NRK > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:41

NRK - 12 Feb 18 kl. 11:27

Varslar hevdar Putin vil ha han død

Dopingvarslaren Grigorij Rodtsjenkov hevdar Russlands president Vladimir Putin ønskjer å få han drepen. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Rodtsjenkov var leiar for antidopinglaboratoriet i Moskva og er varslaren bak dopingskandalen i Russland..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Grigorij Rodtsjenkov, Russlands, Vladimir Putin, AFP, Moskva, Russland, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varslar, hevdar, Putin, vilha han , død
NRK - 04 Feb 18 kl. 09:14

Varslar ny integrerings-strategi

Integreringsminister Jan Tore Sanner (H) meiner introduksjonsprogrammet for innvandrarar fungerer for dårleg, og no opnar han for å premiere dei som kjem raskare ut i jobb eller utdanning. Han varslar ein ny strategi i løpet av året..

NRK - 29 Jan 18 kl. 07:04

IS hevdar å stå bak Kabul-angrep

Terrorgruppa IS hevdar å stå bak angrepet mot ein militærbase i Kabul måndag morgon der minst to soldatar blei drepne. Dette seier IS via sitt eige propagandaorgan Amaq, ifølgje AFP..

NRK - 29 Dec 17 kl. 22:26

IS hevdar skuld for Russland-terror

Ekstremistgruppa IS hevdar den står bak angrepet på ein marknadsplass i St. Petersburg i Russland onsdag denne veka. Det melder fleire nyheitsbyrå.

NRK - 16 Feb 18 kl. 10:00

Varslar demonstrasjonar i Frankrike

Leiaren i den største fagforeininga i Frankrike varslar store, landsdekkjande protestar for jernbanearbeidarar 22. mars. Dette er same dag som offentlege tenestepersonar vil demonstrere mot president Emmanuel Macrons reformplanar, ifølgje AFP..

NRK - 27 Dec 17 kl. 14:16

Navalny varslar protestar

Den russiske opposisjonsleiaren Alexei Navalny varslar demonstrasjonar over heile Russland 28. januar. Demonstrasjonane skal vere i støtte til boikotten han har teke initiativ til etter at han ikkje fekk stille til presidentvalet neste år..

NRK - 19 Apr 18 kl. 13:43

Hevdar det ikkje finns giftspor

Russiske etterforskarar hevdar dei ikkje har funne spor av nervegift etter Julia Skripal i Russland. Tidlegare har britisk politi sagt at dottera til eks-spionen kan uvitande ha frakta nervegift med seg til Storbritannia. Etterforskarane avviser det..

NRK - 14 Oct 17 kl. 08:52

Hevdar IS tapar i Raqqa

Terrornettverket IS kjem til å tape i byen Raqqa i dag eller i morgon, hevdar dei syrisk-kurdiske YPG-styrkane. YPG-talsmann Nouri Mahmoud fortel Reuters at byen straks er frigjort. Raqqa har sidan 2014 vore omtalt som IS-kalifatets hovudstad..

NRK - 18 Apr 18 kl. 13:39

Hevdar IS-leiaren på Sinai er død

Militæret i Egypt hevdar dei har drepe leiaren av terrorgruppa IS på Sinai-halvøya. Det melder nyheitsbyrået AP. Tidlegare denne veka sa militæret at åtte soldatar blei drepne då fleire sjølvmordsbombarar slo til mot ein base på Sinai..

NRK - 02 Feb 18 kl. 06:18

Nye Metoo-varsel

Fleire parti har teke imot nye varsel om uønskt oppførsel, melder NTB. Framstegspartiet har teke imot to nye varslar den siste veka, Miljøpartiet Dei Grøne har fått eitt og KrFU melder om to varslar som frå før ikkje har vore kjende..

NRK - 07 Dec 17 kl. 11:04

– Putin fremmer ikke demokrati

President Vladimir Putin gjør lite for å gjøre Russland mer demokratisk, mener Gunnar Ekeløve-Slydal som er assisterende generalsekretær i Den Norske Helsingforskomité. I går ble det klart at Putin stiller til valg for en ny presidentperiode..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 May 18 kl. 13:00

Det er nå journaliststreik i NRK

1700 medlemmer av Norsk Journalistlag (NJ) i NRK er nå i streik fordi det er brudd i meklingen mellom NJ og arbeidsgiver Spekter/NRK. Det betyr at ingen NJ-medlemmer ansatt i NRK lager innhold for radio, tv eller nrk.no, så lenge streiken varer..

NRK - 15 May 18 kl. 12:09

-Uakseptabel svekkelse av beredskap

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å flytte 6 helikoptre til Rygge, og kun la 3 helikoptre stå igjen på Bardufoss.- Dette er en helt uakseptabel svekkelse av beredskapen, uttaler stortingsrepresentantene fra Arbeiderpartiet i Troms..

NRK - 15 May 18 kl. 12:37

Arbeidsulykke i Tvedestrand

Luftambulansen og nødetatene rykket ut etter at en mann havnet i klem i en arbeidsulykke i Tvedestrand. Personen skal være livstruende skadd. Arbeidsulykken skjedde på anleggsområdet til den nye E18 mellom Tvedestrand og Arendal, skriver Agderposten..

NRK - 15 May 18 kl. 12:38

Overfylte sykehus i Gaza

Røde Kors sier kapasiteten ved sentralsykehuset i Gaza er sprengt etter det som omtales som den dødeligste dagen siden 2014. Tirsdag er det varslet nye demonstrasjoner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:55

Det blir streik i NRK

Det er brudd i meklingen mellom Norsk Journalistlag og NRK/Spekter. 1700 medlemmer i Norsk Journalistlag går ut i streik fra 13:01 tirsdag..

NRK - 15 May 18 kl. 11:44

Vil styrke nødhjelpen til Jemen

Nødhjelpen til krigsherjede Jemen og Kongo foreslås økt i revidert nasjonalbudsjett. – De humanitære behovene globalt er økende, fastslår regjeringen i forslaget. Budsjettposten «nødhjelp og humanitær bistand» skal derfor økes med 116,2 millioner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:24

Fare for skogbrann

Lite regn og høye temperaturer gjør at det er stor skogbrannfare i store deler av landet. Noen steder et faren for skogbrann på rødt nivå..

NRK - 15 May 18 kl. 11:33

2,5 millionar kroner til Vikersund

Vikersund hoppsenter får 2,5 millionar kroner i revidert statsbudsjett, melder Bygdeposten. Aldri før har eit idrettsanlegg fått driftsmidlar over statsbudsjettet..

NRK - 15 May 18 kl. 11:41

– Dommen vil bli anket

Forsvarer Aasmund Olav Sandland kommenterer dommen mot Angelica som døde 13 år gammel..

NRK - 15 May 18 kl. 11:42

Nye uroligheter i Gaza

Nye uroligheter i Gaza.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt