overgrep aukar

Det har vore ein auke i talet på varslar om seksuelle overgrep, særleg overgrep på nett, det melder senteret mot incest og overgrep i Sogn og Fjordane. Auken gjeld for heile landet, og det er særleg blant ungdommar at talet på varslar aukar..

NRK - 04 Feb 18 kl. 09:14

Varslar ny integrerings-strategi

Integreringsminister Jan Tore Sanner (H) meiner introduksjonsprogrammet for innvandrarar fungerer for dårleg, og no opnar han for å premiere dei som kjem raskare ut i jobb eller utdanning. Han varslar ein ny strategi i løpet av året..

NRK - 29 Jan 18 kl. 07:04

IS hevdar å stå bak Kabul-angrep

Terrorgruppa IS hevdar å stå bak angrepet mot ein militærbase i Kabul måndag morgon der minst to soldatar blei drepne. Dette seier IS via sitt eige propagandaorgan Amaq, ifølgje AFP..

NRK - 29 Dec 17 kl. 22:26

IS hevdar skuld for Russland-terror

Ekstremistgruppa IS hevdar den står bak angrepet på ein marknadsplass i St. Petersburg i Russland onsdag denne veka. Det melder fleire nyheitsbyrå.

NRK - 16 Feb 18 kl. 10:00

Varslar demonstrasjonar i Frankrike

Leiaren i den største fagforeininga i Frankrike varslar store, landsdekkjande protestar for jernbanearbeidarar 22. mars. Dette er same dag som offentlege tenestepersonar vil demonstrere mot president Emmanuel Macrons reformplanar, ifølgje AFP..

NRK - 27 Dec 17 kl. 14:16

Navalny varslar protestar

Den russiske opposisjonsleiaren Alexei Navalny varslar demonstrasjonar over heile Russland 28. januar. Demonstrasjonane skal vere i støtte til boikotten han har teke initiativ til etter at han ikkje fekk stille til presidentvalet neste år..

NRK - 19 Apr 18 kl. 13:43

Hevdar det ikkje finns giftspor

Russiske etterforskarar hevdar dei ikkje har funne spor av nervegift etter Julia Skripal i Russland. Tidlegare har britisk politi sagt at dottera til eks-spionen kan uvitande ha frakta nervegift med seg til Storbritannia. Etterforskarane avviser det..

NRK - 11 Jul 18 kl. 16:19

Riggtilsette varslar demonstrasjon

Nederlandske arbeidarar skuldar det norske selskapet Borr Drilling for sosial dumping og varslar demonstrasjon utanfor kontoret i Oslo fredag. Dei meiner jobbane til 70 tilsette ved kontoret i Beverwijk i Nederland og på riggane står i fare..

NRK - 14 Oct 17 kl. 08:52

Hevdar IS tapar i Raqqa

Terrornettverket IS kjem til å tape i byen Raqqa i dag eller i morgon, hevdar dei syrisk-kurdiske YPG-styrkane. YPG-talsmann Nouri Mahmoud fortel Reuters at byen straks er frigjort. Raqqa har sidan 2014 vore omtalt som IS-kalifatets hovudstad..

NRK - 18 Apr 18 kl. 13:39

Hevdar IS-leiaren på Sinai er død

Militæret i Egypt hevdar dei har drepe leiaren av terrorgruppa IS på Sinai-halvøya. Det melder nyheitsbyrået AP. Tidlegare denne veka sa militæret at åtte soldatar blei drepne då fleire sjølvmordsbombarar slo til mot ein base på Sinai..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Carlsen vant over Karjakin

Etter hele seks og en halv time klarte Magnus Carlsen å slå Sergej Karjakin og vinne i Sinquefield Cup i sjakk i USA. Da de to møttes i Norway Chess tidligere i år spilte de remis etter 40 trekk. Carlsen hadde hvite brikker, og vant etter 88 trekk..

NRK - 30 minutter siden

Ansetter flere kokker og renholdere

Med 79 nye faste ansatte i forpleiningsavdelingen foretar Equinor den største oppbemanningen i selskapet siden 2007. I dag er det 858 ansatte som betjener 26 installasjoner med mer enn én millioner overnattinger i året, ifølge Stavanger Aftenblad..

NRK - 45 minutter siden

Mener sykehus ikke melder ifra

Helsetilsynet syns det er bekymringsfullt at bare 3 av 42 dødsfall som kunne vært unngått på St. Olavs hospital i Trondheim, ble rapportert inn. – Det underrapporteres trolig ved alle sykehus, sier avdelingsdirektør Brynhild Braut til Sykepleien..

NRK - 1 time siden

Svenske skutt i begge ben

En 35 år gammel mann er skutt i begge bena i en leilighet i Hallstahammar, utenfor Västerås i Sverige. Mannen er ikke livstruende skadd, skriver Aftonbladet. Politiet rykket ut til det de trodde var husbråk og fant den skadde og blodige mannen..

NRK - 2 timer siden

Minst fem døde i jordskjelv

Minst fem personer mistet livet da øya Lombok i Indonesia ble rammet av flere jordskjelv. Det kraftigste hadde en styrke på 6,9. Store deler av Lombok har mistet strømmen.

NRK - 2 timer siden

Start-keeper ute av sykehus

Start-keeper Jonas Deumeland, som ble fraktet til sykehus etter en skade i kampen mot Strømsgodset er nå skrevet ut av sykehuset. – Jeg har litt smerter, men det går bra. Jeg skal ta det rolig noen dager, sier Deumeland på klubbens nettsider..

NRK - 2 timer siden

Danner flertallsallianse i Irak

Irakiske ledere har blitt enige om å forsøke å danne regjering, flere måneder etter valget. Alliansen til sjialederen Moqtada Sadr, som vant valget i mai, går sammen med statsminister Haider al-Abadi i håp om å få flertall i nasjonalforsamlingen..

NRK - 2 timer siden

Forsker kaller eldrebølgen en bløff

Økonom Sindre Farstad avlyser eldrebølgen. Han tror ikke andelen sysselsatte vil falle i framtida, hvis det blir færre barn og friskere eldre. – Man må forvente at en gjennomsnittlig 65-åring i 2060 er sprekere enn dagens 65-åring, påpeker Farstad..

NRK - 2 timer siden

Minst to døde i jordskjelv

Minst to personer mistet livet da øya Lombok i Indonesia ble rammet av flere jordskjelv. Det kraftigste hadde en styrke på 6,9. Store deler av Lombok har mistet strømmen.

NRK - 3 timer siden

Vil ha KrF-avklaring om Finnmark

Både fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) i Trøndelag og KS-leder Gunn Marit Helgesen krever at KrF viser hvor de står i striden om sammenslåing av Troms og Finnmark. KrF-nestleder Olaug Bollestad svarer at partiet avventer regjeringens trekk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt