NRK > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:50

NRK - 12 Feb 18 kl. 11:27

Varslar hevdar Putin vil ha han død

Dopingvarslaren Grigorij Rodtsjenkov hevdar Russlands president Vladimir Putin ønskjer å få han drepen. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Rodtsjenkov var leiar for antidopinglaboratoriet i Moskva og er varslaren bak dopingskandalen i Russland..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Grigorij Rodtsjenkov, Russlands, Vladimir Putin, AFP, Moskva, Russland, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varslar, hevdar, Putin, vilha han , død
NRK - 29 Jan 18 kl. 07:04

IS hevdar å stå bak Kabul-angrep

Terrorgruppa IS hevdar å stå bak angrepet mot ein militærbase i Kabul måndag morgon der minst to soldatar blei drepne. Dette seier IS via sitt eige propagandaorgan Amaq, ifølgje AFP..

NRK - 04 Feb 18 kl. 09:14

Varslar ny integrerings-strategi

Integreringsminister Jan Tore Sanner (H) meiner introduksjonsprogrammet for innvandrarar fungerer for dårleg, og no opnar han for å premiere dei som kjem raskare ut i jobb eller utdanning. Han varslar ein ny strategi i løpet av året..

NRK - 29 Dec 17 kl. 22:26

IS hevdar skuld for Russland-terror

Ekstremistgruppa IS hevdar den står bak angrepet på ein marknadsplass i St. Petersburg i Russland onsdag denne veka. Det melder fleire nyheitsbyrå.

NRK - 16 Feb 18 kl. 10:00

Varslar demonstrasjonar i Frankrike

Leiaren i den største fagforeininga i Frankrike varslar store, landsdekkjande protestar for jernbanearbeidarar 22. mars. Dette er same dag som offentlege tenestepersonar vil demonstrere mot president Emmanuel Macrons reformplanar, ifølgje AFP..

NRK - 27 Dec 17 kl. 14:16

Navalny varslar protestar

Den russiske opposisjonsleiaren Alexei Navalny varslar demonstrasjonar over heile Russland 28. januar. Demonstrasjonane skal vere i støtte til boikotten han har teke initiativ til etter at han ikkje fekk stille til presidentvalet neste år..

NRK - 14 Oct 17 kl. 08:52

Hevdar IS tapar i Raqqa

Terrornettverket IS kjem til å tape i byen Raqqa i dag eller i morgon, hevdar dei syrisk-kurdiske YPG-styrkane. YPG-talsmann Nouri Mahmoud fortel Reuters at byen straks er frigjort. Raqqa har sidan 2014 vore omtalt som IS-kalifatets hovudstad..

NRK - 02 Feb 18 kl. 06:18

Nye Metoo-varsel

Fleire parti har teke imot nye varsel om uønskt oppførsel, melder NTB. Framstegspartiet har teke imot to nye varslar den siste veka, Miljøpartiet Dei Grøne har fått eitt og KrFU melder om to varslar som frå før ikkje har vore kjende..

NRK - 07 Dec 17 kl. 11:04

– Putin fremmer ikke demokrati

President Vladimir Putin gjør lite for å gjøre Russland mer demokratisk, mener Gunnar Ekeløve-Slydal som er assisterende generalsekretær i Den Norske Helsingforskomité. I går ble det klart at Putin stiller til valg for en ny presidentperiode..

NRK - 06 Feb 18 kl. 13:22

Putin og sju andre klare for valg

Russlands president Vladimir Putin er blant de åtte navene som er godkjent for deltakelse i presidentvalget 18. mars. Putin stiller som uavhengig kandidat og har nå skaffet seg de nødvendige 300.

P4 - 07 Oct 17 kl. 19:12

Demonstrerer mot Putin

66 personer skal være arrestert i St. Petersburg, etter demonstrasjoner mot Russlands president Vlaidimir Putin i dag. Flere tusen tilhengere av den russiske opposisjonslederen Alexej Navalnyj samlet seg i dag i 80 russiske byer, på 65-årsdagen til Putin, De protesterer mot presidentens maktbruk og manglende frie valg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kan få millionlønn på Stortinget

SSBs prognoser viser at alle Stortingets 169 representanter vil bikke én million i lønn denne stortingsperioden, skriver Dagsavisen torsdag. I løpet av siste stortingsperiode økte representantenes lønn fra 836.579 kroner til 928.

NRK - 1 time siden

Ingen enighet om våpenhvile i Syria

Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag etter et krisemøte i Sikkerhetsrådet. FN-diplomater håper nå på votering over forslaget fredag..

NRK - 14 timer siden

Se: Nyhetssending med siste fra OL

Se: Nyhetssending med siste fra OL.

NRK - 8 timer siden

Trump: 21 års aldergrense for våpen

USAs president sier han vil innføre omfattende bakgrunnskontroll med fokus på mental helse for våpenkjøpere. Han foreslår også å øke aldersgrensa til 21 år. Trump avviser samtidig at alle lærere bør få våpen, men at lærere med erfaring bør ha våpen..

NRK - 1 time siden

Gransker rådmann og sønn i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

NRK - 1 time siden

Svarte og mentalt syke utsatt

Det er mer enn seks ganger så sannsynlig at en svart person dør av politiets bruk av elektrosjokkvåpen, som for en hvit. Det viser en undersøkelse som Reuters har gjort blant over 1000 slike dødsfall i USA. Mange av ofrene er mentalt syke..

NRK - 1 time siden

NSB sa opp mange, mangler folk

NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk..

NRK - 2 timer siden

1400 sveisesømmer må fikses

Alle sveisesømmene på det nye renseanlegget på Odderøya må gjøres på nytt. Det var konklusjonen da Kontrollutvalget besøkte renseanlegget torsdag. Rørene må kappes og hele arbeidet må gjøres om igjen av kvalifiserte fagfolk skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 2 timer siden

Tre henrettelser planlagt i dag

I tre amerikanske delstater er det planlagt henrettelser torsdag. De dødsdømte er Doyle Lee Hamm i Alabama, Thomas “Bart” Whitaker i Texas og Eric Scott Branch i Florida. Så langt i år er tre personer henrettet i Texas..

NRK - 2 timer siden

Vurderer trikk på Ring 2 i Oslo

Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede trikk på Ring 2. Et alternativ er å stenge deler av veien for biler, og la fotgjengere, sykler og trikk råde grunnen alene, skriver Aftenposten. Også enveiskjøring blir vurdert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt