NRK > Nyheter

Saturday, 17 November, 00:08

NRK - 12 Feb 18 kl. 11:27

Varslar hevdar Putin vil ha han død

Dopingvarslaren Grigorij Rodtsjenkov hevdar Russlands president Vladimir Putin ønskjer å få han drepen. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Rodtsjenkov var leiar for antidopinglaboratoriet i Moskva og er varslaren bak dopingskandalen i Russland..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Grigorij Rodtsjenkov, Russlands, Vladimir Putin, AFP, Moskva, Russland, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varslar, hevdar, Putin, vilha han , død
NRK - 21 Aug 18 kl. 01:45

Vil ha fleire sanksjonar

Storbritannia kjem tysdag til å krevje at EU skal auke sanksjonane mot Russland og stå skulder til skulder med USA. Det varslar utanriksminister Jeremy Hunt, som hevdar at president Vladimir Putin har gjort verda farlegare. Det melder Reuters..

NRK - 02 Jul 18 kl. 11:07

Talet på varslar om overgrep aukar

Det har vore ein auke i talet på varslar om seksuelle overgrep, særleg overgrep på nett, det melder senteret mot incest og overgrep i Sogn og Fjordane. Auken gjeld for heile landet, og det er særleg blant ungdommar at talet på varslar aukar..

NRK - 04 Feb 18 kl. 09:14

Varslar ny integrerings-strategi

Integreringsminister Jan Tore Sanner (H) meiner introduksjonsprogrammet for innvandrarar fungerer for dårleg, og no opnar han for å premiere dei som kjem raskare ut i jobb eller utdanning. Han varslar ein ny strategi i løpet av året..

NRK - 29 Jan 18 kl. 07:04

IS hevdar å stå bak Kabul-angrep

Terrorgruppa IS hevdar å stå bak angrepet mot ein militærbase i Kabul måndag morgon der minst to soldatar blei drepne. Dette seier IS via sitt eige propagandaorgan Amaq, ifølgje AFP..

NRK - 10 timer siden

Drapsdømt hevdar å ha drepe 90

Samuel Little (78) som er dømt for tre drap i USA, hevdar han har vore involvert i 90 drap sidan 1970. Etterforskarane har allereie stadfesta ein tredel av dei. Om dette stemmer, vil han vere ein av dei verste drapsmennene i amerikansk historie..

NRK - 29 Dec 17 kl. 22:26

IS hevdar skuld for Russland-terror

Ekstremistgruppa IS hevdar den står bak angrepet på ein marknadsplass i St. Petersburg i Russland onsdag denne veka. Det melder fleire nyheitsbyrå.

NRK - 16 Feb 18 kl. 10:00

Varslar demonstrasjonar i Frankrike

Leiaren i den største fagforeininga i Frankrike varslar store, landsdekkjande protestar for jernbanearbeidarar 22. mars. Dette er same dag som offentlege tenestepersonar vil demonstrere mot president Emmanuel Macrons reformplanar, ifølgje AFP..

NRK - 03 Nov 18 kl. 16:46

Jensen varslar tøffe forhandlingar

Leiar i Framstegspartiet, Siv Jensen, varslar tøffe regjeringsforhandlingar etter at KrF i går bestemte seg for å søke regjerings-makt med Høgre, Venstre og FrP. Jensen seier ho er glad for KrF sitt val, men lovar at FrP ikkje vil gi noko gratis..

NRK - 27 Dec 17 kl. 14:16

Navalny varslar protestar

Den russiske opposisjonsleiaren Alexei Navalny varslar demonstrasjonar over heile Russland 28. januar. Demonstrasjonane skal vere i støtte til boikotten han har teke initiativ til etter at han ikkje fekk stille til presidentvalet neste år..

NRK - 31 Oct 18 kl. 10:21

VG: – Varslar ny missiltest

Russland varslar at dei skal gjennomføre enda ein missiltest under Nato-øvinga Trident Juncture, skriv VG. Testen skal foregå 5., 6.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Personalet på Ingstad ikke avhørt

Sjøforsvarssjef Nils Andreas Stensønes avviser ikke at vanntette skott kan ha stått åpne da den kollisjonsskadde fregatten Helge Ingstad sank. Han sier at personalet på fregatten løreløpig ikke har forklart seg..

NRK - 15 minutter siden

Stortinget krever svar om fregatt

Flere stortingspolitikere krever mer åpenhet rundt det som skjedde da fregatten KNM «Helge Ingstad» havarerte Martin Kolberg (Ap) mener det framstår som uforståelig hvordan fregatt-kollisjonen kunne skje..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne risikerer 6 år for voldtekt

Akter ber om at en kvinne fra Sør-Hedmark som er tiltalt for vold og grov voldtekt mot en mann i 30-årene, blir dømt til 6 år i fengsel. To menn som er tiltalt for medvirkning bør straffes med fem måneder og tre års fengsel..

NRK - 15 minutter siden

Sjekker om lockout truer helse

Helsetilsynet skal undersøke om den varslede lockouten mot 500 sykepleiere, vil innebære en fare for folks helse. Svaret kan gjøre at myndighetene stopper sykepleierstreiken før den utvides neste uke..

NRK - 15 minutter siden

Varme holder Trollstigen åpen

Rekordvarmen i november fører til at turistattraksjoner som pleier være vinterstengte kan holde åpent. – Det har aldri tidligere skjedd at Trollstigen er åpnet igjen i november, seier Hilde Gråberg Bakke, reiselivssjef i Rauma..

NRK - 11 timer siden

Kopseng tiltalt for to voldtekter

Voldtektsdømte Julio Kopseng må neste uke stille i Oslo tingrett tiltalt for ytterligere to voldtekter mot to kvinner. Det var VG som først omtalte saken. Kopseng nekter straffskyld og ville ikke godta en påtaleunnlatelse..

NRK - 30 minutter siden

Ber om 6 år for kvinne for voldtekt

Akter ber om at en kvinne fra Sør-Hedmark som er tiltalt for vold og grov voldtekt mot en mann i 30-årene, blir dømt til 6 år i fengsel. To menn som er tiltaklt for medvirkning bør straffes med fem måneder og tre års fengsel..

NRK - 45 minutter siden

Slagsmål i parlamentet på Sri Lanka

Flere politikere ble skadet da det brøt ut slagsmål i nasjonalforsamlingen på Sri Lanka, og en representant måtte fraktes til sykehus. Bråket oppsto etter uenighet om et mistillitsforslag mot statsminister Mahinda Rajapaksa..

NRK - 30 minutter siden

Løy om atombomber i 30 år

President Edoard Fritch i Fransk Polynesia har etter 30 års benektelser innrømmet at atomprøvesprengningene som foregikk på ved Mururoa-atollen til 1996, var helseskadelige. Jeg innrømmer at vi løy, sier han. 147 atombomber ble spreng i området..

NRK - 1 time siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt