NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 07:27

NRK - 12 Feb 18 kl. 11:27

Varslar hevdar Putin vil ha han død

Dopingvarslaren Grigorij Rodtsjenkov hevdar Russlands president Vladimir Putin ønskjer å få han drepen. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Rodtsjenkov var leiar for antidopinglaboratoriet i Moskva og er varslaren bak dopingskandalen i Russland..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Grigorij Rodtsjenkov, Russlands, Vladimir Putin, AFP, Moskva, Russland, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varslar, hevdar, Putin, vilha han , død
NRK - 21 Aug 18 kl. 01:45

Vil ha fleire sanksjonar

Storbritannia kjem tysdag til å krevje at EU skal auke sanksjonane mot Russland og stå skulder til skulder med USA. Det varslar utanriksminister Jeremy Hunt, som hevdar at president Vladimir Putin har gjort verda farlegare. Det melder Reuters..

NRK - 28 Jan 19 kl. 07:04

CNN: Clinton vurderer valg

CNN hevdar Hillary Clinton har sagt til vener at ho ikkje har stengd døra for å utfordre Donald Trump på ny ved valet i 2020. Samtidig varslar ein tidlegare toppsjef i Starbucks at han planlegg å stille til val..

NRK - 02 Jul 18 kl. 11:07

Talet på varslar om overgrep aukar

Det har vore ein auke i talet på varslar om seksuelle overgrep, særleg overgrep på nett, det melder senteret mot incest og overgrep i Sogn og Fjordane. Auken gjeld for heile landet, og det er særleg blant ungdommar at talet på varslar aukar..

NRK - 04 Feb 18 kl. 09:14

Varslar ny integrerings-strategi

Integreringsminister Jan Tore Sanner (H) meiner introduksjonsprogrammet for innvandrarar fungerer for dårleg, og no opnar han for å premiere dei som kjem raskare ut i jobb eller utdanning. Han varslar ein ny strategi i løpet av året..

NRK - 29 Jan 18 kl. 07:04

IS hevdar å stå bak Kabul-angrep

Terrorgruppa IS hevdar å stå bak angrepet mot ein militærbase i Kabul måndag morgon der minst to soldatar blei drepne. Dette seier IS via sitt eige propagandaorgan Amaq, ifølgje AFP..

NRK - 16 Nov 18 kl. 13:59

Drapsdømt hevdar å ha drepe 90

Samuel Little (78) som er dømt for tre drap i USA, hevdar han har vore involvert i 90 drap sidan 1970. Etterforskarane har allereie stadfesta ein tredel av dei. Om dette stemmer, vil han vere ein av dei verste drapsmennene i amerikansk historie..

NRK - 29 Dec 17 kl. 22:26

IS hevdar skuld for Russland-terror

Ekstremistgruppa IS hevdar den står bak angrepet på ein marknadsplass i St. Petersburg i Russland onsdag denne veka. Det melder fleire nyheitsbyrå.

NRK - 16 Feb 18 kl. 10:00

Varslar demonstrasjonar i Frankrike

Leiaren i den største fagforeininga i Frankrike varslar store, landsdekkjande protestar for jernbanearbeidarar 22. mars. Dette er same dag som offentlege tenestepersonar vil demonstrere mot president Emmanuel Macrons reformplanar, ifølgje AFP..

NRK - 03 Nov 18 kl. 16:46

Jensen varslar tøffe forhandlingar

Leiar i Framstegspartiet, Siv Jensen, varslar tøffe regjeringsforhandlingar etter at KrF i går bestemte seg for å søke regjerings-makt med Høgre, Venstre og FrP. Jensen seier ho er glad for KrF sitt val, men lovar at FrP ikkje vil gi noko gratis..

NRK - 27 Dec 17 kl. 14:16

Navalny varslar protestar

Den russiske opposisjonsleiaren Alexei Navalny varslar demonstrasjonar over heile Russland 28. januar. Demonstrasjonane skal vere i støtte til boikotten han har teke initiativ til etter at han ikkje fekk stille til presidentvalet neste år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 18 timer siden

Drapssiktet domfelt over 20 ganger

Den 48 år gamle drapssiktede haugesunderen har blitt dømt for lovbrudd over tjue ganger tidligere, i tillegg til å ha pådratt seg en rekke bøter. Mange av dommene handler om vold, skriver Haugesunds Avis..

NRK - 15 minutter siden

I dag blir kong Harald 82 år

Torsdag feirer kong Harald sin 82-årsdag. Den aktive kongen var senest i forrige uke på Lillehammer for å markere at det er 25 år siden OL i byen..

NRK - 1 time siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 1 time siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 2 timer siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 2 timer siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 2 timer siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 4 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 4 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 5 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt